Cum sa te misti cu pisica ta

Mutarea de acasă poate fi foarte stresantă pentru tine și pentru pisica ta. Veți avea nevoie să o faceți în cel mai puțin stresant mod posibil pentru ambele.

pași

Imagine intitulată Mutare cu o pisică Pasul 1
1
Puneți pisica într-o cameră în timp ce comandați lucruri, de exemplu, împachetați, mutați mobilierul etc. Acest lucru vă va liniști puțin pisica și vă va ajuta să vă găsiți pisica. Dacă este posibil, cineva să stea în cameră cu pisica ta.
 • Imagine intitulată Mutare cu o pisică Pasul 2
  2
  Când conduceți la noua dvs. casă, păstrați-vă pisica calmă, luând o pălărie sau ceva familiar cu tine cu tine. Amintiți-vă să luați alimente și apă. Păstrează-l calm, vorbind cu o voce moale. Nu lăsați niciodată pisica în camion sau remorcă. Așezați un prosop peste cutia pisicii, pentru ca aceasta să se simtă mai sigură. Pisica dvs. poate avea un "accident", astfel încât să aducă prosoape suplimentare pentru a schimba.
 • Imagine intitulată Mutare cu o pisică Pasul 3
  3
  Când ajungi la noua ta casă, închizi pisica în încăperea unde vei dormi din nou. Nu lăsați-o în garaj, trebuie să fie cu oamenii. Pisicile nu ar trebui să sufere multe modificări într-un timp scurt.
 • Imagine intitulată Mutare cu o pisică Pasul 4
  4


  După două sau trei zile în noua casă, lăsați pisica să exploreze celelalte camere - unul câte unul, amintiți-vă că pisica dvs. poate deveni copleșită și încearcă să scape.
 • Imagine intitulată Mutare cu o pisică Pas 5
  5
  Dacă pisica ta îi place să iasă afară, să o facă după două sau trei săptămâni de la sosirea la noua casă. Încercați să plasați un guler cu un sistem de urmărire. Petreceți timpul în afara pisicii dvs., făcând o conversație calmă.
 • Imaginea intitulată Mutare cu o pisică Pasul 6
  6
  Este, de asemenea, o idee bună să plasați untul pe picioare, astfel încât să puteți urmări. Pisicile, fiind foarte exigente, vor linge untul de pe picioare, în timp ce sunt înrădăcinate într-un singur loc. Dacă faceți acest lucru, puneți pisica în fața ușii. Pe măsură ce își linge labele, vor lua mirosul, atmosfera și senzația generală a noului lor cartier.
 • sfaturi

  Curios-cat.jpg" class ="imagine lightbox">
  Ai grijă de mine! = ^ .. ^ = Dacă trebuie să călătorești cu pisica cu avionul, cheamă compania aeriană să știe cerințele. De asemenea, el întreabă cine se ocupă de aprovizionarea cu apă și cu alimente. Amintiți-vă să includeți ceva familiar, cum ar fi pilotul dvs. preferat în căsuța în care veți călători. De asemenea, asigurați-vă că cineva (de preferat cunoscut) vă preia pisica la sfârșitul zborului.
 • Dacă trebuie să stați într-un hotel în timp ce vă mutați, asigurați-vă că pisica dvs. este blocată. În primul rând, veți avea nevoie de o cutie unde pisica dvs. se simte în siguranță și poate intra acolo ori de câte ori se simte amenințată. Apoi, nu uitați să țineți ușa mereu închisă - nu doriți ca pisica dvs. să scape din hotel într-un loc necunoscut. Păstrează-ți pisica în baie dacă vor intra mulți și vor părăsi camera.
 • Cumpărați o mulțime de alimente uscate înainte de a vă deplasa și nu uitați să le păstrați separate de lucrurile pe care le veți împacheta (păstrați-le cu obiectele personale pe care le veți purta în mașină). În acest fel nu va trebui să despachetați totul în miezul nopții pentru a căuta mâncarea pisicii dvs.
 • Dacă este posibil, păstrați pisica într-o cușcă pentru câteva zile, în timp ce întreaga mișcare se mișcă. Va fi mult mai puțin traumatic să ajungeți la noua casă cu toate lucrurile deja existente, fără a fi nevoie să supraviețuiți agitației.
 • Dacă pisica dvs. doarme în pat, este util să nu o spălați atunci când vă mișcați și lăsați-o câteva zile. În acest fel, pisica dvs. va ști că este "acasă" și se va obișnui cu ea mult mai repede. * În mod similar, nu schimbați complet nisipul din cutie atunci când vă mișcați, astfel încât să puteți recunoaște mirosul. Nu uitați să-i spuneți unde este cutia în casa nouă.
 • Pune un prosop pe cutia unde merge pisica. Căldura și întunericul vor ajuta soția pisicii până la punctul în care adoarme.
 • Pentru călătorii lungi sau pisici foarte înfricoșătoare, este o idee bună să consultați un medic veterinar pentru a obține medicamente anti-anxietate pentru animalul dvs. de companie. Acestea ajută la ameliorarea stresului călătoriei. Unele pisici pot adormi pe toată durata călătoriei cu acest medicament. Puneți una din aceste pastile în alimentele pisicilor dvs. și el o va mânca fără rezistență.
 • avertismente

  • niciodată Puneți pisica într-o pungă, rucsac sau orice alt container fără găuri de văzut. Pisicile trebuie să aibă un sentiment al ceea ce se întâmplă în jurul lor, fără a le face să le înspăimânte și să le facă foarte dificile și periculoase să se ocupe și nu vor să vă ierte. De asemenea, trebuie să furnizați aerul la cutia unde vă aflați, altfel vă puteți sufoca și muri.
  • Pregătește-te pentru plâns tare pe călătorie masina - cele mai multe pisici găsi călătoriile cu mașina extrem de nedumerit și ciudat și se plâng cu voce tare. Aceasta poate fi o distragere mare pentru șofer și dureroasă pentru toți cei implicați, cu excepția cazului în care toată lumea este pregătită pentru zgomot.
  • Acordați întotdeauna medicamentul conform indicațiilor medicului veterinar. Poate dura ceva timp ca medicamentul să intre în vigoare și pisica ta să doarmă, dar nu trebuie să măriți doza fără permisiunea medicului veterinar sau să supradozați și aceasta ar fi o problemă majoră pentru voi doi.
  • Asigurați-vă că toate spațiile, spațiile sau orice spațiu suficient de mare pentru a trece pisica dvs. sunt blocate. Mișcarea este foarte înfricoșătoare pentru pisici și vor încerca să găsească o "loc sigur" să se ascundă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pensați o pisicăCum să pensați o pisică
  Cum să dai o pisică o baieCum să dai o pisică o baie
  Cum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topiceCum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topice
  Cum să-ți disciplinezi pisiculCum să-ți disciplinezi pisicul
  Cum să-i înveți pe pisică să vorbeascăCum să-i înveți pe pisică să vorbească
  Cum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinciCum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinci
  Cum să-i înveți pe pisici să facă trucuriCum să-i înveți pe pisici să facă trucuri
  Cum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoareleCum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoarele
  Cum să-ți antrenezi pisica să steaCum să-ți antrenezi pisica să stea
  Cum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoareCum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoare
  » » Cum sa te misti cu pisica ta

  © 2011—2020 ertare.com