Cum sa pastrati cainii departe de paturile de flori

Câinii intră în paturile dvs. de flori? În timp ce este adevărat că câinii pot fi tovarăși loiali și distractivi, ei pot provoca cu adevărat un dezastru cu petuniile tale prețioase. Va trebui să schimbați comportamentul cățelușului sau căței din cartierul dvs. sau să vă schimbați puțin paturile de flori frumoase dacă doriți să le țineți departe de ele.

pași

Metoda 1
Preveniți ca câinii să intre în paturile de flori

Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 1
1
Plasați un gard în paturile de flori. Acest lucru ar trebui să trimită un mesaj câinelui sau câinilor în zona în care nu au permisiunea să intre în grădina dvs. Asigurați-vă că gardul este robust și înalt astfel încât câinele să nu poată împinge sau sări peste el.
 • De multe ori, câinii pur și simplu bântuie paturile de flori, deoarece acestea sunt zone ușor accesibile. Simplul fapt de a le împiedica cu un gard mic ar descuraja câinii să intre în ei.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 2
  2
  Luați în considerare creșterea unor plante ca bariere. Plantele înalte, aromatice și spinoase pot constitui un impediment major pentru câini. Plantarea unui rând de trandafiri cu spini sau alte plante acoperite cu spini de-a lungul marginii patului de flori va face zona mai puțin atractivă pentru căinele care caută un loc să se sapă sau să se așeze.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 3
  3
  Faceți paturile de flori neatractive prin adăugarea de arome și mirosuri pe care câinii nu le plac. Praful marginile paturilor de flori cu pulbere de ardei rosii sau alte condimente calde. În mod similar, puteți pulveriza lichide puternic mirositoare, cum ar fi oțetul, în jurul marginilor grupurilor.
 • Asigurați-vă că ceea ce utilizați ca impediment este neplăcut pentru câine, dar nu ar trebui să fie toxic. Scopul ar trebui să fie să-l descurajeze să intre în masive, să nu-l facă rău.
 • Nu folosiți repellente comerciale pentru a respinge cerbi sau iepuri. Majoritatea acestor produse conțin urină coiotă, care ajută la menținerea caprioarelor și iepurilor la limită, dar atrage interesul câinilor.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 4
  4
  Localizați paturile de flori în zone inaccesibile. Plasați-vă florile prețioase în altă parte, care nu sunt în calea animalelor din cartier. Grădinile din spate și din lateral sunt mai puțin susceptibile de a avea vizitatori nedoriți comparativ cu grădinile din fața lângă trotuar sau stradă. Nu trebuie să limitați ce plante aveți sau unde să le puneți în mod necesar, dar folosiți bunul simț atunci când alegeți locul potrivit pentru un specimen delicat și special de flori.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 5
  5
  Treceți la horticultura containerizată dacă florile dvs. sunt în mod repetat lovite. Câinii sunt mai puțin susceptibili să intre în vase sau paturi înălțate, deoarece accesul este mai limitat decât zonele plate ale unei grădini. Având masive mari nu va garanta că câinele dvs. nu le va călca în picioare, dar va face mai puțin probabil să facă acest lucru.
 • Metoda 2
  Antrenează câinele să se îndepărteze de paturile de flori

  Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 6
  1


  Începeți pregătirea câinelui la o vârstă fragedă. Puii sunt perfecți pentru a-i forma și majoritatea sunt dezvoltați în cadrul unui sistem de formare productiv și prietenos. Chiar și puii în vârstă de câteva luni pot învăța câteva comenzi în mod satisfăcător.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 7
  2
  Lasă ca câinele tău să știe că paturile de flori sunt în afara limitelor lor de îndată ce poți. Este mai ușor să-l informezi că nu se poate apropia de ei înainte să o facă, în loc să-i învețe după ce sa bucurat de zonă.
 • În timp ce îl antrenezi să rămână în anumite zone desemnate, este recomandabil să nu-l lăsăm singur cu ispita și abilitatea de a încălca regulile. Practic, asta o lasă să eșueze.
 • Image titled Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 8
  3
  Atribuiți o zonă pentru ca câinele dvs. să se poată juca și să ruleze. Asigurați-vă că această zonă este atractivă și distractivă pentru el. Puneți niște jucării și asigurați-le un spațiu suficient pentru a juca astfel încât să nu aibă nevoie să caute alte zone.
 • În același mod, puteți desemna o zonă de săpat, în cazul în care faceți asta în paturile dvs. de flori. Faceți această zonă atractivă pentru el. Încurajați-l să joace acolo lăsându-l să anuleze zona cât de mult dorește.
 • Împiedicați-l să sapă în pământ prin plasarea unei plasă de sârmă pentru a opri coșurile de pui, roci mari sau o membrană de plastic deasupra solului.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 9
  4
  Nu-l certați când intră în paturile de flori. A face acest lucru îl poate învăța să o facă din nou pentru a atrage atenția. Fiind proprietarul, trebuie să fii mai subtil când îl distragi și apoi îl răsplătești pentru comportamentul său bun.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 10
  5
  Încearcă un repellent comercial împotriva câinilor. Puteți pulveriza patul de flori atunci când câinele nu este prezent. Nu pulverizați repulsorul direct pe câine. Este posibil ca câinele să nu fie clar de ce este pulverizat și ce comportament doriți să nu mai o facă ca răspuns la pulverizarea acestui produs. Pulverizând-o când este prezent, vă va învăța cum să o evitați, în loc de patul de flori.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 11
  6
  Fii constanta. Trebuie să fiți în concordanță cu dezaprobarea dvs., nu trebuie să lăsați niciodată cainele să răsară paturile de flori fără a avea consecințe negative. De asemenea, să fie în concordanță cu lauda pe care o dai câinelui când urmează ordinea. Dați-i o armare pozitivă prin premii, dacă este necesar. Acest lucru vă va oferi un motiv bun pentru a acționa în funcție de ceea ce cereți.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii din paturile de flori Pasul 12
  7
  Rezistă! Scoaterea cainilor de la paturile de flori va necesita persistenta. Niciun câine nu va înțelege imediat mesajul că nu doriți să fie printre florile voastre. Încearcă să fii cât mai clar și mai constant posibil. Mai presus de toate, continuați să vă jucați cu câinii dvs. și spuneți-i că le iubești, chiar dacă ei vă scot din când în când petuniile prețioase.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează vârsta câinilorCum se calculează vârsta câinilor
  Cum să ai grijă de un câine micCum să ai grijă de un câine mic
  Cum să scapi de căpușele câinelui tăuCum să scapi de căpușele câinelui tău
  Cum să antrenezi un câine mic cu hârtieCum să antrenezi un câine mic cu hârtie
  Cum să preveniți ca câinele să părăsească curtea din spateCum să preveniți ca câinele să părăsească curtea din spate
  Cum să preveniți ca câinele să vă mănânce planteleCum să preveniți ca câinele să vă mănânce plantele
  Cum sa freci intestinul unui caineCum sa freci intestinul unui caine
  Cum de a face cainii sa nu mai latra la oameniCum de a face cainii sa nu mai latra la oameni
  Cum sa faci cainii sa creasca o greutate sanatoasaCum sa faci cainii sa creasca o greutate sanatoasa
  Cum să oprești un câine în grădina taCum să oprești un câine în grădina ta
  » » Cum sa pastrati cainii departe de paturile de flori

  © 2011—2020 ertare.com