Cum să-i păstrați calmul câinelui când nu se află în cușcă

Hiperactivitatea la câini poate fi o provocare pentru proprietarii lor. În cazul în care câinele dvs. este distructiv sau are dificultăți în controlul acestuia atunci când acesta este în afara cuștii, este timpul să luați măsuri pentru a opri comportamentul său dezordonat. Este esențial să rețineți că, în general, un câine hiperactiv vrea doar atenția proprietarului său. Dacă vă lăsați câinele singur în cușcă pentru perioade lungi de timp, acest lucru va agrava comportamentul său numai în afara acestuia. Dacă dedicați răbdarea și persistența adecvate, puteți învăța câinele să fie mai calm și astfel să se poată bucura mai bine de celălalt.

pași

Partea 1
Învățați câinelui să se comporte în interior

Imagine intitulată Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 1
1
Stabiliți "reguli de bază" pentru câinele dvs. când acesta este în interior. Determinați tipul de comportament pe care doriți ca câinele să îl arate în interiorul casei și încercați să corectați comportamentul care nu corespunde așteptărilor dvs. Dacă sunteți în concordanță cu limitele pe care le puneți în aplicare, câinele dvs. va înțelege în curând. Vrei să fie liniștită și liniștită acasă? Poti sa latre daca vezi o veverita afara?
 • Concentrați-vă pe recompensarea comportamentului pozitiv, în loc să pedepsiți un comportament rău. Dați-i o mică doză sau o jucărie de mestecat dacă este calm.
 • Urmați propriile reguli. Pentru aceasta, nu jucați brusc cu câinele dvs. sau iritați cu intenție. Veți confunda câinele dvs. numai dacă decideți prin capricioasă pură că se poate comporta într-un mod nebun atunci când în mod normal descurajați acest comportament.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă calmul câinelui în afara cutiei sale Pasul 2
  2
  Ignorați comportamentul rău al câinelui dvs. Acest lucru ar putea părea contraproductiv - cu toate acestea, chiar funcționează. În cazul în care câinele dvs. este greșit (fura un pantof, scoarță sau salturi deasupra dvs.), el va încerca să vă atragă atenția. Dacă răspundeți, chiar și într-un mod negativ, acest lucru vă va întări acțiunile. Încercați să o ignorați dacă faceți ceva greșit - aceasta înseamnă că nu veți avea contact vizual, nu comunicați verbal sau nu faceți contact fizic.
 • După ce câinele se calmează, răsplătește-l că este calm, acordându-i atenția. Acest lucru vă va face să învățați că puteți obține doar ceea ce doriți de la dvs. când vă relaxați.
 • Dacă întâmpinați o situație pe care nu o puteți ignora (de exemplu, câinele are păpușa favorită a fiicei dvs. pe nas), obțineți ceva mai bun pentru a schimba (ca o bucată de carne sau un tratament). Ar trebui să-l dați numai când câinele eliberează jucăria și nu trebuie să-l urmăriți sau să-i încurajați comportamentul.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă calmul câinelui în afara cutiei lui Pasul 3
  3
  Încurajează comportamente calm "predeterminate". Comportamentele predeterminate sunt cele pe care câinele le arată când nu știe ce altceva să facă. Dacă câinele dvs. este hiperactiv când este în afara cuștii sale, acest lucru înseamnă probabil că comportamentul său implicit este difuzat, sărituri, lătrat sau orice altceva. Străduiți-vă să vă transformați comportamentul implicit în ceva care vă cere să fiți liniștiți (cum ar fi ședința).
 • Acest lucru vă cere să recompensați câinele frecvent pentru a face ceva ce doriți să adoptați ca un comportament implicit. Utilizați o răsplată foarte mică ca recompensă și dați-i pe atâta timp cât arată acest comportament pe cont propriu.
 • Dacă doriți ca comportamentul implicit al câinelui dvs. să fie ceva pe care îl puteți comanda, nu există nici o problemă în a vă arăta acest lucru. În acest caz, ar trebui să faceți o distincție doar în formare - pentru asta, nu-i dați ordinul atunci când întăriți comportamentul său predeterminat.
 • Imagine intitulată Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 4
  4
  Eliminați ispitele Puteți contribui la încurajarea comportamentului calm al câinelui dvs. dacă eliminați toate ispitele posibile din spațiile din casă pe care animalul le vizitează frecvent. De exemplu: dacă câinele îți mănâncă pantofii, nu-i lăsa să stea oriunde în casă - închide ușa camerei copilului tău astfel încât câinele să nu-și fure jucăriile - nu lăsa mâncarea nesupravegheată la mese Câinele dvs. poate ajunge. Dacă puneți testul voinței câinelui, aceasta dă rezultate, de obicei.
 • În situațiile în care vă asistați ca câinele dvs. să reziste tentației (de exemplu, treceți lângă bucata de pui care se află pe masa), ar trebui să profitați de această ocazie pentru al recompensa și lauda.
 • Aceasta este folosirea bunului simț. Câinii sunt intuitivi, dar nu sunt conștienți de sine. Nu contează cât de bine se comportă câinele dvs., nu vă puteți aștepta ca el să aibă un comportament perfect. Ajută-l în ceea ce puteți!
 • Partea 2
  Țineți câinele tăcut în afara casei

  Imagine cu titlul Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 5
  1
  Asigurați-vă exercitarea câinelui. Dacă un câine își exercită în mod corespunzător, este puțin probabil să fie hiperactiv. Cu toate acestea, există o linie subțire între exercitarea câinelui și iritarea acestuia. Călătoriile reprezintă o modalitate adecvată de a elimina energia acumulată, precum și de jocuri cum ar fi preluarea obiectului. Doar asigurați-vă că nu faceți ca câinele să se înnebunească în timpul acestor activități.
  • Este esențial ca câinele dvs. să facă exerciții fizice în fiecare zi. Cantitatea exercițiului și cât de viguros va depinde de vârsta, rasa și sănătatea câinelui. Dacă știți engleza, vizitați site-ul web al descrierii rasei americane Kennel Club, astfel încât veți afla ce sunt nevoile câinelui dvs.
  • Câinele dvs. trebuie, de asemenea, să-și exercite mentalitatea frecvent Puteți include acest exercițiu în timpul cinei. Pentru a face acest lucru, lăsați-l să lucreze pentru a-și primi mâncarea (îl puteți plasa într-un distribuitor sau o jucărie concepută să elibereze câte puțin de fiecare dată).
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 6
  2
  Nu mergeți la parcurile câinilor. Un parc de câini aglomerat este cel mai bun context pentru stimularea excesivă. Cel mai bine este să evitați aceste locuri cu totul în timp ce antrenați câinele să fie mai calm și ascultător. Totuși, nu trebuie să-ți privați câinele de orice interacțiune canină. Găsiți un coechipier pentru câinele dvs. (de preferință unul care aparține unui prieten sau unei rude) care are o vârstă, o mărime și un caracter similar - și îl obligați să interacționeze cu el din când în când.
 • Stimularea prelungită și intensă (cum ar fi cea experimentată într-un parc de câini) ar putea părea o modalitate excelentă pentru ca câinele dvs. să renunțe la aburi - totuși, acest lucru îl poate deranja și îl face mai greu să se calmeze, chiar și pentru o perioadă lungă de timp mai târziu.
 • Acest sfat se aplică și în alte situații cu mulți oameni sau câini (cum ar fi parade, festivaluri, concerte, piețe agricole etc.).
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 7
  3
  Antrenează-ți câinele să meargă cu lesa. Dacă vă așteptați să vă puteți scoate câinele în locuri publice fără ca el să creeze o scenă, el dedică eforturi considerabile pentru a leșina formarea. O lesa ofera modalitati simple de a testa tendintele cainelui dvs. (veti uita ca aveti o lesa atata timp cat nu o trageti ferm) si, in acelasi timp, va permite sa corectati comportamentul neplacut. Acest lucru necesită mult timp și răbdare și oferă cele mai bune rezultate dacă utilizați bunele pentru a întări comportamentul bun.
 • Asigurați-vă că câinele dvs. nu este prea entuziasmat înainte de al scoate la plimbare. Stați liniștiți și așteptați până când nu vă lăsați să latrați, să fiți, să săriți sau să faceți alte acțiuni înainte de a pleca acasă.
 • Nu permiteți câinelui să tragă lesa. Păstrați-l de partea voastră în orice moment și opriți-vă de mers ori de câte ori ajunge în fața dvs. și vă trage.
 • Dați-i un tratament dacă vă acordă atenție și dacă face o treabă bună de a rămâne lângă dumneavoastră.
 • Utilizați comenzi verbale, cum ar fi "de partea mea" sau "lent", pentru a da o indicație câinelui dvs. și recompensa-l dacă face ceea ce cereți. În timp, veți învăța semnificația acestor termeni și veți răspunde în consecință.
 • Mergeți repede de la început, astfel încât veți face ca câinele dvs. să vă facă mai puțin dificil să mergeți la viteză.
 • Puteți trage lesa rapid și puternic pentru a indica câinelui dvs. că se comportă inadecvat, doar asigurați-vă că nu-l trageți, deoarece acest lucru l-ar putea face să creadă că nu există nici o problemă în a face acest lucru.


 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 8
  4
  Dă-i câinelui o haină de anxietate (Thundershirt). Dacă comportamentul sălbatic al câinelui dvs. este cauzat de anxietate sau nervozitate (cum ar fi cele care apar atunci când auziți focurile de artificii ale festivităților), îl puteți liniști dacă îl faceți să poarte o îmbrăcăminte care-i împrăștie delicat corpul. Această stoarcere ușoară are un efect calmant asupra animalelor (chiar și a oamenilor) și se pare că va primi o îmbrățișare.
 • Acest lucru va oferi cele mai bune rezultate dacă puneți îmbrăcămintea doar atunci când simțiți frică sau neliniște.
 • "Thundershirt" Este numele unei invenții cu marcă înregistrată. Vizitați site-ul web pentru a obține mai multe informații despre produsele lor. De asemenea, puteți cumpăra un articol de îmbrăcăminte comun pentru animalele de companie, care se potrivește puțin cu câinele dvs. (dar nu prea mult), pe care îl puteți găsi cu ușurință în toate magazinele de animale de companie sau pe Internet.
 • Partea 3
  Asigurați-vă câinelui mai ascultător

  Imaginea intitulată Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 9
  1
  Înscrieți-vă câinele într-o școală de ascultare. Dacă aveți banii pentru aceasta, căutați cursuri săptămânale de instruire care sunt dictate de formatori profesioniști de animale. Multe magazine de animale de companie oferă cursuri accesibile pentru câini și proprietarii acestora. Principalul beneficiu al participării la aceste cursuri este expunerea la metode de formare dovedite. Acest lucru face ca această opțiune să fie ideală pentru proprietarii de animale de companie pentru prima dată.
  • Sesiunile de școală de ascultare vă pot oferi numai instrumentele cu care vă veți pregăti singuri câinele. Nu-i considerați ca înlocuitor pentru instruirea pe care o veți da câinelui - ar trebui să lucrați cu animalul dvs. de companie frecvent în afara clasei, astfel încât să puteți observa rezultatele.
  • Dacă nu sunteți încă informat despre cursurile de formare în zona dvs., căutați informații despre cursurile de ascultare canină prin Craigslist sau alte forumuri online ale comunității.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calmul câinelui în afara cutiei sale Pasul 10
  2
  Folosește multe premii și premii. Unii experți au opinii diferite cu privire la modul cel mai eficient de a antrena un câine - cu toate acestea, mulți indică faptul că întărirea pozitivă este esențială pentru succes. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați un sistem de recompense pentru a-i învăța pe câinele dvs. că ceea ce face este bine. Îi poți da gustări de câine, afecțiune fizică, laudă verbală (cum ar fi "băiat bun!") Sau o combinație între ele.
 • Pentru a face o consolidare pozitivă, trebuie să oferiți recompensa cât mai curând posibil, după ce atestă un comportament bun. Dacă aștepți prea mult timp între acțiunea câinelui și premiul, el nu va putea să-i asocieze.
 • Mulți oameni consideră că utilizarea unui clicer (un dispozitiv mic care emite un "clic" atunci când este apăsat) permite câinelui să-și asocieze comportamentul bun cu premiile. Puteți găsi manuale și echipamente pentru instruirea prin clicker la magazinul local de animale de companie sau pe Internet.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calmul câinelui în afara cutiei sale Pasul 11
  3
  Citiți o carte despre antrenamentul canin. Există multe cărți axate pe formarea câinilor. Acestea variază de la manualele de bază pentru începători până la analizele aprofundate ale psihologiei animalelor de companie. Pentru a păstra lucrurile cât mai simplu posibil pentru câinele dvs. și pentru dvs., începeți cu un fel de ghid care oferă sfaturi pe care le puteți identifica și aplica în mod clar.
 • Trebuie să găsiți o carte scrisă de un expert în comportamentul animalelor. Verificați acreditările autorului căutând numele acestora pe Internet.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 12
  4
  Reduceți timpul petrecut de câine în cușcă. Dacă câinele petrece toată noaptea și în cea mai mare parte a zilei într-o cușcă, nu va socializa corect, va fi plictisit și va avea multă energie acumulată. Câinele dvs. va trebui să învețe ce comportament este acceptabil și care nu este și nu va fi capabil să facă acest lucru dacă este închis tot timpul. Dacă un câine își petrece prea mult timp în cușcă, se simte, de obicei, atât de ușurat, când nu mai este, că are dificultăți în a-și păstra euforia.
 • Cuștile sunt mai eficiente ca instrumente de instruire pentru pui. Nu-ți închideți câinele într-o cușcă în timp ce lucrați sau chiar noaptea, dacă este posibil. Dacă-ți antrenezi câinele, comportamentul lui va fi suficient de bun ca să-l lase să se piardă acasă și fără supraveghere.
 • Rețineți că o cușcă poate împiedica câinele să distrugă mobilierul sau să urineze în casă, dar nu se comportă prost. Nu este distractiv să se ocupe de un câine care latră sau urlă tot timpul și poate continua să o facă într-o cușcă.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă calmul de câine în afara cutiei sale Pasul 13
  5
  Învățați-vă comenzile verbale de bază ale câinelui. Acestea pot include "șederea", "în jos", "în picioare", "lângă mine" sau orice vreți să-l învățați. Dacă vă înveți câinele să răspundă la comenzi, acest lucru vă va stabili ca lider și va întări tendința dvs. de a dori să acordați atenție. Cheia pentru a le face să urmeze aceste ordine este să folosească premiile și să le dea în mod consecvent. De exemplu, nu utilizați comanda "în jos" pentru ao arunca afară și pentru a împiedica sări.
 • Puteți folosi o lecție în formarea comenzilor verbale (chiar și acasă). Dacă câinele tău nu te ascultă sau nu te îngrijește, o poți corecta trăgând din greu pe lesa.
 • Trebuie să recompensezi câinele dacă răspunde în mod corespunzător comenzilor tale (verbale sau altfel), chiar dacă acest comportament apare imediat după o acțiune corectivă (cum ar fi tragerea leșei). Dacă nu, nu vei avea nici un motiv să te supui!
 • sfaturi

  • Fiți răbdători și fiți constanți - acest proces are nevoie de timp!
  • Ia câinele dvs. pentru o plimbare frecvent - acest lucru va fi util pentru catelul dvs. pentru a elimina excesul de energie.
  • Cu cât lucrați mai mult cu câinele dvs., cu atât vă simțiți mai fericiți.
  • Nu este recomandat să vă antrenați cu o leșie retractabilă, deoarece veți avea dificultăți în a disciplina câinele cu lesa dacă lungimea sa se schimbă în mod neașteptat.
  • Câinele dvs. trebuie sterilizat sau pedepsit înainte de a încerca să-l antreneze. Nu numai că acest lucru este important pentru controlul populației de animale de companie, este, de asemenea, probabil pentru a face ca câinele dvs. mai docil și mai puțin distras.

  avertismente

  • Nu utilizați cuștile câinelui ca un instrument pentru a-l pedepsi, deoarece acesta îl va face să nu-i placă să fie în el, în loc să fie considerat un loc reconfortant.
  • Nu vă lăsați niciodată cainele de hrană sau apă să se comporte prost.
  • Nu vă răniți niciodată și nu vă intimidați câinele fizic. Pe lângă faptul că este un act crud (și ilegal), acest lucru va face ca câinele să vă fie frică de tine și nu va învăța să se comporte bine cu pedepse stricte.
  • Câinii mai în vârstă pot fi mai greu de antrenat decât câinii tineri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să calmezi un câine agresivCum să calmezi un câine agresiv
  Cum să-ți speli câineleCum să-ți speli câinele
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum să ai grijă de câinele tăuCum să ai grijă de câinele tău
  Cum să determini rasa câinelui tăuCum să determini rasa câinelui tău
  Cum să-i înveți pe câine să se apleceCum să-i înveți pe câine să se aplece
  Cum să înveți un câine să-ți spună că vrea să pleceCum să înveți un câine să-ți spună că vrea să plece
  Cum să-i înveți pe câine să nu mușteCum să-i înveți pe câine să nu muște
  Cum să înveți un câine să meargă la lucruriCum să înveți un câine să meargă la lucruri
  Cum să-ți antrenezi câinele să meargă la baie în zece zileCum să-ți antrenezi câinele să meargă la baie în zece zile
  » » Cum să-i păstrați calmul câinelui când nu se află în cușcă

  © 2011—2020 ertare.com