Cum să luați o pisică la veterinar fără o cușcă de transport

Probabil că va trebui să luați pisica la veterinar pentru verificări regulate și în cazul în care se îmbolnăvește. Dacă doriți să evitați stresul unei cuști de transport, aveți mai multe opțiuni. În timp ce nu îl utilizați, ar putea fi mai confortabil pentru pisica dvs., mulți veterani nu doresc să aibă pisici în birou, plus acest lucru ar putea deveni o problemă de siguranță dacă pisoiul dvs. nu este bine instruit. Adresați-vă medicului veterinar dacă solicită utilizarea transportatorilor.

pași

Partea 1
Protejați pisica fără o cușcă de transportoare

Imaginea intitulată Aduceți pisica la veterinar fără carrier Pasul 1
1
Adu-l într-o pungă de sport. Trebuie să vă asigurați că pisica dvs. nu se comportă prost în biroul medicului veterinar. Luând-o în brațe ar putea provoca probleme, deoarece pisicile sunt greu deținut atunci când se sperie. Dacă nu doriți să utilizați sau nu aveți o cușcă de transportare, una dintre alternative este să o transportați într-o pungă de sport.
 • Pungile sportive sunt concepute pentru a transporta îmbrăcăminte și alte echipamente la sala de sport sau alte evenimente sportive. Multe dintre ele au o acoperire cu gauri, formata dintr-un material de nylon pe laterale, ceea ce va permite pisicii dumneavoastra sa respire cu usurinta atunci cand este inauntru.
 • Ocazional, proprietarii care consideră că cuștile sunt incomode, folosesc saci de nailon pentru a-și lua pisica la veterinar. Asigurați-vă că găsiți una cu cel puțin puțin nailon sau plasă în partea dinăuntru, astfel încât pisica dumneavoastră să poată respira și să-și vadă împrejurimile pe măsură ce o duceți la biroul medicului veterinar.
 • Veți dori, de asemenea, o pungă sportivă cu un fund sigur, plat și solid. Țineți cont de faptul că un fond care nu este solid se va scufunda când purtați sacul și acest lucru vă va deranja pisica.
 • Mulți proprietari includ jucării, o pătură și alte elemente pe care le consideră pisica poate găsi reconfortant în interiorul sacului.
 • Imagine cu titlul Aduceți pisica dvs. la veterinar fără un transportator Pasul 2
  2
  Utilizați un ham Un halat pentru pisici este un articol pe care proprietarii i-au pus pisoii să le ia pentru o plimbare. Dacă doriți să vă luați pisica la veterinar fără o cușcă de transport, vă recomandăm să puneți un ham.
 • Asigurați-vă că cumpărați un ham special conceput pentru pisici. Rețineți că cele destinate câinilor mici ar putea fi periculoase pentru el.
 • Permiteți-vă pisica să se familiarizeze cu hamul înainte de ao pune. Puneți-o ușor pe corp și lăsați-o să înghită și să exploreze pisica. Apoi, el îi ghidează treptat corpul pentru a pune hamul și a închide lesa. Unele pisici ar putea rezista, deci poate ai nevoie de cineva care să te ajute să-ți ții pizmașul.
 • Lasa-ti pisica sa poarte hainele pentru o vreme, sub supraveghere si fara lesa. Odată ce pari să te simți confortabil cu hamul, până la punctul în care nu se mai răsucește sau nu încearcă să-l scoată, poți pune lesa pe el.
 • Practicați-vă să mersați pisica de la o parte la alta cu lesa. Lăsați-l să se adapteze la restricții și să aștepte până când nu mai trage sau rezistă înainte să-l scoată pe lesa.
 • Odată ce pisica dvs. este confortabilă atunci când vă plimbați în jurul casei, încercați să o luați pentru plimbări scurte pe trotuar. Probabil că va trebui să practicați câteva luni cu pisica dvs. înainte de a încerca să o luați la veterinar. Amintiți-vă că biroul va avea numeroși stimuli neobișnuiți, cum ar fi telefoanele care au inel, persoane necunoscute și alte animale. Va trebui să practicați mult înainte de a putea să-l duceți în siguranță la veterinar cu un ham.
 • Imagine cu titlul Aduceți pisica dvs. la veterinar fără un transportator Pasul 3
  3
  Dacă pisica ta este docile, încercați să o purtați într-un coș sau în pat. Dacă pisica dvs. are deja o anumită vârstă și este în mod particular docilă, este posibil să o puteți lua în siguranță într-un coș sau în pat. Cu toate acestea, aceasta este doar o opțiune bună dacă sunteți sigur de temperamentul pisicii dumneavoastră. Nu doriți să riscați siguranța animalului dvs. de companie sau a altor persoane și animale care se află în sala de așteptare, dacă pussycat-ul dvs. sare din coș sau pat și provoacă o agitație.
 • Utilizați această metodă cu prudență, pentru că și pisicile cele mai docilibile pot fi speriate într-un mediu necunoscut sau înfricoșător, cum ar fi cabinetul medicului veterinar.
 • Partea 2
  Pune-ți pisica la mașină

  Imaginea intitulată Aduceți pisica la veterinar fără un transportator Pasul 4
  1
  Dacă este posibil, începe să-ți obișnuiești pisica la mașină când e mică. Dacă doriți să vă luați pisica la veterinar fără o cușcă de transport, va trebui să vă obișnuiți să călătoriți în mașină fără ea. Dacă aveți o pisică mică, va fi mult mai ușor să vă obișnuiți cu mașina.
  • Pisoii tind să se adapteze la experiențe noi mult mai repede decât adulții. Dacă este posibil, începeți să-l antrenați să călătorească cu mașina atunci când are mai puțin de un an.
  • Dacă pisica ta este deja adultă, îl poți învăța să călătorești în mașină în siguranță, doar că poate dura puțin mai mult.
 • Image titled Aduceți pisica dvs. la veterinar fără un transportator Pasul 5
  2
  Prezentați-vă treptat mașina cu pisica. Prezentările lente funcționează mai bine, deoarece mașina poate fi un mediu înspăimântător pentru o pisică, așa că procedați încet.
 • Urcați-vă pisica în mașină cu motorul oprit. Păstrați-l calm și dați-i tratamente și atenție în timp ce se adaptează la noul mediu. Petreceți câteva săptămâni lăsându-l să exploreze cu mașina o vreme și să vă familiarizați cu acest nou teritoriu.
 • Imaginea intitulată Aduceți pisica la veterinar fără un transportator Pasul 6
  3


  Practicați-vă cu niște ieșiri înainte de al lua la biroul medicului veterinar. Odată ce pisica dvs. sa obișnuit cu mașina, este recomandabil să o luați pentru câteva tururi în mașină.
 • În primul rând, încercați să porniți motorul și lăsați-l să se obișnuiască cu zgomotul pe care îl produce.
 • Când v-ați obișnuit cu zgomotul de funcționare a motorului, practicați-l cu câteva călătorii scurte. Mersul în jurul blocului din mașină va fi cu siguranță suficient. Pe măsură ce pisica dvs. se obișnuieste cu a fi în mașină, puteți să faceți excursii mai lungi. Este o idee bună să faceți câteva călătorii de testare la biroul veterinarului, astfel încât pisica dvs. să se familiarizeze cu traseul, înainte de a programa o întâlnire.
 • Utilizați întăriri pozitive sub formă de tratamente și laude în timpul procesului.
 • Imaginea cu titlul Aduceți pisica la veterinar fără un transportator Pasul 7
  4
  Luați măsuri de siguranță. Chiar și pisicile mai calme pot provoca probleme în mașină dacă se sperie. Ați putea folosi o alternativă la cuștile transportoare, cum ar fi o pungă sau un coș, pentru a ține pisica, astfel încât să nu provoace probleme în timpul conducerii. De asemenea, puteți folosi un ham sau o curea pentru ao fixa pe scaun. Nu doriți ca pisica să ajungă sub picioarele dvs. sau pe pedala de accelerație sau pedală de frână în timp ce conduceți, deoarece acest lucru ar putea provoca cu ușurință un accident.
 • Image cu titlul Aduceți pisica dvs. la veterinar fără un transportator Pasul 8
  5
  Împușcă-ți pisica la transportul public. Dacă nu aveți o mașină, va trebui să folosiți pisica pentru a călători în transportul public înainte de ao lua în biroul medicului veterinar. Puteți practica cu excursii scurte cu autobuzul, trenul sau metroul. Cu toate acestea, înțelegeți că marea majoritate a opțiunilor de transport public într-un oraș necesită ca pisica dvs. să fie conținută într-un anumit tip de cușcă sau geantă. Este posibil să nu vă puteți transporta pisica în metrou, de exemplu, numai cu un ham sau într-un coș fără capac. Dacă acesta este modul în care intenționați să vă păstrați pisica în siguranță în biroul medicului veterinar, vă recomandăm să luați un taxi sau să întrebați un prieten care să vă conducă în mașină.
 • Partea 3
  Înțelegeți riscurile

  Imagine cu titlul Aduceți pisica la veterinar fără un transportator Pasul 9
  1
  Înțelegeți că medicii veterinari nu le place să ia pisicile la consultare fără o cușcă de transport. De asemenea, personalul de la birou nu-i place să-și poarte pisicile pierdute. Prin urmare, înțelegeți că vă veți confrunta cu o rezistență dacă luați decizia de a lua pisica dvs. la birou fără o cușcă de transport.
  • Rețineți că luarea pisicii dvs. la medicul veterinar fără o cușcă purtătoare, mai ales dacă nu este cuprinsă într-o pungă de sport, va genera o presiune inutilă asupra personalului de la birou. Cei care lucrează în sala de așteptare vor trebui să ia măsuri suplimentare pentru a se asigura că animalul dvs. de companie este sigur și nu este rănit de nici un câine sau alt animal. De asemenea, rețineți că clinica nu poate garanta siguranța pisicii dumneavoastră dacă nu este inclusă într-o cușcă de transport. De exemplu, un câine loose, care îi place să vâneze pisicile, ar putea intra în sala de așteptare și să-ți atace animalul, care ar putea fi rănit.
  • De fapt, unii veterinari pot cere ca pisicile să fie conținute într-o cușcă de transport. Poate doriți să-i sunați la birou și să vă întrebați înainte de a vă lua pisica fără unul.
 • Imagine cu titlul Aduceți pisica dvs. la veterinar fără un transportator Pasul 10
  2
  Aflați mai multe despre siguranța oferită de cuștile de transport. Rețineți că medicii veterinari recomandă folosirea cuștilor purtători pentru un motiv, deoarece au mai multe caracteristici de siguranță importante pentru pisica dvs.
 • Aceste cuști asigură o călătorie sigură cu mașina pentru a vă asigura că pisica dvs. nu se mișcă dintr-o parte în alta și poate provoca un accident prin înfundarea în timpul conducerii.
 • Este posibil ca o pisică speriată să scape. Dacă pisica dvs. este împușcată prin ușa mașinii în momentul deschiderii ei, este dificil să o găsiți. În general, practicile veterinare se găsesc în zone cu mult trafic auto și acest lucru ar putea fi periculos pentru pisica ta.
 • Chiar daca pisica ta este docile, nu vei fi in masura sa prezice comportamentul altor animale. Mulți câini nu-ți plac pisicile și pisoiul tău va fi mai bun și mai sigur într-o cușcă de transport dacă un câine devine agresiv.
 • Imaginea intitulată Aduceți pisica la veterinar fără un pasager 11
  3
  Găsiți modalități de a face carul purtător mai puțin stresant. Dacă motivul principal pentru care nu doriți să utilizați unul este că sunteți îngrijorat de stres, există anumiți pași pe care îi puteți lua pentru a face mai puțin stresant pentru pisica ta.
 • Nu îndepărtați transportatorul decât atunci când este timpul să-l duceți la biroul medicului veterinar. Lăsați-l deschis în sufragerie, pisicile ca niște locuri de ascundere și, de fapt, a ta se poate bucura de dormit în cusca lor de transport din timp în timp.
 • Ia-ți pisica pentru plimbări scurte în cușcă din când în când. O călătorie în jurul blocului din cușca dvs. de transport va face vizita dumneavoastră la veterinar mai puțin stresantă.
 • Ca și în cazul sacului de sport, puteți face carul purtător mai confortabil prin punerea bomboanelor, jucăriilor și a altor lucruri pe care pisica dvs. le place înăuntru.
 • sfaturi

  • Întotdeauna apelați medicul veterinar în avans dacă intenționați să vă luați pisica fără o cușcă de transport în biroul său. Vreți să vă asigurați că este permisă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ajutați pisica dacă a avut un avortCum să vă ajutați pisica dacă a avut un avort
  Cum să ajuți o pisică cu un umăr fracturatCum să ajuți o pisică cu un umăr fracturat
  Cum să ajuți o pisică să nu vomiteCum să ajuți o pisică să nu vomite
  Cum să pensați o pisicăCum să pensați o pisică
  Cum sa cumperi un pisoiCum sa cumperi un pisoi
  Cum să aibă grijă de o pisică de stradăCum să aibă grijă de o pisică de stradă
  Cum să dai o pisică o baieCum să dai o pisică o baie
  Cum de a determina dacă o pisică este în muncăCum de a determina dacă o pisică este în muncă
  Cum să diagnosticați cataracta la pisiciCum să diagnosticați cataracta la pisici
  Cum să diagnosticați cauza unei burtă umflate la pisiciCum să diagnosticați cauza unei burtă umflate la pisici
  » » Cum să luați o pisică la veterinar fără o cușcă de transport

  © 2011—2020 ertare.com