Cum să curățați și să aplicați ulei pe o flanșă

Dacă vă întrebați pe cineva care știe despre cai și călărie, vă va spune pentru a curăța și de a aplica ulei pe costum ham din piele si este una dintre cele mai grave de locuri de muncă. Dar este unul dintre acele locuri de muncă, care trebuie să fie făcute, deoarece curățarea emolientă puteți găsi, de asemenea, curele rupte, cusături trebuie să se schimbe și, de asemenea, să păstreze echipamentul din piele uns cu ulei, care nu se va sparge și te uiți bine când te duci la un spectacol sau când ieșiți la plimbare pentru a te distra.

pași

Imagine cu titlul Curățați și ulei o frână de piele Pasul 1
1
Trebuie să aveți echipamentul corespunzător și produsele de curățare. Este teribil când anulați toate bretelele și cataramele și apoi vă dați că ați terminat uleiul pentru piele sau săpun pentru șezute și trebuie doar să așteptați până când puteți cumpăra mai mult. Cele mai bune produse sunt cele fabricate din ceară de albine, servesc la conservarea umezelii și pentru ca pielea să rămână curată și impermeabilă. Există multe alte produse bune de curățare disponibile: ulei de picior de bere, săpun de mop, etc. Există, de asemenea, produse fabricate de companii care vând cadre și flanșe pentru a fi utilizate în echipamentul lor, există diferite mărci în funcție de țară. Deoarece este un montaj sintetic, produsul de curățare nu trebuie să conțină apă și trebuie aplicat și îndepărtat manual. Trebuie să aveți și alte obiecte care pot fi utilizate pentru curățare. Dintre acestea, avem:
 • Un cleanser: adesea, flanșele au catarame și găuri care trebuie curățate. Puteți folosi o cască curată deoarece este ușor de manevrat și nu marchează pielea.
 • Scobitori: utilizați-le pentru a îndepărta murdăria și noroiul din găuri și pentru a pune produsele de curățat în găurile gâtului și curelelor pentru nas, deoarece acestea pot fi înfundate cu ceară.
 • Prosoape sau cârpe: este mai bine să aveți un prosop separat pentru prima curățare, pentru a îndepărta murdăria și iarba acumulată - alta pentru a aplica uleiul - oa treia pentru a scoate uleiul și a patra pentru a lustrui pielea. Nu este obligatoriu să ai 4, dar este recomandat să ai mai multe una sau două.
 • Ziare: dacă vă aflați în interiorul casei dvs., ziarul este important pentru ca uleiul și ceara să nu cadă pe masa de bucătărie sau pe podea, deoarece acestea îi pot lăsa să fie alunecoase și colorate. Cel mai bine este curățarea deoarece mirosul poate provoca probleme de astm și dificultăți de respirație.
 • O găleată și apă caldă: pentru a curăța și clăti frânele și lanțurile.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 2
  2
  Selectați piesele de echipament care trebuie curățate. În sensul prezentului articol, va fi utilizată o flanșă.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o piele de călcat de piele Pasul 3
  3
  Observați flanșa înainte de deblocarea cataramelor. Când le-ați despicat, nu se va mai întoarce. O idee bună este să faceți un desen al flanșei sau, mai bine, să faceți niște fotografii, astfel încât să fie mai ușor să vă amintiți locația fiecărei bucăți. De asemenea, puteți utiliza un alt exemplu de flanșă. Dar trebuie să vă amintiți că benzile și cataramele lasă un semn - este un bun ajutor pentru a monta flanșa în poziția corectă.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 4
  4
  Desfaceți frâiele și frânați.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o piele de călcat de piele Pasul 5
  5
  Înmuiați frâna într-o găleată cu apă caldă. Nu adăugați detergent, deoarece are componente care nu sunt bune pentru cai. Vom reveni cu frâna după aplicarea uleiului. De data aceasta vă puteți înmuia.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul din piele, pasul 6
  6
  Desfaceți toate cataramele și puneți piesele într-un mod care arata ca mâna armată și în cazul în care fiecare ar trebui să meargă.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 7
  7
  Pentru a începe, utilizați prima cârpă pentru a freca pielea și pentru a scăpa de toată iarba și murdăria acumulată. Dacă mișcarea are puncte sau semne, amintiți-le, astfel încât să puteți prelua sarcina mai târziu. De asemenea, puteți folosi săpun pentru suporturi pentru a curăța pielea.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 8
  8
  Aplicați ulei pe flanșă astfel încât să fie strălucitor. Este bine să utilizați abundent uleiul astfel încât să poată fi absorbit. Puteți ulei fiecare piesă și apoi lăsați-o să se odihnească în timp ce continuați cu piesele rămase. Apoi, când vă veți întoarce la prima piesă, veți fi absorbit suficient ulei. Ar trebui să aplicați ulei și ceară în cantități abundente pe toate părțile care sunt susceptibile de a fi uzate, cum ar fi noduri, catarame și găuri.
 • Imaginea cu titlul Curățați și uleiul de o piele de călcat din piele Pasul 9


  9
  Tăiați pielea pentru a elimina excesul de ulei și ceară. Trebuie să curățați toate găurile și nodurile.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 10
  10
  Utilizați ultima cârpă pentru a lustrui pielea cu mișcări rapide și scurte. Frecarea o va lăsa luminată.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 11
  11
  Puneți scobitorii în toate găurile pentru a îndepărta ceara și uleiul. Apoi, aranjați toate piesele într-o ordine logică pentru a le reasambla.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 12
  12
  Trebuie să aveți o periuță de dinți veche (și nu sora ta mică) și o pastă de dinți. Pasta de dinți nu este corozivă și nu dăunează calului, ci lasă frâna strălucitoare. Cu toate acestea, ceea ce nu veți dori este eliminarea gustului, deoarece după atât de mulți ani de utilizare a acestuia, calul va simți frâna în gură ca ceva natural din cauza gustului și a delicateții. Curățați toate frânele, inclusiv crestăturile și garniturile.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 13
  13
  Clătiți frâna și lăsați-o să se usuce. De asemenea, puteți da o cârpă pentru a accelera procesul.
 • Imagine cu titlul Curățați și ulei o frână de piele Pasul 14
  14
  Reasamblați toate piesele din piele. Este posibil să aveți nevoie de ajutor dacă rămâneți blocat, deci utilizați imaginile și diagramele ca referință. Dacă l-ați armat deja și nu arată bine, descărcați-l și încercați din nou. Când o puneți pe cal, veți avea o perspectivă mai bună. Nu uita de frână.
 • Imaginea intitulată Curățați și uleiul o frână de piele Pasul 15
  15
  Căutați orice problemă, cum ar fi tăieturi sau pete. Pentru a rezolva asta, obțineți un marker permanent de aceeași culoare ca și pielea. Dacă aveți o flanșă care sa întunecat, puteți căuta ceară de albine colorată, care este folosită pentru curățarea pantofilor. Utilizați marcatorul permanent pentru a cusa până când marcajele sunt negre. Deoarece pielea este lubrifiată, marca va fi mai puțin vizibilă. Cu un pic de ulei pe varful degetelor, freca urme (când flanșa sa uscat deja, desigur) pentru a preveni estompeze culoarea.
 • sfaturi

  • Utilizați inima unui măr sau a unei bucăți de morcov sau oțet de mere sau cidru de mere pentru a freca frâna, astfel încât gustul este mai plăcut pentru cal, deoarece veți fi îndepărtat multă aromă.
  • Dacă doriți să curățați și să aplicați ulei pe mai mult de o flanșă, faceți-o numai câte una la un moment dat, altfel ați putea fi confundat cu piesele de flanșă.

  avertismente

  • Uleiul și produsele de curățare pot cauza iritații ale pielii și dificultăți de respirație. Folosiți mănuși de latex și curățați-o într-o zonă bine ventilată. Cel mai bine este să o faceți în aer liber, când vremea este ușoară, nu când este noros sau plouă, deoarece mirosul va rămâne. Asigurați-vă că aveți un inhalator de astm dacă sunteți predispus la dificultăți cu anumite mirosuri.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O flanșă
  • Produse de curățare
  • mănuși
  • Ulei sau ceară
  • Rags (mai mult de unu)
  • ciubăr
  • Apă caldă
  • Pastă de dinți și perie
  • Memorie fotografică, hârtie și un pix sau aparat de fotografiat
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se rade cu ulei de măslineCum se rade cu ulei de măsline
  Cum să aveți grijă de cizmele din piele impermeabilăCum să aveți grijă de cizmele din piele impermeabilă
  Cum se face ulei de tip JohnsonCum se face ulei de tip Johnson
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasaCum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasa
  Cum se face un bar de loțiune de ulei de nucă de cocosCum se face un bar de loțiune de ulei de nucă de cocos
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum sa curatati rasina din pieleCum sa curatati rasina din piele
  Cum să cureți o pungă de piele albăCum să cureți o pungă de piele albă
  Cum să curețe pantofii Dr. MartensCum să curețe pantofii Dr. Martens
  » » Cum să curățați și să aplicați ulei pe o flanșă

  © 2011—2020 ertare.com