Cum să-i păstrezi pe câinii tăi distrați

Mulți proprietari de animale de companie au locuri de muncă cu normă întreagă și ar trebui să-și lase câinii acasă în timp ce merg la muncă. Din păcate, plictiseala este principala cauză a comportamentului rău la câini. Dacă nu vă petreceți destulă energie exercitând sau jucând, veți găsi un alt mod de a face acest lucru printr-un comportament distructiv, caz în care mobilierul și alte lucruri vor fi un dezastru. Jucăriile interactive sunt o opțiune bună pentru a ține câinele ocupat în timp ce lucrați. Există, de asemenea, alte modalități de a vă distra animalele de companie în timp ce petreceți timp împreună la sfârșit de săptămână sau în timpul unei călătorii.

pași

Metoda 1
Păstrați-vă câinele ocupat cât timp lucrați

Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele distrat Pasul 1
1
Luați o plimbare îndelungată în prima zi dimineață. Înainte de a pleca la serviciu, bucurați-vă de ceva timp cu prietenul dvs. canin și să-i petreceți o parte din energia lui într-o plimbare. În acest fel, ambii vor beneficia de exercițiu, iar câinele dvs. va putea petrece ceva timp în afara înainte de a rămâne acasă toată ziua.
 • Pentru cele mai multe rase de câini, se recomandă o plimbare de 20 de minute pe zi. Pentru câinii de lucru, pot fi necesare 2 plimbări de 20 de minute pe zi.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele de divertisment Pasul 2
  2
  Creați o găleată de divertisment pentru animalul dvs. de companie. Găsiți un container robust din aluminiu sau plastic și îl umpleți cu jucării și premii, astfel încât câinele dvs. le poate descoperi pe tot parcursul zilei. Împărțiți spațiul în straturi, așezând prosoapele între jucării și premii, așa că trebuie să săpați pentru a-ți găsi comorile. Pentru ca câinele să se distreze cu găleata toată ziua, este o idee bună să adăugați jucării noi pe care câinele dvs. nu le-a văzut niciodată din când în când.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele distrat Pasul 3
  3
  Încercați o jucărie automată pentru a arunca. Datorită tehnologiei, în zilele noastre nu numai că viața noastră este mai simplă, ci și mai ușor să ne distrăm animalele de companie. De exemplu, există iFetch, un dispozitiv care aruncă automat bile, ceea ce permite câinelui dvs. să joace să prinde mingea singur de ore întregi. Există mărimi diferite care pot arunca bile de tenis de dimensiuni normale sau chiar mai mici, pentru a se potrivi cu dimensiunea particulară a câinelui și zona în care joci.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă câinele de divertisment Pasul 4
  4
  Închiriați un cățel. Dacă ați încercat deja toate metodele și dacă câinele dvs. plictisit încă face dezastre la domiciliu, luați în considerare angajarea unui cățel. În acest fel, animalul dvs. va putea să-și exercite și să primească stimularea necesară și nu va mai trebui să rămână închis acasă toată ziua. Cereți recomandări de la un prieten sau alți proprietari și asigurați-vă că găsiți pe cineva cu care câinele dvs. se întâlnește bine.
 • Înainte de a angaja pe cineva, cereți-i să facă o plimbare de probă cu tine și câinele tău. În acest fel, puteți vedea dacă această persoană este o alegere bună bazată pe personalitatea animalului dvs. de companie.
 • Rețineți că walker-ul va avea nevoie de acces la casa dvs., așa că asigurați-vă că angajați pe cineva în care aveți încredere și vă simțiți confortabil să intriți acasă.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele distrat Pasul 5
  5
  Ia-ți câinele la o îngrijire de casă pentru câini. Acest tip de centre permit câinelui dvs. să socializeze, să-și exercite și să primească o mulțime de stimulente. Dacă aveți destui bani, luați în considerare trimiterea animalului de companie într-o îngrijire de zi cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână.
 • Rețineți că o îngrijire la domiciliu pentru câini este doar o opțiune bună dacă câinele se întâlnește bine cu alți câini și nu suferă de anxietate de separare.
 • Metoda 2
  Distrează-ți câinele cu premii interactive

  Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele distrat Pasul 6
  1
  Colectați niște premii interactive. Poate fi o idee bună să cumpărați o jucărie umplute (sau două) la un magazin de animale de companie din zona dvs. Acestea sunt de obicei făcute din cauciuc dur și pot fi umplute cu alimente pentru câini sau alte alimente (cum ar fi unt de arahide, umplutură specială pentru jucării sau cookie-uri în formă de os). Câinele dvs. va trebui să facă un efort pentru a ajunge la toate rămășițele de premii din interiorul jucăriei, ceea ce îl va menține ore întregi distractiv.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele distrat Pasul 7
  2
  Fii cinstit și evaluează inteligența, creativitatea și persistența câinelui tău. Puteți ascunde produsele alimentare în jucăriile dvs. interactive într-un mod ușor sau dificil de obținut. Ca regulă generală, cu cât este mai inteligent câinele dvs., cu atât mai multe provocări pot fi. Dacă este prea dificil, animalul dvs. își va pierde motivația.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele distrat Pasul 8
  3
  Completați jucăria interactivă. Puteți folosi un amestec de alimente pentru câini, premii și alte alternative (unt de arahide și umplutură specială pentru jucării).
 • O altă opțiune este plasarea jucăriei în congelator. În acest fel, câinele dvs. va dura mai mult pentru a îndepărta umplutura din interior, dar nu este necesar. Dacă aveți de gând să faceți acest lucru, puteți utiliza și premii înghețate, cum ar fi o înghețată specială pentru câini.
 • Imagine intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 9
  4
  Faceți un test. La prânz câinele tău, să-l suni și să-i spui cum se simte. Atunci oferi-i jucăria.
 • Controlați-vă animalul în timp ce încercați să-i scoateți premiul din jucărie. Vedeți dacă vă mutați mult sau dacă rămâneți într-un singur loc. Unele jucării necesită ca câinele să se miște foarte mult, ca niște bile, așa că asigurați-vă că orice folosiți ca umplutură este sigur pentru podea și mobilier (de exemplu, dacă utilizați un anumit tip de înghețată, nu o consideră cea mai bună adăugare pentru noua dvs. canapea din piele).
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 10
  5
  Verificați jucăria odată ce câinele se termină cu acesta. Ridicați-l și verificați dacă a reușit să extragă toată umplutura. Dacă da, puteți să încercați să faceți mai dificilă data viitoare. Altfel, vedeți ce a fost problema. Biscuiții sub formă de os pot fi traversați în deschiderea jucăriei, împiedicând restul umplerii, umplutura putând fi blocată, printre alte lucruri cauzale care se pot întâmpla. Efectuați ajustările necesare. De exemplu, plasați oase mai mici sau mai mici și lăsați umplutura numai pentru margini.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 11


  6
  Plasați mai multe jucării umplute cu alimente și premii în zona în care rămâne câinele dvs. Separați-le astfel încât să nu se concentreze într-un singur loc și să se ridice imediat toate jucăriile. De exemplu, puteți plasa o jucărie pentru a umple bucătăria și o minge în dormitor (în cazul în care câinele dvs. are acces la întreaga casă). Dacă trebuie să stați într-o cușcă, va fi mai bine să vă dați jucării care nu necesită să mutați mult pentru a obține premiile pe care le aveți înăuntru. Încercați să faceți cât mai dificil posibil ca câinele dvs. să obțină premiile astfel încât să dureze ceva timp.
 • Alternați jucăriile și premiile pe care le oferiți câinelui dvs., astfel încât el are o nouă provocare în fiecare zi.
 • Metoda 3
  Distrează-te cu câinele dvs. la sfârșit de săptămână

  Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 12
  1
  Rulați comisioane împreună cu câinele dvs. Dacă câinele tău îi plac călătoriile cu mașinile, ia-o cu tine când mergi la comisioane pentru week-end. De exemplu, unii câini se bucură să treacă printr-o spălătorie auto, deoarece aceștia preferă să privească și să audă periile care curăță mașina. De asemenea, unele magazine de scule vă permit să intrați cu câinele atâta timp cât aveți o lecție, astfel încât să puteți lua prietenul tău în timp ce cumperi vopsea sau implementează pentru curte.
  • Văzând noi locuri și experiențe noi va fi întotdeauna interesant și stimulant pentru un câine. Este foarte probabil că animalul dvs. de companie se distrează indiferent unde vă duceți, și vă va întoarce acasă obosit și fericit să doarmă.
  • Nu lăsați niciodată câinele singur în mașină, mai ales într-o zi fierbinte.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 13
  2
  Mergeți la un parc de câini. Cele mai multe orașe au parcuri deschise publicului unde câinilor li se permite să meargă fără leșie. Dacă animalul dvs. preferă să interacționeze și să se joace cu alți câini, va fi distractiv să vă întâlniți cu noi prieteni în timp ce vă întâlniți cu alți proprietari. Parcurile de câine oferă, de asemenea, o oportunitate de a vă stimula simțurile, deoarece au multe de văzut și mirosit.
 • Ca măsură de protecție, asigurați-vă că câinele are un bun sistem imunitar și are toate vaccinurile sale la zi.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 14
  3
  Du-te la o plimbare sau o plimbare. După ce ați petrecut întreaga săptămână blocată, asigurați-vă că câinele își petrece timpul în aer liber. Faceți o plimbare lungă sau faceți o plimbare undeva în apropiere. Pentru a vă menține în siguranță și confortabil, încercați să alegeți un drum acoperit cu frunze, fără roci ascuțite sau abrupt abrupte.
 • Dă-i câinelui rucsacul propriu unde poate aduce apă, mâncare și premii. Asigurați-vă că este confortabil și nu vă frecați sau zgâriați burta sau părțile laterale.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 15
  4
  Permiteți câinelui să practice o mică înot. Dacă animalul dvs. de companie îi place apa, duceți-l într-un lac sau iaz și lăsați-l să înoate. Acesta este un exercițiu excelent pentru câini și experiența activează toate simțurile.
 • Pentru câini, înotul timp de un minut este echivalent cu a alerga timp de patru minute. Rezistența apei face ca ei să se străduiască mai mult să înoate decât să alerge pe pământ și, astfel, își îmbunătățesc definiția musculară.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 16
  5
  Găsiți un restaurant unde permit câinilor să intre. Dacă planurile de weekend includ întâlnirea cu prietenii să mănânce sau să bea, nu lăsați animalele de companie acasă. Este din ce în ce comună de a găsi restaurante în cazul în care este permisă intrarea câinilor, iar unele oferă chiar și un bol de apă sau premii pentru animalele de companie.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 17
  6
  Programați un moment pentru a juca. Câinii (în special cățelușii) sunt creaturi foarte sociabile și au nevoie de mult timp pentru a interacționa cu alți membri ai speciei lor. Prin urmare, asigurați-vă că găsiți un coleg care este dimensiunea dvs. și are un temperament similar, astfel încât ambele sunt în siguranță și se bucură să joace împreună.
 • Introduceți câinele altora într-un loc neutru (în timp ce faceți o plimbare sau într-un parc), astfel încât nimeni să nu simtă că ar trebui să își apere teritoriul de alți câini.
 • Imagine intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 18
  7
  Joacă pentru a arunca mingea și a-l aduce câinelui tău. Singurul lucru pe care trebuie să-l păstrați pentru câteva ore petrecute în parc este o minge de tenis sau un puc. Aruncă mingea spre cealaltă parte a terenului și cere-i să-l aducă sau să-l învețe să prindă un disc cu gura.
 • De asemenea, poate câinele dvs. se bucură de joc trage o frânghie. Acesta este un mod distractiv si usor de a-ti plictisi cainele si de ai face sa-si petreaca excesul de energie.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă câinele plin de distracție Pasul 19
  8
  Planificați cum veți păstra câinele dvs. distrați în timpul unei călătorii. Ca și oamenii, câinii se plictisesc de a fi într-o mașină de mult timp. Dacă aveți de gând să ia animalul dvs. de companie pe un week-end sau călătorie de vacanță pentru mai mult timp, va trebui să găsească o modalitate de a păstra distrați-l.
 • Opriți-vă la opriri pentru ca câinele dvs. să poată merge și să meargă la baie. Cele mai multe opriri de pe autostrăzi au un spațiu pentru a merge câinele. Unii au chiar și o zonă îngrădită în care poți să te lași și să o lăsați să meargă în siguranță.
 • Luați niște jucării cu dumneavoastră. Înainte de a merge într-o călătorie cu câinele dvs., cumpărați niște jucării noi și combinați-le cu alții din jucăriile vechi preferate. O jucărie de mestecat este o opțiune bună.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă exercițiului câinelui suficient pentru a-l menține sănătoasă și calm.
  • Mențineți o atitudine calmă și uniformă la intrarea și ieșirea din casă. Fiind foarte descurajat dimineața și foarte emoționat noaptea vă poate oferi o concepție greșită, deoarece ar putea să vă facă să credeți că șederea la domiciliu este ceva teribil.
  • Asigurați-vă că consumul de calorii al câinelui dvs. rămâne la un nivel sănătos. Pentru fiecare premiu acordat, reduceți cantitatea de alimente echilibrate, dar asigurați-vă că furnizați suma corespunzătoare pentru a vă asigura că satisfaceți nevoile dvs. nutriționale.
  • Luați un test și supravegheați câinele de fiecare dată când îi dați o jucărie nouă. Observați cât de mult vă deplasați (cu scopul de a proteja covorul și mobilierul) și asigurați-vă că este folosit corespunzător.
  • Întoarce masa într-un moment de lucru. Plasați alimentele câinelui dvs. într-o jucărie interactivă în așa fel încât să faceți un efort pentru ao obține. În acest fel, nu numai că îi veți da un loc de muncă, ceea ce îl va face ocupat, dar va fi de asemenea bun pentru digestia lui, deoarece va încetini viteza cu care el mănâncă.

  avertismente

  • Obișnuiți-vă să faceți schimburi cu câinele dvs. Când ai o jucărie umplute, oferi un premiu unic chiar mai bine în schimbul eliberării jucăriei. Dați-i premiul ca recompensă și apoi dați-i înapoi jucăria. Din moment ce jucăria are o umplutură bună (alte premii), este posibil ca câinele dvs. să devină supraprotectiv. Pentru a împiedica acest lucru, îl face să se obișnuiască să vă dea jucăria în schimbul unui alt premiu.
  • Există întotdeauna posibilitatea ca unele alimente să rămână pe covor sau mobilier atunci când jucăriile au un fel de mâncare. Prin urmare, dacă câinele dvs. îi place să-și poarte jucăriile de la un loc la altul, asigurați-vă că nu este nimic valoros în calea lui.

  Lucruri de care ai nevoie

  • cârlig pentru câini (foaie sau prosop)
  • câine alimentare
  • unt de arahide
  • jucării interactive
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă încurajați câinele să doarmă în patCum să vă încurajați câinele să doarmă în pat
  Cum să ajuți animalele de companie să facă față tranziției înapoi la școalăCum să ajuți animalele de companie să facă față tranziției înapoi la școală
  Cum să ajuți un câine cu anxietate de separareCum să ajuți un câine cu anxietate de separare
  Cum să ajuți un câine înțepatCum să ajuți un câine înțepat
  Cum să calmezi un câine mare și jucăușCum să calmezi un câine mare și jucăuș
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum să controlați lingerea excesivă la câinii mai în vârstăCum să controlați lingerea excesivă la câinii mai în vârstă
  Cum să ai grijă de un catel atunci când lucrezi cu normă întreagăCum să ai grijă de un catel atunci când lucrezi cu normă întreagă
  Cum să oprești comportamentul agresiv la câiniCum să oprești comportamentul agresiv la câini
  Cum să oprești comportamentul distructiv al câinilorCum să oprești comportamentul distructiv al câinilor
  » » Cum să-i păstrezi pe câinii tăi distrați

  © 2011—2020 ertare.com