Cum să-i păstrezi pe Jack Russell Terrier fericit

Terrierii Jack Russell sunt o rasă puternică și puternică, care uneori poate fi agresivă dacă nu este pregătită corect. La fel ca toți terrierii, Jack Russells au o mulțime de energie și au nevoie de multă exercițiu pentru a-l epuiza. În caz contrar, vor găsi modalități de a se distra, de obicei nedorite sau obraznice. Cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a-ți menține fericitul terrier Jack Russell este să-l iubești și să-i dea limite de antrenament. Acești câini sunt extrem de loiali proprietarilor lor. Cu pregătirea potrivită și exercițiul suficient, tu și terrierul tău Jack Russell poți avea o viață fericită împreună.

pași

Partea 1
Instruiește-ți terrierul Jack Russell

Imagine cu titlul Păstrați un fericit Jack Russell Terrier Happy Step 1
1
Instruiește-ți terrierul Jack Russell de la o vârstă fragedă. Antrenamentul începe din prima zi când îți înveți câinele în care se află băiatul și că patul sau cușca lui este un loc sigur. Puii mici învață repede, deci profitați de acestea pentru a le învăța comenzile de bază. Formarea cea mai complexă poate avea loc după 8 săptămâni, dar menținerea sesiunilor scurte. Transmiteți sesiunile la cât mai multe minute ca săptămâni de viață ale catelului și le expediați de 2 sau 3 ori pe zi. În timp ce este important să vă învăț de bază, cum ar fi "stai jos". "jos". "ședere" și "vedea", câinele trebuie să primească, de asemenea, mai multă pregătire de ascultare.
 • Dacă nu-ți antrenezi Jack Russell de la o vârstă fragedă, el va continua să lupte pentru a scăpa de el. Sunt câini încăpățânați care își vor controla proprietarii dacă nu sunt instruiți corespunzător.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier
  2
  Antrenează-ți câinele într-o școală de ascultare. Luați o clasă de ascultare cu câinele dvs. pentru a-l învăța cetatenia de câine bună. Veți învăța cum să vă antrenați corespunzător câinele și el va putea să socializeze cu alți câini și oameni într-un cadru controlat.
 • Formarea unui cățeluș sau câine este o chestiune de repetare, recompensă, laudă și răbdare. niciodată loveste, certa sau disciplina altfel negativ la un catelus in timp ce il antrenezi. În schimb, mențineți tonul vocii pozitiv, deoarece câinii învață repede să observe nemulțumirea în vocile proprietarilor.
 • Imagine cu titlul Păstrați un Jack Russell Terrier Happy Step 3
  3
  Învățați cățelușul terrier Jack Russell unde ar trebui să-și facă temele. Dacă aveți un cățeluș terrier Jack Russell, va trebui să-l învățați unde să se ușureze acasă. Începeți prin a alege o cameră mică în casă pentru ao menține acolo când nu sunteți acolo. Răspândiți ziarele de pe podea pentru ca catelul să le folosească. Curățați ziarul în fiecare zi până când începeți să observați că catelul dvs. folosește un loc preferat în cameră. Apoi, puteți începe să scăpați încet de ziar în zonele pe care catelul dvs. nu le utilizează.
 • Odată ce catelul folosește doar o mică zonă de ziare, îl poți muta într-un loc în casa ta, desemnat ca loc pentru catelul tău să se ușureze.
 • Imagine cu titlul Păstrați un Jack Russell Terrier Happy Step 4
  4
  Învățați un terrier mai mare Jack Russell unde ar trebui să-și facă temele. Dacă câinele începe să aibă probleme să se scutească în locul potrivit în interiorul sau în exteriorul casei, să-l învețe din nou. Luați-l în afara celor 3 ore și după ce mâncați sau dormiți. Amintește-i că este timpul să se ușureze. Dacă o face, dă-i o mulțime de laude, ca să-i spună "bun băiat". Dacă nu, luați-l înăuntru, așteptați 15 minute, scoateți-l afară și încercați din nou.
 • Luați câinele în același loc de fiecare dată când îl scoateți. În acest fel, câinele dvs. va asocia locul cu nevoile dvs.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier Happy 5
  5
  Observați simptomele anxietății de separare la câinele dvs. Câinele dvs. poate deveni anxios atunci când îl lăsați singur în timpul zilei. Puteți observa că zgârierea câinelui, vărsăturile, urinarea necorespunzătoare, umblă dintr-o parte în alta sau este agresivă (de obicei în absența ta). Simptomele anxietății de separare înseamnă că câinele depinde de tine și te ratează în loc de a fi semne de comportament rău.
 • Pentru a combate anxietatea de separare, nu vă copleșiți atenția câinele cu o noapte înainte, când trebuie să plecați acasă. În schimb, ignorați-l timp de 15-20 de minute înainte de plecare și timp de 20 de minute când vă întoarceți. Acest lucru vă va menține nivelul scăzut de entuziasm.
 • Imagine cu titlul Păstrați un Jack Russell Terrier Happy Step 6
  6
  Evitați câinelui să-și vâneze pisicile sau animalele mici. Persecuțiile pot provoca accidente sau vătămări fie pentru Jack Russell, fie pentru animalul pe care îl urmăriți. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că câinele se simte imediat când îl comandați și rămâne în locul său. De asemenea, puteți desensibiliza pisicile și alte animale mici.
 • Desensibilizarea poate funcționa și în alte situații. Este nevoie de răbdare, consistență și timp pentru a instrui câinele să reacționeze într-un mod care vă este plăcut. Puteți face acest lucru odată ce ați învățat bine câinelui dvs. "stai jos".
 • Imagine cu titlul Păstrați un Jack Russell Terrier Happy Step 7
  7
  Dezactivați-vă Jack Russell pisicilor sau animalelor mici. Luați-vă Jack Russell fixat cu o curea puternică sau chiar un halter cap și l-au lăsat să stea în timp ce o altă persoană îl introduce la pisica, fie într-o geantă de transport sau în spatele unei bariere, cum ar fi o poartă pentru copii. Când câinele vede pisica și reacționează agresiv (se aruncă la el, latră sau încearcă să scape), spune-i să se așeze. Când el se supune, dă-i un tratament. Lăsați-l să observe pisica și, ori de câte ori acționează într-o manieră agresivă, să-i dea ordin să se așeze, urmat de un tratament când se supune.
 • Când simțiți că câinele este relaxat uitându-se la pisică, îl puteți introduce treptat pisicii (aduceți sacul de transport mai aproape sau scoateți poarta), dar păstrați câinele pe lesa până când simțiți că veți asculta imediat ordinea de a vă așeza.
 • Acest lucru poate dura mai multe sesiuni (nu uitați să le păstrați scurt) și multe zile, dar pe termen lung, veți afla că nu ar trebui să urmăriți pisicile.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier
  8
  Răsplătește-ți Jack Russell. Oferiți mușcături mici, gustoase, cum ar fi bucăți de pui sau brânză, pentru a vă recompensa câinele atunci când vă respectă ordinele. Dacă începeți să învățați o nouă comandă, oferiți o recompensă atunci când observați progresul în completarea unei sarcini. Oferiți recompense verbale și laude, cum spuneți "bun băiat" sau "Da!", precum și mângâierea în timpul sesiunii de antrenament.
 • Nu încercați să antrenați un câine atunci când este foame, obosit sau are prea multă energie. Așteptați până când este relaxat, dar vă este încă receptiv.
 • Partea 2
  Socializează și interacționează cu terrierul tău Jack Russell

  Imagine cu titlul Păstrați un Jack Russell Terrier Happy Step 9


  1
  Înțelegeți de ce socializarea îi ajută pe Jack Russells. Socializarea este procesul de introducere a unui catel în situații noi într-un mod care învață să interacționeze în mod corespunzător. Introducerea catelului în situații noi și oamenii vă învață că nu trebuie să vă fie frică de lucrurile potrivite (cum ar fi alți câini, pisici și prietenii). Câinii fricoși pot deveni agresivi dacă mușcă și latră când nu pot scăpa de situație.
  • Evadarea lucrurilor pe care nu trebuie să vă temeți poate fi periculoasă. Câinii pot alerga în trafic și pot fi ruși de vehicule sau să fugă de acasă și să se piardă.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier 10
  2
  Să-ți socializezi Jack Russell. Odată ce sunteți la curent cu fotografiile, le puteți duce în parcuri, le puteți lua pe străzi aglomerate, în alte locuri prietenoase cu câinii sau le puteți înscrie într-o școală de ascultare. Dacă nu există cursuri de ascultare în localitatea dvs. sau dacă așteptați să începeți, puteți începe cu comenzi de bază și socializări. Puteți, de asemenea, să o luați în zone aglomerate, astfel încât să puteți observa oameni și lucruri noi.
 • Ar trebui să încercați să vă expuneți câinele la cât mai multe lucruri diferite posibil. De exemplu, luați-i o scurtă călătorie cu mașina și opriți-vă din când în când să-l lăsați să se uite la împrejurimile sale. Sau invitați prietenii și animalele de companie să vină și să vă întâlnească câinele. Lăsați-o să interacționeze cu diferite tipuri de oameni și animale.
 • Nu vă forțați și nu vă grăbiți câinele să socializeze. Dacă vă temeți în prezența unor animale noi, nu-l forțați să interacționeze în mod constant. În schimb, luați-o ușor și mergeți într-un ritm care este în mod clar confortabil pentru el.
 • Imaginea intitulată Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier 11
  3
  Nu vă ridicați câinele când există alți câini în jur. Dacă o faci, Jack Russell va învăța să fii nervos și agresiv cu ceilalți câini. În schimb, încercați să-l păstrați pe lesa și lângă dvs. când se apropie alți câini. Dacă se apropie un câine vagabond sau agresiv, părăsiți zona rapid cu Jack Russell.
 • Pe de altă parte, Jack Russells poate fi excesiv de agresiv față de alți câini, chiar și față de ceilalți Jack Russells.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier 12
  4
  Monitorizați terrierul Jack Russell în prezența altor câini. Deoarece terrierul Jack Russell sunt câini de vânătoare, este în natura lor să fie agresivi. Nu trebuie să vă lăsați câinele cu alt câine fără supraveghere, chiar și cu un alt terrier Jack Russell. Din acest motiv, nu ar trebui să aveți niciodată un terrier Jack Russell în prezența copiilor mici și a pisicilor sau a altor animale sau animale mici.
 • Pentru a restrânge puțin agresiunea câinelui, păstrați-l bine exercitat și activ. Terrierii Jack Russell sunt mult mai probabil să fie agresivi sau distructivi dacă se plictisesc.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier 13
  5
  Învățați câinelui său locul în familie. Pentru că Jack Russell poate crede că este șeful, spune-i că ești stăpânul. De exemplu, după ce ați învățat ordinea de a vă așeza, așezați-vă pe Jack Russell înainte să-i lăsați să-și primească mâncarea. Din când în când, ridicați castronul în timp ce mai mâncați pentru a vă asigura că știți că sunteți "cap".
 • Fii ferm și consistent cu el. Nu lăsați-l să facă ceea ce vrea.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier 14
  6
  Exercitați Jack Russell de cel puțin două ori pe zi. Puteți să-l luați pentru o plimbare lungă sau să jucați jocuri active. Jack Russells sunt foarte inteligenți și te vor ține sărind, dacă nu găsesc o ieșire pentru toată energia lor în pătrundere. Redarea jocurilor active, cum ar fi aruncarea de lucruri pentru el, va ajuta la epuizarea excesului de energie. Terrierii iubesc acest joc.
 • Jack Russells îi place când le urmărești să ia o jucărie. Nu face acest obicei sau câinele nu va învăța să vină la tine când sunați. În schimb, arătați-i ordinul "eliberați-l". În acest fel, veți fi în continuare responsabil de joc.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier 15
  7
  Cumparati jucarii pentru a musca, care sunt foarte durabile. Acestea pot ajuta la scurgerea energiei lui Jack Russell. Kong jucăriile sunt foarte bune pentru că sunt aproape imposibil de rupt. Puteți să le umpleți cu unt de arahide și bunici pentru a vă menține ocupat și lucrați pentru a-și lua gustările.
 • În general, jucăriile umplute nu sunt foarte bune pentru terieri, deși îi iubesc. Jack Russell le va distruge probabil și va încerca să le mănânce bucățile, ceea ce va lăsa casa acoperită cu umplutură.
 • Imagine cu titlul Păstrați un pas fericit al lui Jack Russell Terrier Happy 16
  8
  Alimentați-vă pe Jack Russell cu o dietă nutritivă. Alegeți un aliment de câine de bună calitate, care nu este plin cu boabe sau conservanți. În schimb, căutați un produs alimentar pentru câini, în care carnea, cum ar fi mielul sau carnea de pui, este menționată ca ingredient principal. Deoarece produsele alimentare pentru câini variază, urmați instrucțiunile specifice privind alimentarea ambalajului. Este posibil să fie necesar să ajustați cantitatea de alimente pe care o oferiți terrierului Jack Russell pe baza vârstei, nivelului de activitate și mărimii.
 • Ca regulă generală, un terrier Jack Russell de 30 cm (12 inchi) ar trebui să cântărească între 5,5 și 6 kg (12-13 kg).
 • sfaturi

  • Dacă aveți un animal mic, ca un hamster, păstrați-l departe de Jack Russell.
  • Dacă aveți de gând să mergeți câinele dvs., încercați să-l păstrați de partea dvs. sau doar puțin înainte de tine. Este important să evitați tragerea. O curea moale sau ham de cap va functiona foarte bine pentru a pastra pietrele de referinta la minim.
  • Instruiește-i pe Jack Russell să "ridica-te" când îl ridici În acest fel, dacă trebuie să vă ridicați câinele într-o situație de urgență, acesta va sari cu bucurie în brațele voastre.
  • Instruirea terrierului dvs. Jack Russell pentru a vă implica în jocurile de agilitate este, de asemenea, un punct de plecare bun pentru energia dvs. Multe comunități au grupuri sau echipe care se întâlnesc frecvent în centre de agilitate desemnate pentru a-și instrui câinii și a organiza concursuri. Cursurile de agilitate au multe configurații diferite, care pot include garduri, tunele și grinzi de echilibru ca parte a cursului.

  avertismente

  • Nu îndepărtați cureaua până când nu se află în interiorul casei sau într-un loc unde poate funcționa în siguranță. Terrierii Jack Russell sunt alergători rapizi.
  • Jack Russells sunt excavatori. Poate doriți să separați o zonă de excavare pentru a folosi câinele dvs., astfel încât să nu sapă în grădina dvs.
  • Aveți grijă de mușcăturile la pui până la vârsta de aproximativ 1 an. Dacă Jack Russell tăgăduiește, trebuie să-l înveți să nu mai facă asta.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți mâinile pokeruluiCum să înveți mâinile pokerului
  Cómo dibujar a Jack FrostCómo dibujar a Jack Frost
  Cum să atragă Russell de la UpCum să atragă Russell de la Up
  Cum de a face Nachos SupremCum de a face Nachos Suprem
  Cum să marinați carnea cu whisky Jack Daniel`sCum să marinați carnea cu whisky Jack Daniel`s
  Cum să faci abdomene de tip jackknifeCum să faci abdomene de tip jackknife
  Cum să înveți rasele de câiniCum să înveți rasele de câini
  Cum să ai grijă de un câine micCum să ai grijă de un câine mic
  Cum să ai grijă de un terrier yorkshireCum să ai grijă de un terrier yorkshire
  Cum să ai grijă de un terrier BostonCum să ai grijă de un terrier Boston
  » » Cum să-i păstrezi pe Jack Russell Terrier fericit

  © 2011—2020 ertare.com