Cum să omori păianjenii văduvei negre

Majoritatea păianjenilor sunt inofensivi și, de fapt, este benefic să le aveți în jurul proprietății. Cu toate acestea, există două tipuri de păianjeni care ar trebui să provoace o anumită alarmă: văduva neagră și păianjenul maron de recluse. Aici aveți cum să scăpați de o ciumă și, de asemenea, căi active, pasive, să ucizi văduve negre.

pași

Metoda 1
Scapă de o ciumă

Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 1
1
Curățați locurile unde se pot ascunde. Vaduvele neagră ajung în locuri unde nu se deranjează prea mult, cum ar fi grămezi de lemn, cutii de depozitare, spatele unui dulap și locuri ca acestea. Curăță zonele în care văduva neagră își poate pune casa pentru a avea o zonă mai sigură. Dacă aveți locuri ca acestea în casă, curățați cu atenție, deoarece este posibil ca acești frumoși prieteni să locuiască deja acolo.
 • Puneți mănuși de grădinar. În cazul în care întâlniți un păianjen, mâinile dvs. vor fi sigure de mușcături.
 • Curăță Dacă aveți cutii de care nu aveți nevoie, lemn sau alte obiecte care vă umple casa, scăparea lor poate elimina locurile unde se pot ascunde.
 • Aspira. Dacă aveți un aspirator cu un furtun, utilizați-l pentru a curăța colțurile și canelurile întunecate. Dacă vedeți un păianjen "fără" păianjen, aspiratorul este cea mai bună opțiune. Asigurați-vă că ați sigilat sacul și l-ați aruncat (departe de casă) când ați terminat, astfel încât nimic nu poate scăpa din nou acasă.
 • Spray exteriorul casei tale. Utilizați un furtun de presiune pentru a distruge pânzele de păianjen și saculetele de ouă. Aveți grijă la golurile din ferestre, ramele ușii și ferestrele.
 • Eliminați vegetația care este în contact direct cu casa dvs. Ivy și alte plante din casa sau împrejurimile dvs. oferă o locuință pentru acești dăunători.
 • Curatati regulat. Sarcinile cum ar fi aspirarea și menținerea curată a casei ajută la prevenirea dăunătorilor de păianjen. Aspiratul este deosebit de important deoarece îndepărtează praful, ouăle și păianjenii.
 • Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 2
  2
  Preveniți păianjenii să intre în casa dvs. Cel mai bun mod de a evita văduvele negre este prevenirea. Prin păstrarea ușilor și a ferestrelor cusute, faceți un pas important în prevenirea pătrunderii păianjenilor și a altor insecte în casa dvs. Hidroizolarea ieșirilor este de asemenea utilă.
 • Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 3
  3
  Sunați un exterminator profesionist. Dacă bănuiți că problema dvs. cu văduve negre este mai mare decât cea pe care o puteți trata, sunați la un profesionist care este autorizat să utilizeze insecticide mai puternice. Dacă este posibil, cereți un buget în diferite locuri, în funcție de mărimea casei dvs. și de severitatea pe care o suspectați pentru ciumă.
 • Metoda 2
  Eradicați păianjenii cu metode active

  Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 4
  1
  Sprayați paianjenii cu un spray cu pesticide. Dacă vedeți o văduvă neagră, încercați să o pulverizați cu un pesticid. Este mai bine decât să încerci să o zdrobești sau să o călci în picioare, deoarece păianjenii sunt agresivi și te vor întoarce dacă te simți amenințați.


 • Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 5
  2
  Aplică-l. Dacă nu aveți un pesticid la îndemână, apucați un pantof sau alt obiect plat și ucideți păianjenul cu modă veche. Rețineți că văduvele negre sunt rapide și se pot întoarce împotriva voastră în loc să fugă (ca mulți păianjeni).
 • Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 6
  3
  Cazalas. Puțin după apus de soare, de exemplu, la ora 9 sau 10 în vară, căutați văduvele în locurile pe care le știți unde fac o casă. Acest lucru este evident de țesăturile tari pe care le fac. Armați-vă cu o lanternă, un spray cu adeziv sau spray de păr (unele spray-uri lipicioase), pantaloni lungi, pantofi etc. Căutați-le la 0,3 m (1 picior) deasupra solului. Când vezi unul, spray-l. Numai asta va ucide văduvele, va reduce numărul și va împiedica să aveți nevoie de pesticide pe termen lung.
 • Metoda 3
  Eradicarea păianjenilor cu metode pasive

  Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 7
  1
  Răspunde la web. Vaduvele neagră petrec mult timp în păturile lor, fie pentru a păstra un sac de ouă, fie pentru a aștepta pradă. Presați un insecticid non-repellent pe pânză de păianjen când îl găsiți - praful va ucide păianjenul. Întoarceți-vă la web pentru a vă asigura că păianjenul este mort și puneți-l într-o pungă de plastic sigilată.
 • Imaginea intitulată Kill Black Widow Spiders Pasul 8
  2
  Aplicați insecticid rezidual în colțurile întunecate. O pulbere umectabilă aplicată în colțuri și colțuri va împiedica formarea de pânze de păianjen noi, ceea ce va face dificilă văduvelorii negri să-și captureze prada și să prospere.
 • sfaturi

  • Dacă vă mușcă, dar nu sunteți 100% sigură dacă este o mușcătură periculoasă, nu vă fie frică să cereți ajutor medical.
  • Dacă sunteți mușcat de o văduvă neagră, solicitați imediat asistență medicală. Deși mușcătura va arăta ca o prăjitură mică și veți vedea doar o umflare în jurul zonei, puteți să vă simțiți crampe abdominale și musculare la o oră sau mai mult după ce ați fost mușcați.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să identificați păianjenii de pânzăCum să identificați păianjenii de pânză
  Cum să identificați păianjenul rătăcitor brazilianCum să identificați păianjenul rătăcitor brazilian
  Cum să identificați un păianjen de hambarCum să identificați un păianjen de hambar
  Cum de a identifica un păianjen galben de sacCum de a identifica un păianjen galben de sac
  Cum de a identifica un păianjen de lupCum de a identifica un păianjen de lup
  Cum să identificați păianjeniiCum să identificați păianjenii
  Cum de a identifica un păianjen văduvă maroCum de a identifica un păianjen văduvă maro
  Cum să identificați cele mai comune specii de păianjen din America de NordCum să identificați cele mai comune specii de păianjen din America de Nord
  Cum să identificați un spider spittingCum să identificați un spider spitting
  Cum să identificați un păianjen văduv negruCum să identificați un păianjen văduv negru
  » » Cum să omori păianjenii văduvei negre

  © 2011—2020 ertare.com