Cum să coji o banană

Cea mai simplă și mai eficientă modalitate de a coaja o banană este de a folosi comoditatea "mâner" care are un capăt. Cu toate acestea, s-ar putea să descoperiți că această metodă convențională mășcă sfârșitul bananei și poate doriți să găsiți o altă tehnică, fie pentru că îndepărtați banana în acest fel, durerea încheie mâna sau pentru că vă plictisiți să faceți totdeauna același lucru. Cu aceste metode suplimentare nu veți fi plictisit niciodată să mănâncați o banană și veți avea câteva trucuri pentru a vă impresiona prietenii prin mânecă. Pregătește-te să începi peeling!

pași

Metoda 1
Procedura de maimuță sau capul în jos

Imagine cu denumirea Peel a Banana Pasul 24
1
Țineți banană cu tulpina în jos. Această procedură este cunoscută sub numele de metoda capului sau a maimuței și, dacă este suficientă pentru maimuțe, ar trebui să fie și pentru tine.
 • 2
  Strângeți sau împingeți vârful bananei pentru a rupe coaja. Asigurați-vă că o faceți delicat. Dacă nu o puteți face, puteți folosi unghia. Amintiți-vă că unul dintre motivele pentru care faceți acest lucru este de a evita măcinarea vârfului de banană, ceea ce se întâmplă foarte ușor atunci când utilizați metoda tradițională. Îndepărtați cu atenție, pentru a nu zdrobi celălalt capăt al bananei.
 • Imagine cu denumirea Peel a Banana Pasul 26
  3
  Coji în direcția tulpinii. Doar fă ce ai face dacă ar ține banana cu tulpina în sus, cu excepția faptului că de această dată ar trebui să-l curățați de partea îndreptată spre tulpină. Acum vă puteți bucura de banana dvs. și cel mai bun lucru este că aveți un mango pentru care să îl țineți în timp ce gustați fructele preferate.
 • Metoda 2
  Procedura de defalcare

  Imagine cu denumirea Peel a Banana Pasul 1
  1
  Luați o banană care nu este prea mare matur. În cazul în care banana este foarte matură, puteți ajunge la un dezastru atunci când încercați să o rupeți.
 • 2
  Țineți fiecare capăt al bananei și aranjați-o într-o poziție zâmbitoare. Asigurați-vă că banana este "zâmbitor" sau care are forma "U" și că nu este trist sau cazat ca a "U" invers Rețineți că, dacă o puneți în direcția opusă, veți întâmpina dificultăți în ruperea acesteia. Gândește-te în acest fel, dacă banana este tristă, atunci și tu vei fi tristă când nu o poți dezlipi.
 • 3
  Spargeți-l în jumătate cu o mișcare descendentă. Utilizați ambele mâini pentru a sparge banana pe jumătate cu o mișcare uscată, imaginați-vă că rupeți un ciocolată. Va trebui să aplicați o forță, dar nu prea mult. Amintiți-vă, dacă banana este foarte matură, coaja va fi mai moale și va fi mai greu de rupt.
 • Imagine cu titlul Peel a Banana Pasul 4
  4
  Desfaceți fiecare jumătate din banană și bucurați-vă. Acum, pur și simplu coajați fiecare jumătate din banană și bucurați-vă de fructe gustoase. Fă ceea ce faci în general, desprinde-l din vârful jos. Cel mai probabil, o porțiune din coajă este încă întregă, pentru că este dificil să se împartă complet o banană în jumătate, astfel încât peelingul ambelor părți poate necesita o anumită abilitate. Încercați mai întâi să spargeți cochilia care nu a fost divizată, apoi coajați o jumătate, mâncați-o și repetați operația cu cealaltă parte.
 • Metoda 3
  Procedura celor patru tăieturi

  1
  Ia-o cuțit ascuțit. Cu cât sunteți mai clară, cu atât mai ușor va fi să tăiați coaja de banane. De asemenea, obțineți o placă de tăiere pentru ao tăia pe o suprafață groasă și sigură.
 • 2
  Tăiați banana de pe vârf spre tulpină. Așezați banana pe placa de tocare și efectuați o tăiere longitudinală, de la vârf la tija. Dacă mânerul, adică stema, este puțin cam greu, puteți folosi mâinile pentru ao elimina când ați terminat.
 • 3
  Tăiați fiecare jumătate în lungime. Acum puneți cele două jumătăți pe panoul de tocare și le tăiați din nou pe lungime pentru a le împărți în patru părți de aproximativ aceeași dimensiune.
 • Imagine cu denumirea Peel a Banana Pasul 8
  4
  Scoateți carcasa din cele patru părți. Acum luați pur și simplu fiecare cameră și scoateți cu atenție coaja. Aceasta este o metodă ideală de a utiliza dacă doriți să invitați o parte din banana dvs. cuiva sau când doriți să vă bucurați mai încet, în secțiuni. De asemenea, arata foarte bine! Misiunea realizată.
 • Metoda 4
  Procedura de eliberare

  1
  Țineți banana de tulpină, astfel încât aceasta să curgă spre dumneavoastră. Luați tulpina cu mâna dominantă (cea care aruncă) și asigurați-vă că banana se învârte spre tine, nu spre partea opusă. Stați lângă o placă de tocat, o masă sau orice altceva care împiedică banana să zboare prea departe.
 • 2
  Aruncă banana înainte, ca și cum ar fi fost un bici. Țineți tulpina și agitați mâna și banana înainte cu o mișcare naturală descendentă. Doar mișcați mâna înainte cu o forță suficientă pentru a arunca banana înainte. Dacă o faci bine, vei termina să ții tulpina și o bandă de coajă. Dacă nu funcționează pentru prima dată, încercați din nou - considerați că această metodă necesită o practică.
 • 3


  Desfaceți restul bananelor ca întotdeauna. Acum, când ați îndepărtat o bandă din coajă, puteți să colați banana ca întotdeauna de jos în sus înainte de a vă bucura de sandwich-ul dvs. Această metodă merită cu siguranță câteva puncte pentru creativitate și prezumție.
 • Metoda 5
  Procedura miniaturilor

  1
  Faceți o tăietură mică pe suprafața vârfului tijei. Faceți tăietura pe partea interioară a curbei bananei (în interior) "U"). Acest lucru va funcționa mai bine dacă banana este destul de matură, astfel încât să nu mănânci excesiv. Cuietele mai clare, cu atât mai bine.
 • 2
  Împingeți tulpina bananei înapoi, astfel încât baza bananei să fie ruptă de tăierea pe care ați făcut-o și apoi să coajați toată coaja. Dacă o faci corect, banana nu se uda. Odată ce ați făcut tăietura, pur și simplu utilizați-o pentru a coaja restul cochiliei. Aceasta este o variantă distractivă a modului tradițional de peeling o banană.
 • Metoda 6
  Procedura de torsiune

  1
  Țineți banana cu ambele mâini. Lăsați între 5 și 7,5 centimetri (2 și 3 centimetri) între mână și mână pentru a avea un spațiu mic când răsuciți banana.
 • 2
  Răsuciți banana cu grijă, nu-l strângeți. Ar trebui să-l dați între un sfert și jumătate de tură, sau doar suficient pentru ca cochilia să se rupă.
 • 3
  Curăță banana complet. Acum, că ați deschis banana, puteți să-l coajați și să vă bucurați de ea ca de obicei.
 • Metoda 7
  Procedura de tăiere și tăiere

  1
  Țineți banana orizontal cu o mână. Când ați pus-o corect, puneți-o pe o placă de tocat în poziția respectivă.
 • 2
  Taie capetele bananei. Utilizați un cuțit pentru a elimina capetele bananei cu o tăietură rapidă și sigură.
 • 3
  Se taie coaja de banane și apoi se îndepărtează totul. Fiți atenți atunci când o faceți. Taie coaja de banane cu prudență, pentru a nu tăia dincolo de asta sau a răni mâna care o ține. Odată ce ați scos sfaturile, scoateți carcasa.
 • Imagine cu denumirea Peel a Banana Pasul 20
  4
  Bucurați-vă. Această metodă funcționează foarte bine dacă intenționați să feliați banane pentru a fi utilizate într-o salată sau pur și simplu doriți să le mâncați fără coajă.
 • Metoda 8
  Procedura tradițională

  1
  Țineți banana cu o mână, cu tija în sus. Va fi mai ușor să o rupeți dacă îl țineți în această poziție.
 • 2
  Se rupe tulpina și începe să scoată cochiliul trăgând în jos. Odată ce ați făcut-o, puteți continua să îndepărtați restul bananelor și să coajați coaja într-una sau două fâșii. Aceasta este cea mai obișnuită metodă de a coaja o banană, deci este foarte probabil că deja sunteți familiarizat cu aceasta.
 • Imagine cu denumirea Peel a Banana Pasul 23
  3
  Bucurați-vă de ea Acum mâncați banana dvs. gustoasă, mușcați-o, lăsând-o puțin mai mult și încă un pic, până când veți mânca totul.
 • sfaturi

  • Nu sunteți sigur cum să vă mâncați banana proaspăt decojită? citit "Cum sa mananci banane" pentru a găsi multe idei distractive.
  • Nu pierdeți coaja! Utilizați-l pentru a face îngrășământ. citit "Cum se face îngrășământ cu coaja de banane" pentru mai multe informații.
  • Utilizați un cuțit pentru a face o tăietură mică sub tulpină, apoi continuați să coajați banana folosind metoda tradițională. Astfel se evită pericolul potențial de a fi șlefuit, precum și de a vă oferi satisfacția bolnavului de a tăia gâtul unei banane.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bananele, de preferință mature (deși dacă sunt mai puțin mature, ele vor servi foarte bine pentru metoda relevantă)
  • Cuțit ascuțit (opțional)
  • Cutie de tocat
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci mese cu banane pentru copiiCum să faci mese cu banane pentru copii
  Cum sa faci o masca faciala de banane si miereCum sa faci o masca faciala de banane si miere
  Cum sa faci o masca de bananaCum sa faci o masca de banana
  Cum să cureți pantofii cu o bananăCum să cureți pantofii cu o banană
  Cum să vă hrăniți fața folosind o bananăCum să vă hrăniți fața folosind o banană
  Cum să profitați de coaja de bananeCum să profitați de coaja de banane
  Cum sa faci despicate banane cu fructeCum sa faci despicate banane cu fructe
  Cum să faci banane (banane) smoothie cu BaileysCum să faci banane (banane) smoothie cu Baileys
  Cum se face banana (banana) popsicles cu ciocolataCum se face banana (banana) popsicles cu ciocolata
  Cum să faci tort de bananeCum să faci tort de banane
  » » Cum să coji o banană

  © 2011—2020 ertare.com