Cum să călărești momeală vie

Uneori, peștii vor doar momeală vie. Puteți învăța să călătoriți momeală live pe un cârlig simplu, precum și cele mai bune strategii pentru a vă asigura că pradă dvs. rămâne interesată. Tehnicile și cârligele pot varia în funcție de tipul de pește pe care doriți să îl prindă și de momeala disponibilă, dar principiile de bază sunt aceleași peste tot. Citiți pasul 1 pentru mai multe informații.

pași

Partea 1
Prindeți și păstrați momeala vie

Imagine cu denumirea Rig Live Bait Pasul 1
1
Aflați despre regulile de momeală din regiunea dvs. În unele locuri, în principal în nord-vestul SUA, pescuitul de momeală se limitează la soiuri specifice de momeală și în special la corpuri de apă. Baitfish, de exemplu, este, în general, ilegal în râurile Washington și Oregon. Asigurați-vă că este legal să pescuiești cu tipul de momeală pe care intenționați să îl utilizați în departamentul de stat al pescuitului și a faunei sălbatice din regiunea dvs.
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 2
  2
  Selectați diferite tipuri de momeli vii sau alegeți din ceea ce este disponibil. Modul potrivit de momeală vie depinde complet de locul în care urmează să pescuiești, de ce vei pescui și de ceea ce se află la îndemâna ta. Dacă aveți o ciumă de lăcuste, nu pierdeți timp încercând să prindeți pește pentru a merge la pescuit. Ucideți dăunătorii și faceți momeală în același timp. Printre cele mai comune momeli vii se numără:
 • Crapul de pește mic
 • Peștele de aur
 • Peștele de pește
 • Viermele
 • Larva coadă de șobolan
 • Exercițiul de porumb
 • lăcuste
 • Raciul
 • Salamandere sau broaște mici
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 3
  3
  Păstrați momeala în viață. Găsiți un habitat mic pentru ca momeala să rămână în viață până când mergeți la pescuit. Asigurați-vă că există suficientă umiditate și circulație a aerului, câteva frunze sau o anumită iarbă pentru a fi hrănită până când sunteți gata să faceți pescuit. Încercați să nu le păstrați în interior mai mult de una sau două zile, ar putea să moară. Viermii vor fi bine și vor dura mai mult timp cu niște pământuri fine și umede.
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 4
  4
  Așteaptă până când ești pe cale să lansezi pentru a monta momeala. Scopul folosirii momei vii este să-l păstrați în viață cât mai mult posibil în timpul pescuitului, astfel încât mișcarea zig-zag să atragă peștele. Dacă vă pregătiți cârligul foarte curând, momeala dvs. va fi moartă când o puneți în apă. Sincronizați, puneți cârligul în fir, pregătiți totul și pregătiți-vă pentru a pescui.
 • Partea 2
  Ride momeala vie

  Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 5
  1
  Scoateți momeala din habitat în mod corespunzător. Este mai ușor de zis decât de făcut cu pește de momeală. Dacă utilizați minnows în pescuitul dvs., reușind să apucați unul este mai mult de jumătate din muncă. Scoateți baitfish-ul din rezervor, ținându-l ferm și împiedicându-l să răsucească. Țineți-l strâns cu o mână și aduceți cârligul cu cealaltă.
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 6
  2
  Împingeți mlaștina în interiorul corpului în spatele aripii dorsale. Puteți să vă introduceți cârligul cu o mișcare subtilă și aproximativă în spatele aripii dorsale, apoi aruncați-l imediat și cu grijă, astfel încât momeala să cadă în apă cât mai delicată posibil pentru a rămâne în viață.
 • Alternativ, agățați baitfish între buze și maxilar, astfel încât să poată trăi mai mult. Poziția din spatele aripioarei dorsale este de obicei cea mai sigură, dar face ca momeala să se uzeze în curând și să moară repede. Introducerea cârligului între buze permite ca peștele să nu se sufocă repede, dar va face ca acesta să se miște în apă. Introducerea cârligului prin nări va menține momeala în viață cât mai mult posibil, dar este mai riscantă, deoarece peștele ar putea scăpa.


 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 7
  3
  Împingeți racii, salamanderii și broaștele prin coadă sau cap. La fel ca peștii de momeală, racii vă oferă mai multe modalități de a le prăji. Asigurați-vă că pentru a obține suficient în coada și aproape de trunchi pentru a obține un cârlig bun pe raci, evitând pierderea momeală din cauza mișcării zig-zagging. Dacă intrați pe cap, veți avea un cârlig sigur, dar momeala nu va dura mult timp.
 • Pentru salamanderi și broaște, introduceți-o lângă trunchiul din spate al unuia dintre picioarele posterioare. Acestea se pot răsuci mult, dar va fi dificil pentru ele să se dezactiveze atunci când se mișcă într-un model zig-zag.
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 8
  4
  Angrenează viermi, omizi și larve prin gruparea lor. Se începe în apropierea unuia dintre capetele viermei, care se îndoaie de mai multe ori deasupra ei, cel puțin 3, pentru a se asigura viermele sau alte momeală deșteaptă și evazivă pe cârlig.
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 9
  5
  Țineți momeala ferm în timp ce pregătiți lansarea. Asigurați-vă că nu pierdeți momeala înainte de ao pune în apă. Țineți-l cu atenție înainte de lansare și aruncați-l cu atenție în apă oriunde doriți să meargă.
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 10
  6
  Utilizați un suport împușcat împărțit cu plumb. Pentru a păstra momeala la o adâncime adecvată și pentru a controla firul în funcție de peștele pe care doriți să îl prindeți, firul este asamblat în mod obișnuit cu un plumb împărțit, pentru a submersa lucrurile cu greutate.
 • În mod alternativ, ar fi mai bine ca lăcustele și alte insecte ușoare să plutească la suprafață, în funcție de ceea ce veți pescui. Dacă doriți ca acestea să plutească, lăsați conductorul afară.
 • Imagine cu titlul Rig Live Bait Step 11
  7
  Țineți o atingere ușoară pe fir. Nu uitați să nu reglați prea mult cârligul. Montarea corespunzătoare necesită păstrarea momejii cât mai sănătos posibil înainte de al arunca în apă. Vânătoare fericită!
 • Îndepărtați momeala mort dacă nu ați reușit și montați unul nou. Încercați să identificați problemele pe care le-ați avut cu ultima momeală și să reglați poziția cârligului în consecință.
 • sfaturi

  • Dacă momeala ta moare înainte de a prinde ceva, încercați să plasați cârligul într-un loc diferit în momeală. De asemenea, asigurați-vă că rezervorul de momeală este umplut cu apă la o temperatură similară cu cea pe care o pescuiți.
  • Cele mai frecvente tipuri de montare pentru momeală live sunt ansamblul de cabluri de rulare, ansamblul de împingere și ansamblul flotor rulant. Primul este cel mai eficient, dar cel mai dificil de utilizat, cel de-al doilea este cel mai des întâlnit, iar cel de-al treilea este cel mai ușor, dar cel mai puțin reușit.
  • Dacă utilizați minnows, legați cârligul în fir și utilizați o împărțire a greutății. Împingeți peștele prin plasarea cârligului sub coloană și pur și simplu lăsați-l să înoate sau să-l dezlege încet spre interior.
  • Dacă utilizați greieri, plasați un plumb oval. Introduceți inelul rotativ și cârligul cu un ansamblu de rulare. Impingeți crichetul de torace și trageți bara. Pentru pescuit, utilizați tijă și bobină lângă suprafață în timpul dimineții.
  • Dacă utilizați viermi, utilizați inelul rotativ pentru a adăuga un fir de piramidă sub cârlig și țineți-l în fundal. Pentru a pune viermele pe cârlig, împingeți capătul viermei prin cârlig până ajunge la capăt. Treceți-l prin spike și apăsați cea mai mare parte a viermei care este agățat.

  avertismente

  • Nu adăugați prea multe cabluri sau alte accesorii la cârligul dvs. Ideea este să-i convingă pe luptătorul tău că el urmărește o pradă vie - orice care distorsionează imaginea va dăuna șanselor tale de a avea succes.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Momeală vie
  • Depozit de momeală
  • am cârlig
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a pune împreună un tijă de pescuitCum de a pune împreună un tijă de pescuit
  Cum să prind un crab albastruCum să prind un crab albastru
  Cum să prind un iepure sălbaticCum să prind un iepure sălbatic
  Cum să prindem un somonCum să prindem un somon
  Cum să prindă un somnCum să prindă un somn
  Cum sa mometi un cârlig de peșteCum sa mometi un cârlig de pește
  Cum de a alege un cârlig pentru a pescui în apă săratăCum de a alege un cârlig pentru a pescui în apă sărată
  Cum sa alegi momeala pentru a pescui in apa proaspataCum sa alegi momeala pentru a pescui in apa proaspata
  Cum să cârlig un purici de mare într-un cârligCum să cârlig un purici de mare într-un cârlig
  Cum să cârlig un minnowCum să cârlig un minnow
  » » Cum să călărești momeală vie

  © 2011—2020 ertare.com