Cum să vă păstrați în viață greierii

Păstrarea în viață a greierilor poate fi ușoară dacă aveți instrumentele și cunoștințele tehnice potrivite. Ajutarea acestora să se dezvolte poate fi un rol important pentru a vă asigura că vor trăi atâta timp cât aveți nevoie. Citiți următoarele sfaturi pentru a afla cum să vă păstrați în viață greierii în timp ce vă ocupați.

pași

1
Asigurați-o casă cu spațiu adecvat.
 • Găsiți un recipient de sticlă sau plastic care servește ca un habitat pentru greierii. Puteți folosi un acvariu, un balon cu gură mare, o găleată de 20 de litri sau chiar, deși nu se recomandă, un gunoi. Utilizați un ecran ca o copertă. Este necesar să existe o bună circulație a aerului pentru ca greierii să se dezvolte. Dacă capacul are o gaură, acoperiți-l cu hârtie absorbantă. Acest lucru va permite să respirați mai mult în rezervor.
Imaginea intitulată
 • Este important să oferiți greierilor dvs. un spațiu suficient pentru a trăi. Dacă spargeți casa cu greierii, veți observa că se vor răni unii pe alții. Pentru supraviețuirea lor, este necesar să le oferiți un spațiu suficient pentru ca fiecare cricket să stea confortabil.
  Image cu titlul Keep Crickets Alive Step 1Bullet2
 • Imaginea intitulată
  2
  Dă-le ceva să se odihnească. Puteți folosi bile ziarate, cutii de ou goale sau tuburi de carton care nu au fost tratate cu vopsele sau parfumuri. Puteți folosi un prosop de hârtie vechi sau role de hârtie igienică veche ca tuburi din carton.
 • Image cu titlul Keep Crickets Alive Pasul 3


  3
  Dați-le hrană și apă.
 • Puteți cumpăra alimente concepute special pentru greierii la magazinul de animale de companie. Cu toate acestea, le puteți hrăni, de asemenea, cu alimente pentru pisici, câini, pești sau alimente pentru a alimenta rozătoare mici. În plus, puteți încerca să adăugați făină de porumb sau bucăți de legume sau fructe în habitat. Avantajul suplimentar de a cumpăra alimente făcute special pentru greierii este că le furnizează cantități mari de vitamine și substanțe nutritive.
 • Oferirea de apă greierilor poate fi dificilă, deoarece orice cantitate de apă în picioare poate fi periculoasă pentru ei. Pentru a furniza acest lichid, umeziți bureți sau bucăți de bumbac și le așezați în interiorul habitatului. Unii producători fac cristale de gel uscat care pot satisface nevoia de apă al grecilor.
  Imaginea intitulată
 • Imagine cu denumirea Keep Crickets Alive Pasul 4
  4
  Curățați habitatul o dată pe săptămână.
 • În plus, trebuie să curățați habitatul de fiecare dată când doriți să adăugați mai mulți greieri.
 • sfaturi

  • Dacă ridicați greierii pentru a alimenta un alt animal de companie, trebuie să știți că cu cât este mai mare cantitatea de proteine ​​pe care o hrăniți cu greierii, cu atât va fi mai sănătos și mai nutritiv pentru animalul dvs. de companie.
  • Când le hrăniți, încercați să le oferiți cât mai multe opțiuni posibil. O dietă variată îi va menține sănătoasă.
  • Ține greutatea uscată.
  • Salvați ofertele de apă și de mâncare pe o placă plată pe care o puteți scoate, curăța și reumple în mod regulat.
  • Când căutați un ecran pentru a plasa pe partea de sus a habitatului de cricket, căutați unul din aluminiu. Este posibil ca greierii să mestece alte materiale, ceea ce le-ar permite să scape.
  • Când cumpărați sau crichet colecții, luați acasă pe cele pe care intenționați să le utilizați în câteva zile.

  avertismente

  • Țineți greierii într-o zonă în care nu sunt expuși la temperaturi extreme sau la lumina directă a soarelui. În mod similar, găzduiți greierii într-un loc care nu este umed. Plasarea lor în oricare dintre aceste condiții ar putea duce la pierderea unuia dintre aceste insecte.
  • Verificați zilnic habitatul greierilor în cazul în care există greierii morți. Dacă găsiți una, scoateți-o din habitat. Degradarea greierilor poate determina întreaga dvs. populație de cricket să sufere aceeași soartă, deoarece aceste insecte decăzute sunt toxice pentru alții.
  • Insecticidele folosite în casă pot afecta negativ greierii dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă hrăniți reptilele cu greieriiCum să vă hrăniți reptilele cu greierii
  Cum să hrăniți o șopârlăCum să hrăniți o șopârlă
  Cum să prindem greieriiCum să prindem greierii
  Cum se construiește o cușcă de șarpeCum se construiește o cușcă de șarpe
  Cum să creați un habitat pentru o șopârlă verdeCum să creați un habitat pentru o șopârlă verde
  Cum să ridici greieriiCum să ridici greierii
  Cum să ai grijă de șopârla taCum să ai grijă de șopârla ta
  Cum să ai grijă de o iguanăCum să ai grijă de o iguană
  Cum să ai grijă de crabii fantomăCum să ai grijă de crabii fantomă
  Cum să ai grijă de noul tău gecko de leopardCum să ai grijă de noul tău gecko de leopard
  » » Cum să vă păstrați în viață greierii

  © 2011—2020 ertare.com