Cum să organizezi o petrecere la spa

Veți planifica o petrecere de spa pentru dvs. sau pentru prietenii dvs.? Acest articol vă va ajuta să știți cum să faceți o petrecere extraordinară pe care toată lumea o va vorbi.

pași

Imagine cu denumirea Have a Spa Party Pasul 1
1
Scrieți o listă cu persoanele pe care doriți să le invitați. Încercați să nu fiți mulți, totul va fi mai bine dacă vă invitați pe câțiva prieteni apropiați în loc de 20 sau mai mulți oameni.
 • Imagine cu denumirea Have a Spa Party Step 2
  2
  Trimiteți invitațiile cu o săptămână înainte de petrecere. Puteți crea propriile invitații, le puteți invita prin e-mail sau le puteți apela prin telefon. Întrebați-i, cu cel puțin două zile înainte, dacă pot participa. Dați-le adresa, ziua, ora, ce să aducă și tema petrecerii.
 • Imagine cu denumirea Have a Spa Party Pasul 3
  3
  Începeți să aveți totul pregătit cu o zi înainte sau în aceeași zi dimineața. Asigurați-vă că camera dvs. este ordonată și miroase bine înainte ca oaspeții dvs. să sosească. Împărțiți-vă camera în secțiuni pentru diferite stații de lucru. De exemplu:
 • biroul - zona pentru față
 • masa - zona pentru manichiura si pedichiura
 • paturile - zona de masaj
 • Imagine cu denumirea Have a Spa Party Step 4
  4
  Gata totul gata. Faceți niște măști de fructe, cum ar fi căpșuni, ovăz, avocado sau banane. De asemenea, puteți cumpăra unele la cea mai apropiată farmacie. Păstrați-le în frigider până când oaspeții dvs. ajung. Asigurați-vă că aveți toate cremele și amestecurile.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere la spa Step 5
  5
  Plasați un semn pe ușă. De exemplu, dacă vă numiți Sofia, plasați un semn care spune "Spa magnific de la Sofia" și decorați-l cu imagini de măști, emailuri și o mulțime de strălucire!
 • Imagine cu denumirea Have a Spa Party Step 6
  6
  Pregătiți alimente delicioase și sănătoase. Puteți pregăti câteva dintre aceste gustări: sandwich-uri, biscuiți cu salsa, fructe și legume proaspete, iaurt, chiar și chips-uri sau bucăți de felii de mireasă, și popcorn pentru filme.
 • Imagine cu titlul Faceți o petrecere la spa Step 7
  7
  Alegeți filmele. Puteți închiria filmele în avans sau puteți aștepta oaspeții dvs. pentru ca toată lumea să poată alege filmul.
 • Alegeți câteva filme pentru fete ca Heavy Girls sau Blonde legal.
 • Image cu titlul Have a Spa Party Step 8


  8
  Plasați muzică relaxantă
 • Imagine cu denumirea Have a Spa Party Pasul 9
  9
  Bine ați venit oaspeții dvs. la ușă. Plasați tratamentele spa în saci pentru fiecare oaspete. De exemplu, puteți pune măști, machiaj, accesorii, lac, cuie și gene false în geanta fiecărui oaspete. Pentru a face mai interesant pentru oaspeți, asigurați-vă că toți au o haină și o bandă de susținere. Vrei să se simtă confortabil și că ceea ce-și pun pe chipul lor nu-și face rău cu părul.
 • Imaginea intitulată
  10
  Asigurați-vă că parul fiecăruia este complet legat. Protejați îmbrăcămintea cu o rochie sau șorț.
 • Imagine cu denumirea Have a Spa Party Pasul 11
  11
  Începeți cu pielea și părul. Spălați-vă fețele cu un produs de curățare a feței sau apă și uscați cu un prosop. Cumpărați sau pregătiți o mască (vedeți secțiunea sfaturi) și aplicați-o pe fața fără a lovi zonele din apropierea ochilor, gurii și urechilor. Apoi, puneți un tratament sau balsam pentru păr și înfășurați-l cu un prosop. După ce faceți asta, puneți un film în timp ce vă bucurați de gustări. Aveți grijă dacă mâncați cu masca! Comediile și filmele romantice sunt cea mai bună opțiune, dar asigurați-vă că sunt potrivite pentru vârsta lor.
 • Curățați-vă pielea.
 • Imagine cu denumirea Have a Spa Party Step 12
  12
  După 15 minute puneți pauză filmului. Scoateți măștile și balsamul. Dacă este o zi însorită, ieșiți și lăsați părul să se usuce puțin. Dar, dacă nu există soare, folosiți uscătorul de păr în timp ce vizionați filmul. Asigurați-vă că atașați difuzorul!
 • Imagine cu titlul Faceți o petrecere la spa 13
  13
  Apoi periați dinții cu pastă de dinți, dacă doriți să utilizați o pastă de albire. Periați timp de 3 minute, apoi atașați și clătiți. Toată lumea se va simți curată!
 • Imaginea intitulată Faceți o petrecere la spa 14
  14
  Faceți-vă o manichiură și pedichiură în timp ce urmăriți un alt film. Nu te grăbi! Ei au tot timpul în lume. Îndepărtați picioarele și mâinile în apă, apoi îndepărtați emailul anterior. Spune-le prietenilor să-și poarte emailurile astfel încât să aibă o varietate de culori. Zece vor fi suficiente, dar încercați să aveți cât mai multe posibilități.
 • Imagine cu denumirea Faceți o petrecere pentru Spa Party Pasul 15
  15
  Faceți fotografii pentru a rămâne ca un suvenir al petrecerii.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să invitați o petrecereCum să invitați o petrecere
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să organizezi o petrecere pentru a viziona Cupa Mondială de FotbalCum să organizezi o petrecere pentru a viziona Cupa Mondială de Fotbal
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  Cum să faci o petrecere incredibilă la universitateCum să faci o petrecere incredibilă la universitate
  Cum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamaleCum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamale
  Cum sa faci o petrecere de pajamale spaCum sa faci o petrecere de pajamale spa
  » » Cum să organizezi o petrecere la spa

  © 2011—2020 ertare.com