Cum să păstrezi un cal în miniatură

Caii miniaturali sunt minunați pentru cei mici și excelenți ca prim cal. Dar ... acum că nu mai ești un metru, cum poți să-ți exerciți mini-ul? Poate rezulta o plimbare, dar devine plictisitoare pentru tine si pentru tine. În plus, dacă nu-l exercita, va fi obezi și a alerga riscul de prăbușire, chiar și cu mai stricte diete.

pași

1
Fă-ți fiul să călărească calul miniatural. Limita de greutate pe care calul o poate suporta este intre 10 si 30 de kilograme in functie de marimea si tenul ei. Pentru a descoperi greutatea maximă pe care mini poate să o susțină, vă recomandăm să consultați medicul veterinar.
 • 2
  Lucrați coarda cu mini-ul. Este foarte simplu și este excelent să-l păstrați în formă. Începeți lent și adăugați timp și dificultăți la exercițiu puțin câte puțin.
 • 3


  Utilizați fructele de cavalletti în cea mai înaltă poziție. Ca niște cai obișnuiți, niște cai miniaturali se bucură de sărituri și sunt foarte buni la ea. Poate fi necesar să directe mini dvs. boabe (și, de asemenea, sari peste ele), la început, dar în mod ideal coarda de plumb sare sau chiar și fără unul. Lucrați pe coardă pentru a vă pune în formă mini înainte de a începe salturile.
 • Este recomandabil să plasați cizme sau gardieni pe picioarele din față ale calului miniatural - mai ales dacă are oase fragile.
 • Dacă nu doriți ca calul dvs. să sări peste fructele de cavalletti pe care nu le-ați ridicat, utilizați diferite comenzi vocale pentru a sari și pentru a trece un berry la un trot. De exemplu, spuneți "hup" atunci când doriți ca calul să sară și "așa" atunci când doriți ca calul să galop.
 • 4
  Antrenează calul pentru a trage o mașină. Este recomandabil să verificați dacă mini-ul dvs. se bucură de activitatea cu pregătire anterioară înainte de a cumpăra unul. Almoházalo ca întotdeauna și a pus o căpăstru pentru a monta dacă aveți. Dacă nu, un halter va fi suficient pentru moment. Dacă utilizați o flanșă, elimină taxa și face legătura între două frânghii sau ghidaje foarte lungi (care se extind cel puțin 1.3m în spatele picioarele din spate) în inelele. Dacă utilizați un halter, conectați-le la inelele laterale, unde sunt conectate, de regulă, elementele de legătură. Luați un bici de antrenament (nu lucrați) și duceți mini-ul într-o zonă împrejmuită (nisip, un paddock, etc.). Este recomandabil să nu te antrenezi cu o mașină reală, pentru că un mini confuz poate răni dacă este conectat la el. Începeți să vă apropiați de mini cu ambele mâini și să rămâneți puțin în picioare, până când vă aflați la un metru direct în spatele lui. Dacă vă opriți, asigurați-vă că nu trage gura și să spună „plimbari“ cu o mișcare de formare bici pe picioarele din spate. Continuați mersul pe jos și întoarceți-vă cu o presiune ușoară asupra furiei. Executați aproximativ trei sesiuni ale exercițiului (în funcție de cât de bine înțelegeți) și apoi cârligați ceva greu. Ramurile sunt recomandate, dar nu folosiți o mașină sau ceva care poate răsturna și sperie. Faceți-l să tragă ramurile. Dacă vă bucurați ambele activități, cumpărați o mașină. Când o faci, poți să o iei ori de câte ori vrei și să o exersezi.
 • sfaturi

  • Dacă observați că mini-ul dvs. pierde prea multă greutate fără să-l exercite în exces, creșteți rațiile alimentare.
  • Dacă faceți exerciții fizice zilnice, dați-i o zi liberă la fiecare trei sau patru zile, pentru a-și odihni musculatura.
  • Alternați între diferite exerciții astfel încât formarea să rămână interesantă.

  avertismente

  • Exercițiul prea mare vă poate afecta tendoanele și ligamentele. Începeți puțin câte puțin.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DSCum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DS
  Cómo desbloquear un iPad miniCómo desbloquear un iPad mini
  Cum se descarcă videoclipuri YouTube folosind browserul Opera MiniCum se descarcă videoclipuri YouTube folosind browserul Opera Mini
  Cum se instalează Opera MiniCum se instalează Opera Mini
  Cum să îmbunătățiți viteza unui tabletă sau a unui smartphone cu AndroidCum să îmbunătățiți viteza unui tabletă sau a unui smartphone cu Android
  Cum să faci o mini pălărie de bazăCum să faci o mini pălărie de bază
  Cum sa faci un arc si sageti miniCum sa faci un arc si sageti mini
  Cum se face o masă ușoară micăCum se face o masă ușoară mică
  Cum sa faci o bratara cu benzi elasticeCum sa faci o bratara cu benzi elastice
  Cum să faci prăjituri de brânză cu biscuiți OreoCum să faci prăjituri de brânză cu biscuiți Oreo
  » » Cum să păstrezi un cal în miniatură

  © 2011—2020 ertare.com