Cum să luați un câine în Statele Unite

Ia-ți câinele în SUA UU. Poate fi o provocare, deoarece trebuie să furnizați o varietate de informații pentru a obține autorizația de admitere. Există, de asemenea, considerații speciale pe care trebuie să le faceți în ceea ce privește călătoria, mai ales dacă plecați în străinătate cu un animal de companie. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că procesul merge bine este să aveți o cunoaștere aprofundată a protocolului în timp ce vă pregătiți pentru călătorie.

pași

Partea 1
Faceți planuri de călătorie

Imagine cu titlul Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 1
1
Aranjați-vă dacă călătoriți. Majoritatea persoanelor care călătoresc în străinătate o fac cu avionul. Dacă intenționați să călătoriți și doriți să vă duceți cu câinele dvs., există o serie de considerații pe care trebuie să le faceți.
 • Câinele dvs. poate călători în cabină cu dumneavoastră sau în partea inferioară a avionului ca încărcătură. Animalele de companie vor fi considerate ca bagaje in exces si vor fi taxate in functie de greutatea lor, inclusiv cusca animalelor de companie. Majoritatea companiilor aeriene își pot lua câinele numai dacă îl luați ca bagaje de mână și dacă cuștile se potrivesc sub scaunul din fața dvs.
 • Diferitele avioane au reguli diferite privind transportul câinilor. Este posibil ca anumite companii aeriene să nu permită câinilor să meargă la bord, indiferent de rasă și greutate - așa că verificați-vă cu compania aeriană pentru a vă asigura că aveți permisiunea să vă luați câinele pe zbor și să urmați întregul protocol. corectă. Majoritatea companiilor aeriene solicită ca animalele de companie să aibă certificate de sănătate care nu depășesc zece zile.
 • Anumite companii aeriene restricționează transportul sau importul în anumite state la unele rase periculoase, cum ar fi taurii de carieră. Verificați aceste informații cu compania aeriană dacă credeți că există riscul ca rasa câinelui dvs. să reprezinte o problemă.
 • Achiziționați o cușcă de călătorie. Compania aeriană cere ca cușca să fie suficient de mare încât câinele să poată sta înăuntru și să se întoarcă.
 • Imagine intitulată Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 2
  2
  Luați în considerare un serviciu de transfer de animale de companie. Dacă este foarte incomod să-ți iei câinele cu tine într-un avion sau dacă compania aeriană nu suportă câinele tău, o altă opțiune este să angajezi un serviciu de transfer de animale de companie. Poate fi destul de scump - cu toate acestea, investiția ar putea merita dacă transportul tipic pe o linie aeriană nu este o opțiune.
 • Începeți să discutați cu o agenție cu mult înainte de a vă deplasa. Serviciul de transfer trebuie să respecte toate reglementările privind transportul internațional și va avea nevoie de timp suficient pentru a planifica. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că animalul dvs. de companie ajunge în SUA UU. La timp este să vorbești cu agenția cu două-trei luni în avans.
 • Prețurile variază - totuși, ele depind de multe lucruri mai mult decât greutatea câinelui. Alți factori sunt greutatea cuștii, distanța parcursului, gradul de dificultate legat de reglementările ulterioare și toate aranjamentele necesare pentru sosirea câinelui în siguranță. Este dificil să obțineți o estimare a costurilor fără a planifica mai multe întâlniri cu un reprezentant.
 • Imagine intitulată Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 3
  3
  Pregătiți animalul pentru călătorie. Călătoria este foarte stresantă pentru animalele de companie și adăugarea sarcinii unei călătorii internaționale poate provoca un dezastru dacă nu vă pregătiți animalul în mod corespunzător. În lunile anterioare transferului, luați măsuri pentru a vă pregăti animalul pentru călătorie.
 • Înainte de excursie, antrenați-vă animalul în cușcă. Câinii trebuie să se familiarizeze cu cuștile lor și să învețe să le asocieze cu feedback pozitiv. Puteți începe prin a pune hrana, apa și jucăriile în cușcă și le permiteți să intre și să-l lase ori de câte ori doresc. Blocarea animalului dvs. în cușcă în timp ce vă aflați departe de casă vă va învăța să acceptați că sunteți limitat la aceasta.
 • După două până la trei săptămâni, câinele trebuie să fie calm când este în interiorul cuștii acasă. Dacă câinele dvs. este suficient de mic, este ideal să vă luați cuștile dintr-un loc în altul cu câinele înăuntru. Aceasta va desensibiliza mișcarea și va minimaliza trauma mișcărilor unui avion. Dacă câinele dvs. este prea mare pentru a transporta cușca, luați în considerare că îl luați în călătorii scurte cu mașina în cușcă.
 • Înainte de a pleca, tăiați unghiile câinelui. Câinii devin nervoși și pot încerca să se scarpine când merg cu persoana care le ia. De asemenea, puteau să cârte sau să spargă cu ușurință un cui, ceea ce ar cauza hemoragie, plâns și angoasă generală.
 • Nu vă hrăniți câinele cu cele două ore înainte de zbor, dați-i o masă ușoară. Nu vrei ca câinele să urineze sau să se desfacă în cușcă din cauza nervozității.
 • Țineți minte confortul câinelui dvs. Din acest motiv, încercați să călătoriți într-o perioadă a anului care nu este foarte caldă sau rece și căutați un zbor cu o escală limitată.
 • Partea 2
  Cunoașteți regulamentele

  Imagine cu titlul Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 4
  1
  Ia câinele dvs. un certificat și un vaccin împotriva rabiei. Rabia este una dintre cele mai importante probleme atunci când vine vorba de a călători în străinătate. Marea majoritate a câinilor care călătoresc în Statele Unite trebuie să aibă un certificat valabil și valabil pentru rabie. Trebuie să includă toate informațiile următoare:
  • Numele și adresa proprietarului
  • Rasa, sexul, vârsta și culoarea câinelui
  • Data vaccinării împotriva rabiei
  • Produsele care au fost utilizate pentru vaccinare
  • Data expirării vaccinării
  • Numele, numărul licenței, adresa și semnătura medicului veterinar care a efectuat vaccinarea
  • Data vaccinării poate provoca perioade de detenție. În cazul în care vaccinul a fost făcut cu mai puțin de 30 de zile înainte de sosire, câinele va fi închis timp de 30 de zile până la livrare. Puteți alege unitatea în care să-l limiteze.
 • Imagine cu titlul Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 5
  2


  Familiarizați-vă cu excepțiile de la restricțiile de rabie. În timp ce majoritatea câinilor vor avea nevoie de un vaccin împotriva rabiei pentru a li se permite să intre în SUA UU. Există câteva excepții. Aflați care sunt aceste excepții, deoarece ați putea renunța la certificat.
 • Dacă aveți un catel care este prea tânăr pentru a primi un vaccin, adică mai puțin de trei luni, veți avea autorizația să îl primiți în țară. Cu toate acestea, catelul va fi limitat până când va putea primi vaccinul și pentru încă 30 de zile.
 • Unele țări, cum ar fi Australia, sunt libere de rabie. În aceste țări, normele sunt diferite datorită accesului limitat la vaccinurile antirabice. Celor li se permite să intre în SUA UU. fără vaccinare dacă câinele a trăit acolo de la naștere sau cel puțin șase luni. Câinele va trebui să primească vaccinul la sosire și va fi închis timp de 30 de zile.
 • Dacă intenționați să importați un câine pentru o investigație științifică și prezența unui vaccin antirabic poate interfera cu această cercetare, puteți obține ca aceștia să nu solicite cerința de vaccinare.
 • Imagine cu titlul Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 6
  3
  Aflați despre alte circumstanțe speciale. Pe lângă preocupările legate de rabie, există și alte probleme legate de transportul internațional de câini. EE. UU. Veți avea un protocol special pentru a permite câinelui dvs. să intre, dacă călătoriți din anumite țări.
 • Screwormerul, o zbuciumă parazitară despre care se știe că infectează câinii, este prezentă doar în anumite țări. Dacă în țara dumneavoastră există screampormul, câinele dvs. va avea nevoie de un certificat de la un medic veterinar licențiat, în cazul în care acesta este declarat liber de un astfel de parazit pentru a intra în țară. Apoi, va trebui să-ți verifice câinele pentru a vedea dacă are un vierme de vierme în cinci zile de la intrarea în SUA. UU.
 • Dacă sunteți dintr-o țară care a suferit febră aftoasă, ar trebui să luați considerații speciale atunci când vă duceți câinele în SUA. UU. Picioarele, blănurile și locul în care câinele se odihnește nu trebuie să aibă murdărie. De asemenea, trebuie să îndepărtați paiele și fânul din cușcă. De asemenea, ar trebui să vă scăldați câinele imediat după ce ați ajuns în SUA. UU. și să îl păstreze separat de animalele de fermă timp de cel puțin cinci zile.
 • Nu există reglementări diferite privind câinii care sunt aduse în țară în scopuri comerciale sau de reproducere. Trebuie să urmați protocolul, chiar dacă câinele nu este animalul dvs. de companie.
 • Partea 3
  Faceți călătoria

  Image cu titlul Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 7
  1
  Mergeți la biroul unui medic veterinar. Spuneți medicului veterinar că intenționați să călătoriți în Statele Unite. Rezervați o întâlnire cu promptitudine pentru a vă asigura că aveți suficient timp pentru a obține rezultatele testelor. Trebuie să efectuați următoarele teste și proceduri:
  • Test de sânge
  • vaccinuri
  • Microcipurile pentru identificare (dacă medicul veterinar le poate furniza)
  • După examen, medicul veterinar trebuie să vă dea un certificat de inspecție veterinară în cazul în care autorizați animalul dvs. de companie să călătorească în străinătate.
 • Imagine intitulată Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 8
  2
  Include toate informațiile necesare în cuștile animalelor de companie. Este important să includeți anumite informații în cușcă atunci când călătoriți cu câinele dvs. Acest lucru va duce la creșterea securității, având în vedere posibilitatea de a pierde cușca în schimbarea zborurilor.
 • Includeți numele animalului dvs. de companie și informațiile de contact de bază. Este perfect pentru a include e-mail, deoarece, dacă călătoriți în străinătate, este posibil ca telefonul să nu funcționeze în SUA. UU.
 • Păstrați aceste informații securizate în cușcă cu o bandă sau altă bandă robustă. Dacă este posibil, faceți o etichetă cu informațiile dintr-un magazin local de imprimare, deoarece aceasta se va lipi mai ușor de cușcă.
 • Imagine intitulată Aduceți un câine în Statele Unite Pasul 9
  3
  Pregătiți-vă pentru vamă. Când călătorești în Statele Unite, va trebui să treci prin vamă pentru a-ți putea permite animalului să intre în țară. Pregătiți-vă în avans pentru a face procesul ușor și la timp.
 • Pe lângă faptul că aveți formularul medicului veterinar și dovada vaccinării, va trebui să completați formularul 7501 CBP. Acest formular vă va solicita informațiile de contact de bază și veți avea multe întrebări despre câinele dvs. Puteți să o descărcați de pe site-ul companiei aeriene. Aveți o copie la îndemână când vă apropiați de vamă. Dacă trimiteți un animal de companie ca o încărcătură, trimiteți o copie și celelalte formulare expeditorului.
 • Găsiți orele de serviciu ale biroului vamal din portul de sosire. Nu vreți să ajungeți în așteptare toată noaptea pentru a vă aduce animalul în siguranță acasă.
 • Dacă aveți toată documentația adecvată și câinele dvs. nu trebuie să fie limitat, trebuie să fiți autorizat să intrați în țară.
 • sfaturi

  • Lăsați un îmbrăcăminte sau chiar un pantof vechi în interiorul cuștii cu câinele. Aroma ta va oferi confort în timpul stresului călătoriei.
  • Ziua călătoriei verifică bine că aveți toate documentele câinelui dvs. înainte de a părăsi aeroportul. Cu toate bagajele, pașaportul, biletele și alte detalii ale ultimului minut despre care trebuie să vă gândiți, va fi foarte ușor să uitați informațiile necesare.
  • Cuștile de călătorie pot fi costisitoare - din acest motiv, căutarea anunțurilor clasificate pentru a găsi o cușcă de mâna a doua poate fi în valoare de ea. De asemenea, puteți să vă publicați propria publicitate indicând interesul dvs. pentru cumpărarea unui anunț de mâna a doua, fie într-un ziar, fie la clinica medicului veterinar.
  • Asigurați-vă că pe gulerul câinelui dvs. există o etichetă care conține numele și numerele de contact pentru ambele țări: țara de origine și țara de destinație. Este mai bine să fii pregătit pentru orice eventualitate - cu toate acestea, este puțin probabil.
  • Deoarece Hawaii este un teritoriu american liber de rabie, restricțiile sale privind importul de câini din țări străine sunt foarte stricte și diferite de cele ale celorlalte state ale Statelor Unite. Puii mai mici de zece luni nu sunt permise și mai multe legi de carantină sunt în vigoare. Dacă călătoriți în Hawaii, fiți foarte atent să vă duceți animalul în această stare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajuți un câine înțepatCum să ajuți un câine înțepat
  Cum să-ți speli câineleCum să-ți speli câinele
  Cum să cumpărați o cușcă pentru câiniCum să cumpărați o cușcă pentru câini
  Cum să ai grijă de câinele tăuCum să ai grijă de câinele tău
  Cum să decideți dacă trebuie să vă mutați în străinătate cu un animal de companieCum să decideți dacă trebuie să vă mutați în străinătate cu un animal de companie
  Cum să determini rasa câinelui tăuCum să determini rasa câinelui tău
  Cum sa alegi un animal de companieCum sa alegi un animal de companie
  Cum să-i înveți pe câine să rămână nemișcatCum să-i înveți pe câine să rămână nemișcat
  Cum să înveți un câine să dea piciorulCum să înveți un câine să dea piciorul
  Cum să înveți un câine să meargă la lucruriCum să înveți un câine să meargă la lucruri
  » » Cum să luați un câine în Statele Unite

  © 2011—2020 ertare.com