Cum să organizați o convențieAsigurați-vă că planificarea și evenimentul dvs. vor avea succes. Înconjurați-vă cu oameni buni care vă împărtășesc viziunea. Nominalizați o persoană (probabil dumneavoastră) ca coordonator general pentru a lua deciziile finale atunci când este necesar - această persoană trebuie să aibă

abilități de management al personalului. Acest ghid presupune că există suficiente fonduri pentru organizarea unui eveniment și, prin urmare, nu propune idei de strângere de fonduri sau ceva similar, deși acest subiect poate fi abordat în altă parte.

pași

Metoda 1
Înainte de întâlnire

Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 1
1
Calculați numărul de persoane care vor participa la convenție. Ține minte că dimensiunea contează. În funcție de natura convenției dvs., puteți sau nu să-i controlați complet mărimea. Cu toate acestea, este important să faceți niște calcule, deoarece va trebui să faceți aranjamente conform unui public estimat.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 2
  2
  Faceți planul în scris. Cu atât de mult de făcut și atât de multe detalii pentru a face față, este foarte ușor pentru pași importanți să meargă neobservate. Planificați-vă munca și lucrați la planul dvs. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să controlați delegarea și menținerea monitorizărilor în timp util.
 • Afișează numărul de persoane necesare pentru eveniment cu privire la lucruri cum ar fi operatorii de camere, operatori de iluminat, drivere de sunet, aprozi, securitate, însoțitorii de box-office, însoțitorii de parcare, chelneri, etc. Este o idee bună să se uite la organizația dvs. pentru medici sau asistente medicale, care pot oferi asistență medicală, dacă este necesar.
 • Faceți un buget. Este preferabil să finalizăm acest pas în avans pentru a verifica cerințele de sponsorizare și a stabili prețul biletelor.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 3
  3
  Rezervați local. Aceasta este cea mai importantă decizie individuală pe care o faceți cu privire la planificarea convenției. Alegeți o locație care să se potrivească cu dimensiunea estimată a grupului dvs., care are facilități curate și bine echipate și unde puteți oferi grupului dvs. de servicii alimentare în mod proaspăt și în timp util. Luați în considerare dacă participanții vor participa mai devreme sau vor rămâne mai târziu, ceea ce înseamnă că va trebui să evaluați atracțiile din apropiere.
 • Salvați data După ce ați rezervat locația, nu este niciodată prea devreme pentru a încuraja participanții potențiali să rezerve data, chiar dacă este cu un an în avans.
 • Imaginea intitulată Organizează o convenție Pasul 4
  4
  Creați un comitet Nimeni nu a spus că trebuie să planificați singur întreaga convenție, nu? Cereți ajutor, creați un comitet și vă înconjurați cu oameni entuziaști care sunt folositori, harnici și angajați. În plus, merită stabilit ideile cheie într-un grup de referință mic, pentru a evita orice supraveghere.
 • Asigurați-vă că coordonatorul general nu are nicio altă funcție în caz decât coordonarea. Coordonatorul general trebuie să prezideze toate întâlnirile de planificare înainte de eveniment și să colaboreze cu asistenții de management pentru a integra evenimentul în faza de planificare și pentru a asigura astfel un rezultat reușit.
 • Desemnați o persoană potrivită pentru a fi stăpânul ceremoniilor. În mod diferit, aceasta este cea mai importantă funcție a unui eveniment de acest fel - dacă comandantul ceremoniilor eșuează, atunci va pune întregul program în pericol.
 • Desemnați pe cineva care să se ocupe de situații neașteptate care pot apărea în timpul evenimentului. Această persoană va solicita asistenți și le poate desemna atunci când este necesar.
 • Desemnați o persoană sau un cuplu de soți ca gazde a prezentatorilor convenției. Aceasta gazdă sau cuplu gazdă vor avea grijă de participanți din momentul în care vor părăsi avionul până când se vor întoarce la aeroport după încheierea evenimentului. Aceste gazde trebuie să fie persoane de nivel înalt, deoarece reprezintă evenimentul dvs. în fața participanților.
 • Împărțiți-vă evenimentul în categorii viabile (video, sunet, servicii alimentare, securitate etc.) și desemnați o persoană (asistent manager) pentru a prelua fiecare categorie.
 • Imaginea intitulată Organizați o Convenție Pasul 5
  5
  Rezervă serviciul audiovizual în prealabil. Suportul audiovizual este unul dintre acele lucruri pe care oamenii nu le vor observa decât dacă lipsesc sau funcționează defectuos. Un suport audiovizual eficient ar trebui să fie perfect integrat în etapa principală.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 6
  6
  Amintiți-vă că dacă oamenii sunt înfometați, ei mănâncă. Pe de altă parte, ei trebuie, de asemenea, să folosească baia din când în când. Asigurați-vă că programul dvs. este structurat astfel încât participanții să aibă timp să mănânce ceva în timpul vacanțelor și pot, de asemenea, să meargă la baie dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 7
  7
  Consultați cu proprietarii sediului despre responsabilitățile dvs. cu privire la ordonanțele municipale etc. Nu te lăsa prins, întreabă! Odată ce știți ce este necesar, asigurați-vă că planificarea dvs. este acoperită. Ar fi o idee bună să pună o persoană responsabilă pentru această zonă a evenimentului.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 8
  8
  Asigurați-vă că aveți acoperire de asigurare pentru eveniment.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 9
  9
  Idee un plan de a participa la eventualele evenimente care apar dintr-o ploaie neașteptată, grindină sau zăpadă dacă alegeți o locație care ar putea fi afectată din cauza condițiilor meteorologice.
 • Metoda 2
  În timpul întâlnirii

  Imaginea intitulată Organizați o Convenție Pasul 10


  1
  Rămâi hidratat. Se pare ca este ceva foarte simplu, dar conventiile necesita ore lungi si mult timp de dezvoltare. Asigurați-vă că și personalul dumneavoastră sunt hidratate și au mâncat, astfel încât în ​​acest fel au energie și rezistență pentru a continua toată ziua (și apoi te ridici și să facă același lucru în ziua următoare).
 • Image cu titlul
  2
  Contact. Nu poți rezolva și nu te ocupi de tot ce ești singur. Păstrați o comunicare constantă cu personalul dvs., solicitați ajutor, asigurați-vă că toată lumea își îndeplinește sarcinile și solicită ajutor atunci când este necesar. Cu cât sunt mai solide abilitățile de comunicare și de conducere în timpul evenimentului, cu atât mai bine rezultatul va fi.
 • Imaginea intitulată
  3
  Adunați informații Pe lângă înregistrări, trebuie să colectați sugestii pentru îmbunătățiri, informații de contact pentru reprezentanții care pot sponsoriza sau prezenta la următoarea convenție, precum și sondaje de feedback din partea participanților. Aceste informații sunt esențiale pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți evenimentul, deci asigurați-vă că aveți nevoie de ceva timp după ce evenimentul a fost analizat.
 • Imaginea intitulă Organizați o convenție Pasul 13
  4
  Arătați fața jocului Zâmbiți, fiți prietenoși și primitori și reamintiți-vă personalului dvs. să facă același lucru. Când personalul ia măsuri, acesta își arată punctele forte. Asigurați-vă personalului dvs. cel mai social și mai experimentat și membrilor comisiei disponibile pentru a vă ajuta cu traficul direct și a răspunde la întrebări. Acei oameni mai prietenoși și mai organizați sunt ideali pentru a ocupa biroul de înregistrare și control. Cei mai muncitori și cei mai timizi sunt cei mai buni oameni pentru a servi ca îndrumători și în activitățile din spatele clădirilor.
 • Metoda 3
  După întâlnire

  Imaginea intitulată
  1
  Luați niște note. Acum că încheierea ta sa terminat, poți să te relaxezi, nu-i așa? Ei bine, deloc. Abordarea mai inteligentă va fi să luați câteva note pentru a vă ajuta (sau pe altcineva) să vă planificați următoarea convenție. Luați note despre ceea ce a funcționat, ce nu a funcționat, lucruri pe care le-ați plăcut și lucruri pe care nu le știați despre acest loc și ce recomandări aveți pentru a îmbunătăți evenimentul de anul viitor. Desfășurați o întâlnire informativă cu membrii comisiei, deoarece acestea vă vor oferi contribuții suplimentare, precum și conversațiile pe care le-au ținut în timpul evenimentului.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 15
  2
  Introduceți informațiile (dacă este cazul). Cu bucurie, ați reușit să adunați informații în format electronic, ceea ce elimină necesitatea înregistrării acestora. Dacă nu, în valoare de formulare de înregistrare în prealabil, mai degrabă decât după Event- acest fel, vă lista elaborată de contacte pe care le va utiliza în e-mail „Salvați data“ pentru evenimentul de anul viitor.
 • Imaginea cu titlul Organizați o Convenție Pasul 16
  3
  Analizați informațiile. Revizuiți, rezumați și analizați răspunsurile studiului participanților. Fii atent la ceea ce a lucrat, ceea ce nu a făcut și ce sugestiile făcute salutat participanții pentru a îmbunătăți procesul și experiența. Includeți aceste informații împreună cu notele dvs. din pasul anterior. În plus, verificați bugetul: ați ajustat bugetul? Ce fonduri au fost cheltuite care pot fi evitate sau omit în viitor? Cum ar putea fi mai bine cheltuite fondurile? (De exemplu, sondajele participanților pot arăta nevoia de semnalizare suplimentară pentru a evita confuzia și de a gestiona fluxul de trafic. Dacă știți acest lucru, puteți adăuga fonduri în bugetul următor anului de semnalizare).
 • Imaginea intitulă Organizează o convenție Pasul 17
  4
  Multumesc. După eveniment, trimiteți note sau vă mulțumesc scrisorilor acelor persoane importante care au participat. Aceasta include membri ai comitetului, voluntari, personal, sponsori, prezentatori, furnizori care au donat fonduri sau obiecte (flori, decorațiuni, băuturi, publicitate etc.) pentru eveniment. Nu subestima niciodată puterea de recunoștință. Când vă faceți timp să vă exprimați recunoștința sinceră, aceiași oameni și vânzători vor fi cei mai receptivi când le veți întreba anul viitor.
 • Imaginea intitulată Organizați o convenție Pasul 18
  5
  Luați decizii pentru următorul eveniment. Puteți începe prin luarea unor decizii cheie cu privire la următorul eveniment (locație, locație, prezentatori, inclusiv data și durata) pe baza feedback-ului primit și a experienței globale a întregului eveniment.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că aveți suficiente produse, cum ar fi săpun, detergent, prosoape de mână, hârtie igienică, trusă de prim ajutor etc.

  avertismente

  • Amintiți-vă că sunteți responsabil pentru locul în timpul evenimentului. Odată ce totul este terminat, participanții vor pleca și va trebui să efectueze controlul împreună cu proprietarii sediului. Asigurați-vă că le spuneți oamenilor să respecte premisele, astfel încât acestea să poată fi curățate când le returnați proprietarilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați evenimente pe FacebookCum să organizați evenimente pe Facebook
  Cum să participi la o convenție animeCum să participi la o convenție anime
  Cum să organizați un eveniment de strângere de fonduriCum să organizați un eveniment de strângere de fonduri
  Cum să organizezi o cină de repetițieCum să organizezi o cină de repetiție
  Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretaruluiCum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului
  Cum să organizați un turneu de golfCum să organizați un turneu de golf
  Cum de a alege un caracter anime pentru cosplayCum de a alege un caracter anime pentru cosplay
  Cum sa faci costume CosplayCum sa faci costume Cosplay
  Cum să obțineți numărul persoanei care vă placeCum să obțineți numărul persoanei care vă place
  Cum să organizezi un maratonCum să organizezi un maraton
  » » Cum să organizați o convenție

  © 2011—2020 ertare.com