Cum să vă păstrați cobaiul mirosind bine

Animalele sunt ca oamenii. Trebuie să curețe și să miroase bine. Acest articol vă va arăta cum puteți obține acest lucru cu porcul de cobai.

pași

Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Pasul bun 1
1
Curățați cuștile de cobai cel puțin o dată pe săptămână. Amintiți-vă să aruncați toată murdăria din pat și spălați fundul cuștii înainte de a aplica unul nou.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 2
  2
  Există un spray de curățare pentru animale mici pentru a menține mirosul lor la un nivel minim. Puteți folosi asta pentru a vă curăța colivia. Verificați petsmart.com pentru a găsi unitatea de curățare specifică menționată.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 3
  3
  Dacă aveți o cutie de gunoi, utilizați bicarbonat de sodiu pentru a elimina mirosul.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 4
  4
  Evaluați cumpărarea mai multor pungi de blocuri anti-miros Care Fresh. Acest tip de pat are un bloc anti-miros în interiorul și va păstra cusca mirositoare proaspăt tot timpul.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 5
  5
  amintiți-vă: Utilizați patul natural de îngrijire proaspăt atunci când alegeți culori. Dacă cumpărați cobaiul dvs. un pat vopsit, acesta va face să miroasă mai rău. Când urina se amestecă cu vopseaua colorată, acest lucru face ca mirosul să fie rău.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 6


  6
  Asigurați-vă că vă spălați cobaiul numai când miroase foarte rău. Dacă nu vă simțiți miros rău, dacă nu vă apropiați, nu trebuie să-l spălați, dar dacă stați la un metru aprox. departe și puteți mirosi, atunci da, este timpul pentru o baie. Se recomandă utilizarea șamponului Petscentsations Premium pentru animale mici. Acest șampon este aromatizat și funcționează pe toate animalele mici. Desigur, îl puteți găsi online sau la Petco, deci începeți căutarea! Cu toate acestea, dacă aveți un cobai cu păr lung, utilizați un alt tip de șampon, cum ar fi Posh `n Go.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 7
  7
  Asigurați-vă că urechile de cobai sunt întotdeauna curate. Dacă din urechi emană un miros neplăcut, sună-l pe medicul veterinar să-i curățe.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 8
  8
  Evitați să vă hrăniți cobaii cu broccoli și varză de Bruxelles. Cuourile suferă de multă cantitate de gaz atunci când mănâncă aceste alimente, ca să nu mai vorbim de stomacul supărat.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Good Step 9
  9
  Dacă nu vă place mirosul fânului Timothy, puteți cumpăra fânul lui Timothy cu un miros de lavandă sau menta. Unii oameni sugerează mentă pentru că vindecă stomacul supărat.
 • Imagine intitulată Păstrați-vă porcii de Guineea Smelling Pasul bun 10
  10
  Ei bine, acest lucru este practic tot ce trebuie să știți pentru a vă păstra cocoșul mirosind rău. Urmați aceste instrucțiuni și veți vedea cu siguranță rezultatele. Sper că acest lucru a fost de ajutor!
 • sfaturi

  • Evitați să cumpărați un pat vopsit.
  • Spălați-vă cobaiul numai când miroase foarte neplăcut. Cobai, spre surprinderea noastra, sunt mamifere foarte clare, precum si sobolani de companie.
  • Țineți urechile cobaiului curat. Faceți acest lucru prin îndepărtarea ușoară a reziduurilor cu un tampon, ca și cum ați fi făcut-o cu urechea proprie. Fiți atenți atunci când faceți acest lucru, urechile dvs. sunt la fel de delicate și sensibile ca ale dvs.
  • Curățați cuștile cu un dispozitiv de curățare cu o aromă plăcută.
  • Dacă nu ați cumpărat un cuy, dar vrei sa faci, este sugerat să cumpere o femeie, deoarece acestea sunt mai curate decât porcii de guinea masculi.
  • Curățați cuștile în fiecare săptămână.
  • Luați în considerare spălarea porcului de guinee cu șampon de ferret. Acest șampon este conceput pentru creaturi cu mirosuri mai puternice și vă va asigura că mirosul de cobai miroase minunat! Puteți încerca, de asemenea, șampon pentru copil, este un șampon mai puțin puternic pentru pielea sensibilă a cobaiului.
  • Utilizați un pat de blocare anti-miros pentru îngrijirea proaspătă.

  avertismente

  • Dacă vă curățați constant cobaiul, veți îndepărta uleiurile necesare din părul și pielea pentru a produce un strat sănătos. Cobaiul dvs. poate începe să apară pete de chelie dacă îl spălați prea mult.
  • Nu toți cobaiii preferă să se scalde și alții pot mușca. Cu toate acestea, după o pregătire și o rezistență adecvată, se prevede că porcul dumneavoastră de cobai va deveni imun la acest proces necesar.
  • Stropirea apei pe urechile cobai poate afecta auzul și poate provoca infecții. Aveți grijă atunci când o spălați în jurul urechilor pentru a evita riscul și vizita costisitoare a medicului veterinar dacă există consecințe asupra acestei suprafețe.
  • Atenție: hrănirea cobaiului cu broccoli și varza de Bruxelles poate provoca mirosuri nedorite. Dacă doriți să împiedicați mirosul rău, trebuie să vă reconsiditați alimentarea cu asta.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă asigurați că porcul dumneavoastră de cobai este fericitCum să vă asigurați că porcul dumneavoastră de cobai este fericit
  Cum să scalzi un cobaiCum să scalzi un cobai
  Cum de a construi o legătură puternică cu porcul de cobaiCum de a construi o legătură puternică cu porcul de cobai
  Cum să taie unghiile de cobaiCum să taie unghiile de cobai
  Cum se determină sexul unui cobaiCum se determină sexul unui cobai
  Cum să-ți îmblânzi cobaiulCum să-ți îmblânzi cobaiul
  Cum să antrenezi un cobai pentru a merge la baieCum să antrenezi un cobai pentru a merge la baie
  Cum să antrenezi un cobai pentru a merge la baieCum să antrenezi un cobai pentru a merge la baie
  Cum să faci casa ta să nu miroasă animalele de companieCum să faci casa ta să nu miroasă animalele de companie
  Cum să-ți faci porcul de cobai confortabil în cușcăCum să-ți faci porcul de cobai confortabil în cușcă
  » » Cum să vă păstrați cobaiul mirosind bine

  © 2011—2020 ertare.com