Cum sa curatati partile feminine dintr-o mare

Deși probabil nu este partea cea mai distractivă de a avea un cal, uneori trebuie să curățați zona umedă și genitală a văii. Acest lucru va ajuta la prevenirea mâncării, a infecției, a mirosurilor neplăcute sau a acumulărilor neplăcute în acest domeniu.

pași

Partea 1
Decideți când este timpul să curățați umerii și organele genitale ale văii

Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 1
1
Fiți atenți la mâncărime. Mareii au glande sebacee care secretă grăsime pe și în jurul umerilor. Acest lubrifiant va începe să se amestece cu transpirație și murdărie în timp și va provoca mâncărime. Dacă marea ta arată că încearcă să-și zgârie sau să-și frece prea mult umerii, probabil are nevoie de o curățare bună!
 • Un semn că marea ta simte mâncărime este atunci când ea își freacă coada foarte des, fie pe garduri sau poli.
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 2
  2
  Căutați acumulări. Verificați dacă există o acumulare de ton roșu negru în jurul umerilor sau vulvei. Această acumulare va arăta ca murdărie. O acumulare vizibilă înseamnă că este timpul să curățați umerii și organele genitale ale văii.
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 3
  3
  Nu spălați prea adesea organele genitale și umerii tăiței. La fel ca la om, este perfect normal ca toate suprafețele de piele ale cailor să aibă bacterii care ajută la menținerea sănătății pielii prin respingerea microbilor dăunători. Curățarea calului prea adesea va elimina aceste bacterii benefice și va cauza o piele uscată care ar putea sparge și crăpa sau chiar deveni infectată.
 • Dacă bănuiți că vălul dvs. a dezvoltat o infecție deoarece pielea ei este prea uscată, sunați imediat medicul veterinar. Poate că trebuie să luați antibiotice.
 • Unii veterinari vă recomandă să începeți prin curățarea umerilor și a părților private ale găurii dvs. de două ori pe an și apoi decideți din acel moment (sub observație atentă) dacă trebuie să o faceți mai mult sau mai puțin frecvent.
 • Partea 2
  Pregătiți-vă marea ca să fiți gata să o curățați

  Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 4
  1
  Adunați elementele necesare. Va trebui să toargi un detergent ușor (cum ar fi un lichid de spălare a vaselor de marcă din seringă sau Dawn) într-o găleată cu apă caldă. De asemenea, trebuie să purtați mănuși subțiri, de unică folosință. Veți avea nevoie de cel puțin două lucruri prin care să puteți spăla marea (una pentru uger și una pentru organele genitale). Puteți folosi o cârpă de bumbac sau unele prosoape de hârtie moale. De asemenea, obțineți un prosop moale sau de flanelă pentru al usca.
  • De asemenea, puteți folosi un burete pentru a-l spăla, dar ar trebui să-l aruncați după câteva utilizări, deoarece bacteriile se acumulează în el. Etichetați-o cu grijă, astfel încât să nu o folosiți accidental în alte scopuri!
  • Unii oameni vă recomandă să purtați, de asemenea, o pălărie și cizme robuste (de preferință cu un deget de oțel).
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 5
  2
  Găsiți un loc fără distragere atenție. Majoritatea medicilor veterinari vă recomandă să faceți acest lucru într-o stație de spălare, astfel încât să aveți apă caldă disponibilă și astfel încât mare să nu fie distras de alte cai sau oameni.
 • Puteți să-l legați de stația de spălare sau să îl ascultați. Dacă alegeți să utilizați un asistent, alegeți pe cineva cu care calul dvs. este familiar și confortabil. Nu este momentul potrivit pentru a introduce pe cineva nou.
 • Dacă este un pic înfricoșător, probabil că doriți să rezervați această procedură atunci când sunteți obosit.
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 6
  3
  Asigurați-vă ca marea să vă obișnuiască cu prezența voastră Este foarte periculos să intri și să atingi umerii din mare fără avertizare. Dacă o speri, probabil că te va lovi, mai ales dacă nu este obișnuită cu acest tip de curățenie.
 • O modalitate bună de a vă obișnui cu prezența este să vă așezați mâna pe burta de mare. Asigură-te că te simți confortabil cu tine în acea poziție. Dați-i câteva minute să vă obișnuiți cu mâna înainte de a plasa pânza.
 • Este, de asemenea, o idee bună să-l țineți pe cineva în timp ce faceți această procedură.
 • Rămâi lângă ea. Nu stați în spatele ei sau este foarte probabil că ea vă va lovi cu piciorul.
 • Unii oameni preferă să lase mielul să miroasă buretele sau o cârpă înainte de ao spăla cu ea. Acest lucru vă poate ajuta calul să se obișnuiască să fie curățat și să înțeleagă ce se va întâmpla data viitoare când o veți face.


 • Partea 3
  Curățați umerii și organele genitale ale iepurelui

  Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 7
  1
  Spălați umerii cu atenție și în jurul lor. Trebuie să ridicați și să separați faltele. Mareții au tendința de a avea acumulări uscate în jurul umerilor, pe care trebuie să le curățați cu atenție. Asigurați-vă că apa rămâne relativ caldă și se spală ușor, fără a zgâria acumulările.
  • Se recomandă să vă țineți mâna pe spate sau pe burtă pentru a simți semnele că sunteți tensionat și pe punctul de a vă lovi cu piciorul.
  • Nu zgâriați sau nu prindeți nimic pe care nu îl puteți îndepărta. Ai putea să o sperie sau să o rănești. În schimb, înmuiați zona cu apă și curățați-o din nou după aceea.
  • Probabil vă dați seama că este mai ușor să curățați umerii de iepuri care nu au dat naștere. Dacă marea ta a dat naștere, umbrele și sfârcurile ei sunt mult mai probabil să fie mai mari și mai multă murdărie să se acumuleze în jurul lor. Probabil că trebuie să o mirezi mai des decât o mare care nu a dat naștere.
  • Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a verifica dacă acestea au o umflătură anormală, răni sau dacă sângeți pe umerii dumneavoastră. Sunați-vă medicul veterinar dacă simțiți ceva neobișnuit.
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 8
  2
  Clătiți cu atenție. Este posibil să fie necesar să utilizați o altă pânză sau un burete suplimentar pentru a clăti cu atenție. Eventual ar trebui să repetați procedura de spălare din nou dacă s-au acumulat unele.
 • Unii cai pot tolera clătirea cu un furtun de grădină, dar trebuie să fie foarte atenți, deoarece furtunul poate fi prea rece sau presiune prea mare pentru a sperie marea sau a cauza disconfort.
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 9
  3
  Repetați aceeași procedură de spălare în jurul organelor genitale. Utilizați un burete proaspăt și curat pentru a evita transferarea bacteriilor dintr-o parte a corpului în altul. Dacă apa este prea murdară, ar trebui probabil să luați apă caldă și rece și să adăugați mai mult săpun. Nu uitați să clătiți cu atenție.
 • Nu folosiți niciodată săpun în interiorul văii. Nu este necesar să spălați interiorul vaginului. Vaginul vărului tău va "auto-curățare" și ați putea provoca o infecție dacă introduceți substanțe chimice în corpul dumneavoastră. Urmați să curățați numai organele genitale externe. Spălați cu atenție în ambele părți ale buzelor vaginale.
 • Utilizați numai săpunuri lichide de spălat vase, care sunt ușoare și nu iritante, cum ar fi cele ale brandurilor Ivory sau Dawn. Dacă sapunul irită mâinile, probabil vă irită și corpul!
 • Chiar dacă tolerați furtunul pe umerii dvs., probabil că vă va permite să nu o utilizați pe genitale.
 • Verificați dacă aveți inflamații neobișnuite, răni sau sângerări. Verificați mai ales "Dacă vulva este răsturnată" dacă ea a dat naștere recent. Vulva trebuie să se extindă direct sub anusul vostru. Dacă vulva se extinde chiar în afară și sub anus, puteți obține o infecție deoarece scaunele tind să se acumuleze pe buzele genitale. Sunați-vă medicul veterinar dacă observați ceva neobișnuit.
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 10
  4
  Scoateți scaunul. Întoarceți partea inferioară a labilor din partea din afară folosind mâinile. Scoateți orice scaun mic, ceros care sa acumulat. Aveți grijă atunci când faceți această procedură, deoarece este probabil să vă loviți în acel moment.
 • Imagine cu titlul Clean a Mare`s Female Parts Step 11
  5
  Se termină. Uscați-l cu grijă. Utilizați un prosop moale sau un flanel. Asigurați-vă că ați uscat interiorul orificiilor pe care le-ați spălat, astfel încât umiditatea să nu se acumuleze. Iubiți-l sau dați-i un tratament cu sandvișuri pe măsură ce îl uscați.
 • sfaturi

  • Acest proces este adesea util înainte de a trece la o mare, deoarece evită transferul unei infecții către armăsar sau colt.
  • Dacă calul tău se simte incomod cu acest proces, poți să o faci puțin câte puțin în fiecare zi și să-i oferi o armare pozitivă atunci când o face bine.

  avertismente

  • Fiți atenți deoarece marea poate fi speriată sau lovită.
  • Dacă vă simțiți neconfortabil cu acest proces, sunați-l pe medicul veterinar. Majoritatea medicilor veterinari o vor face pentru tine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să curățați camera și obiectivul de 35 mmCum să curățați camera și obiectivul de 35 mm
  Cum să curăț un monitor cu ecran platCum să curăț un monitor cu ecran plat
  Cum să curăț un DVD playerCum să curăț un DVD player
  Cum de a curăța un ceas Casio G ShockCum de a curăța un ceas Casio G Shock
  Cum să curățați o mașină de îndreptat părulCum să curățați o mașină de îndreptat părul
  Cum să cureți cizmele de fotbalCum să cureți cizmele de fotbal
  Cum se detectează acarieni la șoareci de uz casnicCum se detectează acarieni la șoareci de uz casnic
  Cum să determini sexul iepurelui tăuCum să determini sexul iepurelui tău
  Cum se determină sexul unui cobaiCum se determină sexul unui cobai
  Cum să cureți o cușcă de pasăreCum să cureți o cușcă de pasăre
  » » Cum sa curatati partile feminine dintr-o mare

  © 2011—2020 ertare.com