Cum să organizați o petrecere de înghețată pentru copii

În întreaga lume înghețate sunt binevenite și în aproape fiecare oraș există o aromă sau un obicei al zonei pentru acest dulce trata. Din acest motiv, este logic să organizați acest tip de petrecere pentru copilul dvs., mai ales în aceste vremuri de probleme economice deoarece o petrecere de înghețată este ieftină și are o atracție pentru majoritatea care nu poate fi potrivită. Pe scurt, o petrecere de înghețată este o modalitate minunată pentru copilul dvs. de a sărbători orice ocazie specială cu prietenii lor.

conținut

pași

Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Ice Cream Party Step 1
1
Alegeți un loc și setați o dată. Locul petrecerii trebuie să fie accesibil tuturor oaspeților și în același timp sigur pentru copii. În mod ideal, puteți face petrecerea în propria casă, dar pentru că există circumstanțe speciale, puteți face petrecerea la domiciliul unui prieten sau membru al familiei. A face aranjamentele va dura mai mult timp, atât tu cât și proprietarul casei, comunicarea atât de bună este esențială. Dacă partidul nu va fi acasă, cereți proprietarului permisiunea cu cel puțin trei săptămâni înainte de a vă asigura că nu aveți planuri anterioare. În ceea ce privește timpul, petrecerea ar trebui să dureze între două și patru ore, în funcție de planificarea altor activități pentru copii.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Ice Cream Party Step 2
  2
  Faceți o listă de oaspeți. Decideți câte persoane ar putea fi la locul petrecerii și apoi întrebați "copilul gazdă" pe care doriți să-l invitați. Este foarte probabil că doriți să invitați prea mulți copii și munca dvs. ca adult va filtra lista de oaspeți cu ajutorul dvs. Concentrați-vă pe copii între cinci și doisprezece ani, în funcție de spațiul pe care îl aveți la dispoziție și cât de mulți bani puteți cheltui pentru alimente.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Ice Cream Party Step 3
  3
  Faceți invitații proprii și trimiteți-le. Deși există numeroase modalități de trimitere a invitațiilor, va fi ușor și gratuit dacă le dați copilului să le livreze. Trimiteți invitațiile cu o săptămână sau două înainte de petrecere. Asigurați-vă că ați cerut oaspeților lor RSVP în cursul săptămânii fie la un număr de telefon, fie la o adresă de e-mail. Acest lucru va oferi părinților timp suficient pentru a vedea dacă sunt gratuite și, de asemenea, pentru a vă căuta ingredientele.
 • Cereți în invitație dacă copilul este alergic la ceva sau are o cerință specială. Astfel, atunci când oaspeții își confirmă RSVP, ei vă pot informa dacă există ceva special pe care copiii îl au nevoie, cum ar fi înghețată fără lapte sau că nu există nuci la petrecere.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Ice Cream Party Step 4
  4


  Planificați alte activități înainte și după masă. Adresați-vă copilului ce fel de jocuri sau activități are în minte. Încercați să obțineți un amestec echilibrat de pauze și activități, deoarece o mulțime de timp liber poate deveni o provocare pentru gazda partidului. În funcție de perioada din an, puteți include jocuri precum "The hidden" sau "Ghosts in the cemetery". Este, de asemenea, o idee bună să vizionați filme, dar asigurați-vă că acestea sunt pentru minori sau pentru publicul larg, cu excepția cazului în care părinții îți dau permisiunea pentru filme mai vechi de 13 ani.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Ice Cream Party Step 5
  5
  Faceți lista de cumpărături. Utilizați următoarea listă ca ghid general deoarece există puține secțiuni ale diferitelor produse alimentare pe care ar trebui să le cumpărați. Personalizați lista pe baza preferințelor și nevoilor dvs. Toate alimentele, cu excepția fructelor proaspete, trebuie colectate cu aproximativ trei sau patru zile înainte de petrecere.
 • Inghetata. Pentru că este o petrecere de înghețată, ar trebui să ai destule. Pentru a afla cât de mult înghețată aveți nevoie, calculați aproximativ două porții de înghețată pentru fiecare copil. Aceasta este egală cu o ceașcă de înghețată pentru fiecare copil care participă. Încercați să obțineți înghețată de arome variate, dar nu uitați originalele. Cumpără vanilie, ciocolată și înghețată de căpșuni ca arome de bază, dar nu ezitați să experimentați noi arome și mărci. Dacă un oaspete vegetarian merge la petrecere, asigurați-vă că înghețata nu conține gelatină. Vor veni veganii? Pregătește-te să cumperi o înghețată fără lapte sau să pregătești al tău.
 • Garnituri de fructe. Cine ar putea uita celebrul cireș deasupra? Deși unele fructe pot avea mai multă aromă atunci când sunt proaspete, ele pot fi foarte scumpe, mai ales dacă sunt în afara sezonului. Cea mai bună alternativă este să cumpărați în principal fructe congelate, deoarece puteți dezgheța o zi înainte de petrecere. Cumpărați fructe compatibile cu bugetul și gusturile dvs. Acestea pot include cireșe, căpșuni, banane feliate, mure, zmeură și afine.
 • Nuci. Deși pot fi mai scumpe decât înghețata tradițională, migdalele, arahidele, pecanii și nucile sunt o completare excelentă pentru ei. În orice caz, este mai bine să fii prudent, deoarece mulți oameni sunt foarte alergic la ei. Chiar dacă nimeni nu a avut o reacție alergică înainte, este mai bine să păstreze nucile separate de alte alimente.
 • Cookie-uri, dulciuri și cereale. Cine nu se bucură de bucățile de biscuiți sau de tratamentul lor preferat într-o ceașcă de înghețată? Au branduri diferite de mâncăruri și tratează la îndemână, astfel încât copiii pot stropi pe înghețată. Lăsați copiii să experimenteze fructe și cereale de cacao pentru o versiune specială a paharului de înghețată (Pietricele Fruity și Cacao Puffs).
 • Sosuri și alte suplimente. Sosul de ciocolată caldă, caramelul, sosul de cireșe și cremă de marshmallow se încadrează în această categorie. Crema de marshmallow este un substitut fantastic pentru marshmallows adevarate, deoarece cele mai multe branduri nu au gelatina, care este un mare "nu" pentru vegetarieni.
 • Alte băuturi răcoritoare Puteți decide să puneți câteva pizza sau roșii de pizza în cuptor pentru adulți sau puteți avea niște pungi de chipsuri, astfel încât să aibă ceva stabilit care să contrasteze cu dulceața înghețată.
 • Bowls, conuri pentru inghetata, servetele si linguri. Trebuie să decideți dacă veți folosi boluri și linguri din casa dvs. sau dacă veți cumpăra plăci de unică folosință. Articolele din casa dvs. sunt cea mai bună opțiune pentru mediul înconjurător, dar dacă aveți de gând să aveți mulți oaspeți, opțiunea de unică folosință este mai bună pentru dvs. Încercați să folosiți hârtie în loc de spumă de polistiren sau plastic care nu este biodegradabilă.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Ice Cream Party Step 6
  6
  Decorează-ți casa Baloanele și fluxurile sunt o modalitate ieftină și ușoară de a vă face petrecerea să arate veselă și interesantă. Plasați un semn în afara casei, astfel încât oamenii să poată găsi partidul cu ușurință. Adăugați niște baloane și numele copilului gazdă pentru a vă oferi o atingere personalizată.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Ice Cream Party Step 7
  7
  Așezați mâncarea aproximativ o jumătate de oră înainte de a vă aștepta ca oaspeții să servească. Puteți aștepta puțin mai mult dacă înghețata este deja moale.
 • Împărțiți biscuiții și bomboanele mari și puneți-le (împreună cu celelalte ingrediente) în boluri cu linguri mari. Acest lucru va permite copiilor să acceseze add-on-urile lor preferate fără a fi nevoie să atingă nimic cu mâinile.
 • Asigurați-vă că există un loc pe masă pentru fiecare dintre copii. Așezați tacâmurile, servetelele și bolurile în posturile lor.
 • Sosurile de căldură care au nevoie de mai mult sau mai puțin zece minute înainte de a mânca și se toarnă în plăci mici. Acest lucru va permite sosurilor să se răcească suficient, astfel încât să le poată apuca în siguranță, dar în același timp să fie fluide și să le pună pe înghețată.
 • După cum sa menționat mai sus, ar trebui să vă asigurați că nucile sunt ușor depărtate de alte feluri de mâncare și de lingurile lor.
 • sfaturi

  • Fă-ți propriul înghețată cu fructe proaspete, dulciuri, siropuri și sosuri. Încurajează-i pe oaspeți să-și facă atitudinea.
  • Dacă intenționați să primiți oaspeți vegetarieni, fiți atenți la tratamente și înghețată care conțin gelatină. Ar trebui să fiți conștienți de multe dintre barurile de cereale, gummie dulce și marshmallows.
  • Atunci când folosesc programe de completare Asigurați-vă că niciun copil sau copil nu este alergic la oricare dintre suplimente.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dai o petrecere grozavăCum să dai o petrecere grozavă
  Cum sa faci o petrecere de ceai pentru copiiCum sa faci o petrecere de ceai pentru copii
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să organizați o petrecere de degustare de ciocolatăCum să organizați o petrecere de degustare de ciocolată
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să organizați o petrecere minunată pentru copilul dvs., care este ieftinăCum să organizați o petrecere minunată pentru copilul dvs., care este ieftină
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamaleCum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamale
  Cum sa faci o petrecere de ziua mare (12-14 ani)Cum sa faci o petrecere de ziua mare (12-14 ani)
  » » Cum să organizați o petrecere de înghețată pentru copii

  © 2011—2020 ertare.com