Cum să păstrați o pisică în interiorul casei

Păstrarea unei pisici în interior poate avea un efect extrem de pozitiv asupra sănătății și fericirii pisicii. Pisicile de acasă sunt mult mai puțin expuse riscurilor activităților stradale, inclusiv bolilor, purici și căpușe, expunerea la substanțe nocive, lupte cu alte animale și multe altele. Cu toate acestea, să păstreze o pisica în interiorul casei prezintă provocări: trebuie să-l încurajeze să-și exercite și ar trebui să evite să te plictisești. Învățând să o păstrați în interiorul casei, vă puteți garanta animalului o viață lungă, sigură și fericită.

pași

Imaginea intitulată Stop your Cat`s Diarrhea Step 6Bullet1
1
Sterilizați sau castrați pisica. Este esențial să o faceți pentru ao menține în interiorul casei, mai ales dacă aveți mai multe pisici. Castrarea și sterilizarea îi fac mai sociabili, mai puțin teritoriali și inhibă tendința lor de a rătăci. Cei care nu sunt castrați nu se adaptează bine la viața din interiorul casei, mai ales dacă erau obișnuiți să se afle pe stradă.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică în interior Pasul 2
  2
  Dă-i o mulțime de jucării pentru a se juca. Pentru a compensa lipsa de explorare și aventură în aer liber, pisicile au nevoie de casă jucării pentru distracție, exerciții fizice și încurajat. Jucăriile ieftine și ieftine, cum ar fi șoarecii umpluți, sunt adesea cei mai interesanți pentru pisici și pot juca cu ei, chiar dacă nu sunteți acolo. Alte jucării au nevoie de interacțiunea dvs., cum ar fi cele de pescuit tip tijă care vă permit să atârnați o pene sau o bucată de pânză în fața pisicii.
 • Uneori ai un catnip în aceste jucării. Este o planta care ofera o stimulare naturala si sanatoasa pisicii tale. Această stimulare suplimentară este deosebit de importantă pentru pisicile de casă.
 • Jucăriile care necesită interacțiunea cu pisica vă ajută să dezvoltați o legătură și să creați o relație mai bună cu animalul dvs. de companie.
 • Imaginea intitulă Faceți-vă pisica fericită pas 2
  3
  Asigurați-vă că puteți vedea prin fereastră. Pisicile de casa vor fi mai putin plictisite si anxioase daca se pot vedea afara. Asigurați-vă că există cel puțin un prag neocupat pentru a vă putea așeza. Este mai bine dacă aveți acces la o fereastră care primește direct lumina soarelui, deoarece această lumină naturală vă îmbunătățește starea de spirit, având grijă ca fereastra să nu fie deschisă.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică în interior Pasul 4


  4
  Asigurați-vă că pisica dvs. are acces la un loc privat. Intimitatea este una dintre cele mai importante nevoi ale fiecărei pisici, deci va trebui să-și procure un loc retras și în condiții de siguranță pentru a ascunde. Ar trebui să fie confortabil și în mod ideal ar trebui să aibă doar o singură intrare, astfel încât pisica se va simți mai sigură. Cu toate acestea, nu trebuie să încercați prea mult pentru a crea un loc retras, vă puteți bucura de un pui de somn ascuns în spatele unei bucăți de mobilier sau în interiorul unui dulap. De asemenea, puteți lua în considerare cumpărarea unei cuști pentru a ajunge acolo când doriți.
 • Imaginea intitulată Păstrați o pisică în interior Pasul 5
  5
  Asigurați-vă o suprafață de zgâriat. Pisicile trebuie sa o faca, nu incercati sa incheiati acel obicei prin dorinta de a va salva mobila. Pisicile o fac pentru a scuti de stres, tensiune si plictiseala, in plus, isi pastreaza forma musculara. Oferiți un obiect să se zgârie și să-l plasați într-un loc în care își petrece timpul - este puțin probabil ca pisica să se îndepărteze și să nu o zgâriască. Acordați premii pentru al încuraja să folosească obiectul pentru a se zgâria în loc de mobilierul dvs.
 • Imagine intitulată Păstrați o pisică în interior Pasul 6
  6
  Asigurați-vă că cutia de gunoi a pisicii se află într-o zonă relativ îndepărtată. Pisicile se bucură de confidențialitate atunci când își fac nevoile, la fel ca oamenii. Nisipul trebuie să se afle într-o zonă foarte ocupată. Acesta trebuie să fie amplasate astfel încât este puțin probabil ca tu sau un alt pisica întrerupe dvs. pentru animale de companie atunci când se utilizează cutia.
 • sfaturi

  • Dacă încercați să faceți o pisica folosită pentru casa când ai avut libertatea de a fi în afara procesului va dura mai mult. El își petrece un timp suplimentar când se joacă cu el pentru a încerca să-l țină ocupat în timp ce se obișnuiește să intre în casă.
  • Rețineți că nu toate pisicile răspund la catnip.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Jucării
  • Catnip
  • Obiect de zgâriat
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adopți un pisoiCum să adopți un pisoi
  Cum să pensați o pisicăCum să pensați o pisică
  Cum să ai grijă de o pisică care trăiește în casăCum să ai grijă de o pisică care trăiește în casă
  Cum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topiceCum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topice
  Cum să înfrângeți o pisică rătăcităCum să înfrângeți o pisică rătăcită
  Cum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoareleCum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoarele
  Cum să-ți antrenezi pisica să steaCum să-ți antrenezi pisica să stea
  Cum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoareCum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoare
  Cum să împiedicați o pisică să iasă din ușăCum să împiedicați o pisică să iasă din ușă
  Cum să câștigi încrederea unei pisici fără staționareCum să câștigi încrederea unei pisici fără staționare
  » » Cum să păstrați o pisică în interiorul casei

  © 2011—2020 ertare.com