Cum să oprești pofta de sifon

Dulceața și cofeina de sodă fac din aceasta o băutură foarte populară pentru mulți oameni. Din păcate, sifonul conține numai calorii goale și poate provoca probleme grave de greutate dacă îl luați prea des. Chiar și sifonul dietetic poate provoca creșterea în greutate. Pentru a vă opri pofta de băutură, încercați să o eliminați treptat de la regimul alimentar - în acest fel, corpul dumneavoastră se va obișnui treptat să scadă nivelurile de zahăr și cofeină.

pași

Partea 1
Faceți alegeri mai sănătoase

Imagine intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 1
1
Decideți care este scopul dvs. final. Doriți să eliminați complet sifonul din viața dvs. sau va fi o plăcere pe care o veți da o dată sau de două ori pe săptămână? Gândiți-vă la ce va fi mai bine pentru dvs. Dacă nu sunteți sigur de cantitatea de sodă pe care doriți să o opriți, utilizați un contor de calorii pentru a afla câte consumați. Puteți afla că luați sute de calorii goale sub formă de sifon.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 2
  2
  Determinați motivul pentru pofta ta pentru sifon. Pentru unii oameni, este din cauza gustului dulce - pentru alții, este din cauza cofeinei de mare. Este important să știți care este efectul sifonului asupra dumneavoastră, astfel încât să puteți găsi o alternativă care vă va ajuta să scăpați de ea.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 3
  3
  Încercați alternative pentru înlocuirea cofeinei în sifon. În cazul în care cofeina este ceea ce vă place, atât cafea cât și ceaiul vor fi opțiuni mai bune decât sodă. Aflați ce băuturi de cafea (calde și reci) și ceai sunt disponibile. Există mai multe opțiuni dincolo de cafeaua neagră și ceaiul negru. Poate doriți să încercați oricare dintre următoarele:
 • ceai rece
 • ceai negru aromat
 • la rece cafea
 • Imaginea intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 4
  4
  Explorați alternativele băuturilor dulci. Pentru mulți, ceea ce face soda este foarte atractivă este dulceața și efervescența ei. Există multe alternative care vă pot ajuta să vă satisfaceți capriciile. Există chiar și sticle de apă și borcane pe care le puteți umple cu ierburi sau fructe pentru a vă pregăti propriile ape de fructe.
 • aromate sau fructe
 • apă gazoasă
 • sucul gazificat
 • Partea 2
  Opriți dorința de a bea sifon

  Imagine intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 5
  1
  Beți un pahar de apă înainte de a bea sifon. Nu vă veți mai simți sete să beți sifon dacă beți un pahar cu apă înainte. De asemenea, va ajuta la reducerea consumului de sodă.
 • Imaginea intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 6
  2
  Începeți cu pași mici. Înlocuiți una din paharele de sodă de 240 ml (8 oz) cu apă - în acest fel, veți hidrata și veți consuma mai puține calorii. Fă-o timp de o săptămână.
 • Imagine intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 7
  3
  Găsiți un înlocuitor. Cu noroc, ați găsit o băutură (alta decât sodă), care este noua dvs. băutură zilnică. Încercați să înlocuiți una dintre paharele de sodă cu băutura nouă și cu un alt pahar cu apă. Fă-o timp de o săptămână.
 • Imagine intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 8
  4
  Continuați să reduceți consumul de sodă. Găsiți o combinație care funcționează pentru dvs. (apă, puțină sifon, puțină băutură nouă) și continuați să beți mai puțin și mai puțin sodă. Acest proces poate dura câteva săptămâni sau chiar luni. Făcând-o încet, permiteți corpului să se obișnuiască cu nivelurile inferioare de zahăr pe care le primește.


 • Partea 3
  Pune capăt la pofta de sifon

  Imagine intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 9
  1
  Încercați să opriți să beți sifon complet. Acum, că aveți apă și o altă băutură pentru a vă menține hidratat și pentru a satisface ceva din ceea ce ți-a dat sucul, sperăm că puteți să nu mai beți. Ar putea fi dificil la început, dar, mergând puțin câte puțin, ați făcut ca corpul dumneavoastră să se obișnuiască, progresiv, să scadă nivelele de sodă.
 • Imagine intitulata Stop Your Craving pentru Soda Pasul 10
  2
  Bucură-te de câteva ori. Doar pentru că sucul nu mai este un factor central în dieta dvs., nu înseamnă că nu vă puteți bucura ocazional. Bea un pahar de sifon pe săptămână, ca o ocazie specială, este o sumă acceptabilă.
 • Imagine intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 11
  3
  Rămâi angajat în scopul tău. Nu vă permiteți să vă întoarceți în obiceiuri proaste doar pentru că sunteți obosit sau doriți o doză de zahăr. Dacă vă simțiți ispitiți de mașina automată la locul de muncă, este mai bine să vă aduceți sucurile proprii. Păstrați apa ca băutură principală și nu lăsați-vă să vă absorbi pofta pentru noua dumneavoastră sifon (cafea, ceai, apă aromatizată).
 • Imagine intitulata Stop your Craving for Soda Pasul 12
  4
  Găsiți noi plăceri. Chiar dacă nu beți sifon, puteți consuma sau face alte lucruri care sunt mai sănătoase și care vă satisfac poftele. Cand incepeti sa aveti pofta de sifon, mancati, beti sau faceti ceva placut care inlocuieste dorinta de a bea. Pe lângă sucurile menționate mai sus, există și alte opțiuni, cum ar fi:
 • guma de mestecat
 • mananca un piqueo ca floricele sau nuci
 • jucați jocuri video sau pe telefonul dvs. mobil
 • vorbiți prin mesaj text cu un prieten pentru a vă oferi sprijin
 • Partea 4
  Tratarea abstinenței la cafeină

  Imaginea intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 13
  1
  Fiți pregătiți pentru niveluri scăzute de cofeină. Cantități mari de sifon vă oferă de obicei niveluri ridicate de cafeină. Deși nivelurile de cafeină din cafea sunt mai mari, dacă aveți un obicei puternic de a consuma sifon, probabil că beți mai mult decât o persoană cu un obicei puternic de a consuma cafea. Prin urmare, trebuie să vă gândiți cu atenție cum vă veți ocupa de reducerea cofeinei. Consumul de cafea neagra va ajuta, dar nu va acoperi nivelul ridicat de cofeina pe care o ofera soda. Veți simți mai obosit și mai puțin alertă decât de obicei - acest lucru poate dura câteva săptămâni în timp ce corpul se ajustează.
 • Imaginea intitulată Stop your Craving for Soda Pasul 14
  2
  Gestionează durerile de cap abținându-se de la cofeina. O retragere puternică din cofeină implică de obicei dureri de cap. Corpul tău a fost atât de folosit la niveluri ridicate de cafeină, încât va dura ceva timp pentru a se adapta la funcționarea normală. Încercați să utilizați remedii pentru durerile de cap care conțin paracetamol, care nu conține cofeină.
 • Imagine intitulată Opriți-vă dorința de sodă Pasul 15
  3
  Rămâi hidratat. Deși nu este cafeină, apa potabilă vă poate ajuta să vă mențineți plini de lichide sănătoase. Puteți, de asemenea, lupta împotriva durerilor de cap cauzate de cafeină și face corpul să se obișnuiască să bea apă ca băutura dvs. de alegere în loc de sifon.
 • Imagine intitulata Stop Your Craving for Soda Pasul 16
  4
  Așteptați când aveți nevoie de ea Este posibil ca fără cofeină să vă simțiți mai somnoros decât de obicei. Du-te la culcare devreme pentru a dormi mai mult și să ia NAP atunci când poți. Aceste perioade prelungite de somn vă pot ajuta să depășiți abstinența și să ușurați durerile de cap.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se deschide o sifon care a fost agitatCum se deschide o sifon care a fost agitat
  Cum sa mananci foarte multCum sa mananci foarte mult
  Cum să nu mai beți băuturi răcoritoareCum să nu mai beți băuturi răcoritoare
  Cum sa faci inghetata cu sifonCum sa faci inghetata cu sifon
  Cum se face gheața cu soda pulbereCum se face gheața cu soda pulbere
  Cum sa faci mai multa distractie apa potabilaCum sa faci mai multa distractie apa potabila
  Cum să faci băuturi răcoritoareCum să faci băuturi răcoritoare
  Cum se face un jeleu martiniCum se face un jeleu martini
  Cum să faci o cafea irlandezăCum să faci o cafea irlandeză
  Cum sa faci un sifonCum sa faci un sifon
  » » Cum să oprești pofta de sifon

  © 2011—2020 ertare.com