Cum sa coji un catel de usturoi

Peelingul unui cuișor de usturoi nu este atât de dificil. Există multe modalități de a coaja, în funcție de modul în care doriți ca dintele să fie, întreg sau tăiat.

pași

Metoda 1
Peel cu un cuțit

Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 1
1
Luați un cap de usturoi și separați un dinte. Un dinte este o bucată mică în formă de pene care face parte din întregul cap de usturoi. Doar separați unul din întregul grup de vârfurile degetelor.
 • Puteți tăia sau elimina pielea albă care arată ca hârtia pentru a vă ușura mai ușor.
 • 2
  Tăiați vârful maro al usturoiului. Dacă există un vârf subțire, dur, tare, tăiați-l cu cuțitul pentru bucătărie. Acest lucru va face ca peeling usturoiul un pic mai ușor, dar nu este foarte necesar. Unii dinți nu vor avea prea mult de tăiat.
 • De asemenea, puteți tăia dintele în două. Acest lucru va facilita îndepărtarea pielii.
 • Imagine cu denumirea Peel o caracatiță de garoș Pasul 3
  3
  Plasați dintele pe o placă de tocare. Puneți partea plană pe masă, astfel încât partea usturoiului care se afla cel mai aproape de centrul capului să fie în direcția opusă față de dvs.
 • 4
  Așezați partea plată a cuțitului peste usturoi și împingeți-o din greu. Cel mai bun lucru este să dai o lovitură puternică și puternică cu palma mâinii tale. Veți auzi o criză moale. Scoateți cuțitul pentru a vedea dacă pielea se separă de dinte.
 • Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 5
  5
  Îndepărtați pielea și deșeurile cu mâinile. Este posibil să aveți nevoie de puțină practică pentru a învăța cum să măsurați cât de multă presiune trebuie să aplicați, dar când ridicați cuțitul, veți vedea că pielea iese singură.
 • Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 6
  6
  Utilizați dintele curățat, fie întreg, fie tăiat. Catelul dvs. de usturoi este gata pentru a fi folosit în bucătărie.
 • Metoda 2
  Se curata cu apa

  Imagine cu denumirea Peel a Garlic Garlic Pasul 7
  1
  Îndepărtați toți dinții de care aveți nevoie din capul de usturoi. Înainte de a continua, îndepărtați toată pielea care este ușor de coajă.
 • Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 8
  2
  Îndepărtați cuișoarele de usturoi în apă rece timp de cinci minute, asigurându-vă că acestea sunt complet scufundate. Așezați dinții în patru sau opt centimetri de apă și apoi lăsați-i să se odihnească. Apa va provoca pierderea pielii. Utilizați un metal pentru a bate usturoiul și a accelera procesul.
 • Dacă este posibil, așezați dinții într-un recipient acoperit sau într-un container etanș. Este adevărat că pielea se va desprinde dacă puneți usturoiul să se înmoaie, dar puteți, de asemenea, agitați recipientul pentru a îndepărta pielea mult mai repede.
 • 3
  Scoateți-i din apă. Pielea ar trebui deja detașată și va fi ușor de îndepărtat cu mâna. Îndepărtați pielea dintelui trăgând-o și tăiați capetele dacă există încă biciuri blocate.
 • Metoda 3
  Peel cu un cuptor cu microunde

  Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 10
  1
  Îndepărtați toți dinții de care aveți nevoie din capul de usturoi. Nu cuplați întregul cap pentru cuptor, deoarece nu îl puteți folosi ulterior (poate fi răsfățat în timp). Doar scoateți dinții pe care intenționați să-i folosiți în acest moment.
 • Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 11
  2
  Puneți cățelul (sau cuișoarele) de usturoi în cuptorul cu microunde timp de 5 sau 10 secunde. Încălziți usturoiul, plasându-l într-o tavă - trebuie să fie pentru o perioadă scurtă de timp și cu multă căldură. Veți observa că pielea sa umflat și sa desprins.


 • 3
  Tăiați pielea care este încă acolo. Taie rădăcina cu un cuțit și pielea va ieși cu ușurință.
 • Metoda 4
  Peelingul se agită

  Imagine cu denumirea Peel o caracatiță de garoș Pasul 13
  1
  Puneți întregul cap de usturoi într-un recipient din oțel inoxidabil. Aceasta este o metodă bună de a coaja întregul cap în același timp. Înainte de a începe, îndepărtați toată pielea vagă cu mâna.
 • Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 14
  2
  Acoperă containerul cu altul care este identic. Așezați cele două recipiente din oțel inoxidabil și le cuplați, formând un container mare "sigilate".
 • 3
  Țineți marginea celor două recipiente împreună și agitați. Lăsați usturoiul să sune în interiorul recipientelor timp de 1 sau 2 minute în timp ce agitați cu mare forță.
 • 4
  Deschideți recipientele și eliminați toate deșeurile. Ar trebui să stați cu fiecare dintre dinți, care cu siguranță va fi acoperită cu piele. Îndepărtați pielea și partea dificilă a capului și aruncați-le în coșul de gunoi sau în compost. Apoi, închideți recipientele.
 • Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 17
  5
  Continuați să agitați până când toată pielea iese. Este posibil să trebuiască să îndepărtați pielea subțire care este încă blocată cu mâna sau, probabil, trebuie să utilizați altă metodă pentru a îndepărta pielea din fiecare dinte (cum ar fi înmuierea usturoiului într-un recipient). Cu toate acestea, cea mai mare parte a pielii ar trebui să iasă pe cont propriu.
 • Metoda 5
  Peel cu un cioc

  Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 18
  1
  Separă dinții. Scoateți dinții de care aveți nevoie pentru a se coaja din capul de usturoi și așezați-le pe o placă de tocare.
 • Imaginea intitulată Peel o carapace de usturoi Pasul 19
  2
  Așezați dinții în mod uniform sub o cârpă uscată. Pânza va împiedica usturoiul să iasă din coș în timp ce îl lovești. Puteți folosi orice prosop de bucătărie.
 • 3
  Bateti catei de usturoi o data sau de doua ori cu ciocanul. Acest lucru va face ca coaja să se rupă, permițându-i să se coajă mai bine. Această metodă este similară cu utilizarea cuțitului, dar este mai ușor de făcut dacă aveți multe cuișoare de usturoi la un moment dat.
 • Nu aveți nevoie să zdrobiți dinții - doar le-ați lovit puțin, dar greu pentru ca pielea să iasă.
 • 4
  Scoateți dinții din carcasa exterioară pe care ați rupt-o. Ridicați materialul și îndepărtați toată pielea rămasă. Este posibil să trebuiască să taie niște capete pentru a elimina toată pielea.
 • video

  sfaturi

  • Dacă nu doriți să loviți cuțitul cu pumnul, puteți zdrobi cățelul de usturoi cu orice alt conserve din cămară.
  • Ceea ce îngreunează coaja de usturoi este uscarea pielii. Deși este adevărat, metoda de apă durează mai mult, dar este mult mai ușor de făcut și, în plus, va face dintele să rămână aproape intactă.

  avertismente

  • Evitați utilizarea unei plăci de tocat instabile.
  • Fiți foarte atent atunci când utilizați cuțite.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să caramelizeze usturoiCum să caramelizeze usturoi
  Cum să mănânci usturoi brutCum să mănânci usturoi brut
  Cum să deshidratezi usturoiulCum să deshidratezi usturoiul
  Cum de a elimina mirosul de usturoiCum de a elimina mirosul de usturoi
  Cum sa alegi usturoiulCum sa alegi usturoiul
  Cum sa faci ciuperci umplute cu usturoiCum sa faci ciuperci umplute cu usturoi
  Cum să faci fajitasCum să faci fajitas
  Cum să faci hummus usturoiCum să faci hummus usturoi
  Cum se face sucul de usturoiCum se face sucul de usturoi
  Cum să faci brânză și brânzăCum să faci brânză și brânză
  » » Cum sa coji un catel de usturoi

  © 2011—2020 ertare.com