Cum să vă păstrați peștele de aur fericit și sănătos

Iată câteva sfaturi pentru a vă menține peștele de aur sănătos și activ.

pași

Imaginea intitulată Păstrați un pas de aur fericit și sănătos 1
1
Adăugați lemn plutitor, plante, pietre și ornamente în acvariul peștelui dvs. de aur, astfel încât să puteți înota prin ele.
 • Imaginea intitulată
  2
  Lăsați mult spațiu liber pentru a înota. Peștii tăi de aur îți vor mulțumi. O bună proporție de luat în considerare este: trei sferturi de apă pentru înot, un sfert de decor.
 • Imaginea intitulată Păstrați un pas fericit și sănătos de aur 3
  3
  Reorganizați ornamentele când schimbați apa pe săptămână. Este ca și cum ai face un nou loc de joacă pentru peștele tău de aur.


 • Imaginea intitulată
  4
  Puteți alege mâncarea atunci când vă alegeți mâncarea. Puteți să-i dați creveți, scoici, purici de apă și viermi. Spanacul și alte legume sunt, de asemenea, alegeri bune.
 • Imaginea intitulată Păstrați un pas de fericit și sănătos din aur
  5
  Interacționați cu peștele dvs. de aur în timp ce îl hrăniți. Pestii de aur pot fi instruiti sa sune un clopot pentru a le comanda mancarea. Aceasta oferă stimularea peștilor și un nivel mai profund pentru a-și menține atenția.
 • sfaturi

  • Nu-l hrăniți strict cu aceste alimente "special". O bună mâncare pregătită și uscată este ceea ce aveți nevoie ca o mâncare de bază.
  • Cumpărați tot ce puteți pune în acvariu într-un magazin de pește de încredere. În caz contrar, aceste obiecte pot conține substanțe nocive și ucide peștele.
  • Nu va mai hrăniți peștele de aur mai mult. Dați-i o mâncare o dată sau de două ori pe zi, ceea ce poate să mănânce timp de două sau trei minute. Nu contează cât te implor, trebuie să te opui impulsului.
  • Asigurați-vă că acvariul dvs. este suficient de mare pentru peștele dvs. de aur. Toate carasi cresc si devin mai mari, și chiar arata dragut intr-un acvariu mic pe birou acum, într-un an, va fi ca și cum acesta ar fi lipsit de spațiu. Cele mai multe Goldfish Fantail poate creste mai mult de cinci centimetri și ușor carasi cometa poate creste pana la mai mult de zece centimetri. Ca regulă generală, ar trebui să aveți două galoane de apă per inch de aur. Exemplu: Dacă aveți în acvariu Două Goldfish de 4-inch și doi pești 2-inch, ar trebui să aibă cel puțin 24 de litri de apă. Se pare că o mulțime de apă pentru patru pești, dar ele produc niveluri ridicate de amoniac toxice și au nevoie de apă pentru a dilua acest produs chimic.

  avertismente

  • Nu puneți obiecte ascuțite în acvariu. Peștii tăi s-ar putea răni singuri.
  • Nu ridicați ornamentele în natură, deoarece acest lucru vă poate afecta, de asemenea, aurul. Acestea ar putea conține boli sau multe săruri și alte minerale.
  • Amintiți-vă că orice pește care se potrivește în gura peștelui dvs. de aur poate deveni mâncarea voastră.
  • Nu strângeți niciodată pietre într-un mod care să cadă pe peștele tău de aur dacă îi lovește.
  • Nu spălați niciodată decorarea sau echipamentul acvariului cu un produs de curățare. Pot exista reziduuri de detergenți sau substanțe chimice și vă ucide imediat peștele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să hrăniți un peșteCum să hrăniți un pește
  Cum să hrăniți un pește betaCum să hrăniți un pește beta
  Cum să ai grijă de peștele tăuCum să ai grijă de peștele tău
  Cum să aibă grijă de un pește îngerCum să aibă grijă de un pește înger
  Cum de a vindeca boala inflamației vezicii urinareCum de a vindeca boala inflamației vezicii urinare
  Cum să decorezi un acvariuCum să decorezi un acvariu
  Cum să disecați un peșteCum să disecați un pește
  Cum să vă bucurați de peștele dvs.Cum să vă bucurați de peștele dvs.
  Cum să predați un truc de peșteCum să predați un truc de pește
  Cum să vă antrenați peștele betaCum să vă antrenați peștele beta
  » » Cum să vă păstrați peștele de aur fericit și sănătos

  © 2011—2020 ertare.com