Cum să călărești un cal

Toți am văzut oameni care călăreau cai fără eforturi aparent. Poate că le puteți viziona doar la televizor, dar este posibil și să vă bucurați de o călătorie blândă pe călărie în viața reală. Cai pasi sunt bine cunoscuti pentru a fi neted pentru a merge si sunt ideali pentru incepatori. Investigați despre tipul specific de cal pas pe care doriți să-l călcați, deoarece modurile de mers pe jos sunt unice. Odată ce te-ai poziționat corect pe cal, vei fi gata să comunici cu el și să-l iei. Cu putin noroc, puteti calatori fara efort!

pași

Metoda 1
Pregătește-te să călărești

Imaginea intitulă Călărește un pas căutat de cal 1
1
Alegeți tipul de cal pe care doriți să-l călătoriți. Rețineți că există multe tipuri de cai care variază considerabil una de cealaltă. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare:
 • Scaunul american: cunoscut pentru eleganța și blândețea sa.
 • Fox Trotter din Missouri: cunoscut pentru rezistența și utilitatea sa pentru a merge pe trasee sau pentru a face locuri de muncă ranch.
 • El Paso Fino: variază în funcție de specia sa, dar poate fi folosit pentru spectacole sau plimbări pe trasee.
 • Tennessee Walker: are o mișcare ostentativă, dar este temperament calm.
 • Imaginea intitulă Călărește un pas căutat de cal 2
  2
  Luați câteva clase. Odată ce ați decis ce fel de cal doriți să călătoriți, căutați pe cineva care să ofere lecții de echitatie cu tipul specific de cal pe care l-ați ales.
 • Luarea de cursuri cu un instructor vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil cu calul, să aveți mai multă siguranță pe trasee și să fiți un călăreț mai bun în general. Nu presupuneți că lecțiile de echitatie învață doar trucuri.
 • Imaginea intitulată Călărește un pas căutat de pas 3
  3
  Ia un cal pentru a practica calarie. Du-te la grajduri și căutați un cal blând, care a fost deja instruit să ia un călăreț și a fost folosit pentru plimbări pe trasee.
 • Alegeți un cal cu care vă simțiți conectat și nu regretați mai târziu. Un cal blând nu va încerca să-și tragă călărețul sau să muște nerăbdător frâna în orice moment. Experiența de echitatie ar trebui să fie plăcută atât pentru cal și călăreț.
 • Imagine cu denumirea Ride a Horse Gatated Step 4
  4
  Ia o șa și o căpăstru. Unii cai au de obicei o cruce foarte inalta, astfel ca poate fi necesar sa cumparati o sapa cu o furculita in fata. Poate fi foarte inconfortabil ca orice cal să poarte o șa care nu se potrivește în mod corespunzător.
 • Crucea este creasta situată între lamele umărului calului. Reglați scaunul ușor înainte pe cruce, apoi lăsați-l să alunece înapoi până se pare că a ajuns la o oprire naturală. Calul tău nu ar trebui să fie jenat să poarte o șa - în cazul în care arată vreun disconfort, ar trebui să readaptați șaua.
 • Imaginea intitulă Călăriți un pas căutat de cal 5
  5
  Găsiți un cap și o muscatura (frână) care se potrivește bine cu calul. Alegeți echipamentul de echitație care este cel mai confortabil pentru calul dvs. în special. Nu alegeți o mușcătură pe baza cursei sau a felului în care calul merge.
 • Obțineți sfatul unui profesionist sau întrebați proprietarii anteriori ce tip de gustare au folosit. Încercați câteva mușcături diferite până când veți afla care dintre ele preferă calul tău.
 • Dacă luați cursuri sau călătoriți într-un hambar, probabil că nu trebuie să vă faceți griji în privința capului, picului sau șei. Aceste lucruri vor fi fost deja selectate, iar calul va fi folosit pentru acel echipament de echitatie.
 • Metoda 2
  Mențineți poziția corectă și echilibrul

  Imaginea intitulă Călăriți un pas căutat de cal 6
  1
  Du-te pe cal! Așezați-vă pe partea dreaptă sau pe un bloc de montare și țineți mâinile drepte cu mâna stângă. Puneți piciorul stâng în etrier și întoarceți piciorul drept peste cal. Stați ușor pe șa.
  • Dacă cineva vă ajută să ridicați piciorul, plasați piciorul stâng pe picioare și țineți partea din față a șei sau a cheii de chei. Împingeți-vă și răsuciți-vă piciorul peste calul înainte de a sta ușor pe șa.
 • Imaginea intitulă Călărește un pas căutat de cal 7
  2
  Lasati-va picioarele sa stea atat de natural. Evitați tentația de a ține calul cu picioarele. Aceasta va trimite un mesaj greșit calului. Picioarele ar trebui să atingă ușor părțile laterale ale calului, în timp ce genunchii vor fi flexați, iar tocurile vor fi mai mici decât înălțimea degetelor.
 • Dacă observați că apucați în mod constant părțile calului cu picioarele, asigurați-vă că etrierii sunt reglați corect.


 • Imaginea intitulată Călărește un pas căutat de cal 8
  3
  Stați drept cu umerii, șoldurile și tocurile aliniate. Acest lucru vă va distribui în mod egal greutatea, făcând astfel mai ușor ca calul să vă poată transporta pe lângă el. Ar trebui să vedeți o linie dreaptă care trece prin ureche, umăr, șold și călcâi.
 • Dacă nu vă aflați în această aliniere, calul va avea dificultăți în a vă încărca. Este probabil ca calul sa inceapa sa se simta inconfortabil sau sa isi schimbe modul de mers pe jos pentru a va incanta pe el.
 • Imaginea intitulă Ride a Horse Gatated Step 9
  4
  Ține-ți spatele relaxat. Chiar dacă spatele trebuie să fie drept, asigurați-vă că nu vă arcuiți coloana vertebrală. O coloană arcuită vă va face să vă simțiți prea departe, ceea ce vă poate face obosiți și pe el. O coloană arcuită poate provoca o tensiune generală.
 • Dacă ești tensionat, calul tău va deveni și tensionat. Acest lucru poate determina calul să accelereze sau să fugă la viteză maximă, făcându-vă să vă simțiți inutil de obosit și amețit.
 • Metoda 3
  Comunică cu calul

  Imaginea intitulată Călărește un pas căutat de cal 10
  1
  Relaxați-vă. Acest lucru poate părea o modalitate ciudată de a începe călătoria, dar rețineți că calul este capabil să detecteze orice tensiune sau anxietate. Când vă relaxați, calul dvs. se va relaxa, permițând articulațiilor și mușchilor să devină mai flexibili.
 • Imaginea intitulă Călăriți un pas căutat de cal 11
  2
  Țineți mâinile ferm, dar nu le trageți. Acest lucru permite calului să știe că sunteți acolo. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu vă trageți greu pe furie. Calul va avea nevoie de spațiu pentru a-și mișca capul.
 • Utilizați mișcări ușoare de mână pentru a comunica prin joacă. Lucrați cu puțină lejeritate în călăreți. Calul va observa ușoare vibrații în călăreți. Dacă trageți în mod constant frâiele calului, acesta va deveni insensibil la mișcările pe care le faceți pentru ao face.
 • Imaginea intitulată Călărește un pas căutat de cal 12
  3
  Ghidați calul cu corpul. Utilizați mușchii pelvieni pentru a sugera o direcție la cal. Adu-ți peluza înainte sau înapoi pentru a conduce calul în acele direcții.
 • Dezvoltarea acestor semne va necesita timp și practică. Continuați să lucrați cu calul pentru a crea această metodă intuitivă de gestionare.
 • Imaginea intitulă Călătorește un pas căutat de cal 13
  4
  Vorbește cu calul. Folosiți indicii verbale pentru a întări indicii fizice. De exemplu, puteți face calul să avanseze sau să se oprească doar spunând "arre!", "So!", "Eh!".
 • Fii consecvent atunci când dai instrucțiuni verbale. De asemenea, trebuie să oferiți o bună încurajare și sprijin calului atunci când el ascultă unele instrucțiuni de la dvs. Ați putea spune "un cal bun / băiat / fată" sau să-i frecați gâtul.
 • sfaturi

  • Ai grijă de calul tău. Stabiliți o legătură cu el prin acordarea de premii, perierea frecventă, mersul pe jos și vorbind cu el.
  • Odată ce vă simțiți confortabil, călătoriți și călătoriți cu calul acasă - gândiți-vă la evenimente recreative și locuri unde puteți merge. În plus față de demonstrații și trasee de călărie, de asemenea, ai putea merge în parade, curse de anduranță intre ecvestre sau curse, chiar și învață-l trucuri calul tău.

  avertismente

  • Fii atent! Caii de trecere, în special cei tineri, pot fi foarte energici și jucăuși.
  • Unii cai care trec sunt cunoscuți ca "pasionați" sau "cu sânge cald". Deși acești cai viguroși se pot liniști cu vârsta sau cu încredere în călăreț, pot fi foarte greu de controlat pentru un începător sau un călăreț timid. Așa că încercați să obțineți un cal liniștit și experimentat.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă distrați în avionCum să vă distrați în avion
  Cum să faci pansament sănătosCum să faci pansament sănătos
  Cum să conduci o bicicletăCum să conduci o bicicletă
  Cum de a alege un stil de echitatie sau o disciplina ecvestraCum de a alege un stil de echitatie sau o disciplina ecvestra
  Cum să șezi un calCum să șezi un cal
  Cum să șadă și să pregătească un calCum să șadă și să pregătească un cal
  Cum să călărești un calCum să călărești un cal
  Cum de a alege un film bun pentru a vizionaCum de a alege un film bun pentru a viziona
  Cum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miereCum să obțineți un serviciu mai bun și gratuit în luna de miere
  Cum să dormi în mașină pe o călătorie pe drumCum să dormi în mașină pe o călătorie pe drum
  » » Cum să călărești un cal

  © 2011—2020 ertare.com