Cum să organizezi o petrecere hawaiană

A face o petrecere hawaiană este foarte ușor! Faceți ceva informal și cereți oaspeților să se îmbrace în funcție de temă. Decorează-ți casa cu niște flori, frunze, lumânări parfumate și culori strălucitoare, astfel încât oaspeții să se simtă ca și cum ar fi în tropice. Serveste fructe de mare, bauturi si cocktailuri tropicale la petrecere. Puteți include și câteva activități distractive, cum ar fi dansul hula sau un bingo cu tema hawaiană.

pași

Partea 1
Invitați participanții

Imagine cu titlul Găzduiți un partid din Hawaii Pasul 1
1
Trimiteți câteva invitații tematice. Invitați-vă prietenii, familia sau vecinii la petrecere. Trimiteți prin e-mail sau invitații regulate cu tema hawaiană. Puteți să le decorați cu palmieri, dansatori hula sau surferi. Invitațiile pot avea, de asemenea, o temă de scene de plajă, floră sau ocean.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii Step 2
  2
  Întrebați oaspeții să se îmbrace în funcție de temă. Nu va fi dificil să le cereți să poarte costume de baie, rochii de vară sau pantaloni scurți. În timpul verii, puteți găsi cu ușurință cămăși, pantaloni scurți sau fuste cu stil hawaian (cu flori sau insule imprimate). Cereți-le oaspeților să poarte sandale sau să le dea sandale ieftine, decorate cu flori artificiale.
 • Image title Gazdă un partid Hawaiian Pasul 3
  3
  Dați oaspeților o ghirlandă hawaiană când sosesc. Dacă vrei să faci ghirlande cu flori reale, le puteți face cu o noapte înainte de petrecere. În caz contrar, cele de hârtie sunt de asemenea excelente. Plasați unul pe capul fiecărui oaspete când intră pentru a le plasa în atmosfera petrecerii.
 • Partea 2
  Decorează locul

  Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii Pasul 4
  1
  Utilizați culori luminoase Hawaii este verde, cu frunze și cu multe flori tropicale. Decorați locul cu culori luminoase pentru a imita peisajul hawaian. Alegeți fețe de masă colorate, cum ar fi roșu sau albastru, sau cu modele florale sau măști tiki. Adăugați unele îmbunătățiri de culoare complementare.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii Step 5
  2
  Faceți niște piese centrale hawaiiene. Aveți posibilitatea să umpleți vase sau boluri cu flori proaspete, cum ar fi plumeria, hibiscus sau păsări de paradis pentru a da o atingere hawaiană la mese. O alta idee este sa umpleti galeti mici cu nisip si sa plasati pe nisip cateva scoici, flori sau chiar tealights. De asemenea, puteți goli un ananas și îl puteți umple cu flori sau umbrele de hârtie.
 • Imagine cu titlul Găzduiți un partid din Hawaii Step 6
  3
  Utilizați feluri de mâncare și tacâmuri din bambus. Bamboo este nu numai biodegradabil și servește la fabricarea de compost, dar va contribui, de asemenea, la stabilirea unui mediu ideal pentru partidul hawaian. Vand vase, furculițe, cuțite și linguri din bambus la un magazin de aprovizionare de partid sau comandați-le online. Combinați-le cu niște șervețele de lână stofate.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii Pasul 7
  4
  Puneți niște torțe tiki. Tinerele Tiki amintesc petrecerile hawaiiene de pe plajă. Alegeți-le la o petrecere sau magazin de grădinărit și le introduceți ferm în grădină. În funcție de locul unde locuiți, poate fi dificil să le găsiți, astfel încât să le puteți înlocui cu orice lampă exterioară, cum ar fi lanternele.
 • Mențineți un stingător la îndemână în caz de accident.
 • Imaginea intitulată Găzduiți un partid din Hawaii 8
  5
  Puneți câteva lumânări aromatice. Alegeți câteva lumânări cu aromă de nucă de cocos, var, pene sau briza oceanului. Puneți-le peste tot pentru a răspândi mirosurile tropicale și pentru a pregăti mediul potrivit.
 • Imaginea intitulată
  6
  Adăugați un frunziș mic Dacă utilizați frunziș pentru a decora locul, fără îndoială, oaspeții dvs. vor simți atmosfera hawaiană. Căutați frunzișuri pentru a decora la un magazin de grădinărit. Puneți niște plante în ghiveci peste tot sau decorați masa cu o fustă de iarbă hawaiană. Puteți chiar să acoperiți tăvile pentru a le servi cu niște frunze de palmier sau banane.
 • Imaginea intitulată
  7
  Puneți niște decorațiuni gonflabile. Obțineți obiecte gonflabile, cum ar fi bile de plajă, palmieri sau rechini. Acestea vor fi perfecte pentru o petrecere la piscină, dar le puteți plasa și pe terasă sau în interiorul casei. Puteți folosi o mică piscină gonflabilă ca un răcitor - trebuie doar să o umpleți cu gheață și să adăugați câteva băuturi.
 • Partea 3
  Serviți hrana și băuturile hawaiiene

  Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii 11
  1
  Serveste fructe de mare. Nu este nimic mai hawaian decât o felie delicioasă de fructe de mare. Fă-i pe mahi mahi la gratar, somon sau sushi. Puteți, de asemenea, să pregătiți o creveți de cocktail ca un aperitiv sau făcând frigarui de fructe de mare.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii 12
  2
  Faceți niște pizza hawaiană. Hamul și ananasul sunt ingredientele tradiționale ale unui Hawaiian pizza. Creați o stație, astfel încât oaspeții să își poată crea propriile pizza sau să le facă în avans. Puteți chiar să le comandați dacă nu doriți să investească timp pentru gătit.


 • Imaginea intitulată Găzduiți un partid din Hawaii 13
  3
  Pregătiți niște hamburgeri. Deși hamburgerii nu sunt o masă tradițională hawaiană, ele sunt perfecte pentru partidele hawaiiene din Statele Unite. Oferă câteva soiuri, cum ar fi burgeri vegetarieni, hamburgeri cu brânză sau burgeri umpluți cu șuncă sau ceapă. De asemenea, trebuie să preparați câteva ingrediente suplimentare, cum ar fi salata verde, roșii, maioneză, ketchup și muștar.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii 14
  4
  Poi. Poi este un fel de mâncare tradițională hawaiană făcută cu rădăcina taro. Pentru a face acest lucru, pur și simplu trebuie să coajați și să aburiți rădăcina taro. Tritúrala cu un mortar de piatră sau un "ciocan pentru poi". Adăugați apă până când este netedă și lipicioasă. Apoi, serviți oaspeții hawaiian alimentar autentic.
 • Image title Gazdă un partid Hawaiian Pasul 15
  5
  Acesta prezintă fructe proaspete. Pentru o petrecere hawaiană, ananasul, guava, papaya, lychee și nuca de cocos sunt perfecte. Puteți adăuga, de asemenea, pitayas, banane, caroms și zmeură. Serviți-le separat sau tăiați-le în felii și face o salata de fructe mare pentru oaspeți.
 • Imaginea intitulată Găzduiți un partid din Hawaii 16
  6
  Pregătiți jalapeños umpluți. O atingere picantă va fi perfectă pentru o petrecere hawaiană. Goliți interiorul jalapeños și umpleți-le cu brânză, șuncă sau creveți. Apoi, gatiti-le.
 • Imaginea intitulată
  7
  Acesta oferă băuturi hawaiiene. Cocktail-urile, ca a Albastru Hawaii sau un Mai Tai, ele vor fi perfecte pentru adulți. Pentru copii, le oferim sucuri tropicale, cum ar fi ananasul, sau apă cu fructe. Decorează băuturile cu o bucată de fructe sau o umbrelă de hârtie. De asemenea, le puteți servi în jumătăți de nucă de cocos pentru a evidenția în continuare tema.
 • Imagine cu titlul Găzduiți un partid din Hawaii 18
  8
  Se servește a tort ananas răsucite. Acest tort este perfect pentru acest tip de petrecere. Pregătiți-vă singur sau cumpărați-o și serviți oaspeților acest desert delicios și revigorant.
 • Partea 4
  Planificați activitățile hawaiiene

  Imaginea intitulată Găzduiți un partid din Hawaii Step 19
  1
  Pune un film hawaian. O modalitate excelentă de a da atmosfera potrivită partidului este de a viziona un film hawaian. Sunt câteva filme bune Blue Hawaii, Ca și cum ar fi fost pentru prima oară u Valuri sălbatice pentru adulți și Moana: o mare de aventuri sau lilo & Cusatura pentru copii.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii 20
  2
  Organizați un bingo hawaian. Faceți un bingo cu tema de plajă sau Hawaii pentru oaspeți. Utilizați câteva cuvinte legate de Hawaii, cum ar fi luau, hula și insulă. Menționați cuvintele și cereți oaspeților să le marcheze dacă apar pe cartela lor. Câștigătorul va fi prima persoană care va forma un rând sau o coloană sau cine va umple întregul card.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii 21
  3
  Joacă muzica hawaiană. Obțineți o înregistrare muzicală din Hawaii sau descărcați din Internet fișiere de muzică hawaiană .mp3. Pentru a crea o atmosferă relaxată, puteți reda muzică din Kapena sau Israel Kamakawiwo`ole. De asemenea, puteți alege o muzică fericită, cum ar fi Three Plus sau Ten Feet. Găsiți niște artiști locali, cum ar fi Pepper și Jack Johnson.
 • O altă idee este să angajezi niște percuționiști polinezieni sau niște muzicieni hawaiieni.
 • Imagine cu titlul Găzduiți un partid din Hawaii 22
  4
  Dansați cu câțiva Fuste de iarbă hawaiiană. Aceste fuste sunt articole de îmbrăcăminte tradiționale hawaiiene. Puteți să le faceți sau să le cumpărați în avans sau să le faceți ca activitate de grup. Va fi chiar mai distractiv dacă găsiți o persoană care poate învăța pe toată lumea anumite mișcări ale hulei. Redați muzica și dansați oaspeții în timpul nopții.
 • Imaginea intitulată Găzduiți un partid din Hawaii 23
  5
  Faceți o limbă. Limbo este o activitate distractivă pentru o petrecere din Hawaii. Obțineți un stick de bambus la un magazin local de hardware pentru al folosi ca un baston și pentru a vedea cât de mult puteți descărca! Anulează o ghirlandă frumoasă hawaiană pentru cel care câștigă sau îi dă o protecție solară sau o cămașă hawaiană.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii Step 24
  6
  Ia niște hula-hula. Obțineți mai multe pentru oaspeți. Puneți-i în curte, pentru ca toată lumea să le poată folosi ori de câte ori doresc. De asemenea, puteți face un concurs pentru a vedea cine poate ține inelul mai mult sau cine poate face mai multe întoarceri timp de 2 minute.
 • Imaginea intitulată Gazdă un partid din Hawaii 25
  7
  Închiriați dansatori de foc. Dacă aveți suficient spațiu și buget, puteți angaja dansatori de foc pentru petrecere. Hawaiianul dansând cu focul este o tradiție veche care a apărut deoarece vulcanii au izbucnit și au risipit lava peste insule. Dansatorii de foc vor da partidului un adevărat sentiment hawaian.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci o fusta hawaiana cu serpentinaCum sa faci o fusta hawaiana cu serpentina
  Cum sa faci o petrecere de ceai pentru copiiCum sa faci o petrecere de ceai pentru copii
  Cum să faci o pizza hawaianăCum să faci o pizza hawaiană
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să organizezi o petrecere la spaCum să organizezi o petrecere la spa
  Cum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lorCum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lor
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să organizezi o petrecere pentru a viziona Cupa Mondială de FotbalCum să organizezi o petrecere pentru a viziona Cupa Mondială de Fotbal
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  » » Cum să organizezi o petrecere hawaiană

  © 2011—2020 ertare.com