Cum să organizați o petrecere de degustare de ciocolată

O petrecere de degustare de ciocolată este un concept al cărui scop este să aibă un timp delicios. Acest eveniment vă va permite să mâncați o mulțime de ciocolată în cantități mici, să vă comparați opiniile despre gust și poate chiar să descoperiți un nou tip de ciocolată pe care nu doriți să nu mai încercați. O petrecere ca aceasta este o modalitate excelentă de a vă întâlni cu prietenii sau familia și de a permite copiilor să participe și ei pentru că nu implică alcool. Mai presus de toate, veți avea o scuză excelentă pentru a vă lăuda cu ciocolată gourmet, toate pentru o cauză bună.

pași

Partea 1
Planificați evenimentul

Imaginea intitulată Aveți o petrecere de degustare a ciocolatei Pasul 1
1
Programați petrecerea în după-amiaza sau într-o intermediere a nopții. Partidul ar trebui să aibă loc după o masă, astfel încât oaspeții să se simtă mulțumiți, dar nu se simt foame în așteptarea următoarei mese.
 • Imagine cu titlul Faceți o petrecere de degustare a ciocolatei Pasul 2
  2
  Alegeți oaspeții. Veți obține cea mai bună interacțiune cu un grup de între 6 și 8 persoane, precum și va fi mai convenabil din punct de vedere al costurilor. Ar trebui să inviți oameni care doresc să guste alimente în loc să-l devoreze. Este mult mai probabil ca o persoană care este ca vinul De asemenea, am avut o bună petrecere la o petrecere de degustare de ciocolată.
 • Imaginea intitulată Aveți o petrecere a degustării de ciocolată Pasul 3
  3
  Alegeți meniul Puteți alege dintr-o gamă largă de ciocolată. Alegeți câteva tipuri diferite de ciocolată pe care nu le-ați încercat niciodată.
 • De asemenea, puteți opta pentru ciocolată organică și obținută prin comerț echitabil, precum și discuții cu invitații dvs. despre fabricarea ciocolatei și mecanismul industriei de cacao.
 • O altă opțiune este de a include, de asemenea, câteva ciocolată preparate cu lapte de oaie sau lapte de capră pentru a da evenimentului o întorsătură amuzantă. De asemenea, puteți obține ciocolată care conține chili, smochine, pâine și curry (deși nu toate aceste ingrediente sunt într-o singură ciocolată).
 • De asemenea, puteți oferi oaspeților dvs. bomboane de ciocolată a căror conținut de zahăr este mult mai mic decât cel la care sunt obișnuiți. Ar putea părea amar la început, dar le-ai putea provoca să încerce să detecteze arome pe care dulceața ar eclipsa în mod normal.
 • De asemenea, puteți seta o temă oferind bomboane preparate în regiunea în care locuiți (dacă puteți găsi suficient). Găsiți cel mai apropiat oraș unde există un magazin de ciocolată sau o ciocolată.
 • Imaginea intitulată Aveți o petrecere de degustare a ciocolatei Pasul 4
  4
  Cumpărați o cantitate suficientă de ciocolată, astfel încât toată lumea să le poată încerca. Cantitatea de ciocolată ar trebui să fie suficientă pentru ca fiecare oaspete să încerce două pătrate din fiecare bară. Rețineți că scopul acestui partid este gust, nu mănâncă ciocolata.
 • Image cu titlul Ia o petrecere de degustare a ciocolatei Pasul 5
  5
  Faceți o foaie pentru a lua note. Aceasta ar trebui să aibă aspectul unei foi de calcul, în care există coloane desemnate pentru aromă, gust, textură și finisare, iar în partea stângă o listă de bomboane pe care le-ați selectat. Apoi, faceți mai multe copii ale acestei foi și plasați-le acolo unde sunt la îndemână pentru oaspeți, împreună cu pixuri sau creioane.
 • Pentru a încuraja oaspeții să împărtășească cu ceilalți, puteți numi bomboanele în mod diferit pe fiecare coală, astfel încât există întotdeauna, de exemplu, doi oameni aleatorii care încearcă o anumită ciocolată.
 • Asigurați-vă că specificați că oaspeții încearcă cele mai dulci bomboane de ciocolată la sfârșit dacă unele sunt mai dulci decât altele.


 • Partea 2
  Continuați în ziua petrecerii

  Imagine cu denumirea Faceți o petrecere de degustare a ciocolatei Pasul 6
  1
  Instalați un tabel în care plasați fiecare tip de ciocolată pe plăcuța proprie. Tăiați ciocolata în bucăți ghidate de mărcile de pe bare.
  • Pentru a obține un aspect mai sofisticat, le puteți aranja sub forma unei mici piramide.
  • Asigurați-vă că oaspeții dvs. știu ce ciocolată au gustat. De exemplu, ați putea plasa o bară de ciocolată nedeschisă lângă plăcuța corespunzătoare. Cu toate acestea, puteți utiliza și etichete generice, cum ar fi "Ciocolata 1", dacă nu doriți ca oaspeții să știe ce ciocolată au încercat (de exemplu, în cazul în care nu doriți ca percepția pe care o pot avea asupra unui brand să afecteze opinia lor sau că doriți să determinați dacă pot detecta diferența în ciocolată organică sau ciocolată cu lapte de oaie). Apoi, puteți dezvălui ce ciocolată este.
 • Imagine cu titlul Faceți o petrecere de degustare a ciocolatei Pasul 7
  2
  Oferă un agent de curățare pentru palat (de exemplu, pâine sau biscuiți simpli). De asemenea, trebuie să le oferiți apă și șervețele.
 • Partea 3
  Continuați în timpul petrecerii

  Imagine cu titlul Ia o petrecere de degustare de ciocolată Pasul 8
  1
  Vorbiți pe scurt tuturor cu privire la degustarea ciocolaților. Pentru aceasta, vă poate ajuta să citiți articolul wikiHow Cum să gustați ciocolată neagră. Cel mai important lucru este să subliniezi oaspeților dvs. că scopul este să gustați ciocolata într-un mod conștient și deliberat, în loc să o înghițiți repede.
 • Imagine cu titlul Faceți o petrecere de degustare a ciocolatei Pasul 9
  2
  Comparați notele. La sfîrșitul petrecerii, ar trebui să întrebați pe ceilalți ce fel de ciocolată le-a plăcut cel mai mult și de ce. Dacă doriți să fiți generoși, puteți chiar să dați fiecărui oaspete un bar de ciocolată preferată pentru a lua acasă.
 • sfaturi

  • Dacă doriți ca evenimentul să fie mai casual, puteți organiza o petrecere Fond de ciocolată
  • O modalitate de a mări petrecerea este de a juca jocuri cu ciocolată. Un exemplu este un joc în care oaspeții se îmbracă elegant și încearcă să mănânce o ciocolată cu furculiță și cuțit în timp ce aruncă zaruri. Puteți căuta acest joc online pentru a afla mai multe despre reguli și procedură.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci scutece cu ciocolată pentru un duș pentru bebelușiCum să faci scutece cu ciocolată pentru un duș pentru bebeluși
  Cum sa faci o masca faciala de ciocolataCum sa faci o masca faciala de ciocolata
  Cum se face ciocolată caldă într-un cuptor cu microundeCum se face ciocolată caldă într-un cuptor cu microunde
  Cum să faci ciocolată de casăCum să faci ciocolată de casă
  Cum sa faci grupuri de arahide acoperite cu ciocolataCum sa faci grupuri de arahide acoperite cu ciocolata
  Cum sa faci popcorn cu ciocolataCum sa faci popcorn cu ciocolata
  Cum sa faci tort de ciocolata cu pereCum sa faci tort de ciocolata cu pere
  Cum se face sos de ciocolată fierbinteCum se face sos de ciocolată fierbinte
  Cum să faci trufe de ciocolată și romCum să faci trufe de ciocolată și rom
  Cum de a face un fudge mentaCum de a face un fudge menta
  » » Cum să organizați o petrecere de degustare de ciocolată

  © 2011—2020 ertare.com