Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului

Când se apropie ziua secretarului. Nimic altceva decât să organizezi o petrecere pentru ei.

Cu siguranta te-ai intrebat vreodata ce ai face fara secretara ta. Această recunoștință poate fi demonstrată prin organizarea unei petreceri sau a unui eveniment în cinstea sa și prin ce ar fi mai bine să implicați întregul birou sau companie pentru a recunoaște munca grea a secretarilor care lucrează acolo. Aici vom prezenta o serie de sfaturi care vă vor ajuta să organizați o petrecere pentru ziua secretarului.

pași

1
Alegeți ziua sărbătorii. Ziua secretarului, ca orice altă sărbătoare, nu intră întotdeauna într-o zi convenabilă. Dacă este cazul, alegeți ziua în care va avea loc evenimentul.
 • Puteți alege o zi de miercuri, joi sau vineri. Dacă este o sărbătoare care include doar colaboratori, este posibil ca majoritatea oaspeților să-și folosească weekend-ul pentru a-și împărtăși familia. .
Imaginea intitulă Efectuați un calendar roman, pasul 4
 • 2
  Planificați evenimentul în avans. Este de preferat să aveți cel puțin patru săptămâni pentru a organiza evenimentul și astfel puteți evita anumite evenimente neprevăzute. Trebuie să vă asigurați că toți oaspeții sunt conștienți de data, ora și motivul celebrării, cu o notificare prealabilă, pentru a-și putea organiza celelalte activități sau angajamente și pot participa la petrecere.
 • New-Year% 27s-Eve-with-the-family! .jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  3
  Acesta stabilește numărul de persoane care vor participa la petrecere. Mulți dintre ei au familie și ar trebui să verifice agenda lor pentru a vedea dacă pot participa. Setați numărul exact de persoane care vor participa și adăugați 5 sau 10 la acel număr. Este întotdeauna posibil ca cineva să fie însoțit sau ca un șef să facă un aspect neașteptat.
 • 4
  Creați un buget Trebuie să țineți cont de numărul de oaspeți, de locul unde va avea loc sărbătoarea, de tipul de mâncare care va fi servit, dacă banii provin de la compania în sine sau dacă toți colaboratorii trebuie să colaboreze pentru ao realiza.
 • Dacă există mai mulți secretari de departament în birou, este convenabil să creezi un buget pentru a desfășura o singură activitate care implică angajații companiei. Consultați-vă șeful sau managerul de finanțe care este procedura pentru compania să contribuie cu banii.
 • Contribuția va varia în funcție de mărimea companiei. Dacă nu există o astfel de contribuție, puteți întotdeauna să împărțiți cheltuielile între toți angajații. Deși este preferabil să creați o atmosferă magnifică, lăsați compania să-și distreze secretarii

  Imagine intitulată Fold Money for Money Clip Pasul 1
 • Imaginea intitulată Cina tradițională, Damașc, Sīria
  5
  Decideți ce fel de petrecere puteți organiza. Aveți multe opțiuni care vor face un moment bun pentru toți angajații în general, dincolo de faptul că celebrarea este îndreptată către secretari. Puteți alege între un prânz, o cină formală, o recepție cu un bufet în care toată lumea interacționează cu toată lumea, iar mâncarea este servită ori de câte ori doresc. Puteți de asemenea să închiriați o ședere pentru a petrece o zi în țară, să alegeți un club de noapte cu muzică și cocktailuri, să organizați evenimentul într-un hotel și, chiar dacă compania are suficient spațiu, puteți închiria un serviciu de catering și un DJ. încurajați întâlnirea.
 • 6
  Alegeți un cadou pentru fiecare secretar. Un cadou de la angajații companiei este un gest frumos și poate contribui la îmbunătățirea relațiilor dintre manageri și secretari. Nu ar trebui să fie ceva costisitor, ci mai degrabă util sau un frumos ornament.
 • Este important să alegeți unii prezenți în comun, adică toți primesc același dar, care poate varia în funcție de culoare sau de textura. Nu doriți să faceți o impresie greșită oferindu-vă daruri diferite, cu excepția cazului în care sunteți complet sigur de ceea ce preferă fiecare dintre ei.
 • Unele dintre cele mai plăcute cadouri sunt: ​​o zi spa, un bonus suplimentar de bani, o cină pentru două persoane sau un weekend într-un hotel.
  Imagine cu titlul Lisa`s Present 9468
 • 7
  Partidul se încheie cu ceremonia de premiere. Pentru a anima atmosfera și a da bucurie nu numai secretarilor, puteți organiza o tombolă și puteți da premii. Nu este important ca acestea să fie scumpe, dar cu cât mai multe premii sunt mai bune, cu atât mai mulți oameni vor avea ocazia să ia ceva.
 • sfaturi

  • Este întotdeauna bine să știți ce buget aveți înainte de a organiza evenimentul. Astfel puteți să citați o activitate care să vă amintiți.
  • Orice detaliu este important, dar nu trebuie să uitați niciodată o carte, bomboane sau certificate de cadou.
  • Participarea tuturor este ceva foarte amintit și special. Asigurați-vă că majoritatea angajaților participă la această sărbătoare.

  avertismente

  • Nu oferiți daruri foarte ieftine sau foarte scumpe, în mod ideal ceva care rămâne în memoria fiecăruia sau care poate fi pus în uz.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o petrecere de surprizăCum să faci o petrecere de surpriză
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să organizați o petrecere de degustare de ciocolatăCum să organizați o petrecere de degustare de ciocolată
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să faci prăjituri pentru microbii miciCum să faci prăjituri pentru microbii mici
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să organizezi un maratonCum să organizezi un maraton
  Cum să spun bună dimineața, noapte bună și zi bună în ebraicăCum să spun bună dimineața, noapte bună și zi bună în ebraică
  Cum să spun ziua de naștere fericită în ebraicăCum să spun ziua de naștere fericită în ebraică
  Cum să încorporați o afacere în CaliforniaCum să încorporați o afacere în California
  » » Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului

  © 2011—2020 ertare.com