Cum sa obtineti cainele sa nu mai dormi in pat

Poate că lăsarea câinelui tău să te alăture cu tine la culcare nu pare a fi o afacere mare, dar lăsându-l să doarmă în pat poate duce deseori la probleme de comportament. Acestea pot include neascultare, schimbări de comportament și posesivitate excesivă. De fapt, lăsându-i câinele să doarmă în patul tău ar putea slăbi autoritatea în casă și să-ți dea impresia că e responsabil.

pași

Partea 1
Setați zona de dormit a câinelui

Imaginea intitulată Împușcă-ți câinele să dormi în patul tău Pasul 1
1
Vedeți cum câinele dvs. doarme. Acest lucru vă va ajuta să găsiți un pat care să vă ajute să dormiți. Acordați o atenție deosebită limbajului corpului în timp ce dormiți.
 • Dacă câinele dvs. îi place să se întindă în timpul somnului, alegeți o saltea confortabilă dreptunghiulară.
 • Dacă câinele dvs. îi place să se îndoaie într-o minge, un pat rotund sau oval va fi cea mai bună opțiune pentru el.
 • Cainii mai vechi sau artritici sunt probabil mai confortabili cu o saltea cu spumă de memorie.
 • Imaginea intitulată Împiedică-ți câinele să dormi în patul tău Pasul 2
  2
  Cumpărați un pat de câine la magazinul local de animale de companie. Luați în considerare faptul că, atunci când cumpărați un pat de câine, veți obține cu adevărat ceea ce veți plăti pentru el. Pătuțurile ieftine și ieftine pentru animale de companie vor fi ușor desfăcute și vor dura prietenul tău blond doar câteva luni. Cu cât este mai bună calitatea patului, cu atât va dura mai mult. Atunci când alegeți un pat pentru câinele dvs., este recomandat să luați în considerare poziția dvs. de dormit, vârsta și bugetul. Există mai multe tipuri de paturi de câine disponibile care includ următoarele:
 • Paturi ortopedice pentru câini. Paturile de câine ortopedice sunt saltele lungi care oferă suport ortopedic. Acestea sunt cele mai bune pentru câinii vechi și oferă un plus de umplutură. Ele sunt, de asemenea, spațioase, deci dacă câinele dvs. îi place să se întindă în timpul somnului, aceasta ar putea fi o opțiune bună.
 • Paturi pentru câini cu armătură (dona). Acest tip de pat este alcătuit dintr-o pernă cu părțile cele mai înalte, ceea ce face să pară o gogoasă. Aceste paturi sunt bune pentru câinii care doresc să se culce și să doarmă.
 • Paturi pentru câini de pernă sau saltea. Acestea sunt paturi simple realizate cu o perna mare sau perna si sunt bune pentru cainii care doresc sa se intinda cand dorm.
 • Paturi pentru câini cu încălzire. Dacă locuiți într-un climat rece sau aveți un câine vechi sau mic care nu menține în mod adecvat căldura corpului, un pat de cățel încălzit este o opțiune bună pentru a menține cald.
 • Imagine intitulată Împiedicăți-vă să dormiți în pat în patul dvs. 3
  3
  Asigurați-pat într-un loc confortabil, cum ar fi camera de zi sau dormitor. Deși doriți să vă încurajați câinele să nu se culce cu dvs., ci în patul dvs., este, de asemenea, recomandabil să vă asigurați că zona în care dormiți este confortabilă și familiară animalului dvs.
 • Este recomandabil ca patul câinelui să se afle într-o zonă la temperatura camerei și nu în apropierea unui curent de aer sau a unei uși deschise. Găsiți un spațiu care se află într-un loc întunecos sau în lumină scăzută în cameră.
 • Imaginea intitulată Împiedicăți-vă să dormiți în pat în patul dvs. 4
  4
  Puneți jucăriile preferate lângă pat. Acest lucru va face cu siguranta patul mai atractiv pentru animalele de companie. De asemenea, puteți plasa o bucată de îmbrăcăminte care are mirosul pe pat, pentru al încuraja să se așeze pe ea.
 • Imaginea intitulată Împiedicăți-vă să dormiți în pat în patul dvs. 5
  5
  Cazați un loc pentru câinele dvs. într-o casă mică sau coș dacă este un nou catel. Acoperiți casa sau coșul cu ziare pentru a preveni orice accident de noapte. Creați o zonă ridicată în spatele zonei de dormit, cum ar fi un pat de câine sau o pernă, astfel încât catelul să se culce într-o zonă curată a casei sau a coșului.
 • Partea 2
  Antrenează-ți câinele să stea în patul lui

  Imaginea intitulului Împușniți-vă câinele să se culce în patul dvs. Pasul 6
  1
  Ia câinele pentru o plimbare lungă înainte de somn. Acest lucru vă va plictisi cu siguranță și, astfel, veți avea mai puțină energie să vă luptați cu dvs. când ajunge timpul de culcare.
 • Imaginea intitulată Împiedică-ți să dormi în pat în patul tău
  2
  Lăsați lesa pe câine și duceți-l în pat. De asemenea, îi puteți oferi un tratament pentru a-l încuraja să se urce în pat. Acest lucru îl va antrena să-și conecteze patul cu o recompensă pozitivă. Nu încărcați niciodată câinele și nu-l puneți în pat sau asociați fiind în el cu o experiență negativă.
 • Imaginea intitulata Asa ca bebelusul tau se opreste in patul tau Pasul 8
  3


  Ordonează-l "Du-te în patul tău". Fii clar în ordinea ta. Dă-i un tratament atunci când se pune pe el.
 • De fiecare dată când se ridică din pat, îi spune "nu" și îl duce calm înapoi în patul lui. Apoi repetați comanda "Du-te în patul tău". Creșteți timpul petrecut după ce ați dat comanda și apoi dați un tratament numai dacă vă așezați pe pat.
 • În timp, câinele dvs. va învăța ordinea și va înțelege că va primi o recompensă dacă rămâne în patul său.
 • Imaginea intitulata Asa ca bebelusul tau sa se culce in patul tau Pasul 9
  4
  Ignorați plânsul lor în timpul nopții. Te-aș putea uita cu ochi mari trist când stai să dormi sau să-ți spui disconfortul în noul tău loc de a dormi cu gemete sau plângeri în timpul nopții. Totuși, evitați să vă dați dovadă de aceste demonstrații, deoarece acest lucru vă va întări comportamentul și vă va împiedica să vă obișnuiți cu patul.
 • Țineți minte că dacă vă strigați la câinele dvs. când va călca, va călca mai tare. În cazul în care whining continuă după ce le-ați ignorat pentru câteva minute, întrebați prietenul dvs. păros dacă vrea să plece. Dacă răspundeți cu entuziasm, luați-l la o plimbare. Faceți mersul cu un scop. Faceți-i o oportunitate pentru animalul dvs. de companie să meargă la baie, nu pentru un moment de joacă.
 • Dacă nu credeți că câinele dvs. trebuie să meargă la baie și să bea pentru că este în patul lui, el încă ignoră strigătele sale. Nu încercați să-l pedepsiți pentru comportamentul său, deoarece acest lucru l-ar întări numai. De asemenea, acest lucru vă va arăta numai că veți continua să acordați atenție comportamentului său.
 • Pregătește-te pentru ca ghinionii să se înrăutățească înainte ca câinele să nu mai bea. Dar angajați-vă să o ignorați, deoarece acest lucru vă va ajuta, pe termen lung, să vă obișnuiți cu patul.
 • Imaginea intitulata Asa ca bebelusul tau sa se culce in patul tau Pasul 10
  5
  Corectați-vă câinele dacă se află pe pat. Acesta este un pas important pentru a stabili limitele prietenului tău blând și pentru a întări importanța de a dormi în patul tău.
 • Dacă câinele tău ajunge pe pat, spune-i "Du-te în patul tău". Dacă prietenul tău blond nu se mișcă, îl poți ridica și îl poți pune pe podea sau îl împingi cu ușurință, astfel încât să iasă din pat în timp ce spui "nu".
 • Imaginea intitulată Împușcă-ți câinele să dormi în patul tău Pasul 11
  6
  Utilizați întăriri pozitive pentru a corecta comportamentul prietenului tău blond. Mulți proprietari de câini folosesc un pulverizator cu apă pentru a pedepsi comportamentul necorespunzător al animalelor lor de companie, inclusiv dormind pe pat sau pe alte mobilier. Dar întărirea pozitivă, care îți recompensează câinele pentru comportamente bune, în loc să-l pedepsi pe cel rău, poate fi și o modalitate eficientă de a-l antrena.
 • Felicitați-vă câinele dacă vă aflați în patul dvs. fără a trebui să îl luați sau dacă vă ascultați atunci când comandați "Du-te în patul tău". Acest lucru vă va ajuta să vă asociați patul cu recompense și felicitări în loc de pedepse sau sentimente negative.
 • Imagine intitulată Împușcă-ți câinele să dormi în patul tău Pasul 12
  7
  Îți inviți câinele în pat. Nu lăsați niciodată câinele dvs. să intre în dormitorul dvs. sau să stea pe pat fără invitație. Acest lucru i-ar da ideea că el este responsabil de timpul de culcare. Asigurați-vă că acționează doar la comenzile dvs. și, când vă treziți, asigurați-vă că în liniște vă așteaptă să-i spuneți că poate să iasă din pat.
 • Partea 3
  Înțelegeți beneficiile unui pat fără câini

  Imaginea intitulată Împușniți-vă câinele să se culce în patul dvs. 13
  1
  Stabiliți-vă dominația asupra câinelui, păstrând-o din pat. Unul dintre modurile în care câinii își determină ierarhia este prin înălțimea fizică. Animalul cu cea mai mare autoritate va fi poziționat mai sus decât cei cu o ierarhie inferioară. Deci, când îți permiteți ca câinele să doarmă în patul tău, de partea ta, aș putea deduce că este superior sau egal cu tine.
  • Menținerea controlului asupra câinelui dvs. este importantă deoarece, dacă nu vă stabiliți conducerea, animalul dvs. de companie ar putea fi neascultător sau poate avea un comportament rău. Dacă ați indicat că nu aveți control asupra lui, prietenul vostru blond ar putea să o înțeleagă ca pe o permisiune de a face rău.
 • Imaginea intitulului Împiedicați-vă să dormiți în pat în patul dvs. 14
  2
  Țineți celelalte animale de companie fericite și în siguranță. Dacă aveți mai mult de un animal de casă în casa dvs., cum ar fi un alt câine sau o pisică, păstrarea câinelui din pat va fi, de asemenea, un exemplu pentru alții. Utilizarea paturilor diferite pentru toate animalele de companie vă va permite, de asemenea, să vă odihniți bine pe timp de noapte, fără să vă faceți griji că vă întoarceți și zdrobiți oricare dintre prietenii voștri.
 • Imaginea intitulată Împiedicăți-vă să dormiți în pat în patul dvs. 15
  3
  Elimină riscul de a contracta o boală sau o afecțiune. Dacă câinele tău joacă cu pașii sau-și mănâncă fecalele (fie din propria sa, fie din alt animal), poate transmite bacterii sau paraziți care se răspândesc între câini și oameni, cum ar fi salmonella sau heartworm. Cei mai mulți câini trec pe tot felul de lucruri, așa că este foarte probabil că prietenul tău păros are bacterii pe care nu le poți dori pe foile tale.
 • Luați în considerare faptul că, dacă suferiți de astm sau de alte alergii, având părul cățelului dvs. de-a lungul patului dvs. ar putea face aceste probleme mai rău. Păstrarea animalului dvs. într-un pat separat sau în zona de dormit nu va aduce beneficii doar câinelui dvs., ci vă va ajuta să dormi bine pe timp de noapte.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • câine de pat
  • pulverizator (opțional)
  • câine lesa
  • bomboane
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți un câine cu anxietate de separareCum să ajuți un câine cu anxietate de separare
  Cum să ajuți un câine înțepatCum să ajuți un câine înțepat
  Cum să-ți speli câineleCum să-ți speli câinele
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum să ai grijă de câinele tăuCum să ai grijă de câinele tău
  Cum să determini rasa câinelui tăuCum să determini rasa câinelui tău
  Cum să-i înveți pe câine să se apleceCum să-i înveți pe câine să se aplece
  Cum să înveți un câine să dea piciorulCum să înveți un câine să dea piciorul
  Cum să-i înveți pe câinele dvs. să se târascăCum să-i înveți pe câinele dvs. să se târască
  Cum să-i înveți pe câine să nu mușteCum să-i înveți pe câine să nu muște
  » » Cum sa obtineti cainele sa nu mai dormi in pat

  © 2011—2020 ertare.com