Cum să măsoară un câine pentru a obține un ham

Gulerele sunt ușor de îndepărtat pentru câini și pot fi chiar periculoase pentru sănătatea unora dintre ei. Harnajele care se potrivesc pieptului unui caini in fata si in spatele picioarelor din fata sunt o optiune mai buna, deoarece ofera mai mult control si exercita o presiune uniforma asupra corpului cainelui. Harnașele trebuie ajustate bine pentru a nu provoca dureri și pentru a nu freca pielea sensibilă sub picioarele unui câine. Aflați cum să măsurați câinele dvs. pentru a obține un ham și apoi să găsiți un stil de harnasament care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

pași

Metoda 1
Măsurați câinele

Imaginea intitulată Măsurați un câine pentru o harnică Pasul 1
1
Obțineți o măsură de bandă. În timp ce hamurile sunt adesea vândute în funcție de greutatea câinelui, este bine să utilizați o măsurătoare pentru a obține o măsură mai precisă. Combinând greutatea câinelui și măsura în centimetri sau inci, vă veți permite să găsiți cea mai bună mărime posibilă a harnasamentului pentru animalul dvs. de companie.
 • Dacă câinele tău se mișcă foarte mult, atunci poți să-i ceri pe cineva să te ajute. Dacă cineva ține gulerul câinelui pentru a păstra liniștea în timp ce luați măsurarea.
 • Imaginea intitulată Măsurați un câine pentru o cablaj Pasul 2
  2
  Măsurați cea mai largă parte a pieptului. Cea mai largă parte a pieptului unui câine este, de obicei, chiar în spatele axelor. Treceți măsura de bandă peste piept și pe spate. Asigurați-vă că nu strângeți prea mult banda de măsurare în jurul câinelui. Ar trebui să fie strâns, dar nu strâns.
 • Imaginea intitulată Măsurați un câine pentru un cablu Hartie Pasul 3
  3
  Utilizați mărimea și greutatea câinelui dvs. pentru a găsi dimensiunea corectă. Înregistrați mărimea și greutatea câinelui dvs. și aduceți aceste informații magazinului de animale de companie. Veți avea nevoie de aceste informații pentru a determina cea mai bună dimensiune a cablajului pentru câinele dvs. Mai întâi căutați unul care este de aproape 5 cm (2 inci) mai mare decât măsura pe care ați luat-o. Verificați apoi intervalul de greutate. Dacă greutatea câinelui dvs. este, de asemenea, în intervalul de greutate care apare pe ambalaj, atunci este ideal.
 • Dacă câinele dvs. este între dimensiuni, obțineți întotdeauna cea mai mare dimensiune. În acest fel, puteți ajusta întotdeauna hamul pentru ao face mai strictă - cu toate acestea, dacă este prea mic, este posibil să nu îl puteți utiliza.
 • Imaginea intitulată
  4
  Așezați hamul pe câinele dvs. și ajustați ajustarea după cum este necesar. Mai întâi deschideți clemele pentru ham. Apoi, ajutați câinele să-și miște picioarele prin cele două deschideri. Odată ce picioarele câinelui dvs. trec prin hamă, trageți în sus și închideți clemele.
 • Este posibil să trebuiască să reglați cablajul pentru a-l ajusta sau slăbi după ce l-ați pus pe câine. Slăbiți sau reglați benzile după cum este necesar până când hamul este strâns, dar nu este strâns.
 • Pentru a vă asigura că hamul nu este prea strâns, încercați să puneți două degete sub fiecare dintre centurile de prindere. Dacă o puteți face cu ușurință, atunci hamul se va potrivi bine. Dacă nu poți, slăbi puțin.
 • Va trebui să reglați și să reglați hamul de câteva ori pentru a obține cea mai bună potrivire.


 • Metoda 2
  Alegeți un tip de ham

  Imaginea intitulată
  1
  Ia un ham cu o chingă din spate dacă câinele tău nu trage în timpul plimbărilor. Într-un ham cu spate din spate, cureaua este atașată de un inel din mijlocul spatelui și este ușor de fixat cu o curea. Aceasta menține presiunea din gât și este ideală pentru câinii care au probleme cu colapsul traheal.
  • Unii oameni cred că acest tip de ham face câini Jalen și să ignore proprietarii lor, asa ca alege numai acest tip de ham în cazul în care câinele este bine pregătit să meargă alături de tine și nu trageți. Dacă aveți un câine care este dificil de controlat în timpul unei plimbări, atunci un ham cu o fixare spate nu este cea mai bună opțiune de ham.
 • Imaginea intitulată Măsurați un câine pentru un cablu Hartie Pasul 6
  2
  Alegeți un ham cu o încuietoare frontală pentru a împiedica câinele să tragă. Hamul cu încuietori din față are un inel pe partea din față (pe cureaua de piept), unde cureaua va fi fixată. Acest tip de accesoriu va împiedica câinele să tragă lesa și vă va ține atenția.
 • Un dezavantaj al acestui tip de harnașament este faptul că amplasarea sa în fața pieptului ar putea împiedica fixarea curelei. Uneori lesa se poate încurca și în picioarele câinelui.
 • Imaginea intitulată
  3
  Alegeți un ham de ajustare dacă sunteți un antrenor de câini cu experiență. Un ham de ajustare exercită presiune asupra câinelui atunci când îl trage. Aceste tipuri de hamuri variază în funcție de cantitatea de presiune pe care o aplică. Unele pot provoca chiar dureri, ceea ce este contraproductiv și crud.
 • Acest tip de harnașament trebuie folosit numai de către formatori cu experiență. Ajustarea hamului ar putea determina un câine să devină teamă sau agresiv dacă provoacă durere.
 • sfaturi

  • Dacă magazinul de animale de companie sau clinica veterinară vă permite să vă luați câinele, luați-l împreună cu dvs., astfel încât să puteți încerca hamul înainte de al cumpăra.
  • Personalul de la magazinul de animale de companie sau clinica veterinară vă poate ajuta să alegeți cele mai bune hamuri pentru câinele dvs. și vă poate ajuta chiar să îl ajustați.

  avertismente

  • Împiedicați-vă să fie prea stricte atunci când antrenați câinele să meargă pe o lecție. Câinii mai mari pot trage din greu atunci când poartă un ham, ceea ce ar putea cauza căderea sau pierderea aderenței pe lesa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează vârsta câinilorCum se calculează vârsta câinilor
  Cum să calmezi un câine agresivCum să calmezi un câine agresiv
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum se construiește o rampă de câineCum se construiește o rampă de câine
  Cum de a da o baie unui câine mareCum de a da o baie unui câine mare
  Cum să determini rasa câinelui tăuCum să determini rasa câinelui tău
  Cum să diagnosticați vitiligo la câiniCum să diagnosticați vitiligo la câini
  Cum să oferiți câinilor dvs. picături de ochiCum să oferiți câinilor dvs. picături de ochi
  Cum sa alegi un surfboard pentru cainele tauCum sa alegi un surfboard pentru cainele tau
  Cum să înlăturați acrochordonii unui câine de acasăCum să înlăturați acrochordonii unui câine de acasă
  » » Cum să măsoară un câine pentru a obține un ham

  © 2011—2020 ertare.com