Cum să oprești urechile unui ciobanesc ciobanesc german cu bandă adezivă

Observarea urechilor catelului dvs. german de ciobanesc poate fi un lucru curios. Urechile tale pot alterna între picioare și cădere în primul an al vieții tale, fără nici o explicație aparentă. Cu timpul, este posibil să vă opriți singuri sau poate aveți nevoie de ajutor pentru a fi în poziție verticală. Deși cel mai bun lucru este că este cineva cu experiență care vinde urechile câinelui ciobanesc german, o poți face și tu, dacă te simți confortabil.

pași

Partea 1
Decideți dacă doriți să îmbrăcați urechile catelului

1
Observați structura urechilor catelului. Pe scurt, nu toate puii de ciobanesc german au aceleași urechi. De exemplu, urechile subțiri care nu au o mulțime de cartilaje pot să nu fie destul de rigide pentru a sta pe cont propriu. Dimpotrivă, este probabil ca urechile mai groase să aibă suficientă dezvoltare a cartilajului și a mușchilor pentru a se opri mai ușor.
 • Este posibil ca pentru urechile care sunt foarte separate în capul catelului, este mai dificil să fii în poziție verticală.
 • Urechile mai mici sunt mai predispuse să stea în mod natural în comparație cu cele mai mari.
 • 2
  Decideți dacă este important pentru dvs. că catelul are urechile oprite. Deși oprirea urechilor este standardul de rasă al ciobanilor germani, nu este necesar ca catelul dvs. să respecte acel standard. Acest lucru depinde de preferințele dvs. personale și dacă doriți ca catelul dvs. să respecte acel standard.
 • Datorită structurii sale, urechile oprite sunt mai puțin predispuse la infecții ale urechilor decât cade. De asemenea, nu este nevoie să vă curățați urechile cât de des ar scădea urechile (aproximativ o dată pe lună decât o dată pe săptămână).
 • Urechile căzute tind să rețină mai multă umiditate decât urechile sunt oprite și, prin urmare, sunt mai susceptibile de a suferi de infecții ale urechii.
 • Rețineți că nu toate urechile ciobăneștilor germani stau. Aceasta se numește "ureche moale", care ar putea cauza probleme de auz.
 • Consultați un medic veterinar sau un ameliorator german de ciobani dacă ezitați să vă bandați urechile cățelului sau nu.
 • 3
  Așteptați să vedeți dacă urechile catelului se ridică în mod natural. Deși există opțiunea de bandajare a urechilor catelului german de ciobanesc, este preferabil să se oprească fără ajutor. Cu toate acestea, nu puteți aștepta pentru totdeauna pentru ca aceștia să se oprească, dacă nu au încetat complet până la vârsta de șapte sau opt luni, este puțin probabil să facă acest lucru.
 • Rețineți că nu este posibil să fiți 100% siguri că urechile catelului se vor opri în mod natural pe cont propriu.
 • Urechile unor catelusi vor ramane singure in doar 8 saptamani. Pentru alte catelusi, poate dura pana la 6 luni inainte de a face acest lucru. În plus, este posibil ca o ureche să se oprească în fața celeilalte.
 • Partea 2
  Bandage urechile catelului

  Imagine cu titlul Tape Up Stupid German Shepherd Puppy Urs Pasul 1
  1
  Obțineți consumabilele necesare. Din fericire, nu veți avea nevoie de multe provizii pentru a îmbrăca urechile catelului german de cioban. De fapt, este posibil să aveți deja unele dintre consumabile la domiciliu. Una dintre consumabilele de care aveți nevoie sunt rolele de spumă mari. Puteți găsi aceste role la farmacia locală.
  • În general, rolele de dimensiuni mari sunt de culoare roz, dar nu aveți încredere în culoare atunci când alegeți dimensiunea potrivită.
  • Ca alternativă, puteți utiliza mici tuburi izolatoare pe care le puteți găsi în magazinele de îmbunătățire a acasă. Dacă alegeți să folosiți tuburile izolatoare, acestea trebuie să aibă un diametru aproape identic cu cel al unei role mari de spumă.
  • Veți avea nevoie și de bandă. Tipul benzii pe care o folosiți este foarte important! Cel mai bun tip de bandă pe care o puteți folosi este banda (bandă Micropore 3M de 5 cm sau 2 inci), pe care o puteți obține la farmacia locală. O altă opțiune este o bandă de mascare, dar este preferabilă utilizarea benzii înainte de aceasta.
  • nu utilizați bandă de ambalare sau bandă izolatoare. Aceste tipuri de bandă au prea mult adeziv și ar putea deteriora urechile catelului.
  • Veți avea nevoie, de asemenea, de lipici (un lipici cum ar fi Skin Bond este recomandat) și unul sau două creioane nr. 2 fără vârf. Nu se recomandă utilizarea adezivului pentru genele false.
  • Veți avea nevoie de un stick de înghețată pentru a servi ca un "pod" între urechile căței după ce le-ați bandajat.
 • Imagine cu titlul Tape Up Stupid German Shepherd Puppy Urs Pasul 3
  2
  Pregătiți rolul de spumă pentru al plasa pe urechea catelului. Scoateți tija de plastic din centrul roții. Apoi, introduceți aproximativ 1 cm (2,5 cm) din creion fără un vârf în deschiderea centrală a rolei, ceea ce o va ajuta să o stabilizați atunci când o așezați în interiorul urechii. După aceea, aplicați adezivul în aproximativ trei sferturi din circumferința circumferinței rolei.
 • Aplicați suficient adeziv pentru a acoperi cilindrul, dar nu-l picurați sau nu îl vărsați. Dacă aplicați prea mult, este posibil ca adezivul să pătrundă în canalul urechii catelului și acest lucru poate provoca iritații. Adezivul poate, de asemenea, să vărsa și să vă pătrundă pe mâini, ceea ce nu vă va permite să vă mișcați liber.
 • Dacă nu vă simțiți confortabil cu cleiul, puteți acoperi bordajul cu bandă adezivă, cu partea adezivă orientată spre exterior. Dacă preferați să folosiți banda adezivă, nu va trebui să plasați creionul în coș.
 • 3
  Așezați cilindrul de spumă în urechea catelului. Este important să plasați rola în mod corect, astfel încât să nu blocați canalul urechii catelului și să nu vă afectați capacitatea de auz. Așezați cilindrul în interiorul urechii, lângă jumătatea inferioară a auriculei. Asigurați-vă că există două degete de spațiu între partea inferioară a cilindrului și capul catelului.
 • Apăsarea ușor a cilindrului în ureche poate ajuta cleiul sau banda să atingă urechea.
 • Imagine cu titlul Tape Up Stupid German Shepherd Puppy Urs Pasul 4
  4
  Bandajati urechea in jurul rolei. Țineți capătul rolei care ține creionul și înfășurați urechea în jurul rolei. Nu opriți să țineți capătul creionului și începeți să faceți bandaj din partea de sus a urechii într-o mișcare circulară și să vă deplasați în jos. Utilizați o presiune fermă atunci când bandajează-o, dar aveți grijă să nu faceți prea bine. Acest lucru nu numai că va fi incomod pentru cățeluș, ci și poate să-i întrerupă circulația urechii.
 • Îndepărtați creionul cu o mișcare ușoară în sus înainte de a termina bandajul urechii.
 • Chiar dacă una dintre urechi este deja în picioare, cel mai bine este să vinzi ambele.
 • 5


  Stabilizează ambele urechi. Plasați stick-ul de înghețată în spatele vârfului ambelor urechi și atașați-l la fiecare ureche cu adeziv sau bandă suplimentară. Stickul de înghețată va acționa ca o punte între urechi și le va menține în poziție verticală și va fi stabilizat în timp ce sunt bandajate.
 • Imagine cu titlul Tape Up Stupid German Shepherd Puppy Urs Pasul 5
  6
  Distrați catelul. Este probabil ca catelul să înceapă să atingă urechile de îndată ce termini să-i bandajezi. Distrugeți-l timp de aproximativ 5 minute pentru a permite timp pentru fixarea lipiciului sau benzii. Îl poți distrage de mâncare sau poți să te joci cu el câteva minute.
 • Puii au multă energie prin natură, deci probabil că nu funcționează foarte bine pentru a menține cocoșul liniștit în timp ce cleiul sau banda se usucă. Distragându-l cu activități pe care îi place nu le va acorda atenție urechilor, cel puțin pentru moment.
 • 7
  Țineți urechile bandajate timp de 10 până la 14 zile. Este posibil ca urechile catelului să aibă nevoie de până la două săptămâni pentru a rămâne stabil în poziție verticală. În acest timp, este probabil că catelul reușește să înlăture bastonul de înghețată și chiar să înceapă să despartă panglica de urechi. Acest lucru este mai probabil să se întâmple în primele 24 de ore după ce ați bandajat urechile.
 • Dacă observați că banda este dezbrăcată sau că bastonul de înghețată a decolorat, fixați piesele care au nevoie de ea.
 • Dacă plouă, acoperă urechile catelului cu o pungă de plastic pentru al lua la plimbare.
 • Luați în considerare eliminarea benzii după șapte zile pentru a vedea dacă urechile se opresc singure. Dacă nu, re-bandajați-i.
 • 8
  Scoateți panglica și bastonul de înghețată. Se recomandă utilizarea unui dispozitiv de îndepărtare a adezivului pentru a scoate banda din urechile căței. Puteți găsi acest produs la magazinul local de îmbunătățiri la domiciliu. Urmați instrucțiunile de pe flaconul de îndepărtare a adezivului și îndepărtați încet și cu grijă banda de bandă și rigla din spumă.
 • Nu trageți violent banda sau porniți rola. Acest lucru nu va fi doar dureros pentru catelus, ci ar putea deteriora si interiorul urechilor.
 • Nu vă faceți griji dacă urechiul catelului nu este pe deplin în poziție verticală atunci când îndepărtați banda și rigla de spumare. Urechile dvs. pot fi puțin slabe după ce sunt bandajate, dar ele vor deveni mai puternice în timp.
 • Partea 3
  Îngrijiți urechile catelului înainte de bandajare

  1
  Nu-ți vinzi prea repede urechile. Se recomandă să așteptați până când dinții permanenți încep să părăsească catelul german de ciobanesc (aproximativ 3 până la 5 luni) pentru a-și banda urechile. Este chiar mai bine să așteptați până după terminarea dinților (aproximativ 7 luni) pentru a vă îmbrăca urechile. Vându-le prea curând, le-ar putea deteriora în așa fel încât să nu se mai oprească singuri.
  • Deoarece calciul din urechile catelului este deviat in dinti in timpul dentitiei, este probabil ca urechile lui sa se alature intre picioare si cad.
  • Discutați cu un medic veterinar dacă nu sunteți sigur când puteți începe să luați în considerare bandajul urechilor.
 • 2
  Administrați suplimentar calciu la cățeluș. În timpul procesului de înjunghiere, este posibil ca urechile catelului să piardă calciu. Dacă nu aveți suficientă calciu, ar putea fi mai greu pentru urechile dvs. să se oprească. Adăugarea unor cantități suplimentare de calciu în dieta dvs. (1 lingură de brânză de vaci sau iaurt în fiecare masă) vă va ajuta să înlocuiți acest deficit de calciu.
 • Chiar dacă vă simțiți tentați să faceți acest lucru, nu dați suplimente de calciu cărnii. Calciul suplimentar s-ar putea să se stabilească în oase și să provoace probleme ortopedice pe termen lung, cum ar fi pintenii osoși și artrita, în viitor.
 • Adresați-vă unui medic veterinar despre cum puteți să-i oferiți catelului suplimentar de calciu.
 • 3
  Menținerea sănătății catelului. Sanatatea generala a catelului joaca un rol important in sanatatea si taria urechilor. Ceva ce trebuie să faceți este să țină pasul cu vaccinurile catelul si programul de deparazitare. De asemenea, trebuie să-l hrăniți cu alimente bine echilibrate, de bună calitate.
 • 4
  Încurajați catelul să folosească mușchii urechilor. Dacă observați că urechile se opresc într-o zi și coboară la alta, încurajați catelul să-și folosească urechile din ce în ce mai mult. În cazul în care catelul își ridică urechile mai des, mușchii atriali vor deveni mai puternici și urechile lor vor fi mult mai probabil să se oprească. Încercați să realizați zgomote sau sunete interesante (de exemplu, învingeți o mașină, bateți, sunând un clopot) pentru a vă face să coboare urechile.
 • De asemenea, este util să-i dați jucării și oasele să mestece. Mișcarea pe care o face atunci când mestec, întărește mușchii de la baza urechii.
 • 5
  Protejează urechile catelului ciobanesc german de orice daune. Dacă urechile catelului se deteriorează, acest lucru îi poate face să nu se oprească. Contrar a ceea ce se crede frecvent, masați baza urechilor catelului nu îi va stimula să se oprească. De fapt, masajul, frecarea și jocul cu urechile catelului le-ar putea face rău.
 • Dacă cățelușul doarme într-o cușcă pentru câini, încercați să-l împiedicați să doarmă cu capul în fața cuștii. A dormi în această poziție vă poate afecta urechile.
 • Puii își pot trage urechile. Dacă aveți alte pui, urmăriți-le pentru a vă asigura că ating urechile altora cât mai puțin posibil.
 • Curățați frecvent urechile catelului. Puteți găsi detergenți pentru urechi la magazinul local de animale de companie. Discutați cu un medic veterinar pentru sfaturi despre cum să vă curățați urechile catelului.
 • sfaturi

  • Dacă nu vă simțiți confortabil bandajele urechilor catelului dvs., luați în considerare solicitarea unui medic veterinar pentru a face acest lucru.
  • Va fi util să cereți unui prieten să țină catelul în timp ce îmbrăcați urechile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi cercei cand ai urechile perforateCum sa alegi cercei cand ai urechile perforate
  Cum să faci urechile și coada neco fatăCum să faci urechile și coada neco fată
  Cum se face o bandă de cap cu urechi de iepurasCum se face o bandă de cap cu urechi de iepuras
  Cum să închideți urechile dilatateCum să închideți urechile dilatate
  Cum să vă extindeți urechileCum să vă extindeți urechile
  Cum să vă extindeți urechile fără durereCum să vă extindeți urechile fără durere
  Cum să nu vă speriați când vreți să vă pierdeți urechileCum să nu vă speriați când vreți să vă pierdeți urechile
  Cum să ascundeți urechile mariCum să ascundeți urechile mari
  Cum să te distrezi în timp ce îți pierzi urechileCum să te distrezi în timp ce îți pierzi urechile
  Cum sa cumperi un catelus german de ciobanCum sa cumperi un catelus german de cioban
  » » Cum să oprești urechile unui ciobanesc ciobanesc german cu bandă adezivă

  © 2011—2020 ertare.com