Cum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lor

O petrecere planificată poate costa mult timp, bani și efort. Prin urmare, știind câte persoane vor participa este un factor important pentru pregătire. Cu toate acestea, în zilele noastre este dificil de a face pe oameni să confirme participarea la o invitație chiar și cu un simplu "da" sau "nu". Din fericire, puteți utiliza anumite tehnici care vă ajută să creșteți șansele de a obține răspunsurile de care aveți nevoie pentru a avea un petrecere fără a avea probleme.

pași

Partea 1
Trimiteți o invitație cu opțiunea de confirmare a prezenței

Imaginea intitulată
1
Traduceți acronimul R.S.V.P. pentru a evita confuzia. Aceasta reprezintă fraza în limba franceză Réspondez, s`il vous plait, care înseamnă literalmente răspunde, vă rog. Din păcate, este posibil ca unii oameni să nu știe această expresie și semnificația ei. Prin urmare, dacă modificați formularea invitației sau dacă includeți ceva de genul "vă rugăm să confirmați participarea dvs.", șansele unei neînțelegeri vor scădea.
 • Puteți include și expresia "trimiteți confirmarea dvs. de participare la ...".
 • Imaginea intitulată
  2
  Amintiți oaspeților dvs. de ce este important să confirmați participarea lor. În general, când primiți o invitație în tava dvs. de e-mail, este ușor să amânați trimiterea unui răspuns sau chiar să îl priviți fără să țineți cont de planificarea și efortul implicat de eveniment. Puteți folosi oricare dintre frazele indicate mai jos pentru a le permite oaspeților dvs. să știe cât de mult necesită planificarea petrecerii dvs.
 • "Pentru a avea destule alimente și băuturi pentru toată lumea, vă rugăm să confirmați participarea la eveniment."
 • "Pentru a pregăti locurile pentru toți în avans, vă rugăm să confirmați sau să refuzați participarea la petrecerea noastră".
 • Imaginea intitulată
  3
  Organizați cu claritate informațiile de invitație. Dacă există prea multă text sau dacă frazele sunt confuze, este posibil ca scopul invitației să nu fie înțeles. Unii oameni ar putea crede că tocmai ați trimis un e-mail prin care le-ați informat despre eveniment în loc să cereți confirmarea. Pentru a menționa numai punctele cheie din invitația dvs., încercați să faceți următoarele:
 • Limitați informațiile la ceea ce este strict necesar, cum ar fi care organizarea evenimentului, ce aceasta va avea loc, unde aceasta va avea loc, când va avea loc și de ce vor fi făcute.
 • Imaginea intitulată
  4
  Stabiliți un termen limită pentru a trimite confirmări. Asigurați-vă că direcționați atenția destinatarului la data indicată pentru a răspunde astfel încât să nu treacă neobservată. De asemenea, poate fi o idee bună să nu fiți atât de fermă cu termenul limită, deoarece este un lucru obișnuit ca unii oaspeți să răspundă imediat după data scadentă. Urmați aceste recomandări pentru a atrage atenția asupra acestor informații:
 • Utilizați un design captivant.
 • Scrieți cu majuscule, cu caractere cursive, subliniate sau cu un font special.
 • Imaginea intitulată
  5
  Verificați informațiile dvs. de contact O simplă tipografie sau caracteristica de auto-reîncărcare a browserului dvs. cu informații depășite ar putea determina invitații dvs. să participe la o petrecere surpriză în casa altcuiva. Prin urmare, asigurați-vă că verificați informațiile de contact de mai multe ori înainte de a trimite invitațiile.
 • Imaginea intitulată
  6
  Subliniază că răspunsul este la cazurile de declin. În multe cazuri, gazdele pot prefera ca oaspeții să răspundă numai dacă nu puteți participa la eveniment. În acest caz, asigurați-vă că vă exprimați clar aceste informații și că le-ați evidențiat, astfel încât nimeni să nu confunde scopul acestui tip de invitație.
 • Partea 2
  Asigurați-vă că oaspeții dvs. răspund  Imaginea intitulată
  1
  Trimiteți-vă invitațiile în avans. Poate că ați putea chiar să luați în considerare trimiterea unui e-mail cu informații astfel încât oaspeții să "separe data". În acest fel veți crește șansele ca acești oameni să includă evenimentul în calendarele lor și să vă amintiți de fiecare dată când revizuiesc orarele.
 • Imaginea intitulată Cereți oaspeților să primească CVVP la invitații Pasul 8
  2
  Luați în considerare timpul în strategia dvs. pentru a trimite invitațiile. Acest lucru poate fi foarte util, în special atunci când se utilizează medii virtuale. Dacă intenționați să trimiteți invitații prin e-mail, este o idee bună să o faceți noaptea într-o zi lucrătoare, deoarece acesta este momentul în care oamenii au terminat de lucru și este mai probabil să vadă notificări prin e-mail noi.
 • O altă strategie pe care o puteți lua în considerare este trimiterea unei invitații electronice devreme dimineața sau foarte târziu pe timp de noapte. În acest fel este foarte probabil ca e-mailul să apară mai întâi în căsuța de e-mail a oaspetelui dvs., astfel încât acesta să fie mai vizibil.
 • Imaginea intitulată
  3
  Include diferite mijloace pentru confirmarea prezenței. Unii dintre oaspeții dvs. se pot simți mai confortabil în comunicarea prin e-mail, în timp ce alții preferă să trimită răspunsul prin mesaj text. Dacă luați în considerare oaspeții dvs. și mijloacele lor preferate de comunicare, șansa de a obține un răspuns va crește.
 • În cazul unor evenimente mari cu invitații fizice, cum ar fi nunți, aniversări și alte întâlniri, este posibil să puteți include un plic cu adresa expeditorului pentru a returna cardul de confirmare a prezenței.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați posibilitatea de lipsă ca motivație pentru confirmare. Unele studii au arătat că creierul uman tinde să răspundă eventualelor penurie, astfel încât să puteți folosi în avantajul dumneavoastră. De exemplu, puteți include următoarele în invitația dvs.:
 • "Vă rugăm să vă confirmați prezența, astfel încât să nu existe lipsă de briose pentru copii".
 • "Nu există multe locuri la domiciliu, așadar vă rugăm să confirmați participarea la petrecere pentru a putea pregăti spațiul necesar pentru toți".
 • Imaginea intitulată
  5
  Trimiteți un cadou împreună cu invitația. Dacă includeți chiar și un mic cadou cu invitația, puteți crește posibilitatea de a obține o confirmare. Nu trebuie să fie un dar extravagant pentru a avea efectul dorit. Unele dintre lucrurile pe care le puteți atașa la o invitație fizică simplă sunt:
 • o broșă de trinket magazin
 • un balon
 • un autocolant
 • Imaginea intitulată
  6
  Folosiți un cârlig Ideea de a câștiga ceva gratuit poate servi ca o motivație excelentă și chiar vă poate ajuta să lăsați o impresie pe mintea oaspeților dvs. O modalitate de a le prinde este să informeze oamenii în invitație că, atunci când trimit răspunsul lor, vor intra în remiză pentru a câștiga un premiu, cum ar fi:
 • o sticlă de vin
 • o carte cadou în valoare de 5 USD
 • sfaturi

  • Dacă intenționați să trimiteți invitații făcute manual, asigurați-vă că scrisoarea dvs. este curată și lizibilă.
  • Creați o frontieră drăguță care încadrează invitația. Atingerile personale îți dau caracter și invitația ta este mai memorabilă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se scrie o invitație formalăCum se scrie o invitație formală
  Cum să invitați o petrecereCum să invitați o petrecere
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să înveți limba franceză de bazăCum să înveți limba franceză de bază
  Cum sărbători o aniversare corporatistăCum sărbători o aniversare corporatistă
  Cum să spun "noapte bună" în francezăCum să spun "noapte bună" în franceză
  Cum să spun "Numele meu este" în francezăCum să spun "Numele meu este" în franceză
  Cum să spun "dragostea mea" în francezăCum să spun "dragostea mea" în franceză
  Cum să spun "ziua de naștere fericită" în francezăCum să spun "ziua de naștere fericită" în franceză
  Cum să spun la revedere în francezăCum să spun la revedere în franceză
  » » Cum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lor

  © 2011—2020 ertare.com