Cum să obțineți pisica dvs. să folosească un post răzuitor

Pisicile le place să zgârie lucrurile cu picioarele din față. Scratchingul este un comportament instinctiv care îi ajută să-și răspândească mirosul și, în plus, este o modalitate importantă de a marca teritoriul, ceea ce îi face să se simtă în siguranță. Cu toate acestea, atunci când pisica dvs. decide să vă zgâriați noul fotoliu sau o piesă veche de mobilier, comportamentul său devine o problemă. Cea mai bună soluție este să redirecționați comportamentul animalului la un post de zgâriere. Deși la început este probabil ca pisica să nu se simtă interesată de post, există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a-l face să folosească posturile de zgâriere pe care le dați.

pași

Metoda 1
Alegeți un post de zgâriere a pisicilor

Imaginea intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de ștergere Pasul 1
1
Alegeți un post de zgâriere care este înalt. Pisicile trebuie să se întindă cât de mult pot pentru a zgâria. Dacă postul de zgâriere este prea scurt, animalul dvs. de companie poate să nu se uite chiar la el. Aceasta ar trebui să fie suficient de mare pentru ca pisicul să stea pe picioarele din spate și să-și întindă picioarele din față deasupra capului.
 • Imaginea intitulată
  2
  Asigurați-vă că postul este stabil. Pentru a vă asigura că postul de zgâriere al pisicii este stabil, încercați să o fixați pe o suprafață sau să verificați dacă are o bază fermă astfel încât să nu se miște atunci când pisica se zgârie. Dacă pisica dumneavoastră simte că polul se mișcă sau se înclină, nu se va simți în siguranță și poate refuza să-l folosească.
 • Scratching tabele care se odihnește împotriva unui zid sau agățat ca imaginile nu sunt alegeri foarte populare printre cele mai multe pisici.
 • Imaginea intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de zgârieturi Pasul 3
  3
  Alegeți o textură pe care o preferă animalul dvs. de companie. Fiecare pisică preferă texturi diferite pentru a zgâria. Dacă nu sunteți sigur ce preferați dvs., un răzuitor cu o frânghie naturală înfășurat în jurul unei coloane robuste va fi un bun punct de plecare.
 • Evitați frânghiile din plastic sau fibrele artificiale, deoarece aceste materiale pot genera statice și acest lucru nu este de natură a pisicilor.
 • Dacă pisica dvs. îi place să zgârie covorul, luați în considerare posibilitatea lipirii unui covor tăiat pe un pol robust.
 • Alte texturi pe care le-ar putea lua în considerare includ carton ondulat și tesatura.
 • Imagine intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de zgâriere Pasul 4
  4
  Cumpărați mai mult de o postare. Este foarte probabil ca pisica ta place să se zgârie în mai multe locuri, așa că face planuri de a cumpăra sau de a face mai mult de un post răzuitor pentru a pune în casa ta. Având mai mulți poli va asigura că pisicul tău are întotdeauna acces la unul oriunde este. De asemenea, având mai mulți poli este chiar mai important dacă aveți mai mult de o pisică.
 • Metoda 2
  Să-ți pui pisica să folosească posturile de răzuitoare

  Imaginea intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de ștergere Pasul 5
  1
  Acomodați poliurile în locuri pe care pisica dvs. le poate accesa cu ușurință. Pentru a le folosi cât mai mult posibil, plasați stâlpii în care pisica le poate folosi pentru a marca teritoriul. Locurile bune pentru a pune posturile de răzuitoare includ pe cele care sunt aproape de intrări sau ieșiri, lângă ferestre sau în fața unui obiect pe care deja doriți să-l utilizați ca post de răzuitor.
  • NU puneți postul într-un loc discret, departe de pas. Pisica ta o va ignora
  • Asigurați-vă că polul este configurat într-o poziție pe care pisica dvs. îi place să zgârie. De exemplu, dacă animalul dvs. preferă să zgârie suprafețele verticale, cum ar fi partea unui fotoliu, asigurați-vă că polul este în poziție verticală.
  • Adesea, pisicile le place să se scarpine când se trezesc, așa că și ele plasează un post răzuitor în apropierea locului pe care animalul preferă să-l prindă.
 • Imagine intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de ștergere Pasul 6
  2
  Îndepărtați atracția piesei de mobilier preferată a pisicii dvs. În cazul în care pisica dvs. îi place să zgâriați mobilierul, luați în considerare împachetarea pieselor pe care doriți să le zgâriați cu folie sau cu bandă dublă. Pisicile urasc simțul foliei de aluminiu și suprafețele lipicioase, astfel încât acestea ar trebui să le păstreze de la zgarieturi.
 • De asemenea, puteți acoperi canapeaua cu covoare, dar acest lucru nu ar putea fi o soluție excelentă, deoarece pisica dvs. ar putea să înceapă pur și simplu să le zgârie.


 • Imaginea intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de ștergere Pasul 7
  3
  Clap pentru a vă păstra pisica de la zero la mobilier. Dacă descoperiți pisica dvs. în actul de a zgâria ceva greșit, bateți cu voce tare pentru a întrerupe comportamentul. Nu striga și nu-l pedepsi fizic. Pur și simplu ridicați-l și duceți-l la postul răzuitor. Făcând acest lucru vă va da ideea că doriți să folosesc postul pentru a zgâria.
 • Imagine intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de ștergere Pasul 8
  4
  Asigurați-vă că posturile de raclere sunt mai atractive pentru pisica ta. Puteți face posturile de zgâriere mai atractive pentru pisica dvs. folosind propriul parfum sau catnip. Încercați să arătați pisicii dvs. cum să utilizați un pol prin frecare picioarele pe el sau frecați un pic de catnip pe stalpi pentru a atrage atenția.
 • Încurajați-vă pisica să folosească polul făcând mișcări delicate de zgârieturi cu picioarele pe el. Acest lucru va ajuta, de asemenea, aroma dvs. să rămână pe post și să-l mai mare probabil să-l folosească. Asigurați-vă că ați felicitat pisica dvs. în timp ce faceți acest lucru.
 • Puteți pulveriza postul răzuitor cu un produs feromonos felin felin, cum ar fi Feliway. Produsele cu feromoni felinosi sintetici fac ca pisicile sa se simta in siguranta si sigur. De asemenea, amplifică semnalele sale de aromă, lucru pe care animalul dvs. îl va aprecia.
 • Metoda 3
  Înțelegeți de ce pisicile se scarpină

  Imaginea intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de ștergere Pasul 9
  1
  Înțelegeți că pisicile comunică folosind aroma. Pisicile au glande aromatice pe spatele picioarelor. În plus, tampoanele de pe picioare produc și o transpirație care are un miros unic. Adesea, pisicile comunică prin citirea aromelor care le înconjoară.
  • O pisică își va marca teritoriul cu mirosul său de a comunica celorlalte pisici care sunt acolo, să le spună când au fost acolo pentru ultima oară și să se simtă în siguranță și în siguranță.
 • Imagine intitulată Ia-ți pisica să folosească un mesaj de zgârieturi Pasul 10
  2
  Rețineți că unele pisici au o preferință specifică pentru locurile pe care le scarpină. Pisicile le place să marcheze cu mirosul suprafețele verticale care se află în jurul înălțimii nasului, pentru a maximiza semnalul pentru alte pisici. Ei doresc, de asemenea, să marcheze în esență intrările și ieșirile, deoarece alte pisici ar trebui să treacă prin locul pentru a intra pe teritoriul lor.
 • Imaginea intitulată
  3
  Recunoașteți că, pentru pisici, zgârierea este o formă de exercițiu de întindere. Pisicile se scarpină, de asemenea, ca o modalitate de a-și întinde muschii. Când se scarpină, își întind mișcările spatelui și picioarelor și acest lucru produce o senzație plăcută. Este similar cu modul în care ne întindem dimineața sau după șederea pentru o lungă perioadă de timp.
 • Imaginea intitulată
  4
  Rețineți că pisicile preferă adesea să zgârie suprafețele care le sunt plăcute. Pisicile le place să scarpine suprafețele care le sunt plăcute atunci când ating dominația picioarelor. Acesta este motivul pentru care unii vor sfârși să spargă o bucată de mobilier sau un covor scump. Scratchingul ajută și la ameliorarea stresului, deci este o activitate necesară pentru aceștia.
 • Încercați să oferiți pisicii dvs. o răzuitoare de înlocuire cu o textură similară suprafeței preferate.
 • sfaturi

  • Aveți răbdare Ar putea fi un timp înainte ca pisica să înceapă să utilizeze posturile de zgâriat pe care i le-ai dat. Continuați să îl încurajați să folosească aceste postări și să utilizeze corecții delicate atunci când zgârierea în altă parte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adopți un pisoiCum să adopți un pisoi
  Cum să cumpărați consumabilele necesare pentru noua dvs. pisicăCum să cumpărați consumabilele necesare pentru noua dvs. pisică
  Cum să comunicați cu animaleleCum să comunicați cu animalele
  Cum să ridici un pisoiCum să ridici un pisoi
  Cum să disciplinați pisicileCum să disciplinați pisicile
  Cum să înfrângeți o pisică rătăcităCum să înfrângeți o pisică rătăcită
  Cum să educați o pisicăCum să educați o pisică
  Cum de a alege pisicile potrivite pentru casa taCum de a alege pisicile potrivite pentru casa ta
  Cum să predați o pisică pentru a nu zgâria mobilierulCum să predați o pisică pentru a nu zgâria mobilierul
  Cum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoareCum sa impiedicati pisicile sa sara peste contoare
  » » Cum să obțineți pisica dvs. să folosească un post răzuitor

  © 2011—2020 ertare.com