Cum să țineți coioții departe de tabere și ferme

Coioții sunt animale foarte inteligente, oportuniste și inovatoare. De fapt, ei sunt atât de inteligenți încât au învățat chiar să-i alunge pe elevi să renunțe la pungile de prânz! Pe măsură ce crește numărul de coioți, ei devin mai îndrăzneți și se adaptează la mediile modelate și nu mai este ușor să le intimidăm. Cu coiotii îndrăznețe încep să se aventureze dincolo de păduri, zone rurale și lagăre, avem atât necesitatea și responsabilitatea de a le evita in medii construite sau în cazul în care oamenii le facem de lucru pentru a preveni deteriorarea atât pentru oameni cât și coiotii.

pași

Imaginea intitulată Păstrați coioții departe de campinguri sau case de vacanță Pasul 1
1
Utilizați garduri. Se recomandă ca gardul să fie de cel puțin 6 picioare (1,8 metri) înălțime și să se extindă cu un picior (30 cm) mai jos. Spațiul vertical al gardului menționat nu trebuie să fie mai mare de 4 cm (10 cm). Fiind coioți foarte vicleni, vor sări ocazional peste garduri sau sapă pentru a le traversa. Acesta este adesea cazul în fermele de creștere a animalelor, unde ispita este atât de mare încât un coioot înfometat va face orice să se implice.
 • Sârmele ghimpate așezate la nivelul solului pot descuraja coiootul să sapă sub gard.
 • Câmpurile de coajă și animalele pot fi protejate dacă gardul este suficient de mare și suficient de adânc. Asigurați-vă că păstrați animalele în interiorul gardului sau aveți cineva în gardă dacă vitele sunt transportate sau hrănite în altă parte de ceva timp.
 • Gardurile sunt cabluri subterane mai costisitoare și de ieșire, pot fi rezervate pentru aceste zone feedlots, adăposturi, țarcuri sau zona de izolare pentru a economisi costurile.
 • Gardurile electrice pot oferi o alternativă foarte utilă la un preț rezonabil pentru zonele mari de animale înconjurătoare.
 • Acestea oferă un refugiu sigur pentru animale în timpul nopții.
 • Flamele și măgariile pot fi folosite pentru protejarea șeptelului. Măgarul trebuie să fie un măgar sau un măgar sterilizat. Măgarii care nu au nevoie de energie sunt foarte agresivi. În cazul măgăriilor și al lamelor, trebuie să fiți atenți să nu se poată socializa cu alți măgari sau lamele, sau să își neglijeze turma de vite. Pășunirea mai multor specii poate oferi beneficii de protecție, cum ar fi o oaie, o capră, o vită împreună și nu separată.
 • Imaginea intitulată Păstrați coioții departe de tabere sau case de vacanță Pasul 2
  2
  Încercați să utilizați sunete Sunetul va avea un impact foarte bun asupra unui coioot care se roameste in curtea sau tabara.
 • Încercați să atingeți capacele cutiilor de gunoi sau alte lucruri zgomotoase pentru a speria coiootul.
 • Strigați și faceți multă zgomot în orice fel posibil.
 • Alarmele activate de mișcare pot fi foarte utile. O alternativă și mai inovatoare este noul sistem de sunet. Acest sistem se bazează pe faptul că, de obicei, cougarii ucid coioții. Sistemul reproduce sunetele puma, care pot ține departe coioții.
 • Detonatoarele de propan pot fi folosite pentru a împiedica intrarea coioților în ferme și ferme.
 • Imaginea intitulată Păstrați coioții departe de camping sau de casă. Pasul 3
  3
  Utilizați armare negativă sau element surprinzător dacă întâlniți un coioot în curte sau lagăr. La fel ca și pașii de sunete explicați mai sus, există și alte lucruri pe care le puteți încerca când întâlniți un coyote în zona voastră. Coioții nu-i plac stimulii noi și strategiile înspăimântătoare le pot speria la început. Cu toate acestea, nu ar trebui să facă contact vizual cu un coiot, întoarce sau fugi de ea, deoarece acest lucru va desemna agresiune sau oferă tentația de a vâna și de atac. Dacă doriți să scăpați, faceți-o calm sau încercați una din aceste tactici pentru ao speria:
 • Sprayați coiootul cu un furtun de apă.
 • Dați-vă un aspect înfricoșător făcând zgomot și multe mișcări ale corpului, fluturând brațele, lovind. Acest lucru îi va face să știe că tu ești cel care se ocupă, și ei vor sta departe.
 • Utilizați jucării pentru copii care produc zgomote, cum ar fi explozii, buzzing, jingling etc.
 • Utilizați iluminare activată de mișcare care se va activa atunci când coioota trece o anumită parte a curții. Lumina aprinsă de la amurg până la zori poate descuraja coioții să intre în zona iluminată. Există, de asemenea, lumini strobe cu sirene care pot sperie coioții dacă sunt utilizați în conformitate cu instrucțiunile producătorului.
 • Un vehicul poate descuraja temporar comportamentul unui coiot, mai ales în cazul în care în jurul valorii de wiggling, poate servi, de asemenea, ca un punct pentru a ascunde (sau la fața locului orb) înainte de atac, astfel încât să fie atenți atunci când te sprijini pe această metodă.
 • Imaginea intitulată Păstrați coioții departe de campinguri sau case de locuit Pasul 4
  4
  Eliminați sursele de hrană ale coioților. Din moment ce coioții, cum ar fi carnea (în special rozătoarele), sunt foarte manancatori oportunisti si vor manca tot ce trec. Prin urmare, este important să preveniți ca coiootul să primească alimente din împrejurimile noastre. În primul rând, încercați să nu se hrănească un coiot, în scopul de a încerca să-l îmblânzi sau hrana pentru animale este pur și simplu consolida ayudarlo- abatere lor, care îl va motiva să se întoarcă, fără a fi instruit. Unele dintre modalitățile prin care puteți elimina sursele de hrană din jurul curții sau lagărului dvs. sunt:
 • Puneți toate coșurile într-un recipient sau cutie rezistente la coajă. Dacă este practic sigură și nu poate fi deschisă cu ușurință, va face ca coyote să renunțe. Pentru mai multe detalii, consultați municipalitatea din localitatea dvs. în cazul în care magazinul din localitatea dvs. nu vă poate oferi un container ca acesta.
 • Eliminați toate deșeurile alimentare în mod corespunzător, atât acasă, cât și în tabără. Așezați deșeurile alimentare într-un coș de gunoi închis sau într-un recipient închis de compostare. Nu lăsa deșeurile de mâncare în jur.
 • Strângeți fructele coapte din copaci și scoateți fructele care au căzut la pământ înainte de a deveni parte a sărbătorii unui coioot.
 • Imaginea intitulată Păstrați coioții departe de campinguri sau case de vacanță Pasul 5
  5


  Țineți animalele de companie departe de coioți. Pisicile, câinii sau alte animale de companie ar putea reprezenta un motiv pentru a ataca, a combina sau poate fi un posibil aliment. Pentru a vă proteja animalele de companie, dacă locuiți într-o zonă de coyote sau călătoriți cu un animal de companie, faceți următoarele:
 • Păstrați animale de companie (câini și pisici), în timpul nopții și în timpul zilei, pentru a le viziona, pentru a evita întâlnirile și de a preveni ca acestea să fie următoarea sursă de alimente sau următor atac coiot.
 • Păstrați hrana pentru animalele de companie în interiorul sau departe de locul unde se poate hrăni. Dacă doriți ca animalele dvs. de companie să mănânce în afară, luați toate alimentele pe care animalul dvs. de companie nu le-a mâncat când ați terminat hrănirea.
 • Sterilizați sau castrați câinii. Când câinii sunt pregătiți pentru împerechere, coioții vor încerca să se îmbine cu ei.
 • Nu folosiți câinii dvs. ca câini de gardă împotriva coioților dacă nu au fost instruiți corespunzător pentru a fi coioți. Acești câini vor necesita o bună reproducere și o bună pregătire pentru a putea proteja bovinele de atacurile coioților, altfel ar putea fi o pradă.
 • Acesta acoperă iazurile de pește. Coioții mănâncă pești nepoftiți.
 • Nu împrăștiați semințele de pasăre în împrejurimi. Chiar și atunci când acest lucru nu arata ca hrană pentru coioți, ele sunt atrase de pasăre. Se colectează birdseed odată ce păsările au fost hrănite sau utilizează o metodă de alimentare care nu necesită birdseed turnare (păstrarea într-o parte superioară) în cazul în care doriți să se hrănească păsările.
 • Imaginea intitulată Păstrați coioții departe de camping sau case de locuit Pasul 6
  6
  Îndepărtați grămada de gunoi a proprietății. Acestea pot servi la ascunderea atât a prădătorului cât și a pradă. Iepurele și alte pradă care coiozează ar putea folosi grămezi de gunoi pentru a crește și a trăi, atrăgând astfel coioții. Pe de altă parte, coioții pot folosi grămezi de gunoi pentru a se ascunde înainte de a ataca. Eliminați grămezi de gunoi are mult mai multe beneficii, cum ar fi reducerea habitatului pentru șerpi, insecte și păianjeni veninoși și scorpioni, și a obține un aspect mai bun.
 • Eliminați toate sursele de apă din jurul curții sau lagărului, acestea putând atrage coioții.
 • Imaginea intitulată Păstrați coioții aflați în depărtare de la campinguri sau case de locuit Pasul 7
  7
  Încercați să utilizați urină de lup. Un răspuns natural și inovativ la problemele crescânde pe care le reprezintă coioții este utilizarea urinei de lup ca descurajator. Lupii sunt unul dintre prădătorii naturali ai coioților, iar populația de coioți cade pe măsură ce lupii sunt reintrodinați într-o zonă.
 • Un alt miros care ar putea sa-i sperie pe coiotii este obisnuitele moli si crapaturi umede cu amoniac. Plasați-le în locații strategice în jurul terasei sau lagărului.
 • Imaginea intitulată Păstrați coioții departe de campinguri sau case de locuit Pasul 8
  8
  Dacă aceste soluții umane nu sunt de folos, luați în considerare chemarea unui profesionist. Mulți profesioniști care prind animalele sălbatice vor folosi capcane vii, astfel încât coyote nu trebuie să plătească cu viața sa pentru a comite raiduri. Cu toate acestea, rețineți că mutarea nu este eficient, deci este mult mai bine să aibă barierele propuse anterior, astfel încât să puteți continua să trăiască în armonie cu populația de coioti.
 • sfaturi

  • Învățați-le pe copiii voștri să respecte animalele sălbatice, ținându-le la distanță. Întotdeauna priviți locul unde se află copiii dvs. când sunt în jurul lor coioți.
  • Când faceți o tabără, urmați toate instrucțiunile de la rangers sau de la ceilalți responsabili de tabere cu privire la coioții locului. În nici un caz nu hrăniți sau nu motivați lupii în nici un fel. Asigurați-vă că vă păstrați toate produsele alimentare sau orice care miroase bine, inclusiv cosmetice. Aceleași acțiuni folosite pentru a vă proteja tabăra de urs vor fi de ajutor.

  avertismente

  • Coioții sunt animale timide, dar dacă sunt provocate sau se simt amenințate, vor ataca. Păstrați întotdeauna distanța și amintiți-vă că coioții sunt animale sălbatice. Învățați-le pe copiii voștri să fie atenți la asta.
  • Pentru coioți, ochiurile de coș de pui sunt ușor de distrus. Nu le folosiți ca bariere, le folosiți doar pentru păstrarea animalelor în interiorul, într-o barieră care nu funcționează.
  • Citiți regulile privind protecția coioților din zona dvs. În unele locuri și provincii este ilegal să ucizi coioții, în timp ce în alte locuri există cerințe strict temporare sau de vânătoare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • gard
  • Mâncărie disuasive, lumini, zgomot
  • Animale tainice descurajatoare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un gard in MinecraftCum sa faci un gard in Minecraft
  Cum să apară în secțiunea "Featured" din iFunnyCum să apară în secțiunea "Featured" din iFunny
  Cum să vă apărați de atacurile de tip cougarCum să vă apărați de atacurile de tip cougar
  Cum să păstrăm un cerbCum să păstrăm un cerb
  Cum să cumpărați alpacasCum să cumpărați alpacas
  Cum să aibă grijă de capre miniaturăCum să aibă grijă de capre miniatură
  Cum să ai grijă de oiCum să ai grijă de oi
  Cum să păstoriști bovinele pe pășuniCum să păstoriști bovinele pe pășuni
  Cum se construiește un gard din lemnCum se construiește un gard din lemn
  Cum se construiește un gard pentru animaleCum se construiește un gard pentru animale
  » » Cum să țineți coioții departe de tabere și ferme

  © 2011—2020 ertare.com