Cum să ucizi puricii cu detergent de vase Dawn

Flăcările sunt dăunători care se înmulțesc rapid dacă nu sunt tratați corespunzător. Cele mai multe tratamente pentru a ucide purici și larvele lor sunt foarte scumpe. Realitatea este că ne iubim animalele de companie și dorim să le păstrăm, dar am putea trăi fără purici. Dacă numai una dintre animalele de companie (câine sau pisică) are purici, puteți rezolva problema într-un timp scurt cu un detergent de vase.

pași

Metoda 1
Pentru câini

Imagine cu denumirea Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 1
1
Marca de săpun. Pentru câini și alte animale de companie pe care vă puteți scăpa în siguranță, veți avea nevoie de detergent pentru farfurii "Dawn". Utilizarea Dawn este recomandată deoarece funcționează foarte bine pentru a ucide purici în timp ce alte mărci nu fac și este mult mai sigur pentru animalul tău de companie.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 2
  2
  Pregătește baia. Va trebui să pregătiți baia caldă (nu fierbinte!) Pentru animalul dvs. de companie. Rulați apa și puneți-le în cadă sau folosiți un furtun dacă aveți nevoie de ea.
 • Imagine cu denumirea Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 3
  3
  Savurează-ți animalul. Utilizați o pungă de baie sau un furtun mic pentru a vă absorbi animalul în apă și aveți grijă să nu vă irită ceva în ochi.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 4
  4
  Aplicați detergentul pentru vase. Savurează-ți animalul cu o mulțime de detergent pentru farfurie Dawn. Va dura mult timp pentru a se clăti, în funcție de gravitatea puricilor. Fii blând în timpul săpunului, vei avea nevoie de un scruber pentru a ajunge la pielea unde se ascund puricii. Având o perie de companie pe o parte poate fi foarte util.
 • Imagine cu denumirea Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 5
  5
  Clătiți animalul de companie când vedeți purici morți. Când începeți să vedeți că puricii cad în cadă, va trebui să clătiți animalul pentru a scăpa de puricii morți și pentru a ajunge la cei care sunt încă în viață. Practic, ar trebui să clătiți și să repetați.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 6
  6
  Continua. Utilizați mașina de spălat sau peria, până când veți vedea că nu există purici în cadă când clătiți. Acest lucru va dura câteva minute


 • Imagine cu denumirea Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 7
  7
  Ei alerg către cap. Rețineți că puricii pot alerga spre cap sau față pentru a se ascunde. Acest lucru înseamnă că va trebui să-l clătiți cu detergent. Le puteți apuca de pe fața dvs. în timp ce le vedeți, nu lăsați săpunul și apa de la animalele de companie în ochii lor.
 • Metoda 2
  Pentru pisici

  Imaginea intitulată Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 8
  1
  Cealaltă metodă Pentru animalele de companie care nu se îmbăiază, cum ar fi pisicile, luați un castron și amestecați două până la trei linguri de detergent și umpleți-l puțin mai mult de jumătate din apă. Utilizați o lingură pentru a se amesteca bine până când se spală.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 9
  2
  Veți avea nevoie de o perie de purici. Poți să-l cumperi la Wal-Mart pentru un dolar în secțiunea pentru animale de companie. Există mici piepteni care se folosesc pentru a peria părul și pentru a prinde puricii în păr.
 • Imagine cu denumirea Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 10
  3
  Periați animalul de companie. Periați-vă animalul cu un pieptene și scufundați puricii în bolul cu apă și detergent. Acest lucru îi va ucide instantaneu. Ar putea dura ceva timp, dar merită.
 • Imaginea intitulată Kill Fleas With Dawn Dishsoap Pasul 11
  4
  Continuați să curățați până nu vedeți purici
 • sfaturi

  • Este o idee bună să aveți pe mâna un prosop de mână sau un prosop de hârtie când puricii se prinde în pieptene.
  • Împingeți pielea adânc, dar aveți grijă să nu faceți așa de greu. Dacă animalul strigă, este că o faceți foarte greu.
 • Puteți folosi o cremă de purici după baie pentru a ucide cele care au rămas și a împiedica să se întâmple din nou.
 • Deoarece puricii alerg la fața și capul animalului tău în timp ce îl scalzi, este bine să se scalde mai întâi de gât și apoi de restul. Aceasta va crea o barieră pentru a împiedica puricii să invadeze fața și urechile animalelor de companie.
 • Puneți un castron pe podea cu jumătate de detergent și jumătate de apă pe timp de noapte, ceea ce va atrage purici și va sari în castron. Blefurile vor muri instantaneu!
 • Dacă observați mai mulți purici după câteva zile de îmbăiere, repetați procesul timp de zile, apoi utilizați medicamente pentru a le termina.
 • avertismente

  • Asigurați-vă că apa nu este atât de fierbinte sau atât de rece!
  • Aveți grijă când clătiți în jurul ochilor. Dacă există contact cu ochii, clătiți cu apă rece și uscați cu un prosop.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să scapi de puricii mici de pisoi și de mame care alăpteazăCum să scapi de puricii mici de pisoi și de mame care alăptează
  Cum să scapi de puricii câinelui tăuCum să scapi de puricii câinelui tău
  Cum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topiceCum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topice
  Cum să eliminați puricii de la câineCum să eliminați puricii de la câine
  Cum să eliminați o infestare cu purici în casa dvs.Cum să eliminați o infestare cu purici în casa dvs.
  Cum să evitați mușcăturile de puriciCum să evitați mușcăturile de purici
  Cum sa faci cainele tau sa nu aiba puriciCum sa faci cainele tau sa nu aiba purici
  Cum se face un antipoll de lamaie în sprayCum se face un antipoll de lamaie în spray
  Cum să identificați un purici de renCum să identificați un purici de ren
  Cum să controlezi puricii folosind mentaCum să controlezi puricii folosind menta
  » » Cum să ucizi puricii cu detergent de vase Dawn

  © 2011—2020 ertare.com