Cum sa faci cainii sa nu mai latre

Câinii sunt tovarăși minunați și sunt considerați animale de companie ideale, dar uneori chiar și un câine bun poate lătrui neîncetat. Există multe motive pentru care câinii latră. Acest comportament problematic poate fi foarte enervant și chiar ilegal în multe locuri. Primul pas pentru a calma lătratul câinelui dvs. este să aflați motivul pentru care el face atât de mult zgomot. După ce ați determinat acest motiv, veți ști ce pași puteți lua pentru a opri acest lucru. Învățați să tăceți lătratul pentru a vă asigura liniștea comunității dvs. și pentru a evita problemele cu autoritățile.

pași

Metoda 1
Controlează-ți câinele atunci când vine să te întrebe ceva

Imaginea intitulată
1
Întrerupe armarea. Acest tip de comportament este, de asemenea, cunoscut sub numele de "scoarță pentru a atrage atenția" și este o problemă comună între proprietarii câinilor. Primul pas pentru a termina acest lucru este să nu mai dați animalului de companie ceea ce dorește de fiecare dată când lansează. Desigur, această pregătire necesită ceva timp, mai ales dacă aveți "recompensat" pentru lătratul său de mulți ani.
  • Încercați să distingeți între lătrat pentru a vă avertiza că trebuie să mergeți la baie (ceea ce este o necesitate vitală) și cele făcute cu ceva de o importanță mai mică (de exemplu, doriți să vă așezați pe canapea sau să vă atrageți atenția).
  • Nu trebuie să renunți la lătratul câinelui tău, indiferent cât de greu el o face. Dacă dai chiar o dată, vei arunca toate progresele pe care le-ai făcut.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 2
    2
    Ignorați lătratul. Bătrânul pentru a atrage atenția sau a cere ceva poate fi singura modalitate prin care câinele tău știe cum să se comporte. Chiar și după ce ați întrerupt armarea acelui comportament, probabil că veți lua ceva mai mult timp pentru a încheia acest obicei complet. Între timp, este mai bine să ignori animalul de companie decât să-l pedepsi pentru că încerca să-ți atrag atenția.
  • Chiar dacă îl certați, câinele crede că vă acordați atenție. Dacă pierzi răbdarea și țipi la ea, probabil că va lărui mai mult timp data viitoare. Amintiți-vă că sunteți condiționați, astfel încât să nu vă așteptați nici un fel de răspuns (chiar unul negativ).
  • În cazul în care câinele dvs. latra, nu striga la el, nu-l pet-l, sau da-i tot ce vrea. Nici măcar nu te uiți la ea. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă distrați atenția (de exemplu, citiți o carte sau ziarul) până când câinele se calmează sau devine obosit.
  • Imaginea intitulată
    3
    Răsplătește-ți comportamentul bun. Atunci când câinele în cele din urmă se oprește lătrat, este important să-l felicit și să-l răsplătești pentru tăcerea lui. De-a lungul timpului, câinele dvs. va învăța că menținerea liniștei și obezității va obține rezultate mai bune decât să se comporte prost și să latre.
  • Păstrați mai multe gustări la îndemână pentru livrare atunci când nu mai latrați. Ar trebui să îi oferiți recompensele de îndată ce începe să arate comportamentul dorit pentru a întări mai eficient învățământul.
  • Felicit-o câinelui tău când nu mai latră. Îți poți spune "bun băiat" și să-i dați un sandwich.
  • Pe măsură ce câinele dvs. află că tăcerea este răsplătită cu sandwich-uri și că lătratul este ignorat, va trebui să extindeți treptat timpul în care animalul tău rămâne tăcut înainte de al recompensa. De exemplu, odată ce ați trecut faza inițială și ați luat o gustare după oprirea lătratului, va trebui să așteptați câteva secunde în fiecare zi înainte de a da recompensa și de a crește treptat timpul până când așteptați un minut sau două înainte primiți-o
  • Pentru a obține cele mai bune rezultate, ar trebui să modificați perioada în care câinele tău rămâne tăcut înainte de a primi o gustare. În acest fel, el nu va aștepta recompensa după o anumită perioadă și anticiparea îl va menține în suspans tăcut. De exemplu, după câteva săptămâni de antrenament, trebuie să alterați între 20 de secunde, 1 minut, 30 de secunde și 40 de secunde de tăcere.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 4
    4
    Căutați un comportament de înlocuire. Una dintre cele mai bune modalități de a instrui un animal pentru a evita un comportament nedorit este să-l înveți un comportament alternativ. În acest fel, în loc de a fi frustrat și iritat pentru că nu vă acordați atenție, în timp, câinele dvs. va realiza că, dacă vrea să scape cu el, trebuie să-și controleze impulsurile.
  • Ea poate dura mult timp pentru a vă învăța câteva comportamente de înlocuire, dar, în cele din urmă, este cel mai bun mod de a încuraja un comportament dorit. În loc să răspundeți solicitărilor vocale ale câinelui dvs. (de exemplu, să jucați), trebuie să-l învățați să-și aducă jucăria preferată și să-l așeze pe teren.
  • În plus, puteți evita un comportament nedorit prin reducerea șanselor de apariție a anumitor situații. De exemplu, în cazul în care câinele tău lansează să vă ceară ajutor de fiecare dată când mingea se află sub canapea, încercați să puneți un obstacol sub mobilier pentru a împiedica jucăriile dumneavoastră să se prăbușească.
  • Imaginea intitulată
    5
    Continuați formarea. Nu vă opriți și continuați să lucrați la întreruperea latratului pentru a atrage atenția. Trebuie să continuați antrenamentul pentru a acoperi toate aspectele latratului dvs. (atât pentru a atrage atenția, cât și pentru a cere ceva). De-a lungul timpului, câinele dvs. va învăța să aștepte cu răbdare dacă vrea să joace, să-l mănânce sau să-l mângâie.
  • Metoda 2
    Calmarea anxietății de separare

    Imaginea intitulată
    1
    Recunoașteți anxietatea de separare. Acest tip de anxietate poate lua forme diferite la un câine, dar semnele cele mai comune sunt de a distruge casa (sau departamentul) și de a scoate necurmat coaja. În general, aceste comportamente apar atunci când proprietarul este la serviciu sau departe de casă. Dacă câinii nu se comportă în mod distructiv, unii proprietari nu și-ar da seama că suferă de această tulburare. Printre cele mai frecvente simptome pe care ar trebui să le luați în considerare sunt următoarele:
    • Te urmărește de la o cameră la alta (chiar dacă ai lipsit pentru puțin timp).
    • Tremură, gâfâi sau plânge când te pregătești să pleci.
    • Urinați-vă sau lăsați scaunul în interiorul casei când sunteți absent.
    • Chew articole de uz casnic în timp ce sunteți departe.
    • Scratch sau "săpat" podeaua, pereții sau ușile când sunt lăsați în pace.
    • Vecinii se plâng de zgomot (de exemplu, câinele tău latră sau urlește când îl lăsați singur acasă).
  • Imagine intitulată
    2
    Încearcă metoda contracondiționării. Aceasta este o metodă foarte comună utilizată pentru a modifica comportamentul câinelui. De obicei, implică antrenarea animalului dvs. de companie pentru a asocia ceva teribil cu o recompensă. În cazul anxietății de separare, în loc să se teamă de cineva sau de ceva, câinele se teme de a rămâne singur. Pentru a deprograma această teamă, trebuie să-i asociați câinelui faptul că stați singur cu ceva ce îi place (de exemplu, sandwich-uri).
  • De fiecare dată când pleci acasă, dă-ți câinelui un puzzle de jucărie plin de gustări. Dacă livrați un obiect plin de sandwich-uri, spray-uri de brânză sau unt de arahide cu conținut scăzut de grăsimi, vă veți ține câinele ocupat timp de cel puțin 20-30 de minute (suficient timp pentru a-și uita teama de a rămâne singur).
  • Când ajungeți acasă, trebuie să îndepărtați sau să ascundeți jucăria, astfel încât să aveți doar acces la ea atunci când sunteți afară.
  • Rețineți că această metodă de obicei funcționează numai pentru cazuri ușoare de anxietate de separare. Deși câinele dvs. se va bucura cu siguranță de puzzle-ul jucăriei (indiferent cât de gravă este starea sa), este posibil să recurgă la metode mai complexe dacă câinele dumneavoastră suferă de anxietate moderată până la severă.
  • Imaginea intitulată
    3
    Desensitizați câinele. În cazul în care câinele dumneavoastră suferă de anxietate de separare moderată până la severă, există șanse să nu puteți să o vindecați de la o zi la alta. O modalitate bună de a-ți folosi câinele pentru a te simți singură este să-l descurajezi treptat, ca să-l poți lăsa singur și să întărești faptul că dacă pleci de acasă, nu înseamnă că îl vei lăsa pentru totdeauna. Acesta este un proces lent, care nu numai că necesită câteva săptămâni de practică și perseverență, dar trebuie, de asemenea, să fie eficient pentru a obține rezultate pe termen lung.
  • Lucrați la anxietate înainte de plecarea dvs. prin expunerea câinelui dvs. la semne diferite pe care le ieșiți. De exemplu, puteți pune pe un strat și ridica sau face zgomot cu cheile. Realizați aceste proceduri de mai multe ori pe parcursul zilei, fără a părăsi casa.
  • Învățați câinelui să se simtă mai confortabil în timp ce este singur. Încercați să "stați departe de vedere". Pentru a pune această metodă în practică, trebuie să vă faceți câinele să stea sau să se culce. Apoi, trebuie să părăsiți camera sau să vă ascundeți pentru a nu vă vedea.
  • Pe măsură ce câinele dvs. se obișnuieste să vă scoată din vedere, încercați să închideți o ușă pentru a bloca accesul și pentru a prelungi treptat durata de timp în care vă aflați din cameră sau în spatele unei uși închise.
  • Ascundeți în spatele unei uși care se află la primul etaj al casei (de exemplu, în spatele ușii sau dormitorului). Nu încercați să vă ascundeți în spatele ușii din față, deoarece acest lucru ar putea să vă alarmeze câinele.
  • După câteva săptămâni, trebuie să vă mișcați treptat până când veți reuși să rămâneți în spatele unei uși de ieșire. Cu toate acestea, chiar și în acest moment, este mai bine să utilizați o ușă alternativă (dacă este posibil) decât cea pe care o utilizați în mod normal pentru a merge la lucru. De exemplu, în loc să ieșiți pe ușa din față sau pe ușa garajului, încercați să ieșiți prin ușa din spate.
  • Prin extinderea perioadei de timp în care nu stați în vizorul câinelui dvs. sau în spatele ușilor închise, trebuie să includeți metode contracondiționării (de exemplu, un puzzle de jucărie) pentru a vă menține distrația. Încercați să adăugați această componentă după ce vă aflați în spatele ușilor închise sau a ușii din spate timp de cel puțin 10 sau 20 de secunde.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri scoțatul Pasul 9
    4
    Aveți răbdare Aveți nevoie de multe ore de antrenament și de practică pentru a vă face câinele să se simtă confortabil cu absențele dvs. extinse. Cea mai mare parte a comportamentului nedorit al unui câine anxios va avea loc în primele 40 de minute ale absenței dvs. și veți avea nevoie de multe (dar multe) sesiuni de antrenament înainte de a vă scufunda timp de 40 de minute fără probleme .
  • Doar măriți timpul de absență pentru câteva secunde în fiecare sesiune de antrenament. Dacă luați mai mult decât atât, câinele dvs. poate fi supărat și poate declanșa o serie de episoade de panică.
  • Odată ce câinele se simte confortabil în timp ce îl lăsați singur timp de 90 de minute, el va fi cel mai probabil capabil să suporte patru până la opt ore de singurătate. Cu toate acestea, în primele etape ale acestui nivel de confort, cel mai bun este "încerca" la câinele dvs. timp de patru ore, în loc să lăsați-l singur pentru o zi întreagă de lucru (dacă este posibil).
  • Dacă sunteți constant în formarea și practicarea de mai multe ori pe zi în timpul weekend-urilor și cel puțin de două ori pe zi de luni până vineri (de exemplu, înainte de a merge la muncă și de noapte), veți face câinele să se simtă confortabil pe termen lung în mai puțin de o lună. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că fiecare câine este diferit, iar a ta poate necesita o perioadă de antrenament mai lungă sau mai multe sesiuni de formare pe zi.
  • Trebuie să aveți răbdare și să vă amintiți că animalul dvs. de companie se comportă numai pentru că vă iubește și vă este frică să vă abandonați.
  • Imaginea intitulată
    5
    Luați în considerare unele aranjamente alternative. În cazul în care câinele dvs. nu se poate calma deloc în ciuda instruirii sale sau dacă proprietarul clădirii în care locuiți sau vecinii dumneavoastră și-au exprimat disconfortul și vă cer să instruiți câinele, poate fi necesar să luați în considerare unele măsuri alternative.
  • Aflați dacă puteți lua câinele cu dvs. să lucrați (în funcție de locul în care lucrați). Este posibil ca acest lucru să nu fie ideal, dar există multe birouri în care sunt permise animale de companie, mai ales dacă reușiți să vă manifestați situația șefului.
  • Înțelegeți-vă cu un prieten sau o rudă pentru a vă îngriji de câine în timp ce sunteți departe de casă. Majoritatea câinilor au doar anxietate de separare dacă sunt lăsați complet singuri. Cu alte cuvinte, va fi foarte util dacă rămâneți cu o altă persoană.
  • Luați în considerare instruirea câinelui dvs. de a folosi o cușcă. Succesul acestui tip de formare variază considerabil de la un câine la altul. Unii câini sunt speriat de faptul că trebuie să rămână încuiați într-o cușcă, în timp ce alții îl văd ca un spațiu sigur și privat, plus o garanție că cineva va rămâne acasă și la un moment dat îl va deschide.
  • Cereți ajutorul unui profesionist certificat de formare profesională a câinilor (CPDT) dacă nu obțineți rezultate favorabile. Acest specialist va ști cum să vă ajute, astfel încât câinele dvs. să se comporte în cel mai bun mod posibil. Puteți căuta acest tip de specialiști în localitatea dvs. prin Internet sau puteți cere medicului veterinar să vă recomande unul.
  • Metoda 3
    Opriți alarma de lătrat

    Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 11
    1
    Recunoașteți lătratul de alarmă. Acest model de lătru apare atunci când câinele dvs. percepe intruși. Deși latra la un intrus este foarte util și poate chiar să salveze viața unei persoane, lătratul la alte persoane (cum ar fi purtătorii de corespondență, distribuitori de pachete sau chiar vecini) care trec prin proprietate poate fi destul de enervant și poate provoca multe probleme.
    • Alarmarea luminii nu necesită mereu confirmarea vizuală a intrusului perceput. Unii câini pot începe să latre pur și simplu ascultând ușa unei mașini pe stradă sau a unor voci pe trotuar.
    • Alarma de lătrat este de obicei însoțită de un ușor atac. Câinele dvs. poate avansa 2,5 la 5 cm (1 la 2 inci) în fiecare coajă.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 12
    2
    Învățați-vă câinelui ordinea "liniștită". Cea mai bună modalitate de a pune capăt acestui tip de lătăsire este să-i ordonați câinelui să se calmeze. Ca și în cazul oricărui alt antrenament, este posibil ca acesta să fie un proces lent care necesită multă răbdare și perseverență. Dar dacă sunteți dispus să vă investiți timpul și efortul, chiar și cel mai teritorial câine poate învăța să se comporte mai bine.
  • Când câinele începe să latre, trebuie să țineți un sandwich după trei sau patru laturi. Acest lucru vă va atrage atenția și cel mai probabil vă va distrage atenția de la intruderul perceput.
  • Așteaptă până când nu mai latră. Trebuie doar să fii răbdător și să continui să ții sandvișul.
  • Odată ce câinele se oprește să latre, spune-i "liniștit" cu un ton calm și ferm, și îi dă sandwich-ul.
  • Repetați această procedură până când câinele dvs. învață să asocieze cuvântul "liniștit" cu tăcerea lui. Odată ce câinele dvs. face acest lucru cu succes în 10 sau mai multe ocazii, puteți începe să îl ordonați să se calmeze fără a-i recompensa. Dacă veți continua să faceți comenzile, ar trebui să-i dați un sandwich. Dacă nu, probabil că trebuie să-i arăți sandwich-ul în timpul mai multor sesiuni de instruire.
  • De-a lungul timpului, câinele dvs. va învăța să rămână calm când îl ordonați fără a primi o recompensă. Cu toate acestea, chiar și după ce ați atins această etapă de pregătire, trebuie să-l felicit încă atunci când nu mai latră.


  • Imaginea intitulată
    3
    Aplică comanda "calm". Odată ce câinele dvs. a stăpânit această comandă în timpul sesiunilor de formare, trebuie să o aplicați în situații reale. Îți poți cere unui prieten să lovească ușa unei mașini în fața casei tale, să-ți scuture cutia poștală sau să vină la ușa din față.
  • Aveți un sandwich gata de fiecare dată când prietenul tău se apropie de ușă. Chiar dacă ați trecut deja stadiul de livrare a gustărilor în timpul pregătirii obișnuite, le puteți folosi pentru sesiuni de pregătire aplicate care implică o intruziune reală.
  • Prin faptul că cineva vă apropie de ușă prin posta, este imperativ ca prietenul tău să nu părăsească intrarea până când câinele se calmează, pentru că dacă se retrage în timp ce latră, câinele poate să creadă că lătratul au alungat.
  • Metoda 4
    Evitați lătratul compulsiv sau plictiseala

    Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 14
    1
    Recunoașteți acest tip de lătrat. În cazul în care câinele dvs. lansează compulsiv și fără niciun motiv aparent sau tinde să latre atunci când este lăsat singur (de exemplu, în curte), el poate o face din plictiseală. Câinii care lăturează atunci când sunt lăsați singuri pot prezenta anxietate de separare, dar de obicei există și alte simptome care însoțesc această problemă (de exemplu, comportamente distructive, probleme la baie și vă urmăresc în timp ce vă aflați acasă). Printre simptomele cele mai frecvente de lătrat sau plictiseală compulsivă sunt următoarele:
    • lătrat excesiv într-un model repetitiv -
    • mers pe jos sau alergând înainte și înapoi (de obicei, în timp ce latrați sau puțin înainte sau după lătrat) -
    • lătrat de fiecare dată când este lăsat singur (fără alte semne de anxietate de separare)
    • scoarță ori de câte ori nu mai acordați atenție.
  • Imaginea intitulată
    2
    Exercițiu mai mult câinele. Exercițiul și timpul de joc sunt cele mai bune remedii pentru lătratul compulsiv și plictiseala. Deși mersul câinelui este o modalitate importantă de ai face să-și exercite (chiar dacă aveți o curte împrejmuită), probabil că nu este suficient. Încearcă să-ți faci câinele să alerge înainte și înapoi între doi oameni timp de 10 sau 20 de minute, să urmărească o minge sau o jucărie sau să meargă jogging cu tine înainte de a merge la muncă.
  • Este important ca câinele să-și exercite energic cel puțin 20 de minute pe zi pentru a-și îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală și pentru a reduce incidentele de comportament problematic (cum ar fi lătratul din plictiseală).
  • În plus, trebuie să separați puțin timp în fiecare zi să jucați cu câinele dvs. Poți să te ascunzi și să căut sau să arunci o minge și să te prindă și să ți-o aducă.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 16
    3
    Arătați câteva trucuri câinelui dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a evita plictiseala și de a descuraja comportamentul compulsiv la câini. Trucurile necesită concentrare, atenție și păstrarea lecțiilor (care vă pot menține câinele ocupat fizic și mental).
  • Odată ce câinele ți-a învățat câteva trucuri, l-ai revăzut în fiecare zi. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți ce ați învățat și, de asemenea, să vă mențineți ocupați și concentrați.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 17
    4
    Lăsați puțină distragere pentru câinele dvs. în jurul casei. În plus față de exerciții, ar trebui să lăsați unele distragere a atenției în jurul casei pentru a inhiba comportamentele problematice (cum ar fi lătratul din plictiseală). Puteți folosi un puzzle de jucărie umplute cu unt de arahide sau pur și simplu puneți o mână de sandvișuri în diferite locuri din jurul camerei. În plus, puteți porni radioul sau televizorul astfel încât câinele să fie distras de sunet.
  • Metoda 5
    Căutați modalități de a reduce lătratul în general

    Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 18
    1
    Respectă nevoile câinelui tău. Dacă vă este foame sau lăsați-l în curte toată ziua, veți începe, probabil, lătrat. Nu contează cât de mult timp investești în formare sau în tehnici comportamentale de predare, deoarece acest lucru nu va furniza nevoia de hrană și confort. Ar trebui să vă asigurați că câinele dvs. are întotdeauna o cantitate de apă curată și proaspătă (pe care o poate bea atunci când are nevoie de el), două sau trei mese nutritive pe zi și accesul la interiorul casei.
  • Imaginea intitulată
    2
    Aruncați problemele medicale. Uneori, lătratul este modul în care câinele dvs. vă spune că este rănit sau bolnav. Dacă există o posibilitate ca animalul dvs. de companie să aibă o problemă medicală sau o vătămare, ar trebui să o luați la medicul veterinar cât mai curând posibil.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 20
    3
    Utilizați metode de instruire Învățați câinelui ordinea "liniștit" Este o tehnică de antrenament excelentă. Este foarte util pentru orice tip de problemă cu lătrat, deși poate fi singura opțiune pentru anumite probleme de comportament, cum ar fi lătratul cauzat de instinctul lor teritorial.
  • De fiecare dată când câinele începe să latre inutil, apuca un sandwich pentru a vă distrage atenția de la intrusul perceput.
  • Odată ce câinele se oprește să latre, spune-i cuvântul "liniștit" și dă-i sandvișul.
  • Trebuie să prelungiți treptat tăcerile înainte de a le recompensa. De-a lungul timpului, ar trebui să ajungi până la un punct în care îi ordonați să se calmeze fără a-i arăta sandvișul și să primească un răspuns tacut.
  • Imaginea intitulată
    4
    Faceți-l să exercite mai mult. Exercitarea este o modalitate excelentă de a opri problemele de comportament, inclusiv lătratul excesiv. Dacă câinele dvs. este anxios, teritorial sau pur și simplu plictisit, vă puteți ajuta oferindu-i un antrenament bun pentru a reduce frecvența și intensitatea problemei sale cu lătrat.
  • În funcție de vârsta și abilitățile fizice ale câinelui dvs., îl puteți exercita în moduri diferite. Plimbările lungi sunt bune pentru câinii mai în vârstă, în timp ce câinii mai tineri se pot bucura de alergări cu tine, de a urmări o minge sau de a juca cu o frânghie sau alte jucării interactive.
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 22
    5
    Blocați ce vă deranjează. Dacă câinele își lărgește de fiecare dată când vede sau aude ceva în afara casei, o soluție simplă ar putea fi blocarea accesului la acel detonator. Dacă stați pe fereastră și începeți să lătrat, încercați să instalați perdele sau jaluzele, astfel încât să nu puteți vedea oameni sau alte animale. Dacă sunetele pe care le auziți din exterior tind să scurgeri, încercați să lăsați aparatul în timpul zilei să îl distragă și să mușchii sunetele care vin din exterior.
  • Imaginea intitulată
    6
    Consultați un expert. Există multe tipuri de specialiști în comportamentul canin, fiecare cu certificări proprii. Indiferent de tipul de expert pe care îl alegeți, trebuie să verificați întotdeauna certificările acelei persoane și să căutați recomandări sau comentarii pe Internet. Dacă nu puteți găsi un expert online, cereți medicului veterinar să vă recomande unul care vă poate ajuta cu nevoile câinelui dvs.
  • Antrenorii au de obicei certificări, dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. În plus, aceștia pot conta pe alte titluri (de exemplu, consilier comportamental, terapeut de companie sau psiholog).
  • Profesioniștii calificați în formarea canin (CPDT) sunt acreditați de o organizație independentă. Pentru a obține certificarea, acești potențiali specialiști trebuie să completeze un program riguros de pregătire practică, să treacă un test standardizat și să furnizeze mai multe scrisori de recomandare.
  • Behavioristii pot conta, de asemenea, pe o varietate de grade, dar in esenta ei trebuie sa aiba o diploma de master sau un doctorat in comportamentul animalelor. În general, un comportamentar cu o diplomă de doctor este cunoscut ca un comportamentalist certificat în comportamentul animalului aplicat (CAAB), în timp ce un behaviorist cu o diplomă de master este cunoscut ca un behaviorist asociat și certificat în comportamentul animalului aplicat. (ACAAB, pentru acronimul său în limba engleză).
  • Imagine intitulată Obțineți câini pentru a opri barking Pasul 24
    7
    Încearcă să te descurajezi împotriva lătratului. Puteți utiliza gulere antiladride, deoarece acestea sunt destul de neplăcute pentru câini. Amintiți-vă că trebuie să le utilizați doar ca o ultimă soluție sau când nu a funcționat altă metodă. Unii oameni se opun utilizării acestui tip de coliere datorită percepției că aceste elemente sunt dispozitive de pedeapsă. Instruirea funcționează mult mai bine decât dispozitivele de pedeapsă, deoarece oferă cele mai bune soluții pe termen lung la problemele comportamentale. Cu toate acestea, dacă antrenamentul nu funcționează cu câinele dvs. și proprietarul clădirii în care locuiți a amenințat că vă evacuează sau chema poliția, va trebui să recurgeți la acest tip de descurajare.
  • Colierele cu mirosuri de citrice declanșează o mică explozie de fiecare dată când câinele latră. Sa demonstrat că aceste tipuri de gulere sunt cel puțin la fel de eficiente ca și gulerele electronice și, de asemenea, nu cauzează nici o durere reală sau disconfort la câine.
  • Colierele cu ultrasunete emite un sunet ultrasonic pe care doar câinii îl pot percepe. Acest sunet este destul de neplăcut pentru animalul dvs. de companie, dar nu provoacă nici o durere reală.
  • Gulerele electrice sunt similare cu cele ale mirosurilor citrice și cele ale ultrasunetelor, dar în schimb emite un mic șoc electric pe gâtul câinelui. Aceste coliere au de obicei mai multe configurații pentru a modifica intensitatea descărcării. Dacă alegeți unul dintre aceste coliere, cel mai bine este să îl setați la cea mai mică intensitate posibilă pentru a evita rănirea câinelui. Încă o dată, vă reamintim că aceste metode ar trebui să fie folosite doar ca o ultimă soluție.
  • sfaturi

    • Formarea și exercițiul fizic sunt cele mai bune modalități de a descuraja orice comportament nedorit.
    Distribuiți pe rețelele sociale:

    înrudit
    Cum se calculează vârsta câinilorCum se calculează vârsta câinilor
    Cum să calmezi un câine agresivCum să calmezi un câine agresiv
    Cum să-i înveți pe câinele tău să vorbeascăCum să-i înveți pe câinele tău să vorbească
    Cum să-i înveți pe câine să nu mușteCum să-i înveți pe câine să nu muște
    Cum să pregătești un paznicCum să pregătești un paznic
    Cum să antrenezi un câine surdCum să antrenezi un câine surd
    Cum să pregătești câinii pentru a nu latraCum să pregătești câinii pentru a nu latra
    Cum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecareCum să împiedicați câinelui să urine în casă după plecare
    Cum sa freci intestinul unui caineCum sa freci intestinul unui caine
    Cum să faci cainele vecinului să se oprească să latreCum să faci cainele vecinului să se oprească să latre
    » » Cum sa faci cainii sa nu mai latre

    © 2011—2020 ertare.com