Cum să coajați un cap de usturoi

În mod surprinzător, tot ce aveți nevoie pentru a coaja un cap de usturoi este o pereche de boluri. În acest fel puteți chiar să coaceți mai multe capete de usturoi într-o singură oportunitate. Există mai multe moduri de a manipula individual catechinele de usturoi, dar acest lucru este necesar numai dacă utilizați o varietate de căței de usturoi.

pași

Metoda 1
Scuturați capul de usturoi

Imagine cu denumirea Peel o cap de usturoi Pasul 1
1
Frământați pentru a separa dinții. Așezați capul de usturoi pe bara de bucătărie și frământați repede cu palma mâinii, ceea ce va separa capul de dinți.
 • Unii dinți pot zbura. Dacă nu aveți pereți care să împiedice căderea dinților, cel mai bine este să tăiați partea superioară a capului cu un cuțit și să îndepărtați manual dinții.
 • Puteți folosi această metodă cu toate capetele pe care le doriți, atât timp cât se potrivesc confortabil în boluri.
 • Imagine cu denumirea Peel a capului de usturoi Pasul 2
  2
  Luați cele două boluri. Acestea ar trebui să fie bine ajustate una pentru cealaltă. Pentru aceasta, alegeți un castron mai mare decât celălalt sau două boluri cu marginile suficient de largi pentru a le ține. Vasele metalice sunt ușoare, puternice și ușor de agitat, dar puteți folosi orice material. Aceiași dinți sunt ceea ce sunt responsabili pentru ruperea cochiliilor pe măsură ce îi scuturați.
 • De asemenea, puteți folosi ochelari, oale, tigăi, oale de lumină, un agitator de cocktail sau alte recipiente ușor de reglat și apoi curățate.
 • Imagine cu denumirea Peel a capului de usturoi Pasul 3
  3
  Agitați usturoiul în boluri. Puneți cuișoarele de usturoi într-unul din boluri și puneți celălalt castron cu capul în jos și puneți-l pe primul. Ridicați-le, fixați-le ferm și agitați-le din greu. Între zece și cincisprezece shake-uri ar trebui să fie de ajuns.
 • Imagine cu denumirea Peel a capului de usturoi Pasul 4
  4
  Verificați usturoiul. Dinții albi mari și albi ar trebui să fie complet decojiți. Usturoiul prea proaspăt sau soiul roșu, care este lipicios, va avea nevoie de alte câteva shake-uri.
 • Metoda 2
  Coaceți un singur cartof de usturoi  Imagine cu denumirea Peel un cap de usturoi Pasul 5
  1
  Frământați fiecare dinte cu un cuțit. Comprimați capul de usturoi pentru a separa dinții sau tăiați partea superioară cu un cuțit și separați dinții manual. Așezați partea dreaptă a cuțitului peste cartofii de usturoi și loviți cu fermitate lama cuțitului cu palma mâinii. Acum, dintele va fi un pic de spargere și puteți îndepărta cu ușurință coaja. Acum puteți tăia sau zdrobi usturoiul.
  • Dacă nu aveți un cuțit larg, puneți palma mâinii pe garzile de usturoi, apăsați ferm.
 • Imagine cu denumirea Peel o cap de usturoi Pasul 6
  2
  Strângeți cu degetele cuișoarele de usturoi. Această metodă este mai puțin eficientă, dar este utilă dacă doriți să folosiți întregul dinte fără să îl frământați. Prindeți dintele astfel încât partea plană să fie împinsă de degetul mare, iar partea ascuțită este cuplată cu degetul arătător. Strângeți degetele pentru a îndoi dintele și, astfel, separați carcasa. Scoateți toată coaja.
 • Aceasta funcționează cel mai bine pentru dinți cu cele mai subțiri.
 • Imagine cu denumirea Peel o cap de usturoi Pasul 7
  3
  Cumpărați un covor de cauciuc sau un peelier de usturoi din silicon. Aceste tuburi de cauciuc sau silicon sunt relativ ieftine și ușor de utilizat. Așezați usturoiul în tub și rotiți-l pe o suprafață și toată coaja se va stinge.
 • Puteți folosi un covor din cauciuc sau silicon în loc de tub, trebuie doar să îl rostogoliți pentru a vă forma un tub. Acest lucru economisește spațiu în bucătărie și acest lucru poate fi folosit pentru a deschide borcane sau ca o suprafață antiderapantă.
 • Imaginea intitulată Peel un șef de usturoi Pasul 8
  4
  Utilizați o presă de usturoi. Acest lucru este de a zdrobi ciorba de usturoi printr-o plasă, lăsând coajă în spatele. Unii bucătari nu le place folosind spațiul bucătărie cu ustensile de o singură funcție, dar te pot salva o mulțime de timp, dacă aveți abilitățile unui ninja cu un cuțit.
 • Aflați pe wikiCum se curăță presa de usturoi după ce a fost folosită.
 • sfaturi

  • Usturoiul roșu, usturoiul cu gât dur și în general usturoiul foarte proaspăt sunt mai greu de coaja. Este posibil să aveți nevoie să ridicați niște bucăți de piele ale acestor tipuri de usturoi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să caramelizeze usturoiCum să caramelizeze usturoi
  Cum să deshidratezi usturoiulCum să deshidratezi usturoiul
  Cum de a elimina mirosul de usturoiCum de a elimina mirosul de usturoi
  Cum sa alegi usturoiulCum sa alegi usturoiul
  Cum sa faci ciuperci umplute cu usturoiCum sa faci ciuperci umplute cu usturoi
  Cum să faci ouă amestecate cu ciuperci și usturoiCum să faci ouă amestecate cu ciuperci și usturoi
  Cum să faci hummus usturoiCum să faci hummus usturoi
  Cum se face sucul de usturoiCum se face sucul de usturoi
  Cum să faci pâine de usturoiCum să faci pâine de usturoi
  Cum sa faci pâine de usturoi veganCum sa faci pâine de usturoi vegan
  » » Cum să coajați un cap de usturoi

  © 2011—2020 ertare.com