Cum să comandați băuturi cu conținut scăzut de calorii la Starbucks

Dacă în fiecare dimineață vă opriți la un Starbucks și vă întrebați dacă există o opțiune mai sănătoasă, mai mică de calorii printre varietatea aparentă infinită de băuturi pe care le oferă acest lanț, acesta este articolul pentru dvs. Aici veți învăța să identificați care sunt cele mai sănătoase băuturi și cele mai bune modalități de a vă personaliza cafeaua, precum și de a interpreta informațiile nutriționale ale unui produs alimentar și de a ști care este cea mai bună opțiune în rândul mai multor posibilități.

pași

Partea 1
Alegeți băuturi mai sănătoase

Imaginea intitulată Comandați băuturi de cafea cu conținut scăzut de calorii la Starbucks Pasul 1
1
Alegeți cafea simplă. De fapt, cafeaua este considerat unul dintre cele mai sănătoase băuturi, împreună cu apă, precum și ca fiind delicioase, aproape nici calorii și, în schimb, conține o mulțime de antioxidanți, flavonoide si alte substante nutritive. Ce se întâmplă este că lucrurile pe care le adăugăm, de obicei, cafea sunt ceea ce-i un pahar plin de calorii și puțină nutriție face.
 • Așa cum am menționat deja, cafeaua în sine nu conține aproape nici un fel de calorii, deci o opțiune bună pentru o băutură sănătoasă este să comandați o ceașcă de cafea simplă și să nu adăugați mai multe calorii sub formă de zaharuri și grăsimi (de exemplu, pliculețe). zahăr, siropuri, creme, frisca sau topping de orice fel).
 • Nu vă faceți griji cu privire la dimensiune. Chiar dacă comandați o cafea mare, acest lucru nu va crește cantitatea de calorii pe care o veți consuma oricum. De exemplu, o mică cafea neagră conține 3 calorii, în timp ce una din dimensiunile mai mari conține doar 5 calorii.
 • Imaginea intitulată Comandați băuturi calde de cafea la Starbucks Pasul 2
  2
  Opt pentru un espresso ca italienii. Acest tip de cafea originară în Italia se prepară prin turnarea foarte fină a apei fierbinți prin boabele de cafea măcinate. Aceasta are ca rezultat o băutură foarte puternică și concentrată care este servită cu spumă ("smântână" în limba italiană) în partea de sus. Numai această băutură are un gust deosebit și un conținut scăzut de calorii, deși este folosit și pentru a prepara băuturi cum ar fi cafea cu lapte, cafea colorată și cappuccino.
 • Ordonați una sau două fotografii de espresso simplu, cunoscută sub numele de a "numai" sau "Doppio" în limba Starbucks. O doză de espresso conține 5 calorii și două fotografii conțin 10. Cu toate acestea, rețineți că aceste băuturi sunt de obicei mai mici decât o ceașcă standard de cafea.
 • Puteți comanda, de asemenea, o cafea americană, care constă pur și simplu din una sau două fotografii de espresso cu mai multă apă caldă și, prin urmare, este o alegere bună, deși conține puțin mai multe calorii decat cafea neagra simpla (5 calorii în cea mai mică dimensiune și 25 de calorii în cea mai mare dimensiune).
 • Imaginea intitulată Comandați băuturi calde de cafea la Starbucks Pasul 3
  3
  Cereți un cappuccino sau o cafea regulată cu lapte dacă doriți să vă tratați. Aceste băuturi sunt cele mai bune opțiuni pentru acele ocazii atunci când doriți să vă răsfățați cu ceva mai mult decât cafeaua pură. Cappuccino este o băutură, în care se adaugă apă caldă și aburi de lapte in cafea espresso, în timp ce, pentru prepararea cafelei cu lapte, se adaugă la lapte numai espresso și unele spumă.
 • Cappuccino, în cea mai mică dimensiune, conține aproximativ 80 de calorii, dar le puteți reduce la 50 dacă adăugați lapte degresat sau de soia în loc de lapte obișnuit. În cea mai mare dimensiune, conține 110 de calorii dacă adăugați lapte degresat, 120 de calorii dacă adăugați lapte de soia și 150 de calorii dacă adăugați lapte obișnuit. În general, cappuccina conține mai puține calorii și este puțin mai mică decât o café au lait, dar, din punct de vedere al gustului, este foarte asemănătoare.
 • În schimb, cafeaua cu lapte conține mai multe calorii datorită conținutului mai mare de lapte (și, prin urmare, zahăr). Deci, o cafea con leche în cea mai mică dimensiune va conține aproximativ 100 de calorii dacă adăugați lapte obișnuit și 70 de calorii dacă adăugați lapte degresat sau de soia. În cea mai mare dimensiune, va conține 240 de calorii dacă adăugați lapte obișnuit, 170 de calorii dacă adăugați lapte degresat și 190 de calorii dacă adăugați lapte de soia.
 • Dacă comandați un cappuccino sau o cafea cu lapte, adăugați mai puțin zahăr, astfel încât băutura să nu conțină atât de multe calorii. Puteți înlocui zahărul cu scorțișoară sau nucșoară, deoarece acestea conțin foarte puține calorii.
 • Imaginea intitulată Comandați băuturi de cafea cu conținut scăzut de calorii la Starbucks Pasul 4
  4
  Acordați atenție băuturilor al căror nume include un număr mare de adjective și le evitați. În contextul Starbucks, se recomandă evitarea băuturilor al căror nume include cuvinte precum "cafea mocca". "vanilie". "caramel". "ciocolată albă" sau "caramelizat măr", deoarece, în timp ce vor suna delicios, ele vor conține, de asemenea, o cantitate suplimentară mare de zahăr, grăsimi și calorii datorate îndulcitorilor și aromelor și, prin urmare, nu vor fi o opțiune bună dacă doriți o băutură sănătoasă.
 • De exemplu, din cauza îndulcitorilor, o cafea pătată cu caramel conține 240 de calorii dacă adăugați lapte degresat, 250 de calorii dacă adăugați lapte de soia și 300 de calorii dacă adăugați lapte obișnuit. Această sumă este echivalentă cu consumul unei gustări solide.
 • Mocha cafea este chiar mai rău, chiar dacă nu adăugați frisca. De exemplu, cea mai mică conține de obicei aproximativ 110 de calorii dacă adăugați lapte degresat sau soia și 130 de calorii dacă adăugați lapte regulat, în timp ce cel mai mare conține de obicei 280 de calorii cu lapte degresat, 290 de calorii cu lapte de soia și 340 calorii cu lapte obișnuit care vine numai din zahăr.
 • Partea 2
  Personalizați-vă băuturile

  Imaginea intitulată Comandați băuturi de cafea cu conținut scăzut de calorii la Starbucks Pasul 5
  1
  Comandați cea mai mică cafea. O regulă generală în Starbucks este că mărimea contează, mai ales în ceea ce privește evitarea caloriilor. De exemplu, cea mai mare cafea conține în mod obișnuit de două ori mai mult zahăr, grăsimi și calorii decât cea mai mică, în timp ce cea medie, deși nu conține atât cafeaua cea mai mare, conține de obicei între 40 și 60 de calorii. mai mult decât cafeaua cu cea mai mică dimensiune.
  • O opțiune bună este să comandați o cafea cu lapte mic în loc de cea mare pentru a consuma doar între 70 și 100 de calorii în loc de între 170 și 240.
  • Acest lucru se aplică, de asemenea, la cafea mocha cu ciocolată albă, deoarece cea mai mică va conține între 180 și 200 de calorii, în timp ce cea mai mare va conține între 450 și 510 calorii (adică aceeași cantitate pe care o veți obține de la o masă completă) .
  • Această regulă nu se aplică cafeei negre simple, deoarece nu conține aproape nici un fel de calorii. În acest caz, trebuie doar să fiți atenți să nu adăugați prea mult lapte sau zahăr.
 • Imaginea intitulată Comandați băuturi de cafea cu conținut scăzut de calorii la Starbucks Pasul 6


  2
  Adăugați lapte degresat sau lapte de soia la băuturi. Dacă nu vă place gustul amar al cafelei, cum ar fi mulți oameni, puteți prefera să beți cu lapte pentru ao deghiza și să îi oferiți o aromă mai succulentă. Totuși, rețineți că acest lucru va face ca băutura dvs. să conțină mai multe grăsimi și zaharuri. Prin urmare, o modalitate bună de a contracara aceasta este prin adăugarea laptelui degresat sau a altor alternative de calorii inferioare.
 • De exemplu, un mic cappuccino cu lapte degresat conține aproximativ 60 de calorii, în timp ce în dimensiunea sa mai mare și laptele obișnuit conține aproximativ 90 de calorii, ceea ce vă va economisi 30 de calorii.
 • De asemenea, puteți găsi opțiuni pentru băuturi care conțin numai lapte cu conținut scăzut de calorii. De exemplu, băuturile etichetate ca "slab", precum și frappuccinos etichetat ca "lumină", sunt alternative bune care sunt preparate cu lapte degresat.
 • În general, băuturile de acest tip conțin mai puține calorii datorită ingredientelor cu conținut scăzut de grăsimi. De exemplu, o cafea cu lapte "slab" în cea mai mică dimensiune, conține 60 de calorii, în timp ce o cafenea regulată cu lapte de aceeași mărime conține 100 de calorii. Pe de altă parte, a Frappuccino "lumină" Conține 90 de calorii, în timp ce una normală conține 180 de calorii.
 • Imaginea intitulată Comandați băuturi calde de cafea la Starbucks Pasul 7
  3
  Nu adăugați zahăr și niciun fel de sirop la băutură. Sucurile aromate, care sunt adesea folosite pentru băuturile speciale Starbucks, reprezintă un alt mod de a adăuga până la sute de grame de zahăr și calorii inutile la băuturi în unele cazuri. Prin urmare, puteți să întrebați barista pentru a adăuga un sirop fără zahăr la băutură sau pur și simplu omiteți-o cu totul.
 • La Starbucks există opțiunea de a adăuga siropuri fără zahăr, ceea ce le face o bună alternativă la siropurile regulate. De asemenea, puteți adăuga îndulcitori băuturii dvs., cum ar fi cele pe bază de sucraloză, în loc de zahăr obișnuit.
 • O altă opțiune este să cereți o băutură care nu are nevoie să adăugați niciun fel de sirop. De exemplu, cafea cu gheață nu mai gustoase dacă vă întrebați cu lapte degresat sau lapte de soia și zahăr, cu toate că acestea sunt de multe ori adaugă siropuri de zahăr astfel implicit.
 • Pentru a vă da o idee, o dimensiune mai mare simplă cafea cu gheață, care se adaugă atât de lapte și de sirop conține între 33 și 36 g de zahăr, care este el însuși doza zilnică recomandată de zahăr, în timp ce un Frappuccino de cea mai mare dimensiune conține între 66 și 69 g (adică de două ori).
 • Partea 3
  Comparați băuturile

  Imaginea intitulată Comandați băuturi de cafea cu conținut scăzut de calorii la Starbucks Pasul 8
  1
  Aflați cum să numărați calorii. O modalitate bună de a lua decizii conștiente și sănătoase cu privire la băuturile pe care le comandați la Starbucks este să învățați să citiți informațiile nutriționale ale alimentelor. Nu vă faceți griji: odată ce știți la ce să vă concentrați, acest lucru devine mult mai ușor decât pare. De exemplu, pentru cafea, trebuie să vă concentrați pe calorii, grăsimi și zahăr.
  • Deoarece calorii vă dau energie și joacă un rol crucial în pierderea sau câștigarea în greutate, acestea sunt cele mai importante elemente pe care ar trebui să le observați. De exemplu, dacă consumați un număr mai mare de calorii în timp, veți câștiga greutate, consumând o cantitate mai mică de calorii vă va permite să vă mențineți greutatea actuală.
  • În general, calorii vor apărea într-un mod relativ vizibil în informațiile nutriționale ale unui produs, deși în unele cazuri, va trebui să efectuați anumite calcule pentru a determina cât de multe calorii conține o băutură.
  • De exemplu, informațiile nutriționale ale anumitor alimente vă oferă doar numărul de calorii pe care o conține o porție, dar aceasta nu înseamnă că este cantitatea care conține băutura în sine. În schimb, o băutură poate conține 2,5 porții, caz în care va trebui să multiplicați acest număr cu numărul de calorii pe servire. Dacă o băutură de 2,5 porții conține 100 de calorii pe porție, va conține 250 de calorii în total.
 • Imaginea intitulată Comandați băuturi de cafea cu conținut scăzut de calorii la Starbucks Pasul 9
  2
  Acordați atenție la grăsimi și zaharuri. Acestea sunt celelalte elemente care măresc cantitatea de calorii prin adăugări cum ar fi laptele, siropul aromat, frisca, toppingurile și alte surse de zahăr, cum ar fi mierea, care nu adaugă nici o valoare nutritivă băuturii dvs., doar calorii. Prin urmare, este important să se acorde atenție conținutului acestor ingrediente în băutura dumneavoastră.
 • În informațiile nutriționale, grăsimea este de obicei printre primele ingrediente. În cazul cafelei, provine din adaosuri precum lapte, frișcă sau ciocolată.
 • Pentru ca băutura să fie sănătoasă, trebuie să conțină cel mult între 2 și 3 g de grăsime.
 • Întotdeauna amintiți-vă să înmulțiți. De exemplu, dacă comandați o băutură de 4 g de grăsime pe servire, luați în considerare numărul de porții pe care le conține, deoarece dacă conține trei porții, veți consuma 12 g de grăsimi în total.
 • Imaginea intitulată Ordine băuturi de cafea cu conținut scăzut de calorii la Starbucks Pasul 10
  3
  Căutați online informații nutriționale despre băuturile Starbucks. Cu toate acestea, rețineți că acest lucru nu va fi disponibil pentru toate magazinele Starbucks sau în toate orașele, deși în 2008 au încercat-o printr-un program pilot în anumite locuri, fapt care a făcut, de fapt, consumatorii să consume mai puține calorii. În orice caz, puteți să verificați site-ul local Starbucks pentru a vedea dacă puteți găsi acest tip de informații.
 • Cu toate acestea, este posibil să nu puteți găsi informații despre băuturile pe care Starbucks le oferă numai în anumite perioade ale anului.
 • O alta optiune este sa intrebati direct baristii cat de multe calorii, grasimi si zaharuri contin bautura pe care doriti sa o comandati sau chiar apelati serviciul clientilor pentru a face aceasta interogare.
 • sfaturi

  • O idee bună este să învățați să vă bucurați de cafea neagră reducând treptat cantitatea de zahăr și cremă pe care o adăugați până când o puteți bea timp de o săptămână. Apoi, continuați să reduceți cantitatea de zahăr și cremă pe care o adăugați până când vă obișnuiți cu aroma și bucurați-vă de ea.

  avertismente

  • Calorii obținute din surse lichide nu vă vor umple la fel de mult ca alimentele solide sau nu vă vor lua foamea, deci chiar dacă beți o cafea de înaltă calorie, este puțin probabil să fiți mulțumiți oricum.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa mananci sanatos la McDonald`sCum sa mananci sanatos la McDonald`s
  Cum sa mananci sanatos intr-un restaurant mexicanCum sa mananci sanatos intr-un restaurant mexican
  Cum să îndulci cafeauaCum să îndulci cafeaua
  Cum sa alegi cele mai sanatoase feluri de mancare sushiCum sa alegi cele mai sanatoase feluri de mancare sushi
  Cum sa faci cafea aromata cu dovleacCum sa faci cafea aromata cu dovleac
  Cum sa faci mai multa distractie apa potabilaCum sa faci mai multa distractie apa potabila
  Cum se face un Starbucks în stilul Frapuccino Java ChipCum se face un Starbucks în stilul Frapuccino Java Chip
  Cum să obțineți un card Starbucks GoldCum să obțineți un card Starbucks Gold
  Cum să comandați cafeaCum să comandați cafea
  Cum să comandați o cafeaCum să comandați o cafea
  » » Cum să comandați băuturi cu conținut scăzut de calorii la Starbucks

  © 2011—2020 ertare.com