Cum să sunați la o pisică

Contrar credintei populare, este posibil de a instrui o pisica! Un mod de a-ți antrena pisica este să-l înveți să plece când îl chemi. Din fericire, pisicile învață de obicei această abilitate destul de ușor, deci nu ar trebui să dureze mult pisica ta să răspundă în mod consecvent la apelurile tale. Cu puțină răbdare și multe premii, cu timpul poți să-ți suni pisica de oriunde în casă și animalul tău va alerga (sau va merge) spre tine.

pași

Partea 1
Pregătește-te să-ți suni pisica

Imaginea intitulată
1
Aflați beneficiile chemării pisicii dvs. Există mai multe beneficii dacă puteți face pisica dvs. să vă ducă la apel. De exemplu, o puteți apela atunci când este timpul jocului sau ora de prânz. De asemenea, puteți apela pisica dvs. dacă nu o puteți găsi acasă. În plus, atunci când pisica voastră învață să vă ducă la telefon, veți avea siguranța că sunteți în siguranță dacă trebuie să plecați acasă.
 • Dacă pisica ta va ieși afară, va fi util să o poți suna să reintroducă.
 • Apelarea pisicii dvs. este, de asemenea, benefică atunci când părăsiți pentru programarea dvs. veterinară. Nu aveți dreptul să ia în considerare pisica vizita veterinar ca o experiență plăcută, așa că va trebui, probabil, pentru a da un timp suplimentar pentru a merge la tine cand pleci pentru numirea dumneavoastră.
 • Deoarece pisicile sunt inteligente prin natura lor, învățarea pisicii dvs. pentru a veni la voi atunci când sunați este un exercițiu minunat pentru animalul dumneavoastră de companie.
 • Imaginea intitulată Apelați o pisică 2
  2
  Selectați un premiu Deși insistati (felicitări verbale și accident vascular cerebral) este o componentă importantă a unui training de succes, cheia pentru a instrui pisica pentru a răspunde la apelul este un premiu tentant. Cel mai tentant premiu pentru animalul dvs. de companie este probabil orice fel de mâncare pe care le găsiți delicios, cum ar fi tonul, puiul răzuit sau sardinele. De asemenea, puteți achiziționa premii pentru pisici la magazinul local de animale de companie.
 • Au câteva premii la îndemână. Când îl răsplătești, poți schimba premiul pe care-l dai, deci nu așteaptă de fiecare dată același premiu.
 • Catnip nu Este un premiu bun. Este probabil că dorința duce la scăderea Catnip pisica dacă o obține mai mult de o dată pe săptămână, așa că ar fi cel mai bine pentru a selecta o recompensă de alimente pe care-l ademenește în mod constant.
 • Indiferent de premiul pentru alimente pe care îl alegeți, utilizați-l numai atunci când sunați. Este preferabil ca pisica dvs. să asocieze acest premiu delicios cu răspunsul la apelul dvs. și nu cu alte comenzi sau semnale verbale.
 • Timpul jocului poate fi, de asemenea, un premiu tentant.
 • Imaginea intitulată
  3
  Decideți asupra semnalului verbal pe care îl veți folosi atunci când vă apelați pisica. Puteți folosi orice semnal verbal dorit. Un semnal verbal folosit de proprietarii de pisici este "aici, michi, michi". De asemenea, puteți utiliza cuvinte asemănătoare "vedea" sau "premiu". Semnalul verbal nu ar trebui să fie ceva ce deja utilizați, cum ar fi numele dvs.
 • De asemenea, puteți utiliza diferite tonuri de voce. În general, pisicile răspund la un ton de voce înalt, deoarece pradă lor, de obicei, fac sunete ascuțite în natură.
 • Dacă nu sunteți singura persoană din casă care vă va numi pisica, asigurați-vă că toată lumea utilizează același semnal verbal și același ton când apelați.
 • Daca pisica ta este surd sau nu asculta bine, va trebui să folosească diferite metode pentru a obtine atentia lor ca repere vizuale, de exemplu, puteți activa o aprinde și se stinge sau folosind un laser pointer (disponibil la magazinul dvs. pentru animale de companie locală). De asemenea, pisicile surde care nu ascultă sau pot răspunde la vibrațiile podelei, astfel încât să puteți lovi sau călcând pe podea pentru a apela pisica.
 • Partea 2
  Sună-ți pisica  Imaginea intitulată
  1
  Alegeți momentul în care veți apela pisica. Un moment convenabil pentru a practica cum să vă numiți pisica este la prânz. Este posibil ca pisica ta să fie deja foame, ceea ce poate face procesul de antrenament mai ușor și mai rapid. În plus, acesta este deja folosit pentru a merge la bucătărie (sau oriunde aveți farfurie cina), asa ca nu suna un loc care știe când să înceapă să-l formare.
  • Un alt beneficiu de a-l numi la ora regulată de masă este că va ști la ce oră primește masa. Acest lucru va face pregătirea inițială mai ușoară, deoarece nu veți face ceva care este complet necunoscut pentru dvs.
  • Dacă alegeți să o recompensezi cu jocuri, atunci poți să-l folosești atunci când timpul tău de joc programat este aproape.
  • În cazul în care bucătăria și zona de joacă au multe distragere a atenției, luați în considerare chemarea pisicii dvs. într-o cameră liniștită, fără distragere a atenției care ar putea împiedica aceasta să vină la dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Sună-ți pisica. Când vă aflați în camera unde vreți să vă dau, spuneți-vă semnalul verbal într-o voce înaltă. Dacă îl numiți când este timpul să mănânci, asigurați-vă că pronunțați semnalul verbal înainte de a deschide recipientul sau punga de alimentare. Cel mai bun lucru este să vă asigurați că pisica dvs. merge pentru că a auzit semnalul dvs. verbal și nu pentru sunetele preparării alimentelor.
 • Răsplătește-o imediat când vine vorba de tine, fie cu un premiu delicios, fie cu un timp suplimentar de joc. O suplimentare suplimentară pozitivă prin mângâieri și felicitări verbale va fi, de asemenea, utilă.
 • Chiar dacă o numiți la prânz, este foarte important să dai mâncarea ca o recompensă, în loc să o hrănești doar la ora obișnuită.
 • Dacă o numiți în timpul jocului, spuneți semnalul verbal fără a scutura o jucărie care este zgomotos.
 • Poate dura aproximativ o saptamana pentru ca pisica dvs. sa inceapa sa vina la tine in mod constant cand apelati.
 • Imaginea intitulată Apelați o pisică 6
  3
  Creșteți provocarea de a vă numi pisica. Odată ce pisica se duce în zona de joc sau în zona de alimentare atunci când sunați, dificultatea urcă puțin. De exemplu, dacă altcineva locuiește cu dvs., puteți practica chemarea acestora să vină la dvs. și apoi la cealaltă persoană. Pentru această provocare, fiecare persoană trebuie să îi recompenseze atunci când răspunde corect la fiecare apel.
 • În cazul în care pisica dvs. merge în aer liber, puteți practica, de asemenea, chemând-o să se întoarcă atunci când sunteți afară. Acest lucru este mai practic dacă sunteți relativ aproape de casă, pentru a vă putea auzi.
 • Practicați-vă să vă apelați pisica din fiecare cameră din casă. În timp, veți învăța cum să ajungeți la dvs. de oriunde din casă unde puteți fi.
 • sfaturi

  • Ca și în cazul multor alte exerciții de antrenament, este mai ușor să antrenezi un catel decât o pisică mai veche. Dacă pisica dvs. este adultă, este posibil să dureze puțin înainte ca ea să învețe să vină la dvs. atunci când sunați.
  • Practicați-o să o numiți de mai multe ori pe zi. Apelarea la ora obișnuită a mesei vă va ajuta să faceți mai mult de o dată pe zi.
  • Răsplătiți-l chiar dacă durează mult timp pentru a răspunde la apelul dvs. Este posibil să dureze mult timp pentru a merge la dvs. (ceea ce poate fi foarte frustrant), dar va fi important să îi recompensați atunci când decide să răspundă la apelul dvs.
  • Dacă se pare că pisica ta nu răspunde pentru că nu te poate auzi, du-l la veterinar pentru a auzi testele.
  • Este posibil ca pisica ta să nu te ducă pentru că este timid sau speriat. Luați în considerare discuția cu medicul veterinar sau cu medicul veterinar pentru sfaturi despre cum să vă ajutați pisica să-și depășească teama sau timiditatea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să pensați o pisicăCum să pensați o pisică
  Cum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topiceCum să scapi de puricii unei pisici foarte mici pentru a folosi unguente topice
  Cum să-ți disciplinezi pisiculCum să-ți disciplinezi pisicul
  Cum să-i înveți pe pisică să vorbeascăCum să-i înveți pe pisică să vorbească
  Cum să-i înveți pe pisici să aducă un șoarece de jucărieCum să-i înveți pe pisici să aducă un șoarece de jucărie
  Cum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinciCum să-i înveți pe pisici să lovească toate cele cinci
  Cum să-ți înveți pisica să-ți dea piciorulCum să-ți înveți pisica să-ți dea piciorul
  Cum să-i înveți pe pisici să facă trucuriCum să-i înveți pe pisici să facă trucuri
  Cum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoareleCum să înveți o pisică să se descurce singură în afara casei și să prindă rozătoarele
  Cum să înveți o pisică să-i recunoască numeleCum să înveți o pisică să-i recunoască numele
  » » Cum să sunați la o pisică

  © 2011—2020 ertare.com