Cum să faci peștele de aur mai interesant

Urmărind peștii ăștia să înoate în tancurile lor mici de sticlă, în timp ce mănâncă și excrementează toată ziua, este plictisitor. Dar nu trebuie să fie așa! Nu știm cu toții prea multe despre peștele de aur și cum să le avem. Există pești de aur de zeci de culori și soiuri și fiecare are o personalitate unică. Ele sunt jucăuș, amuzant și prietenos și chiar le puteți atinge și mângâia când le veți conecta. Pentru a afla mai multe despre cum să vă faceți peștele de aur mult mai puțin obositor, citiți mai departe.

pași

Metoda 1
Decoreaza rezervorul de pește

Imaginea intitulă Faceți un pas mai interesant pentru aurul 1
1
Decorați rezervorul de pește După ce ați citit alte articole din wikiHow cu privire la modul de a da o viață mai bună pentru carasi ta, ai înarmat acvariu de visele tale și le-ați asigurat că peștii dumneavoastră sunt în cele mai bune condiții posibile, va fi timp să se distreze cu Noul animal fericit și sănătos.
 • 2
  Acopera plantele sau algele din interiorul rezervorului de pește. Faceți plantele interesante atât pentru pești cât și pentru vedere.
 • 3
  Plasați o imagine sau o imagine interesantă în spatele rezervorului de pește. Ai putea pune o fotografie mărită a ta, un poster sau ceva de genul ăsta.
 • 4
  Adăugați pietriș sau nisip izbitoare. Utilizați culori pentru a face ca fundul rezervorului să fie mai interesant.
 • Metoda 2
  Personalizați peștele ca animale de companie

  Imagine cu denumirea Faceți un pas de aur mai interesant
  1


  Dați peștelui dvs. un nume original. În loc să folosească denumiri nefericite, cum ar fi Nemo și Nemo Jr., le botezăm cu un nume unic. Dacă întâmpinați dificultăți în a găsi unul bun, căutați online sau împrumutați numele cuiva. De asemenea, îi puteți da un nume care să se potrivească cu personalitatea sa. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vă conecta cu animalul dvs. de companie.
 • Imaginea intitulată Faceți un pas mai interesant pentru aurul 3
  2
  Cunoașteți toate căile prin care aceste pești sunt uimitoare. Știați că în condiții bune, peștii de aur pot crește până la 25,50 până la 30 de centimetri (10 și 12 țoli) în lungime? În realitate, nu sunt pești mici și plictisitori și, dacă îi tratați bine, ei pot învăța să vă accepte prezența și să vă bucurați de mângâiere, puteți chiar să îi învățați să mănânce din palma mâinii tale.
 • Imaginea intitulată
  3
  Interacționați cu peștele dvs. de aur. Contrar opiniei populare, peștele de aur are o memorie bună și capacitatea de a învăța prin armare pozitivă. Vorbește cu ei Învățați-i trucuri.
 • Metoda 3
  Aveți grijă de mai mult de un pește de aur

  Imaginea intitulă Faceți un pas mai interesant pentru aurul
  1
  Dacă rezervorul dvs. de pește este suficient de mare pentru a păstra un alt pește, vă puteți bucura să le aveți împreună. Puteți să le urmăriți să interacționeze.
  • Adăugați pompe de aer dacă aveți mai mult de un pește.

  sfaturi

  • Fii atent cu unele tipuri de pește care nu pot trăi cu goldfish! Dacă le puneți în același castron, veți pune în pericol peștele dvs. de aur. Întrebați întotdeauna un expert ce poate și nu poate coexista cu peștele de aur. Amintiți-vă că fiecare tip de pește are o personalitate diferită.
  • Nu puneți niciodată peștele de aur într-un castron rotund. Acești mici prieteni sunt foarte murdari și vor crea amoniac în apă, care îi poate ucide. În general, un rezervor de 37 de litri (10 galoane) este cel mai bun lucru pentru a avea un pește de aur, dacă doriți să aveți două, veți avea nevoie de un acvariu cu o capacitate de două ori mai mare.
  • Aflați mai multe despre pești și cercetați foarte mult. Știind mai multe despre nevoile și obiceiurile lor, le va fi mai ușor să le menținem sănătoase și în creștere. Citiți wikiHow și, dacă doriți, intrați online într-o comunitate de pești și acvarii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați pești tropicali la un acvariuCum să adăugați pești tropicali la un acvariu
  Cum se schimbă apa într-un rezervor de peșteCum se schimbă apa într-un rezervor de pește
  Cum să decorezi un acvariuCum să decorezi un acvariu
  Cum să disecați un peșteCum să disecați un pește
  Cum să vă bucurați de peștele dvs.Cum să vă bucurați de peștele dvs.
  Cum să predați un truc de peșteCum să predați un truc de pește
  Cum să preveniți ca un pește să moară în timpul vacanțeiCum să preveniți ca un pește să moară în timpul vacanței
  Cum de a crea o legătură cu peștele betaCum de a crea o legătură cu peștele beta
  Cum sa faci peștele tău de aur să trăiască de zeci de aniCum sa faci peștele tău de aur să trăiască de zeci de ani
  Cum să-ți faci peștii să trăiască mai multCum să-ți faci peștii să trăiască mai mult
  » » Cum să faci peștele de aur mai interesant

  © 2011—2020 ertare.com