Cum să operezi un incubator alpaca

Gestionarea unui incubator alpaca poate fi foarte plină de satisfacții, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere emoțional. Cu toate acestea, există anumite proceduri de urmat pentru a le oferi un mediu sănătos pentru a trăi și pentru a vă bucura în timp ce conduceți canisa.

pași

Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 1
1
Obțineți un certificat "DBA" la biroul județului dvs. (dacă locuiți în SUA). UU.) Sau cu autoritățile locale respective, precum și o licență de afaceri din localitatea dumneavoastră dacă aveți în minte și să vândă lână alpaca sau produsele finale realizate cu fibra sale listate. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de un permis agricol dacă doriți să aveți un număr mare de alpacuri.
 • Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că aveți suficienți bani pentru a începe incubatorul și apoi ao întreține. În mediul economic dificil din 2013, fiecare animal care nu a fost reprodus sau produs din fibre de cost intre 100 $ si 750 $, și un crescător de alpaca de producție au variat de la 1250 $ la $ de 15 000. S-ar putea dori să se aplice pentru un împrumut agricol de la o bancă. Unii crescători de alpaca finanțează, de obicei, cumpărarea animalelor lor, deci asigurați-vă că vă întrebați.
 • Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 3
  3
  Contactați un agent imobiliar dacă încă nu aveți terenul pentru incubatorul dvs. Puteți găzdui 7 la 10 alpaca pe un acru, dacă se utilizează de pășunat de rotație în raport cu zona de cultură, dar asigurați-vă că pentru a lăsa loc pentru urmași viitoare. La alpaca face bine în domeniile plate, de deal și chiar și teren muntos cu ragwort sau iarbă mixtă (dragostea de joc „Kings of the Hill“, și dacă există aflorimente de roci sau sol pietros, cele două degete primesc o tăiere naturală a unghiilor). Alpacas are nevoie de minerale disponibile în mod liber pentru a compensa substanțele nutritive care nu sunt ușor de găsit în furajele din SUA. UU. și că sunt naturale din America de Sud, de unde vin. De asemenea, trebuie să aibă apă proaspătă de băut. Paraziții sunt numărul unu criminal de alpaca în Statele Unite, asa ca va fi important să se efectueze teste periodic fecale și tratamente împotriva viermi paraziți și, după cum este necesar.
 • Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 4
  4
  De asemenea, trebuie să vă asigurați că nu există plante toxice pentru alpacas, cum ar fi ghindă, hrișcă și mac. Pentru a afla mai multe despre plantele otrăvitoare, introduceți primul link în partea de jos a paginii sub titlul "Referințe".
 • Run-o-Alpaca-Farm-Pas-5-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pas 5
  5
  Proiectați un stabilizator pentru alpacas pentru a le proteja de elementele. strat gros său protejează temperaturile decente de iarnă, dar care au nevoie de umbră în timpul verii și sub căldură extreme și pauze de vânt, zăpadă, gheață și temperaturi scăzute extreme în lunile de iarnă. De asemenea, alpaca trebuie să fie forfecat complet o dată an după ultima îngheț și înainte de a ajunge prea cald în zona în care locuiți.
 • Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 6
  6


  Înconjoară pământul pentru alpaka cu un gard de securitate. Acest lucru ar trebui să fie de cel puțin 1,30 cm la 1 și jumătate de metri (4,5 la 5 metri) înălțime. Nu trebuie să existe mai mult de 10 cm (4 inch) distanța dintre oțel răsucite sau tabele, astfel încât capetele lor nu andocare în gard. Ceea ce funcționează cel mai bine pentru a păstra prădătorii și alpacasul în siguranță este un gard care le împiedică să urce și este de aproximativ 38 x 89 mm (2" x 4") sau un gard din oțel împletit pentru oi și capre de 89 x 89 mm (4" x 4"), împreună cu un anumit tip de cabluri electrice în partea superioară și inferioară a gardului.
 • Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 7
  7
  Găsiți un medic veterinar care știe despre alpaca și se află în apropiere, în caz de urgență, controale medicale de rutină sau vaccinări și alte teste și tratamente pe care nu le poate face. Mulți oameni pot, totuși, să învețe să administreze asistența preventivă dacă sunt instruiți de un mentor calificat și experimentat sau de un coleg alcătoitor alpaca. Practica îl face pe profesor și vă va ajuta să creați o legătură cu alpacurile, oferindu-vă posibilitatea de a învăța despre micile detalii ale fiecăruia.
 • Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 8
  8
  Pentru a construi ferma ta, este important să stoc pe bunuri, cum ar fi cizme de protecție deget de la picior din oțel, îmbrăcăminte adecvată, mănuși de protecție și dezinfectanți împotriva eventualii agenți patogeni. De asemenea, este întotdeauna o idee bună să se folosească un grad sănătos de biosecuritate în orice fermă care are animale și o incubatoare de alpaca nu face excepție.
 • Run-o-Alpaca-Farm-Pas-9-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 9
  9
  Cumpărați sau creșteți fânul astfel încât alpacul să poată să pască și să mănânce. Hayul nu trebuie să miroasă umezeală sau mucegăit și nu ar trebui să aibă praf sau să fie albite. Fânul ar trebui să arate verde și sănătos.
 • Imagine cu titlu Run a Farm Alpaca Pasul 10
  10
  Asigurați-vă că veți obține de asigurare potrivit pentru alpaca de afaceri, mai ales unul care acoperă moartea cele mai valoroase animale de reproducție și de asigurări agricole de acoperire în echipamente și facilități.
 • Run-o-Alpaca-Farm-Pas-11-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu denumirea Rulați o fermă alpaca Pasul 11
  11
  Sunteți gata să vă cumpărați alpacurile și să începeți ferma de reproducție!
 • avertismente

  • Alpaca sunt animale foarte stoice și, de obicei, nici bucatica dacă există ceva care te deranjează sau dacă acestea sunt rele, până când, probabil, prea târziu pentru a le salva, de aceea este important să le monitorizeze în mod conștiincios și de zi cu zi. Este dificil de a evalua unele aspecte ale sănătății pentru tine, deci asigurați-vă că lucrați cu un medic veterinar expert sau un specialist în animale mari sau de fermă (alpaca, în special), spital veterinar. Pentru o listă a modului de îngrijire a sănătății alpaca, faceți clic pe a doua referință din partea de jos a paginii, sub titlul "Referințe".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a alege lână să tricotCum de a alege lână să tricot
  Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în GeorgiaCum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia
  Cum să adopți un catelusCum să adopți un catelus
  Cum să cumpărați alpacasCum să cumpărați alpacas
  Cum să devii un amelioratorCum să devii un ameliorator
  Cum sa cresti puiiCum sa cresti puii
  Cum să aveți grijă de o flacărăCum să aveți grijă de o flacără
  Cum să începeți creșterea oilorCum să începeți creșterea oilor
  Cum să porniți o fermă de peșteCum să porniți o fermă de pește
  Cum să pui ouă de curcan într-un incubatorCum să pui ouă de curcan într-un incubator
  » » Cum să operezi un incubator alpaca

  © 2011—2020 ertare.com