Cum să neutralizați mirosurile de urină ale câinilor

Dacă catelul sau câinele a folosit din greșeală noul dvs. covor ca baie, ar trebui să știți cum să eliminați urina, astfel încât mirosul să nu permeze toată casa. Puteți utiliza articole de uz casnic pentru a curăța mizeria, puteți face propriile dvs. produse de neutralizare a mirosurilor sau puteți utiliza produsele pe care le cumpărați în magazine. Continuați să citiți de la pasul 1 pentru a afla mai multe despre acest subiect.

pași

Metoda 1
Utilizarea produselor de uz casnic pentru a neutraliza mirosurile

Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 1
1
Treceți un vid pe zona afectată. Atunci când utilizați aspiratorul, sugeți toată urina de pe covor sau de podea. Evitați ca covorul să absoarbă lichidul sau să treacă la straturile inferioare ale podelei. Urina care a trecut pe straturile profunde va da un miros care va fi greu de eradicat.
 • Dacă nu aveți un aspirator, plasați mai multe straturi de ziare sau prosoape de hârtie pe loc. Aceasta se face cel mai bine imediat după urinarea animalului. Scoateți hârtia umedă și înlocuiți-o cu frunze uscate - repetați procesul până când se pare că hârtia nu mai absoarbe. Acest lucru va împiedica urina să treacă în straturile mai profunde ale covorului.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 2
  2
  Utilizați o lumină UV pentru a detecta pete uscate de urină. Dacă nu ați putut absorbi urina imediat după accident și nu sunteți sigur de unde provine mirosul, puteți folosi o lumină UV neagră ieftină pentru a localiza locurile în care există urină uscată. Odată ce le-ați găsit, marcați-le prin plasarea unui obiect pe ele pentru a nu le pierde din nou.
 • 3
  De obicei, puteți cumpăra lămpi UV ieftine la magazinul local de bunuri de uz casnic sau la un magazin de materiale.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 3
  4
  Pregătiți o soluție cu oțet. Soluția trebuie să aibă 50% oțet și 50% apă. De exemplu, dacă utilizați două cești de apă, ar trebui să utilizați două cupe de oțet. Cantitatea de lichid pe care o preparați va depinde de dimensiunile petelor de urină pe care le-ați găsit.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 4
  5
  Aplicați o cantitate generoasă de soluție pe pete. Utilizați o cantitate generoasă, deoarece soluția trebuie să pătrundă în straturile adânci ale covorului pentru a eradica tot mirosul. Soluția va ajuta la înmuierea și neutralizarea straturilor dure și adânci de pete de urină.
 • Imaginea intitulată Neutralizarea mirosurilor de urină pentru câini Pasul 5
  6
  Periați ușor pata. Utilizați un burete sau ștergeți pentru a freca soluția de oțet. Procedând astfel, veți putea elimina straturile dure ale urinei, atât din fibrele superficiale ale covorului (suprafața covorului), cât și din adâncurile covorului sau ale podelei.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 6
  7
  Apăsați din nou peste pată. Odată ce ați frecat oțetul, aspirați din nou pentru a îndepărta amestecul de oțet și urină, care a fost rupt și neutralizat
 • Din nou, dacă nu aveți un aspirator, utilizați prosoape de hârtie sau ziare pentru a absorbi oțetul și urina.
 • Imaginea intitulată Neutralizarea mirosurilor de urină pentru câini Pasul 7
  8
  Presăți sifon pe pete. Odată ce ați uscat locul, turnați sifon de copt în zona afectată. Asigurați-vă că bicarbonatul acoperă întreaga zonă afectată de covor sau podea. Bicarbonatul vă va ajuta să neutralizați urina.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 8
  9
  Se amestecă peroxidul de hidrogen cu detergent lichid de spălat vase. Se amestecă 250 ml de peroxid de hidrogen 3% cu 5 ml de detergent lichid într-o sticlă cu aerosoli. Asigurați-vă că peroxidul de hidrogen este de 3%. Dacă utilizați o concentrație mai mare, puteți deteriora covorul sau podeaua. De asemenea, trebuie să vă asigurați că detergentul nu conține înălbitor, deoarece puteți pata covorul.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 9
  10
  Pulverizați amestecul de apă oxigenată peste pată. Umpleți zona acoperită cu bicarbonat de sodiu cu spray-uri scurte. După ce ați făcut-o, puneți-vă mănușile de curățare și dați-i o perie bună cu un burete curat sau cu o perie pe care nu o veți folosi din nou (cu excepția cazului în care faceți același lucru).
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 10
  11


  Lăsați zona să se usuce complet. Poate dura câteva ore. Atunci când locul nu mai este umed la atingere, din nou se îndepărtează vidul pentru a elimina excesul de bicarbonat care nu a fost amestecat cu peroxid de hidrogen.
 • Rețineți că petele vechi de urină pot avea decolorat covorul.
 • Metoda 2
  Efectuați propriul produs de neutralizare a mirosului

  Această metodă este folosită cel mai bine pentru a curăța pereții și podelele care au fost urinate. Deși poate fi eficientă îndepărtarea urinei de pe covoare, cel mai bine este să-l utilizați imediat după accident, când urina este rece.

  Imaginea intitulată Neutralizarea mirosurilor de urină pentru câini Pasul 11
  1
  Cumpăr săruri Epsom sau alum de potasiu. Ambele produse pot fi găsite la magazinul local sau la farmacie. Depinde de tine pe cine vreți să utilizați, ambele au același efect asupra urinei câinilor - ambele aruncați bacteriile din petele de urină care pot crește mirosul rău și pot absorbi lichidul rămas.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 12
  2
  Realizați curățarea amestecului. Se dizolvă 200 g de săruri de Epsom sau alum de potasiu în 800 ml de apă pentru a se obține 1 litru de soluție. Transferați amestecul într-o sticlă cu aerosoli, pentru a fi mai ușor de aplicat în zona afectată.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 13
  3
  Combate petele de urină Dacă urina este proaspătă, puneți pe ea prosoape de hârtie, ziare sau vid. După ce ați îndepărtat cea mai mare parte a sprayului lichid cu soluția. Lasă-l să-și facă treaba câteva minute.
 • Dacă pata este veche, pulverizați zona afectată și lăsați soluția să funcționeze timp de 30 de minute sau mai mult. Cu cât lăsați mai mult soluția, cu atât mai eficientă va fi ruperea și dizolvarea urinei uscate.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 14
  4
  Înmuiați cu amestecul. După ce au trecut 3 - 4 minute, curățați și puneți hârtia absorbantă pe vârf sau în vid. Procedând astfel, asigurați-vă că ați îndepărtat toată urina dizolvată pe care amestecul a îndepărtat-o. Odată ce locul este relativ uscat, pulverizați-l din nou. De data aceasta, lăsați-o să se usuce complet. Soluția uscată va continua să lupte împotriva bacteriilor.
 • Metoda 3
  Utilizarea produselor de neutralizare a mirosului

  Alegeți produsul Există două categorii de produse de curățat care pot fi folosite pentru a neutraliza mirosul de urină, produsele care luptă împotriva enzimelor și cele care se oxidează.

  Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 15
  1
  Încercați produsele enzimatice. Acestea conțin enzime care descompun urina în molecule care pot fi consumate de bacteriile care provoacă mirosul. Exemplele acestor produse sunt:
  • 100% Natural Pet-Dog-Cat pentru curățarea urinei și a pensulei de către Secret`s Weapon ™, pentru îndepărtarea mirosului de urină Stink-Free ™, Roco & Roxie Supply ™ Pet Stain and Odor Remover, Cel mai bun Cleaner pentru Enzime de covoare de către prietenii lui Bubba Rowdy Pet Supply Inc. și Urină-Off
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 16
  2
  Oferiți produselor oxidante o oportunitate. Puteți să le pulverizați direct pe zonele cu miros de urină. Neutralizarea mirosurilor prin uciderea bacteriilor care le produc și împiedicându-le să se reproducă. De asemenea, ele conțin substanțe care rămân după aplicarea continua neutralizarea mirosurilor, care unește produsele reziduale și prevenirea creșterii bacteriilor și a mucegaiului.
 • Unele dintre aceste produse sunt Oxyfresh Pet Deodorizer cu Oxygene și Shout Turbo Oxy Stain & Îndepărtarea mirosului.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 17
  3
  Asigurați-vă că utilizați cantitatea corectă de neutralizator. Când utilizați produse cu enzime sau oxidanți, este foarte important să utilizați o cantitate de produs mai mare decât cantitatea de urină pe care a făcut-o câinele dvs. Un câine obișnuit poate de obicei să facă 1/2 cană la un moment dat - în acest caz trebuie să utilizați 1 cești de agent de neutralizare.
 • Imaginea intitulată Neutralizează mirosurile de urină pentru câini Pasul 18
  4
  Aplicați neutralizatorul. Pentru această etapă, este mai bine să citiți instrucțiunile de pe flaconul sau ambalajul în care este produs produsul. Cu toate acestea, cele mai multe neutralizatoare trebuie aplicate la pată și trebuie să li se permită să acționeze pentru o anumită perioadă de timp. Când covorul a fost înmuiat, este mai bine să aspirați pata sau să absorbiți lichidul cu prosoape de hârtie, ziare sau prosoape vechi.
 • Când spălați urina betonului, utilizați o cantitate de neutralizare de trei ori mai mult. De exemplu, dacă câinele dvs. a făcut 1/4 cană de urină mai mult sau mai puțin, veți folosi 3/4 cești de neutralizator.
 • Când aveți de-a face cu covoare care au devenit foarte murdare în mai multe rânduri, este mai bine să ridicați covorul și să curățați și podeaua. Dacă nu, este foarte probabil ca mirosul să persiste.
 • Dacă tratați scaunul unui vehicul, utilizați o cantitate dublă de neutralizator deoarece spumele pentru scaune sunt mult mai absorbante decât cele utilizate pentru covoare și podele.
 • sfaturi

  • Mirosul puternic al amoniacului din urina câinilor provine din produsele reziduale generate de metabolismul proteinelor. Puteți reduce proteinele pe care câinele le consumă (după consultarea medicului veterinar), oferindu-i alimente de casă.

  avertismente

  • Dacă o pată de urină a fost lăsată pe un covor pe o perioadă lungă de timp, decolorarea cauzată de ea poate fi permanentă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de mirosul de urină de câineCum să scapi de mirosul de urină de câine
  Cum sa elimini mirosul de urina de pisicaCum sa elimini mirosul de urina de pisica
  Cum să împiedicați urina animalelor dvs. de companie să deterioreze gazonulCum să împiedicați urina animalelor dvs. de companie să deterioreze gazonul
  Cum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecareCum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecare
  Cum sa impiedicati o pisica sa pulverizeze urinaCum sa impiedicati o pisica sa pulverizeze urina
  Cum să cureți diareea unui câineCum să cureți diareea unui câine
  Cum să curățați urina de pisică de pe o salteaCum să curățați urina de pisică de pe o saltea
  Cum să urinați fără să atingeți toaletaCum să urinați fără să atingeți toaleta
  Cum să eliminați mirosul de urinăCum să eliminați mirosul de urină
  Cum sa elimini mirosul de urina de la covoareCum sa elimini mirosul de urina de la covoare
  » » Cum să neutralizați mirosurile de urină ale câinilor

  © 2011—2020 ertare.com