Cum să pui o pisică într-un transportator de animale de companie

Pisicile nu sunt în general obișnuite să fie nevoite să se afle în spații mici și nefamiliare. Din nefericire, uneori este necesar să introduceți un vehicul pentru călătorii scurte sau călătorii lungi. Pisicile se luptă adesea să rămână în afara unei cuști, ceea ce ar putea dăuna persoanei care le manipulează în acest proces. Acest articol a fost scris în minte cu pisicile domestice. Nu există pisici sălbatice sau sălbatice.

pași

Imagine intitulată Obțineți o pisică într-un transportator de animale Pasul 1
1
Așezați suportul pentru animale de companie pe spate, astfel încât deschiderea să se îndrepte spre acoperiș. Puneți un prosop moale în transportorul de animale de companie, astfel încât, dacă pisica urinează, prosopul va absorbi umezeala în loc de coada și picioarele pisicii.
 • Imaginea intitulată Obțineți o pisică într-un transportator de animale Pasul 2
  2
  Ridicați pisica cu o mână plasată sub picioarele din față, iar cealaltă mână susține fundul.
 • Imagine intitulată Obțineți o pisică într-un transportator de animale Pasul 3
  3
  Înclinați pisica astfel încât atunci când trunchiul este eliberat, acesta poate intra doar în cușcă. Amintiți-vă, LCEP: Coada merge mai întâi.
 • Imaginea intitulată Obțineți o pisică într-un transportator de animale Pasul 4
  4


  Închideți ușa și fixați zăvorul.
 • Imaginea intitulată Obțineți o pisică într-un transportator de animale Pasul 5
  5
  Poziționați lent suportul pentru animale de companie pe sol în poziția corectă. Aruncarea prea rapidă poate altera sau deteriora pisica.
 • Imagine intitulată Obțineți o pisică într-o introducere a unui transportator de animale
  6
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Vorbește pisicii într-o voce calmă și liniștitoare.
  • Dacă pisica se luptă atât de mult încât să nu poată fi eliberată în transportatorul de animale de companie, lăsați-o să plece, apoi încercați din nou într-o jumătate de oră sau cam așa ceva.
  • Dacă mai multe pisici să fie încărcate în același transportator de animale de companie, au cineva elibera ușa pentru tine chiar înainte de pisica a doua intră în cușcă.
  • Achiziționați un transportator de animale de companie pentru fiecare pisică. Puteți găsi transportatori de animale de companie bune și ieftine (sau gratuite) de multe ori pe piețele de purici, prin reclame sau chiar pe cele pe care le iau.
  • În cazul în care pisica este agresivă, vă ajută dacă folosiți un prosop sau o pătură pentru a înfășura pisica înainte de ao pune în transportatorul de animale de companie.
  • Aveți încredere! Pisica va detecta daca sunteti tentativa sau nervoasa (poate dupa incercarile anterioare anterioare). Amintiți-vă, sunteți proprietarul și știți că această pisică trebuie să meargă în mașină, acum! Deci, nu ezita sau incerca sa-ti convingi pisica. Poate că înainte să observați asta, veți fi înăuntru și asta este!
  • Dacă țineți transportatorul de animale de companie deschis și cu alte pisici tratează în fundal tot timpul va permite pisicii dvs. să exploreze transportatorul de animale de companie. Puteți chiar să o vedeți ca pe a voastră "pisica de pește".
  • Purtați un al doilea prosop și o pungă de gunoi de rezervă împreună cu dvs. pentru a avea un prosop curat în cazul în care pisica înmuiată primul prosop. Punga de gunoi va oferi un loc pentru a pune prosopul murdar.
  • Aruncați o bomboană sau o jucărie pentru ca pisica dvs. să intre.

  avertismente

  • Nu închideți ușa pe nici o parte a pisicii.
  • Întotdeauna tratați mușcăturile de pisică sau zgârieturile imediat cu dezinfectantul adecvat. Utilizați săpun și apă. Nu utilizați alcoolul deoarece alcoolul este numai pentru piele intact. Peroxidul 3% este mai sigur. Apoi, solicitați asistență medicală. Pisicile de pisică pot provoca infecții grave.
  • Nu folosiți un transportator de animale de companie rupt. O pisică speriată este foarte puternică și ar putea scăpa.
  • Nu utilizați un transportator de carton pentru animale de companie, cu excepția cazului în care nu aveți altul disponibil. Cartonul nu conține fluide corporale, cum ar fi urina sau voma, iar unele pisici pot scăpa de pe acești transportatori de animale de companie. Dacă utilizați un transportor de carton pentru animale de companie, plasați un prosop absorbant pe fund. Apoi, protejați scaunul pentru mașină cu o pungă mare de plastic din plastic, acoperită cu un alt prosop pentru absorbție.
  • Nu lasati niciodata o pisica intr-un vehicul singur, indiferent de vreme. Unele magazine vă vor permite să luați pisica înăuntru dacă pisica se află într-un transportator de animale de companie.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O cușcă de dimensiuni adecvate care se deschide din capete sau de sus.
  • O pisică
  • O pereche de prosoape
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adopți un pisoiCum să adopți un pisoi
  Cum să aibă grijă de o pisică de stradăCum să aibă grijă de o pisică de stradă
  Cum să vă dezactivați pisicaCum să vă dezactivați pisica
  Cum să oprești o pisică de comportamentul agresivCum să oprești o pisică de comportamentul agresiv
  Cum de a determina sexul unei pisiciCum de a determina sexul unei pisici
  Cum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinciCum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinci
  Cum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoareleCum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoarele
  Cum sa impiedicati pisicile sa manance planteCum sa impiedicati pisicile sa manance plante
  Cum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoareCum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoare
  Cum să câștigi încrederea unei pisici fără staționareCum să câștigi încrederea unei pisici fără staționare
  » » Cum să pui o pisică într-un transportator de animale de companie

  © 2011—2020 ertare.com