Cum să ții câinii din gazon

Există puține lucruri la fel de frustrant ca găsirea unui câine vagabond care să facă nevoile dvs. pe gazonul pe care îl ocupați cu o asemenea dedicare. Dacă aveți animale de companie, comportamentul lor se poate schimba negativ dacă un alt câine marchează teritoriul său acolo. În plus, câinii sunt atrasi de mirosurile altor câini, ceea ce înseamnă că această problemă poate crește exponențial. Cu toate acestea, există o mare cantitate de soluții naturale, artificiale și chiar sociale pe care le puteți implementa pentru a reduce problema rădăcinilor.

pași

Metoda 1
Încearcă căile de atac interne

Imaginea intitulată Păstrați câinii în afara gazonului Pasul 1
1
Răspândiți bicarbonatul de sodiu în zona înconjurătoare. Pregătiți o soluție de apă și bicarbonat de sodiu - utilizați aproximativ o ceașcă de bicarbonat de sodiu per galon de apă. Aplicați soluția pe perimetru și în locul în care există urină de câine. Repetați acest proces de cel puțin două ori pe săptămână.
 • Soda de copt va proteja de asemenea plantele de daunele cauzate de urina câinelui.
 • Soda de copt va neutraliza mirosul de urină de câine, care va fi bun pentru nas și va opri comportamentul teritorial care atrage câinii la mirosul urinei altor câini.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii de pe peluza Pasul 2
  2
  Sprinkles oțet în împrejurimi. Pulverizarea oțetului nediluat pe perimetrul gazonului vă va ajuta să creați un fel de gard invizibil care să respingă atât câinii cât și pisicile. Dacă un câine rătăcitor miroase iarba, va merge în direcția opusă. Dar nu uitați că va trebui să aplicați din nou oțet zilnic. De asemenea, încercați să o aplicați în locul unde este urina câinelui.
 • Oțetul servește și ca erbicid natural și ucide diferite tipuri de buruieni. Totuși, pentru acest motiv, ar trebui să evitați să-l pulverizați pe întreaga peluză, deoarece ar putea deteriora plantele.
 • Oțetul neutralizează mirosul de urină de câine, care va fi bun pentru nas și oprește comportamentul teritorial care atrage câinii la mirosul urinei altor câini.
 • Image cu titlul Păstrați câinii în afara gazonului Pasul 3
  3
  Schimbați îngrășământul. Mulți câini au reacții puternice la mirosul de materie organică. Încercați să utilizați un îngrășământ nou dacă cel pe care îl utilizați în prezent pare să îi atrageți câinii. În general, mirosul de sânge, pește sau făină osoasă îi atrage. Prin urmare, se recomandă să utilizați unul pe bază de plante.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii de pe peluza Pasul 4
  4
  Lavandă de plante sau arbuști arșiți. Prin genetică, câinii sunt deranjați de mirosul de levănțică. Uneori, acest miros poate fi, de asemenea, neplăcut pentru oameni. Puteți, de asemenea, plasa plante ascuțite sau spinoase pe perimetrul gazonului pentru a crea o barieră naturală împotriva câinilor invadatori.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii de pe peluza Pasul 5
  5
  Fii atent cu orice alte remedii de la domiciliu. Există o mulțime de soluții de casă, în special piper roșu sau cayenne, care pot răni câini. De asemenea, evitați folosirea cafelei măcinate, a fălcilor, a pudrei de usturoi, a tutunului, a amoniacului și a detergenților pentru a ține câinii departe.
 • Metoda 2
  Lucrați împreună cu vecinii

  Imaginea intitulată Păstrați câinii în afara gazonului Pasul 6
  1
  Fiți un vecin bun. Primul pas spre obiectivul dvs., păstrarea câinilor din gazon, este de a convinge proprietarii acestor câini să coopereze. Fii prietenos cu vecinii tăi. Arătați-vă nemulțumirea față de situația gazonului fără a le da vina pe ei sau animalele lor de companie. În mod ideal, începeți să le monitorizați mai atent dacă știu că câinii pot provoca probleme.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii în afara gazonului Pasul 7


  2
  Aceasta sugerează că iarba nu este sigură. Dacă nu este posibil ca aceștia să coopereze într-o manieră prietenoasă și să nu aibă probleme cu a fi necinstit, spuneți vecinilor că gazonul a fost tratat cu substanțe chimice pentru a sperie ratonii sau skunks și că ar putea fi periculos pentru câini.
 • Există multe motive pentru care aceasta nu este o soluție optimă. Ar putea provoca o reacție negativă. De asemenea, minciuna vă va împiedica să vă adresați autorităților ulterior plângerii.
 • Imaginea intitulată
  3
  Confruntați cu vecinii. Dacă știți proprietarul câinelui responsabil pentru această problemă, luați în considerare contactarea directă a persoanei respective. Fiti casual - invitati-l la cina sau cateva bauturi. În loc să îl acuzați, el presupune că nu are cunoștință despre situație și că trebuie să-l informați despre ceea ce se întâmplă. Dacă proprietarul este de acord să faceți ceva, puteți lăsa acest subiect deoparte. Dimpotrivă, dacă continuați să vă plângeți, ați putea face situația mai gravă și ați pus în pericol orice înțelegere la care a ajuns.
 • Dacă nu puteți fi de acord cu ceva, trimiteți o plângere formală scrisă. Păstrați o copie, astfel încât să o puteți prezenta autorităților ca dovadă că ați încercat să rezolvați problema.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii de pe peluza Pasul 9
  4
  Raportați vecinilor. Verificați ordonanțele locale pentru a vedea dacă există unele care necesită proprietari pentru a curăța deșeurile câinilor lor - de obicei, există. Luați o imagine a câinelui care urinează sau defecă în grădina dvs. și sunați la serviciul de control al animalelor pentru a raporta infracțiunea.
 • În general, puteți găsi ordonanțe locale pe site-ul municipalității. Găsiți pagina orașului dvs. pentru a vedea ce spune legea despre această situație.
 • O altă opțiune este instalarea unei camere de securitate pentru a dovedi că câinele invadează gazonul. Acest lucru poate fi de asemenea util în cazul în care vecinul devine agresiv și trebuie să dovedească comportamentul nefericit față de autorități.
 • Metoda 3
  Luați măsuri mai serioase

  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați un produs de repellență comercială pentru câini. În general, aceste produse sunt, de obicei, aerosoli sau pulberi și le puteți obține în magazinele pentru animale de companie și în livrările de grădină. Producătorii folosesc un număr mare de mirosuri pentru a respinge câinii și majoritatea acestor produse conțin ingrediente naturale.
  • Câțiva dintre repellenții de câini au un miros amar, care nu le place acestor animale. Alții au mirosul de urină de la prădătorii lor, ceea ce îi sperie și îi face să fugă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Instalați irigatoarele activate cu mișcare. Acestea sunt concepute nu numai pentru a apărea gazonul, ci și pentru a sperie orice animal care intră, cum ar fi câinii, pisicile și ratonii. Așezați irigatoarele pe perimetrul gazonului sau într-un anumit loc unde câinii de obicei se ușurează. Când câinele trece în fața irigatorului, acesta va activa senzorii și va determina dispozitivul să pulverizeze apă. Acest lucru va fi de ajuns pentru a sperie majoritatea câinilor și a le speria.
 • Imaginea intitulată
  3
  Plasați un gard. Nimic nu poate respinge animalele ca o barieră fizică. Câinii care caută un loc pentru a se elibera fără probleme vor evita o zonă împrejmuită și vor merge la altul care nu are protecție. Asigurați-vă că țineți ușa închisă și verificați periodic perimetrul pentru a vedea dacă un câine persistent a săpat o gaură.
 • Dacă aveți deja un gard, verificați dacă există o gaură pe care ar trebui să o reparați. De asemenea, puteți obține un gard electric, dar această soluție este destul de extremă.
 • Imaginea intitulată Păstrați câinii de pe peluza 13
  4
  Utilizați un repellent cu ultrasunete. Acestea sunt, de asemenea, activate cu mișcare. Puteți plasa mecanismul într-un magazin, într-un copac sau într-un gard. Pe măsură ce se apropie câinele, senzorii se vor activa și vor determina repellentul să emită unde sonore sonore și ultrasonice, al căror scop este acela de a deranja animalul.
 • Nu este încă cunoscut cu certitudine cât de eficiente sunt aceste dispozitive. Până când veți obține mai multe dovezi care să vă susțină funcționarea, probabil că este mai bine dacă aceasta este ultima opțiune.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiuCum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiu
  Cum să eliminați cosuri cu bicarbonat de sodiuCum să eliminați cosuri cu bicarbonat de sodiu
  Cum se fac cookie-uri de bicarbonatCum se fac cookie-uri de bicarbonat
  Cum se face pulberea de coptCum se face pulberea de copt
  Cum se face un înlocuitor pentru praful de coptCum se face un înlocuitor pentru praful de copt
  Cum să ajuți un câine înțepatCum să ajuți un câine înțepat
  Cum să scapi de mirosul de urină de câineCum să scapi de mirosul de urină de câine
  Cum sa elimini mirosul de urina de pisicaCum sa elimini mirosul de urina de pisica
  Cum să împiedicați urina animalelor dvs. de companie să deterioreze gazonulCum să împiedicați urina animalelor dvs. de companie să deterioreze gazonul
  Cum sa curatati gulerele de cainiCum sa curatati gulerele de caini
  » » Cum să ții câinii din gazon

  © 2011—2020 ertare.com