Cum să mănânci oasele

Uneori o pisică care mănâncă alimente crude nu mănâncă oase întregi sau pradă. Acest articol vă va învăța cum să mănânci oasele de animale mici, de obicei folosite în hrănirea brută a pisicilor și a altor animale carnivore. Oasele reprezintă o parte esențială a dietei unui animal, deoarece, dacă nu vă hrăniți cu ele, puteți suferi deficiențe de calciu, printre alte riscuri grave pentru sănătate.

pași

Imaginea intitulată Grind Bones Pasul 1
1
Ia un mașină de măcinat cu carne. Mulți preferă mașinile electrice de măcinat pentru că sunt mai ușor și mai rapid, dar sunt și mai scumpe (80 de dolari mai mult). Manualele sunt "un lucru din trecut", dar puteți să le obțineți online, în magazine și pe site-uri precum eBay și Craigslist, la prețuri relativ scăzute (mai puțin de 40 $). Asigurați-vă că alegeți un polizor care poate fi dezasamblat complet, astfel încât să fie ușor de spălat.
 • Imaginea intitulată Grind Bones Step 2
  2
  Pregătiți oasele care urmează să fie măcinate. Dacă pregătiți hrana pentru un animal, folosesc oasele prime (oase numai crude, fierte niciodată!), Care sunt moi si flexibile, ca un animal sălbatic ar mânca în mod normal. Sfaturile aripilor de pasăre, coastelor, gâtului și coapsei sunt opțiuni bune. Nu incerca sa va macine oasele de picioare și mari, ceva mai gros decât degetul mare, deoarece acestea s-au dovedit a fi foarte dificil pentru măcinarea, și deși poate coroda, este posibil ca pisica să nu le va mânca oricum (foarte mare și gros). Oasele de pește, păsări de curte, iepuri și rozătoare pot fi împrăștiate.
 • Imaginea intitulată Grind Bones Pasul 3
  3


  Pregătiți a "container pentru a colecta" unde vor cădea oasele de pământ.
 • Imaginea intitulată Grind Bones Pasul 4
  4
  Mori oasele.
 • Mărunchii, sângele și alte țesuturi vor fi prezente în unele oase. Este bine și consumul său este sănătos pentru animal.
 • Imaginea intitulată Grind Bones Pasul 5
  5
  Dezasamblați mașina de spălat vase la finisare și spălați-o bine cu apă fierbinte și săpun.
 • avertismente

  • Dacă pisica ta refuză să mănânce os la sol, puteți încerca oferindu-de oase (puteți cumpăra în magazinele alimentare de sănătate) ca înlocuitor sau coajă de ou zdrobite (1/2 lingurita la jumatate de kilogram sau o livră de carne) sau un supliment de calciu.
  • Nu alimentați niciodată oasele fierte cu un animal. Este bine să-i hrănească cu oase brute, chiar măcinate, zdrobite și tocate, fierte, dar sunt puternice și dure, și tind să se despice, care pot provoca accidente grave.
  • Numai hrăniți cu oase într-un raport de 5 până la 10% din întreaga masă. Nu aveți nevoie de prea multe oase în dieta unui animal, dar este o parte crucială. Prea multe oase pot provoca constipatie, depuneri de alb si calcar si impactiune.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa incerci un caine in Minecraft PECum sa incerci un caine in Minecraft PE
  Cum se face un schelet de hârtie umanăCum se face un schelet de hârtie umană
  Cum să gătești piept de puiCum să gătești piept de pui
  Cum să faci sânii de pui osCum să faci sânii de pui os
  Cum se filtrează o păstrăv curcubeuCum se filtrează o păstrăv curcubeu
  Cum se macină semințele de inCum se macină semințele de in
  Cum să-ți consolidezi oasele organicCum să-ți consolidezi oasele organic
  Cum să adopți un animal de companie dintr-un adăpostCum să adopți un animal de companie dintr-un adăpost
  Cum să hrănești o broască țestoasăCum să hrănești o broască țestoasă
  Cum se diagnostichează fracturile la pisiciCum se diagnostichează fracturile la pisici
  » » Cum să mănânci oasele

  © 2011—2020 ertare.com