Cum să răsfățați o pisică

O noua pisica poate fi o distracție, iubitoare și animale de companie jucaus și răsfățați să nu fie doar o modalitate de a vă relaxați, dar, de asemenea, ceva care face pisica se bucura și să se relaxeze. Când încercați pentru prima dată cu o nouă pisică, este important să socializeze să se obișnuiască cu a fi în jurul valorii de oameni, să fie răsfățat și atins și să învețe că acest lucru este ceva frumos, în condiții de siguranță și reconfortant. Nu numai că, pisica instruiți corespunzător va fi mai puțin agresiv atunci când aveți nevoie să taie unghiile, perie dinți, pieptene, da medicamente sau când trebuie să aibă grijă să-l atingă sau să arate afecțiune.

pași

Partea 1
Petting o pisica

Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 1
1
Stați jos Când începeți să vă contactați cu pisica, este mai bine să vă puneți la nivelul lor să interacționați cu ei. Păsările de pradă sunt dușmani naturali ai pisicilor, așa că pisicile se tem în mod instinctiv de orice lucru care pare a fi amenințător și care este deasupra lor.
 • Când doriți să vă jucați și să răsfățați cu pisica, stați pe un scaun, pe pat sau pe podea, pentru a vă arăta mai puțin amenințător. În cazul în care nu sunteți confortabil, puteți, de asemenea, să vă aflați pe teren.
 • Este posibil să folosiți trate sau jucării pentru a le atrage atenția, dar încercați să obțineți pisica să vă abordeze singură.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 2
  2
  Lasă pisica să miroasă mâna. Permiteți pisicii să miroasă mâna înainte de ao atinge, mai ales dacă este timidă, jumătate sălbatică sau antisocială. Când vă apropiați, păstrați-vă mâna aproape de el și lăsați-o să vă miroasă.
 • Atâta timp cât pisica este calmă și nu se panică, se apropie încet, cu grijă și o mângâie.
 • Începeți prin mângâierea domeniilor pe care pisicile le folosesc cel mai adesea pentru a-și marca aromele. Multe pisici se bucură de mângâieri în aceste zone, care includ bărbia, urechile și coada, precum și obrajii.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 3
  3
  Își mângâie bărbia. Pe măsură ce pisica se obișnuiește cu tine și cu mângâierea ta, vei învăța care sunt punctele pe care îți place să le mângâi. Cu toate acestea, multe pisici le place să fie frecate sub bărbie.
 • Când pisica se apropie și miroase mâna, mutați-o încet sub bărbie și folosiți palma mâinii sau degetelor pentru a freca și mânca bărbia și punctul în care se întâlnesc maxila și craniul.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 4
  4
  Scratch obrajii După ce-și mângâie puțin bărbia, își mișcă lent mâna pentru a mângâia obrajii pisicii chiar în spatele mușchilor.
 • În cazul în care pisica își întoarce capul și își presează fața de mâna ta, va fi un semn că se bucură de mângâierea ta.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Step 5
  5
  Încurcă-ți urechile. Deși unele pisici nu le place să fie atinse de urechi, mulți își doresc să își frece capul la baza urechilor, în spatele și între ele, precum și între urechi și ochi.
 • Mișcați încet mâna de la bărbie la obraji și urechi, mângâind și frecându-vă ușor fața când vă deplasați prin aceste zone.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Step 6
  6
  Așezați baza coada. Sferturile posterioare, care sunt fesele și zona șoldului, sunt unul dintre locurile preferate pentru pisici să se mângâie. Tăiați ușor în jurul fundului cozii. În cazul în care vă înghițiți de picioarele din spate și arcuiți spatele, va fi un semn că vă place!
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Step 7
  7
  Apăsați ușor spatele. Puneți ușor mâna pe partea superioară a capului și vedeți ușor atingerea de la coadă. Unele cazuri nu vă deranjează să fiți mângâiate în direcția opusă (de la coadă până la cap), dar alții o urăsc, așa că începeți mai întâi să mergeți de la cap la coadă.
 • Când pisica se obișnuiește cu mângâierea, puteți freca bărbia, obrajii și în jurul urechilor și apoi aduceți mâna la coadă, astfel încât să puteți freca sferturile posterioare.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 8


  8
  Practică cum să-l ții în brațe. Pisicile sunt creaturi delicate și este posibil să le răniți din întâmplare prin a fi prea dure sau lăsându-le să cadă. Nu strângeți pisoiul, țineți-l prea strâns sau nu-i luați coada sau urechile.
 • Când îl țineți în brațe, plasați-l cu o mână în spatele picioarelor din față și îl folosiți pe celălalt pentru al ține în spate.
 • Copiii mici ar trebui să învețe cum să țină ușor o pisică, precum și să o țină în brațe în mod corect și să nu ia niciodată o pisică de gât.
 • Copiii sub vârsta de cinci ani nu ar trebui să dețină pisici pentru că nu înțeleg diferența dintre jocul încet sau într-un mod mai puternic.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 9
  9
  În cazul în care pisica este în dificultate. Pisicile arată în multe feluri durere, frică și anxietate, iar în cazul în care vedeți vreuna dintre acestea, trebuie să nu le mângâieți și să le lăsați să se calmeze. Unele semne de frică și furie sunt:
 • suierat, mârâit și scuipat-
 • rotiți urechile înapoi, în lateral sau lăsați-le în poziție verticală,
 • arcul dvs. back-
 • păr de păr
 • Partea 2
  Asigurați-vă ca pisica să se obișnuiască cu a fi atinsă

  Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 10
  1
  Pet pisica ta zilnic. De îndată ce pisica dvs. are mai mult de cinci zile, puteți să o țineți ușor și să o mângâieți în fiecare zi, astfel încât să se obișnuiască să fie atinsă. Acest lucru vă va ajuta să vă legați și să vă obișnuiți cu mirosul oamenilor.
  • Socializarea cu pisicile si obtinerea acestora pentru a fi atinsa este cel mai important lucru in primele sapte saptamani de viata (cu exceptia primei sau a doua saptamani).
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Pasul 11
  2
  Lăsați alți oameni să vă mângâie. Atâta timp cât sunt oameni pe care îi știi că vor fi drăguți și amabili, lasă-ți pisica să se obișnuiască cu cât mai mulți oameni, permițându-ți prietenii și familia să te mângâie. Această socializare va spori probabilitatea ca el să devină o pisică adultivă și prietenoasă.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Step 12
  3
  Acusúmbrambrale să-l lase să atingă ghearele. Multe pisici nu-i plac ghearele sa le atinga, dar lucrul cu pisica va ajuta sa invete sa se bucure de mancaruri precum si sa faca mult mai usor sa-si taie unghiile.
 • Începeți să frecați ușor pieptul pisicilor dintre cele două picioare frontale și mișcați încet mâna de-a lungul unuia dintre picioare până când atingeți gheara. Du-te înapoi în piept și repetați procesul cu celălalt picior. Când termini, dă-i o răsplată ca o răsplată.
 • Treptat, măriți timpul petrecut atingând ghearele până când pisica vă obișnuiește să fie atinsă. Asigurați-vă că îi recompensați cu tratează.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Step 13
  4
  Începe să-i atingi urechile. Începeți prin a freca spatele capului în jurul urechilor. Apoi, frecati una din urechile ei cu un deget si frecati din nou capul. Repetați procesul cu cealaltă ureche și recompensați-o cu un tratament.
 • De fiecare dată când faceți acest lucru, creșteți treptat timpul petrecut atingând urechea până când nu este o problemă. Când vă obișnuiți cu acest lucru, nu uitați să-l răsplătiți cu tratează.
 • Imagine cu denumirea Pet a Kitten Step 14
  5
  Periați-vă părul săptămânal. Utilizați o perie mică sau una special concepută pentru pisici. Periați-vă părul în direcția în care crește (de la cap la coadă) pentru câteva minute în fiecare săptămână. Acest lucru nu numai că vă va obișnui să vă atingeți în moduri diferite, dar va ajuta, de asemenea, la reducerea mingii de păr și a pieții.
 • avertismente

  • Cele mai multe pisici urăsc atingându-le intestinul, deoarece este o zonă vulnerabilă a corpului lor (aici sunt toate organele vitale). În cazul în care încerci să-ți mângâi intestinul pisicii înainte să aibă încredere în tine, el te poate zgâria sau te mușca. De fapt, multe pisici nu și-au lăsat niciodată curajul să atingă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumpărați consumabilele necesare pentru noua dvs. pisicăCum să cumpărați consumabilele necesare pentru noua dvs. pisică
  Cum sa cumperi un pisoiCum sa cumperi un pisoi
  Cum să vă răsfățați pisicaCum să vă răsfățați pisica
  Cum să dai o pisică o baieCum să dai o pisică o baie
  Cum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topiceCum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topice
  Cum să-ți disciplinezi pisiculCum să-ți disciplinezi pisicul
  Cum să-i înveți pe pisică să vorbeascăCum să-i înveți pe pisică să vorbească
  Cum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinciCum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinci
  Cum să-i înveți pe pisici să facă trucuriCum să-i înveți pe pisici să facă trucuri
  Cum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoareleCum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoarele
  » » Cum să răsfățați o pisică

  © 2011—2020 ertare.com