Cum să omori păianjenii fără a vă pune în pericol

În timp ce par a fi înfricoșătoare, majoritatea păianjenilor sunt inofensivi și sunt, de asemenea, invitați. Ele servesc pentru a vă păstra casa fără insecte, deoarece acestea sunt principalele lor alimente. Cu toate acestea, din mii de specii de arahide, unele sunt periculoase și trebuie să le eliminați din spațiul în care locuiți. Pentru a afla cum să identificați păianjenii periculoși, eliminați-i în siguranță și păstrați-vă casa fără paianjeni, citiți mai departe.

pași

Partea 1
Identificați păianjenii periculoși

Imaginea intitulată Kill Spiders Pasul 1
1
Învață să distingi cele mai frecvente tipuri de păianjeni periculoși. În Statele Unite, cele mai frecvente păianjeni periculoși sunt vaduva neagră și relicva brună, dar trebuie să știți ce tipuri de de păianjeni otrăvitori trăiesc în zona dvs. și știți cum să le distingeți de păianjeni inofensivi.
 • vaduve negre femelele au o culoare negru strălucitoare, cu un design roșu distinct similar cu o clepsidră pe spate. Bărbații au un amestec de pete albe pe abdomenul superior și sunt de obicei jumătate din dimensiunea femelelor și nu sunt la fel de periculoase ca acestea.
 • maro păianjen recluse este un păianjen mic cu nisip, cu un corp în formă de vioară care se găsește în principal în Midwest și în sudul Statelor Unite. Ele locuiesc de obicei în medii înguste și izolate.
 • În Australia, roșu spider spate Este un păianjen periculos și comun, care uneori se termină în casele oamenilor. Alți păianjeni ar trebui să aveți grijă să includeți hobo păianjen și lupul păianjen.
 • 2
  Studiați diferitele tipuri de păienjeniș. Pânzele de păianjen noi, spre deosebire de vechile pânze de păianjen acoperite cu praf, reprezintă un semn recent al activității păianjenilor. Învățând un pic despre rețelele de păianjeni pe care le căutați în particular, puteți să pregătiți un plan de atac pentru a combate asediul lor.
 • Nervurile văduva neagră în general, au o formă neregulată și sunt mai subțiri decât alte straturi subțiri de multe ori sunt situate 30 cm (1 picior) deasupra solului. Văduvele negre sunt pânze de păianjen, de obicei găsite în locuri uscate și alte zone sigure nu sunt rezistente la intemperii și nu sunt ușor de găsit, de asemenea, de obicei, au un mod neregulat, cu tunel construit în cazul în care păianjenul se ascunde în ziua
 • Pânzele de păianjen ale deținuților de culoare maro sunt în vrac, lipicios și albicioși. Nu le veți vedea printre ramurile copacilor sau în colțurile casei voastre, ci în punctele "închistare" ca în cutii, în grămezi de lemn sau alte zone izolate abandonate.
 • Pânzele de păianjen mari și complexe reprezintă o amprentă a paianjenilor inofensivi, care servesc la capturarea insectelor. Nu deranjați acest tip de păianjen sau mutați-l cu atenție în alt loc.
 • 3
  Aflați comportamentele păianjenilor. Vaduvele neagră sunt păianjeni nocturni și deținuții marniți rar părăsesc ascunzătorul. Dacă vedeți un păianjen mare păros brun, construind o păianjen în mijlocul zilei, probabil că nu aveți de ce să vă faceți griji.
 • Dacă vă faceți griji că aveți un păianjen periculos care trăiește acasă, verificați păianjenii la prânz atunci când paianjenii sunt inactivi. În acest moment, puteți aplica pulbere lichidă sau insecticidă sau vă puteți întoarce mai târziu noaptea pentru a ucide păianjenul direct dacă doriți să fiți în siguranță.
 • Partea 2
  Scapă de păianjeni

  1
  Migrați paianjenii inofensivi într-o altă parte și ucideți păianjenii periculoși. Majoritatea păianjenilor pe care le găsiți zilnic sunt inofensive. Mișcați-le în afară de unde pot fi mai ușor de captivat insecte. Prinde-le cu un borcan sau pune-le pe o bucată de hârtie pentru a le arunca afară.
  • Luați un recipient sau un vas mare și împingeți paianjenul în el folosind o mătură. Evitați să scăpați cu o revistă sau ziar suficient de mare pentru a acoperi recipientul, apoi eliberați-l afară, departe de casa dvs., dacă doriți.
  • Dacă doriți să omorâți păianjenul fără să îl zdrobiți, puteți umple recipientul sau vasul cu insecticid pentru a ucide păianjenul când îl captați. De asemenea, puteți pulveriza păianjenul direct cu insecticid sau lac. Faceți acest lucru numai dacă păianjenul este periculos.
 • 2
  Așezați insecticidul. Disponibilă sub formă de pulbere uscată și lichidă, puteți pune insecticid când găsiți pânze de păianjen în timpul zilei. Aceasta este o metodă eficientă care nu vă obligă să căutați în mod activ păianjeni cu o lanternă.
 • Aplicațiile pentru pulberi sunt cele mai bune pentru zonele izolate, unde merg doar păianjeni, cum ar fi sub scări sau în pod. Aplicați insecticidul cu ajutorul unei perii de mână în orificiile din pereții de lângă păianjen, pentru a face aceste locuri nelocuite.
 • Tratamentele lichide pot fi utilizate pentru pulverizarea sub paturi sau în colțurile întunecate. Ele sunt de obicei vândute sub formă de pulbere (cu instrucțiuni specifice pentru amestecarea cu apă) și sub formă de aerosoli.
 • O alternativă naturală este diatomina, care este fosilizate resturi de diatomee de praf. Este inofensiv pentru oameni, pentru animale de companie, chiar și utilizate în diverse produse alimentare și pisica litiera comerciale, dar deshidratează exoscheletul de insecte și arahnide.
 • După eradicarea păianjenilor, nu este o idee proastă de a trata zonele cu insecticid ca măsură preventivă. Spiderii re-colonizează aceleași zone, deci ar trebui să le tăiați prin pulverizare sau prin aplicarea unui mic insecticid.
 • 3
  Scoateți paianjenii cu aspiratorul. Un vid bun cu un atașament la furtun vă poate ajuta să scăpați de păianjeni fără a fi nevoie să vă apropiați de ei. Chiar dacă păianjenul se ascunde în tunel, puteți folosi vidul pentru a suge păianjenul împreună cu plasa.
 • Este, de asemenea, o metodă eficientă de a scăpa de păianjenii copiilor care sunt greu de ucis sau migra în alt mod.
 • Odată ce ați terminat păianjeni vacuumare, scoate sacul de vid și se toarnă conținutul într-un sac de gunoi de plastic și lăsați-l împreună cu alte gunoaie.


 • 4
  Aplicați-le. Uneori va trebui să o faceți în mod tradițional și să utilizați încălțămintea. Dacă păianjenul se află în rețeaua dvs., utilizați o mătură sau o bastonă pentru ao scoate dintr-un loc deschis și utilizați pantoful, un ziar îndoit sau o carte pentru a zdrobi păianjenul. S-ar putea să nu fie cea mai bună metodă, dar cel puțin o să vă asigurați că ați ucis păianjenul.
 • Vaduvele neagră tind să se îndrepte spre atacatorul lor, astfel încât să fie atenți să nu eșueze - acționați întotdeauna rapid și păstrați-vă distanța atunci când vă ocupați de păianjeni periculoși.
 • Partea 3
  Țineți casa fără păianjeni

  1
  Curățați frecvent. Deoarece păianjenii se bucură de construirea rețelelor lor în locuri întunecoase și liniștite, păstrarea curată a casei este cea mai bună metodă de a le împiedica să se răspândească. Măturați, curățați-vă în mod regulat casa, aspirați fisurile mici și goale din pereți. Spălați ferestrele din afară cu apă sub presiune pentru a evita creșterea păianjenilor.
  • În mansardă, în subsol și în orice altă parte unde aveți multe lucruri și cutii stocate, mutați lucrurile din când în când, pentru a le suge și a le împiedica să devină nișe de păianjen. Scapa de aglomerație inutilă și păstrați locul curat pentru a elimina habitatele pe care păianjenii le plac. Luați în considerare posibilitatea de a pulveriza insecticid în zonele respective dacă sunteți îngrijorat de zonele de creștere a păianjenilor.
  • Afară, tăiați tufișurile și orice alt tip de frunze care se află în jurul casei dvs., în special cele care se află cel mai aproape de intrări. Dacă aveți lemn în apropierea casei, luați în considerare opțiunea de mutare în alt loc. Acestea sunt locurile unde adesea se adună păianjeni și dacă au acces ușor la casa ta, pot intra cu ușurință.
 • 2
  Verificați fisurile din ușile și ferestrele. Acoperiți orice orificiu cu benzi de vreme, astfel încât casa dvs. este sigură și nu permite insectelor nedorite să intre ușor.
 • Luați în considerare pulverizarea anumitor insecticide în fisuri înainte de a le etanșa. Utilizați benzi autoadezive rezistente la climă sau benzi pentru a crea închiderea.
 • 3
  Folosiți factori naturali de descurajare în casa și în curtea dumneavoastră. păianjen repellente naturale sunt ușor de făcut și de utilizat. În acest fel, puteți fi siguri că în casa dvs. nu vor exista păianjeni și nu va trebui să vă faceți griji că ați ucis-le sau că le-ați muta într-un alt loc.
 • Puneți 3 sau 5 picături de ulei de arbore de ceai esențial, menta sau lamaie într-un litru de apă pentru a vă curăța casa. Acestea sunt substanțe inofensive pentru oameni și animale de companie, dar produc o aromă neplăcută pentru insecte și păianjeni.
 • semințe de plante de eucalipt si castane de apa in jurul casei. Mulți oameni cred că eucalipt este un păianjeni repelente naturale și mai multe studii au arătat că saponină (o substanță chimică găsit în mod natural în castan de cal), de asemenea, păianjeni repels.
 • 4
  Faceți un spray anti-spray. Faceți un spray anti-pulverizare, astfel încât să pulverizați exteriorul ferestrelor, ușilor și de-a lungul gardurilor și cutiilor poștale. Se amestecă și se toarnă următoarele ingrediente într-o sticlă de pulverizare:
 • 1 ceasca de otet
 • 1 ceasca de piper
 • 1 lingurita de ulei
 • 1 lingurita de sapun lichid
 • sfaturi

  • Dacă aveți dăunători continuu de păianjeni periculoși, contactați un exterminator pentru a rezolva problema.
  • Nu ucideți păianjenii dacă nu trebuie. Este mai ușor să le mutați de acasă.

  avertismente

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să identificați păianjenul de apăCum să identificați păianjenul de apă
  Cum să identificați păianjenii de pânzăCum să identificați păianjenii de pânză
  Cum să identificați un păianjen de crabCum să identificați un păianjen de crab
  Cum să identificați păianjenul pepinierăCum să identificați păianjenul pepinieră
  Cum să identificați un păianjen de bananeCum să identificați un păianjen de banane
  Cum de a identifica un spider roșu spateCum de a identifica un spider roșu spate
  Cum să identificați un păianjen de hambarCum să identificați un păianjen de hambar
  Cum de a identifica un păianjen galben de sacCum de a identifica un păianjen galben de sac
  Cum de a identifica un păianjen de lupCum de a identifica un păianjen de lup
  Cum de a identifica un păianjen de șoareceCum de a identifica un păianjen de șoarece
  » » Cum să omori păianjenii fără a vă pune în pericol

  © 2011—2020 ertare.com