Cum să-ți suni animalul

Uneori este dificil să numiți un animal de companie, deci urmați acești pași simpli pentru a ști cum să-l numiți.

pași

Imaginea intitulată Păstrați-vă câinelui să nu se plictisească Pasul 6
1
Gândiți-vă la personalitatea animalului dvs. de companie. Îți amintește de orice persoană sau personaj? Sau există un personaj a cărui personalitate este similară cu cea a animalului dvs. de companie? Există vreo activitate pe care vă place să o faceți? Există o caracteristică a acelui caracter care este evidentă? Acest lucru vă va oferi o idee despre un nume bun.
 • Imagine cu titlul Disciplina Puppy dvs. Pasul 3
  2
  Luați în considerare un nume unic. Puteți găsi nume unice oricând, oriunde. Dacă aveți o pisică și este gri, o puteți numi "Husky". Cel mai bun lucru este că este un nume care se potrivește cu personalitatea animalului tău de companie. Observați orice obiect pe care îl utilizați zilnic, cum ar fi un "tabel" sau un "control de la distanță". Este important să vă gândiți la personalitatea dvs. pentru a găsi un nume potrivit pentru animalul dvs. de companie. Aceasta este cheia. Dacă animalul dvs. de companie arată mistic, îl puteți numi "Unicorn" sau "Pandora". Chiar o poți suna "panteră" sau un nume similar daca este o pisica neagra. GÂNDIREA UNUI NUME UNIC.
 • Imaginea intitulată Denumirea unui animal de companie Pasul 4
  3
  Luați în considerare un nume care este frumos pentru dvs. să auziți. Numele de cărți, filme sau emisiuni de televiziune care vă plac sunt opțiuni bune.
 • Imaginea intitulată
  4
  Obțineți sugestii de la prieteni sau familie. Este posibil ca ei să vă sugereze nume grozave pe care nu le-ați fi imaginat niciodată.
 • Imaginea intitulată Alegeți un Puppy Step 5
  5
  Luați în considerare o denumire umană. Nume ca "Luna", "Alex", "Tito" sau "Leo", precum și nume tradiționale care suna ca mascote ca "Toby".
 • Imagine cu titlul Disciplina Puppy dvs. Pasul 4
  6


  Dacă câinele dvs. este pur și simplu, încercați să-i dați un nume aristocratic. De exemplu, numiți-o "Printesa Cordelia Aurora III" sau "Prințul Xavier Samuel Charleston James III." Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că ați inventat un nume ușor de numit.
 • Imaginea intitulată
  7
  Păstrați lucrurile simple. Amintiți-vă că îl veți numi deseori cu numele pe care îl alegeți, deci asigurați-vă că este ușor de spus rapid.
 • Imagine cu titlul Disciplina Puppy Step 2
  8
  Încercați Dacă vă imaginați-vă spunând cu voce tare pe stradă, numele sună bine? Un fapt important este că numele cu sunete lungi de vocale sună mai tare. Dacă vorbești cu un prieten, ți-ar fi rușine să pronunți numele? Te-ai jenat să-l pronunți în jurul anumitor persoane sau în anumite situații? În acest caz, poate doriți să luați în considerare un nume diferit.
 • Imaginea intitulată Alegeți un Puppy Step 3
  9
  Odată ce decideți numele, nu-l utilizați prea mult atunci când sunteți cu animalul dvs. de companie, așa cum ați putea crede că este un cuvânt obișnuit. Dacă doriți ca animalul dvs. de companie să răspundă la numele dvs., îl felicitați, îi acordați atenție și chiar îi acordați un premiu atunci când își întoarce capul spre dvs. după ce a spus numele său. Apoi, încetul cu încetul, spuneți mai des.
 • Imaginea intitulată
  10
  Asigurați-vă că numele este potrivit pentru sexul animalului dvs. de companie, dacă nu vă deranjează să fiți întrebat. Dacă credeți că este important ca ceilalți să nu confunde sexul animalului dvs. de companie și să nu vă gândiți să explicați combinația netradițională a numelui și a sexului animalului dvs. de companie cu oricine îl cunoaște, asigurați-vă că alegeți un nume pe care oamenii îl pot asociați cu sexul. De exemplu, ați crede că un câine de sex feminin este de sex masculin dacă numele său este Sam sau Joey. Cu toate acestea, dacă acest lucru nu contează pentru dvs., nu există niciun motiv pentru ca un animal să urmeze regulile rasei umane. Asigurați-vă că menționați această particularitate medicului veterinar, deși el sau ea o va observa imediat!
 • sfaturi

  • Dacă numele câinelui dvs. este lung, dați-i o poreclă scurtă. Oamenii scurtează numele animalelor lor de companie pe care să le folosească când le apelează.
  • Utilizați întotdeauna un ton plăcut de voce atunci când spuneți numele animalului. Sigur că vrei ca el sau ea să-i placă numele, să nu fugă când o aud.
  • Luați timpul necesar pentru a alege numele potrivit. Dacă nu puteți decide cum să îl numiți, petreceți timp cu animalul dvs. de companie și vedeți cum se mișcă și interacționează cu dvs. Toate acestea vă vor ajuta să vă decideți mai ușor. Dacă durează mai mult decât credeți, este bine - un animal de companie nu este doar un animal: este un prieten pentru viață și numele său este foarte special. În plus, și el trebuie să-i placă!
  • Dacă animalul dvs. de companie a fost salvat dintr-un mediu abuziv și are deja un nume, dându-i un nume diferit, poate fi un nou început pentru el sau ea.
  • Nu alegeți nume comune precum "Toby", "Max" sau "Fido". Dacă un nume comun se potrivește cu adevărat animalului dvs., este bine - totuși, s-ar putea să vă deruteze dacă există mai multe, de exemplu, "Fido" în vecinătatea dvs. Încercați să mergeți mai departe și să găsiți ceva diferit.
  • Alegeți un nume ușor pronunțat
  • Este posibil ca, în unele cazuri, să doriți un nume care să sune tare atunci când doriți să vă apelați animalul de companie de la o distanță mare. Numele cu sunete lungi de vocale tind să funcționeze mai bine în aceste cazuri.
  • Nu trebuie să fii prea creativ sau inteligent cu numele animalului tău. Numele simplu sunt de asemenea bune.

  avertismente

  • Nu oferiți animalului dvs. un nume defavorabil sau inadecvat. Este important să fiți amabil cu ceilalți dacă o veți chema în public - și, pe lângă aceasta, este nepoliticos să credeți că medicul veterinar și personalul său ar trebui să folosească acest nume peiorativ când o duceți acolo.
  • Dacă nu sunteți sigur că veți continua să utilizați numele dvs., nu-l numiți pentru o perioadă lungă de timp, mai ales dacă este un câine sau o pisică. Vei confunda animalele sărace dacă, după o lună, vei decide că nu-ți mai place.
  • Nu striga la animalul tău de companie după ce face ceva greșit. Dacă faceți asta, animalul dvs. de companie vă va asocia numele cu faptul că sunteți supărat, mai ales dacă nu îl numiți atât de mult în alte situații. Spunând doar un simplu "nu" este bine. Ea prevede probleme și "obiceiuri proaste" prin folosirea măsurilor preventive, a utilizării corecte a confruntării și a instruirii. De exemplu, dacă un câine tânăr sănătos latră prea mult, este probabil pentru că este plictisit și trebuie să-și exercite mental, emoțional și fizic. Mersul la școli de câini, mersul pe jos, mersul pe jos și jocul cu alte animale de companie frumoase pot face un câine care latră în mod constant și este zgomotos să devină un calm și calm.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un animal de companie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi un ursuleț de plușCum sa alegi un ursuleț de pluș
  Cum să numiți animale sau jucării umpluteCum să numiți animale sau jucării umplute
  Cum să vă ajutați copilul să se ocupe de moartea animalului dvs. de companieCum să vă ajutați copilul să se ocupe de moartea animalului dvs. de companie
  Cum să adopți un animal de companie dintr-un adăpostCum să adopți un animal de companie dintr-un adăpost
  Cum se aplică Frontline (tratament pentru purici și căpușe)Cum se aplică Frontline (tratament pentru purici și căpușe)
  Cum să obțineți un animal de companie ca un copilCum să obțineți un animal de companie ca un copil
  Cum să-ți numești noul cățeluș sau câineCum să-ți numești noul cățeluș sau câine
  Cum sa alegi un animal de companieCum sa alegi un animal de companie
  Cum să-i înveți pe animalul tău să nu se teamă de aspiratorCum să-i înveți pe animalul tău să nu se teamă de aspirator
  Cum să ne ocupăm de moartea unui animal de companieCum să ne ocupăm de moartea unui animal de companie
  » » Cum să-ți suni animalul

  © 2011—2020 ertare.com