Cum să vă mutați cu animalele de companie

Mișcarea poate fi una dintre cele mai stresante sarcini pe care le puteți face - și poate fi la fel de traumatizantă pentru animalele de companie. Efectuând un plan de a face o mișcare care este confortabil pentru animalul dvs. de companie vă va menține confortabil și va face animalul dvs. cât se poate de confortabil.

pași

Metoda 1
Pregătește-te pentru mutare

Imagine intitulată Mutare cu animale de companie Pasul 1
1
Creați un program pentru mutarea dvs. Faceți un plan și completați-l. Odată ce aveți un plan, puteți avea grijă de animalele dvs. de companie în cel mai bun mod în timpul acestui proces stresant.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale de companie Pasul 2
  2
  Sunați-l pe medicul veterinar și programați o întâlnire cât mai curând posibil. Nu așteptați în ultima clipă.
 • Spune-i veterinarului că te miști. Întreabă-l dacă știe un veterinar în locul în care te vei mișca, el îți poate da o sugestie. Dacă animalul dvs. are o problemă care se poate înrăutăți cu mutarea, trebuie să întrebați tratamentul adecvat până când veți găsi un nou medic veterinar.
 • Dacă se apropie o dată când animalul dvs. de companie trebuie vaccinat, este un moment potrivit să faceți acest lucru. Găsirea unui nou medic veterinar poate dura ceva timp și este posibil să aveți nevoie de înregistrarea actualizată a imunizării pentru a se îmbarca, a călători sau la un moment dat în timpul procesului de mișcare.
 • Luați sedative pentru animalul dvs. de companie. Dacă distanța pe care o veți călători este lungă, cu avionul sau într-un mijloc de transport în care animalul dvs. nu a mai călătorit vreodată sau dacă călătoriți cu copii, ar trebui să întrebați medicul veterinar pentru un sedativ, cu excepția cazului în care animalul vostru călătorește în zonă sarcina avionului, situație în care este mai bine să le eviți. Majoritatea sedativelor sunt destul de ușoare și nu vă vor sedați complet, dar cu siguranță vă vor menține calmul - este de asemenea un ajutor deosebit dacă animalul dvs. de companie este unul dintre cei care nu sunt bine în timpul călătoriei, devine agresiv atunci când se află într-o cușcă , sau poate musca un pasager. Dacă aveți nevoie de un sedativ mai puternic, consultați-vă medicul veterinar. Este important să vă asigurați că dați doza exactă.
 • Aduceți copii cu dvs. în evidența înregistrărilor veterinare și a certificatelor de vaccinare. Placa de vaccinare anti-rabie nu va servi drept dovadă a vaccinării. Probabil că trebuie să predați documentația. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie are vaccinul împotriva tusei de tip canin sau alte vaccinuri care vor fi necesare pentru călătorie sau îmbarcare. Chiar dacă în mod normal nu vă aduceți animalul de companie împreună cu dvs., trebuie să luați în considerare aceste vaccinuri în cazul în care se întâmplă ceva în timpul călătoriei sau a mișcării (cum ar fi un accident, o furtună sau o urgență familială). Fii specific și întreabă medicul veterinar ce altceva este necesar care ar putea fi solicitat. Aflați ce veți avea nevoie pentru ca aceste vaccinuri să fie recunoscute în noul oraș unde veți trăi sau dacă acestea vor fi acceptate. Este mai bine să cheltuiți bani suplimentari pentru vaccinurile suplimentare, deoarece s-ar putea să se întâmple că aveți nevoie de unii și nu aveți acest lucru când vă informează că ar fi trebuit să le aveți și apoi trebuie să vă întoarceți la medicul veterinar.
 • Dacă animalul dvs. va călători pe calea aerului, probabil că veți avea nevoie de un certificat de sănătate al unui medic veterinar și poate fi necesar să existe o perioadă de valabilitate (de exemplu, certificatul de sănătate ar trebui să fie eliberat cu 30 de zile înainte de călătorie) .
 • Asigurați-vă că actualizați rețeta animalului dvs. de companie, astfel încât să îl puteți utiliza la noua farmacie unde mergeți. Dacă există, luați prescripțiile pentru hrană pentru animalele de companie. În cazul în care animalul tau are nevoie de alimente speciale, asigurați-vă că pentru a lua înainte de a partir- ei nu vor să aibă de a găsi un magazin pentru animale de companie într-un oraș nu știi.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pasul 3
  3
  Verificați că noua dvs. casă este plăcută pentru animalul dvs. de companie. Ar trebui să o faceți înainte de a lua decizia de a vă deplasa, dar oa doua revizie nu se termină niciodată. Verificați dacă clădirea în care se află apartamentul dvs., dacă este cazul, este plăcută pentru animalul dvs. de companie. Dacă aveți un câine, atunci când căutați o casă, luați în considerare faptul că aveți o grădină din spate sau un parc din apropiere.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale de companie Pasul 4
  4
  Dacă aveți de gând să zboare cu animalul dvs. de companie, în cazul în care vă veți deplasa, face rezervarea zborului dvs. direct cu compania aeriană. Adesea, pisicile și câinii mici pot călători în cabină într-o cușcă mică. Animalele de companie mari și cuștile mari trebuie transportate în zona de încărcare. Mai jos puteți vedea câteva avertismente despre cum să minimalizați riscurile pentru animalul dvs. de companie în zona de încărcare.
 • Confirmați dacă compania aeriană pe care veți călători permite animalelor de companie. Luați în considerare faptul că companiile aeriene au o reglementare destul de specifică privind transportul de animale de companie în zona de marfă. Acestea nu vor permite unui animal de companie să călătorească atunci când temperatura locului de plecare, scară sau destinație este foarte mare sau foarte scăzută. Se poate întâmpla, de exemplu, că în locul de plecare ar putea exista un climat temperat, în timp ce în locul de destinație clima este destul de rece. Compania nu poate lua decizia până în ziua călătoriei.
 • Călătoriți pe același zbor unde animalul dvs. va călători în zona de încărcare. Întrebați compania aeriană dacă vă puteți vedea animalul de companie atunci când acesta este îmbarcat și debarcat din zona de încărcare. Când îmbarcați avionul, informați căpitanul și cel puțin un purtător de zbor că animalul dvs. de companie se deplasează în zona de încărcare. Dacă căpitanul știe că există animale de companie care urmează să călătorească, el poate lua anumite măsuri de precauție.
 • Aflați costurile suplimentare de călătorie cu animalul dvs. de companie.
 • Întrebați dacă ar trebui să trimiteți în avans fișele medicului veterinar (transmiteți întotdeauna o copie).
 • Aflați măsurătorile maxime permise pentru transportatorul de animale de companie. Animale de companie trebuie să poată să se miște în interiorul transportorului, spațiul nu ar trebui să fie îngust. Trebuie să existe alimente și băuturi pentru animalele transportate în zona de încărcare. Dacă aveți timp, căutați pe internet, puteți obține un transportator mai ieftin online. Puteți încerca să împrumutați sau să cumpărați unul de la un prieten. Oportunități ca acest lucru nu se întâmplă întotdeauna și ați putea obține un transportator mai ieftin, doar întrebați.
 • Program să ajungă la aeroport în avans. Permiteți-i timp ca animalul să se ușureze înainte să intre și să-i dea un sedativ.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pas 5
  5
  Planificați zborul pentru ziua în care vă deplasați. Având casete peste tot, mobilierul dezordonat și familia stresată pot stresa, de asemenea, animalul dvs. de companie. Cu oamenii care vin și pleacă, animalul tău poate scăpa. Chiar și cel mai educat animal de companie ar putea fugi din cauza stresului. Un animal de companie poate pleca cu ușurință fără ca cineva să-l observe în mijlocul întregului dezastru. Dacă animalul dvs. este foarte stresat, el sau ea poate să nu vă asculte chemarea. Luați în considerare livrarea animalului dvs. la o canisa cu două zile înainte de zbor și programați să treceți prin ea în ziua călătoriei, după ce camioanele au luat totul și chiar înainte de a pleca. Deoarece mulți oameni se mută în week-end, și atunci când majoritatea oamenilor se îmbarcă cu animalele de companie, va trebui să vă programați zborul imediat ce știi în ce zi vei pleca. Nu așteptați în ultima clipă, pentru că probabil că nu aveți noroc.
 • Dacă nu veți fi cel care vă îmbarcă animalul, ar trebui să căutați un spațiu închis care să nu permită intrarea și ieșirea din trafic. Spuneți oamenilor în mișcare, familiei și copiilor dvs. să nu vă lăsați să ieșiți din acea cameră și să nu deschideți ușa. Asigurați-vă animalul de companie ori de câte ori ușile, podul sau ferestrele sunt deschise pentru mutare.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pasul 6
  6
  Programați o programare pentru a vă curăța și a vă îngriji animalul de companie în aceeași săptămână de plecare. Deci animalul dvs. va mirosi bine, unghiile vor fi taiate astfel incat sa nu deterioreze interiorul vehiculului si nu veti lua un animal de companie murdar in noua ta casa. Dacă câinele are păr lung, poate face o tăietură bună. Puteți, de asemenea, oferi o perie bună părului pisicii dvs., deoarece acestea sunt susceptibile de a pierde mai mult păr din cauza stresului.
 • Spune-i stilistului tău de companie că te vei mișca. Acesta vă poate oferi câteva recomandări cu privire la modul de a trata părul câinelui dvs., astfel că călătoria este mai ușoară, mai ales dacă trebuie să radeți un câine cu mult păr sau o mulțime de puf. Puteți, de asemenea, să-l cereți să se spele mai mult pentru a îndepărta cât mai multă scame, pentru a-și tăia unghiile și pentru a evita mirosurile.
 • Asigurați-vă că animalul dvs. de companie este scăldat și îngrijit de o mulțime de timp, astfel încât să fie complet uscat și bine îngrijit în momentul în care îl duceți la călătorie (nu doriți ca mașina să miroasă ca un câine umed).
 • Dacă sunteți sensibil la mirosuri, asigurați-vă că parfumul pe care îl puneți vă place. Verificați-vă cu stilistul animalului dvs. de casă, deoarece unele șampoane ajută de asemenea la căderea părului și la mâncărime - nu doriți ca animalul dvs. să devină mâncărimi până la capăt. Nu numai că este zgomotos, este, de asemenea, inconfortabil pentru animalul tău de companie, deoarece nu va avea suficient spațiu pentru a zero.
 • Programați întâlnirea pentru a vă aranja animalul în prealabil și nu așteptați săptămâna trecută să o faceți. Veți avea nevoie de un serviciu special și trebuie să îi informați astfel încât să puteți programa o întâlnire care durează suficient timp pentru a îndeplini tot ceea ce necesită călătoria.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pasul 7
  7
  Dacă călătoriți pe șosea, căutați informații despre traseu. Dacă veți petrece noaptea undeva, asigurați-vă că știți care hoteluri acceptă animale de companie. Unele hoteluri acceptă animale de companie, dar restricționează accesul acestora în anumite spații. Faceți rezervările în avans, pentru a afla dacă puteți lua animalul în locul pe care îl rezervați. Cel mai important lucru este să vorbiți direct cu cineva de la hotel și să scrieți numele și zona în care aceștia lucrează. Dacă este posibil, cereți un număr de telefon direct. Nu presupuneți nimic bazat pe ceea ce citiți pe internet - deoarece hotelurile își schimba adesea politicile și nu mai acceptă animale de companie. În plus, uneori comenzile speciale pe care le faceți online nu sunt citite. Nu doriți să vă înregistrați online și apoi să fiți respins. Fiind într-un oraș ciudat, fără o rezervare de hotel poate fi o durere de cap. Planificați-vă înainte.
 • Întotdeauna postați avertizarea "Nu deranjați" (unele hoteluri au avertismente pentru animalele de companie) la ușa hotelului dacă animalul dvs. este în camera dvs. Persoana de întreținere ar putea lăsa să iasă din accident. Sau se poate întâmpla să speriați pe cineva care se teme de câini. Ar trebui să încercați să o păstrați în cușcă - și nu lăsați-o în pace dacă scântește, acest lucru poate deranja și alți oaspeți.
 • Amintiți-vă să sfatuiți angajații hotelului dacă vă ajută să vă îngrijiți animalul. Puteți chiar să le dați în avans dacă stați câteva zile. Acest lucru va ajuta animalul dvs. să aibă o atenție puțin mai mare în hoteluri care permit animale de companie. Sfat include persoana care se ocupă de curățarea camerei, în cazul în care trebuie să lucrați cu animalul dvs. de companie în loc. Este posibil să trebuiască să coordonați momentul în care camera este curățată, astfel încât animalele de companie să fie scoase și curățarea să se efectueze zilnic.
 • Faceți tot posibilul pentru ca animalul dvs. de companie să nu sufere un accident sau să deterioreze ceva în hotel. Hotelul poate accepta animale de companie, dar este posibil ca literele mici să presupună că sunteți responsabil pentru toate daunele care pot fi cauzate. Nu doriți ca hotelul să vă perceapă o avere pentru un covor nou.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pasul 8
  8
  Faceți o listă a lucrurilor de care veți avea nevoie pentru drum și asigurați-vă că nu sunt împachetate pentru a merge pe camionul în mișcare. Dacă uitați să scrieți ceva pe listă, aliniați-l acum și nu așteptați până în ziua mutării. În loc să aruncați haine vechi sau perne, puteți păstra ceva pentru transportorul animalului dvs. de companie. Uită-te la lista de "ce veți avea nevoie" linii de mai jos.
 • Purtătorul tău de companie intră în mașina ta? Va trebui să o măsurați și poate să cumpărați unul nou.
 • Pregătiți o valiză sau o geantă mică pentru animalul dvs. de companie.
 • 9
  Conștientă animalul dvs. de companie în timpul acestui stadiu de stres. Lăsați-o să se culce în pat, o luați la plimbare, dați-i timp să se joace și să o hrănească cu ceea ce îi place cel mai mult. Acest lucru vă va îmbunătăți atitudinea pentru ziua mutării. Animalele de companie sunt adesea ultimul lucru pe care oamenii îl gândesc în timpul stresului de a se mișca, astfel încât încep să se simtă nemiloși sau neatenți, ceea ce îi poate face să se simtă mai stresați și să se comporte prost. .
 • Este obișnuit ca animalele de companie să nu vrea să mănânce în timp ce sunt departe de casă sau în situații stresante - de aceea este important să urmăriți dieta. Dă-i un tratament special și mâncarea lui preferată, astfel încât animalele să mănânce. Dați-vă ceva timp la fiecare anumit număr de ore în timpul mutare pentru a merge cu animalul dvs. de companie și să-i dați apă și mâncare. Dacă apetitul nu se îmbunătățește, contactați medicul veterinar. Unele sedative vă pot face animalul însetat și, dacă nu dați apă, puteți deveni deshidratat. Asigurați-vă că aveți toată apa de care aveți nevoie.
 • Mențineți o evidență a momentului și a cantității de sedativ administrate animalului dumneavoastră. Acest lucru vă va împiedica să vă dați o doză pe care ați uitat-o ​​din cauza stresului acestei mișcări.
 • Metoda 2
  Ziua mutării

  Imaginea intitulată Mutare cu animalele Pasul 10
  1


  Încercați să vă mențineți rutina obișnuită cât mai mult posibil. Rutina este foarte importantă, mai ales când multe lucruri în jur sunt diferite. Hrăniți-vă și umblați animalul în același timp în mod normal.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pasul 11
  2
  Du-te la noua ta casa chiar inainte de a-ti aduce animalul. Dacă nu aveți unde să o părăsiți sau o să călătoriți singură, păstrați-o la o leșie sau într-o cușcă purtătoare la început. Verificați-vă casa nouă pentru a vă asigura că nu există nimic care ar putea fi dăunător, cum ar fi vopsea proaspătă, rumeguș, sticlă spartă sau fire goale.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale de companie Pasul 12
  3
  Odată ce ați verificat dacă locul este în siguranță, puteți elibera animalul de companie de pe transportor sau de pe centură. Asigurați-vă că toate geamurile și ușile sunt închise. Permiteți animalului să se obișnuiască cu noua dvs. casă.
 • Imaginea intitulată Mișcați cu animalele Pasul 13
  4
  Aveți articole de familie, cum ar fi patul și jucăriile pentru animalele de companie.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pasul 14
  5
  Acordă-ți ceva timp să te joci cu animalul tău de companie. Luați timp pentru a vedea noua casă ca un loc pozitiv.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pasul 15
  6
  Asigurați-vă că ați actualizat plăcuța de identificare. Dacă animalul dvs. are un implant de microcip, asigurați-vă că informațiile au fost, de asemenea, actualizate. Deoarece vă aflați într-un loc nou, este foarte posibil ca animalul dvs. de companie să piardă mai ușor, deoarece este într-un mediu nou.
 • Imaginea intitulată Mutare cu animalele Pasul 16
  7
  Plimbare prin noua gradina foarte atent, și asigurați-vă că este potrivit pentru câini sau pisici de verificare că nu există substanțe chimice nocive sau articole, ușile sunt închise, gardul este sigur și animalele de companie nu poate scăpa. Animalul dvs. de companie se poate simți confundat cu noile sale împrejurimi. Fiți răbdători și luați în considerare faptul că aceasta este o perioadă dificilă.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale Pas 17
  8
  În cazul în care aveți o pisică care îi place să fie afară - păstrați-o în interior timp de câteva nopți până când vă obișnuiți cu noul loc. Lăsați-l să stea mai departe treptat.
 • Imagine intitulată Mutare cu animale de companie Pasul 18
  9
  În cele din urmă, bucurați-vă de noua dvs. locuință cu animalul dvs. de companie!
 • sfaturi

  • Oferiți-vă timp pentru a vă gândi dacă mutarea cu animalul dvs. de companie va fi bună pentru ea - sau dacă ar fi mai bine să găsiți o casă nouă în orașul vechi. Asigurați-vă că animalul dvs. de companie se află în condițiile fizice adecvate pentru a sprijini mutarea. Este posibil ca un câine foarte vechi cu artrită, de exemplu, să nu accepte trecerea la o climă mai rece. Călătoria cu un pește poate fi, de asemenea, un dezastru.
  • Un sfat bun pentru a preveni pisica să scape casa noua si dor este de a pune unt pe labele pisicii să fie lins lung labele lor pentru a elimina untul și între timp sa se obisnuiasca cu noul mediu.
  • Dacă efectuați o rezervare online, asigurați-vă că vorbiți cu hotelul sau compania aeriană înainte să plătiți biletul. Unele companii își schimbă politica privind animalele de companie și dacă ați făcut rezervarea pe anumite pagini web, acestea vor fi taxate imediat pentru cardul dvs. În mod frecvent, în paginile lor web, la sfârșit se vor lăsa actualizări privind animalele de companie.
  • În cazul în care câinele are o mulțime de energie, asigurați-vă că aveți o leșie care se întinde și jucăriile pentru ziua mutării. Poți să faci niște pauze pentru a te juca cu animalul tău de companie fără a fi nevoie să elimini lesa.
  • Dacă urmează să călătoriți cu un transportator, puneți pe scaun prosoape sau foi. În cazul în care animalul dvs. de companie, ar putea picura off, deoarece transportatorul se poate înclina peste scaunul auto. De asemenea, așezarea foilor sau a prosoapelor pe scaunele dvs. ar putea ajuta cu puful, deoarece animalele tind să-și piardă mult păr atunci când sunt stresate.
  • Acoperiți baza interiorului transportatorului de animale de companie cu un prosop sau foaie veche pliată. În cazul în care animalul dvs. de companie pipi înăuntru, puteți arunca sau spălați patul pe care l-ați făcut.
  • Dacă aveți multe animale de companie sau sunteți foarte agresiv pentru a fi transportați împreună, ar trebui să primiți mai mulți transportatori.
  • Dacă călătoriți singur cu animalele de companie, cereți unui prieten să călătorească cu dvs. Este foarte ușor să te distrați de rumblings sale pe bancheta din spate, și este dificil de a transporta mai mult de un animal de companie atunci când călătoresc singur.
  • Unele companii de asigurări de animale au furnizori speciali. Dacă aveți asigurare, trebuie să aflați ce va trebui să îl transferați în noul oraș.

  avertismente

  • Nu transportați niciodată animalele de companie în zona de încărcare a camionului în mișcare. Unele lucruri pot aluneca și pot cădea pe transportor. În plus, temperatura nu este reglementată și este foarte periculoasă, zgomotoasă și crudă.
  • Animalele transportate în zona de marfă pot fi rănite, suferă stresuri acute și pot suporta temperaturi extreme. Suportul de marfă este proiectat să transporte încărcătură, astfel încât mediul nu este controlat ca în cabină - în plus, transportorul nu va fi ținut în caz de turbulență. Luând în considerare riscurile pentru animalul dvs. de companie, este mai bine să luați în considerare alte alternative înainte de a alege această opțiune. Chiar și cele mai bune companii aeriene au rate mari de mortalitate la animalele de companie.
  • Lăsarea animalelor dvs. de companie să circule liber în mașina dvs. poate fi periculoasă pentru animalul dvs. de companie dacă se produce un accident. De asemenea, poate fi o distragere a atenției pentru șofer. Păstrați animalele de companie pe transportor sau fixați pe scaunul pentru mașină special (disponibil pe internet și destinat în special câinilor). Asigurați transportorul animalului de companie pe scaun cu centura de siguranță - aceasta va împiedica alunecarea.
  • Nu lăsați niciodată animalul în autovehicul, deoarece temperaturile pot deveni prea mari sau prea scăzute pentru animalul dvs. de companie.
  • Cele mai multe mișcări sunt adesea haotice. Asigurați-vă că nu lăsați obiecte toxice sau mici care pot fi înghițite. Luați măsuri de precauție dacă animalul dvs. de companie este tipul care îi place să muște lucrurile. Poate că nu este un moment potrivit să lăsați pantofii aspersoarelor pe podea.
  • Nu lăsați cainele să-și prindă capul din fereastra mașinii. Poate fi distractiv, dar foarte periculos pentru câinele tău. Acest lucru poate cauza ca aerul și bacteriile să pătrundă în nările câinelui și să-l facă să sară din fereastră sau să se rănească. Rețineți: animalele adesea fac lucruri ciudate datorită stresului în timpul mutare.
  • Majoritatea țărilor și chiar unele state (Hawaii) au nevoie de procese de carantină îndelungate pentru a asigura numai intrarea animalelor fără boli în jurisdicția lor. Asigurați-vă că verificați cu atenție îngrijirea acordată animalelor de companie în aceste situații și modul în care sunt tratate bolile. Solicitați informații privind greutatea pierdute în perioadele de carantină prelungite (probabil cel puțin 10-25%). Verificați foarte atent care sunt opțiunile ideale atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie, inclusiv alternative, cum ar fi găsirea unei familii prietenoase în locul care este dispus să vă adopte prietenul.
  • Când ajungeți la aeroport, vă va indica faptul că s-ar putea aduce transportorului tău animal de companie, astfel încât acestea să poată trece prin senzor cu raze X Chiar daca pisica ta este sedat, s-ar putea fi speriat, pentru că trebuie să se plimbe prin detectorul de metale cu dvs. pisica in brate. Pregătește-te, trei minute pot dura foarte mult dacă pisica ta este neliniștită.

  Ce veți avea nevoie

  câini

  • o cușcă de metal (diferit de transportator) de mărimea potrivită. Asigurați-vă că este suficient de mare pentru ca câinele dvs. să se poată deplasa confortabil. Aceasta este doar pentru călătorie cu mașina
  • Dacă călătoriți cu avionul, obțineți un transportor de mărimea potrivită aprobată de compania aeriană.
  • O acoperire din cușcă din trei piese, un covor și un set de plăcuțe de șoc vor face colivia mai confortabilă și mai relaxantă. Puteți acoperi saltea și perne cu folie de plastic în cazul în care câinele vomită sau există un accident, dar asigurați-vă că Presarati îmbracă plastic cu Bitter Apple (spray de amar utilizat pentru câini nu musca lucruri) sau orice produs pentru cainele tau nu mestecati si suflati pe aceasta. Numai în cazul în care este a cage * Asigurați-vă că este dimensiunea potrivită.
  • Snack pentru câini (asigurați-vă că este mici și bogate. Nu vă suprascrieți câinele în timpul călătoriei, deoarece uneori amețesc călătoria.)
  • Hrana pentru câini trebuie să meargă cu măsuri în recipiente
  • Rezervor de apă pentru cuști
  • Apa îmbuteliată la temperatura camerei pentru a umple recipientul de apă.
  • Una dintre jucăriile tale preferate
  • Tavă igienică, în cazul în care câinele urinează când se află în interiorul hotelului (înainte de a vă deplasa, asigurați-vă că vă antrenați animalul pentru acest lucru)
  • Chew jucarii si altele
  • Copie a înregistrării medicului veterinar
  • medicamente
  • Cureaua și gulerul (sau hamul dacă câinele dvs. tinde să alunece din guler), astfel încât să nu se scape la opriri de odihnă sau în parcarea hotelului.
  • Un nou buletin de identitate cu noua adresă - puneți-l pe câinele dvs. odată ce plecați. Dacă evadezi într-o zonă de odihnă, o poți găsi mai ușor cu noua ta adresă.
  • Cântece de câine cu recipiente și recipiente alimentare detașabile atașabile.
  • Prosoape de hârtie și batiste dezinfectante, în cazul în care câinele dvs. de pees în cușca lui.

  pisici

  • Curea sau guler (sau ham, deoarece pisicile sunt ușor eliberate din gulere)
  • Copie a înregistrărilor medicului veterinar
  • Vase de pisică cu recipiente de alimentare și recipiente de unică folosință atașabile.
  • Sedative sau orice medicamente prescrise
  • Pungi cu fermoar sau recipiente mici pentru alimente
  • Apa îmbuteliată la temperatura camerei
  • Unele dintre gustările tale preferate, pentru că poți să mănânci mai mult
  • O jucărie preferată
  • Tavă igienică într-o pungă de zip-lock cu margine de carton de unică folosință
  • Transportator potrivit pentru călătorie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ajutați copilul să se ocupe de moartea animalului dvs. de companieCum să vă ajutați copilul să se ocupe de moartea animalului dvs. de companie
  Cum să adopți un animal de companie dintr-un adăpostCum să adopți un animal de companie dintr-un adăpost
  Cum se aplică Frontline (tratament pentru purici și căpușe)Cum se aplică Frontline (tratament pentru purici și căpușe)
  Cum să ajuți animalele de companie să facă față tranziției înapoi la școalăCum să ajuți animalele de companie să facă față tranziției înapoi la școală
  Cum să controlați lingerea excesivă la câinii mai în vârstăCum să controlați lingerea excesivă la câinii mai în vârstă
  Cum să-ți convingi mama să-ți cumpere un animal micCum să-ți convingi mama să-ți cumpere un animal mic
  Cum să ai grijă de animalele de casă ale florilor taleCum să ai grijă de animalele de casă ale florilor tale
  Cum să aibă grijă de un câine după ce a fost sterilizat sau sterilizatCum să aibă grijă de un câine după ce a fost sterilizat sau sterilizat
  Cum să aibă grijă de animalele de companieCum să aibă grijă de animalele de companie
  Cum să vindeci un câine care a ingerat ciocolataCum să vindeci un câine care a ingerat ciocolata
  » » Cum să vă mutați cu animalele de companie

  © 2011—2020 ertare.com