Cum să organizați o petrecere bună la domiciliu

Organizarea unei petreceri la domiciliu este o modalitate distractivă de a sărbători cu prietenii și de a cunoaște oameni noi. Pentru a organiza o petrecere bună, trebuie să o planificați și să vă asigurați că aveți gata să vă pregătiți casa când oaspeții dvs. sosesc. Există multe lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a vă distra partidul și pentru oaspeții dvs. să creadă că este epic.

pași

Partea 1
Decideți ce fel de petrecere veți organiza

Imaginea intitulată
1
Organizați o petrecere tematică. O modalitate ușoară de a face o petrecere bună este organizarea unei petreceri tematice. Planificând o petrecere tematică, puteți să vă îmbinați cu ușurință decorațiile, mâncarea, muzica și activitățile, făcând astfel petrecerea mai coerentă. Temele pot varia de la o anumită perioadă, cum ar fi anii 50, la culori, cum ar fi o petrecere roșie și neagră. Tema petrecerii dvs. poate fi, de asemenea, o sărbătoare specifică, cum ar fi Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Independenței.
 • Imaginea intitulată
  2
  Invitați-vă prietenii pentru un anumit eveniment. Un alt tip minunat de petrecere pe care îl puteți organiza în casa dvs. este unul axat pe un anumit eveniment. Invitați-vă prietenii să vizioneze un eveniment la televizor, să facă o petrecere pentru ziua de naștere a unei persoane sau pentru o vacanță. Este mai ușor să alegeți tema atunci când aruncați o petrecere concentrată pe un anumit eveniment.
 • Organizați o petrecere Super Bowl (Super Bowl) pentru toată lumea să vadă meciul din acest an. Asigurați-vă decorațiunile și alimentele dvs. aparțin jocului sau echipelor care se joacă în Super Bowl.
 • Organizați o petrecere la domiciliu pentru ziua de naștere a unui prieten sau pentru o vacanță, cum ar fi Revelionul.
 • Invitați un grup de prieteni pentru a vedea o prezentare a premiilor, cum ar fi Premiile Oscar. Creați un sentiment de eleganță pentru petrecerea dvs. folosind culori cum ar fi alb, negru și aur.
 • Imaginea intitulată
  3
  Organizați o petrecere centrată pe o activitate. Puteți organiza o petrecere la domiciliu axată pe o activitate specifică, astfel încât toți oaspeții să se distreze într-un grup. Unele activități care sunt distractive pentru o petrecere sunt karaoke și dans. O altă activitate distractivă este de a crea o enigmă a unei crime, în care fiecărui oaspete i se atribuie un rol și încearcă să rezolve un mister.
 • Partea 2
  Asamblați invitațiile

  Imaginea intitulată
  1
  Decideți câte persoane veți invita. Numărul de persoane pe care le invitați va determina stilul petrecerii dvs. Dacă există puțini invitați, petrecerea va fi mai intimă și va permite loc de discuții mai profunde. Cu toate acestea, dacă aveți mulți oaspeți, petrecerea dvs. va avea o atmosferă diferită. O petrecere cu mulți oameni este o modalitate excelentă de a face noi prieteni și, în plus, dă naștere unor conversații atât de serioase. Dimensiunea casei dvs. va determina, de asemenea, numărul de oaspeți pe care îl aveți, deoarece nu veți dori o casă atât de aglomerată încât oamenii să nu poată să se miște cu ușurință.
  • Veți avea nevoie de 0,8 până la 1 m pentru o petrecere de cocktail confortabilă și aproximativ 0,5 până la 0,7 m pentru o petrecere mai mare. Pentru a ști câți oameni să invitați, împărțiți numărul de metri în zona unde va avea loc petrecerea cu numărul de metri pe persoană pe care doriți să o utilizați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Alege modul în care vei trimite invitațiile. Există mai multe modalități de a face invitații pentru petrecerea dvs. de domiciliu. Puteți trimite invitații prin poștă, puteți trimite e-mailuri sau puteți trimite invitații prin intermediul rețelelor sociale. Ar trebui să le trimiteți săptămâni în avans, astfel încât prietenii dvs. pot programa să meargă la petrecere înainte de timp.
 • Există mai multe companii online care vă permit să alegeți un model de invitație și să îl trimiteți la adresa de e-mail a prietenilor dvs. Multe dintre aceste invitații sunt concepute pentru a avea impresia de a fi făcute din hârtie și pentru a se potrivi cu tema petrecerii. De asemenea, vă permit să vă monitorizați invitația și să oferiți oaspeților dvs. o modalitate mai ușoară de a confirma participarea lor.
 • Imaginea intitulată
  3
  Includeți informații importante în invitația dvs. Trebuie să includeți în invitație data, ora și locul pentru oaspeții dvs. pentru a afla când și unde va avea loc petrecerea dvs. Acesta include, de asemenea, alte detalii importante, cum ar fi informațiile dvs. de contact pentru ca persoanele să confirme asistența sau să vă contacteze dacă au întrebări. De asemenea, plasați în invitație tot ce doriți să aducă oaspeții.
 • Este important să includeți ora de încheiere în invitație dacă doriți ca oaspeții dvs. să plece la un anumit moment.
 • Un alt detaliu important pe care ar trebui să-l includeți în invitație este dacă există un cod de îmbrăcăminte. Dacă doriți ca oaspeții dvs. să aibă o anumită rochie, asigurați-vă că o indicați în invitație. Un exemplu clar în acest sens ar fi dacă doriți ca oaspeții dvs. să poarte costume care se potrivesc cu tema petrecerii.
 • Partea 3
  Puneți petrecerea

  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați iluminarea corectă pentru a crea mediul. Luminile pe care le folosiți pot crea un anumit tip de atmosferă la petrecere, deci este esențial să alegeți iluminatul adecvat. Trebuie să aveți iluminare adecvată la intrare pentru a primi oaspeții. Zona principală, unde vor fi oaspeții dvs., ar trebui să aibă o iluminare mai mică pentru a crea o atmosferă mai intimă. Spațiul în care oaspeții vor dansa ar trebui să aibă o lumină chiar mai mică sau ar trebui să fie iluminată cu lumini de petrecere, cum ar fi lumina ultravioletă sau bețele fluorescente.
  • Diferitele tipuri de lumină pot crea un mediu diferit, deci gândiți-vă la ce tip de petrecere doriți atunci când alegeți iluminarea. Lumânările și lămpile elegante pot crea o atmosferă intimă și luxoasă. Tiperele Tiki și luminile de sărbătoare creează o atmosferă festivă pentru o petrecere.
 • Imaginea intitulată
  2
  Pregătiți decorațiunile. Luați în considerare ideea de a avea niște prieteni să facă parte din grupul VIP și să îi invitați să vină mai devreme și să vă ajute să puneți lucrurile împreună pentru petrecere. Creați iluminatul în toate încăperile unde are loc petrecerea și puneți fețe de masă în care veți servi mâncarea. Încercați să agățați baloane sau streamere care se potrivesc culorilor temei. De asemenea, puteți afișa postere și bannere ca decor pentru petrecere.
 • Plasați elementele centrale pe toate mesele, care reflectă tema petrecerii sau atmosfera.
 • Utilizați lucruri pe care le-ați folosit deja ca parte a decorului. De exemplu, pentru o petrecere de pădure puteți umple un pitcher cu ananas pentru al folosi ca o piesă centrală.
 • Imaginea intitulată
  3
  Creați un sentiment bun în casa dvs. Este important să creați un sentiment bun în casa dvs., astfel încât oaspeții dvs. să meargă după sentimentul pe care îl doriți. Ar trebui să opriți luminile și să închideți ușa încăperilor în care nu doriți oaspeților să intre. Ar trebui să existe o cale naturală trasă de la intrarea în cameră cu mâncarea și spațiul în care doriți să fie oaspeții voștri. Ar trebui să păstrați barul, mâncarea și muzica în zone separate, cu spațiu între ele. De asemenea, este important să existe spații separate pentru ca oaspeții să aibă conversații private sau să danseze.
 • Partea 4
  Alege muzica

  Imaginea intitulată
  1


  Efectuați o listă de redare sau un CD. Vrei să existe muzică suficientă în timpul întregii petreceri, așa că este important să te gândești la durata întregii petreceri atunci când joci lista de redare. Lista ar trebui să înceapă cu cântece moi care creează un sentiment de relaxare în timp ce oaspeții sosesc. În timpul nopții, muzica ar trebui să înceapă să se miște mai mult, astfel încât oaspeții să se simtă încurajați să danseze. Pentru a termina noaptea, puteți reda melodii mai lent și mai silențioase.
  • Încercați să utilizați radiourile pe internet pentru a vă crea postul propriu și pentru a reda muzică pe tot parcursul nopții.
  • De asemenea, puteți solicita oaspeților dvs. să creeze propriile playlisturi și să se rotească în rolurile principale la petrecere.
 • Imaginea intitulată
  2
  Redați muzică care se potrivește cu tipul de petrecere dorit. Este important să știți ce tip de petrecere doriți să organizați atunci când vă gândiți la ce fel de muzică doriți să jucați. Dacă dorești ca oamenii să danseze, să pună cântece amuzante și vesele și să includă melodii care au propria lor coregrafie, cum ar fi "Watch me" de Silento. Pentru o petrecere mai mică și mai intimă, puneți melodii cu un volum mai mic.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați în considerare ideea de a angaja un DJ sau o trupă. Când organizați o petrecere mare, este o idee bună să angajați un DJ sau o trupă care să vină la dvs. acasă. Un DJ va cânta melodii pentru a vă distra petrecerea toată noaptea. De asemenea, o trupa este o completare extraordinara la o petrecere la domiciliu si ii face pe oaspeti sa se simta ca si cum ar fi la un concert privat. Acest lucru vă va ajuta petrecerea să aibă o atmosferă plină de viață în care toată lumea se distrează.
 • Partea 5
  Coordonează activitățile

  Imaginea intitulată
  1
  Fă-ți invitații să joace jocuri pentru petreceri. Veți adăuga distracție petrecerii dvs. dacă vă faceți invitații să joace jocuri pentru petreceri. Există jocuri de grădină, cum ar fi cornhole, cricket și volei, care sunt minunate pentru oaspeții dvs. de a juca. Este, de asemenea, o completare extraordinară pentru petrecere de a avea o ping-pong, o masă de fotbal sau o masă de biliard. De asemenea, există numeroase jocuri de cărți pentru petreceri pe care le puteți cumpăra și pentru a vă oferi oaspeților să se distreze jucând.
 • Imagine cu titlul Aveți un partid bun în casă Pasul 14
  2
  Ride o mașină de karaoke pentru o noapte plină de distracție. O mare activitate pe care o puteți desfășura la petrecere este karaoke. Oaspeții dvs. se vor distra cu melodii de cântat și de dans. Marele lucru despre karaoke este că oferă muzică și distracție! Puteți închiria o mașină de karaoke de la o companie de închirieri de echipamente de petrecere sau puteți utiliza o aplicație pe telefonul dvs. mobil.
 • Imaginea intitulată
  3
  Spații separate pentru diferite activități. Dacă intenționați să organizați mai multe activități, trebuie să vă asigurați că aveți spații separate pentru fiecare dintre ele. Vrei să ai suficient spațiu pentru ca oaspeții tăi să poată participa cu ușurință. Puteți desfășura activități pe verandă sau în grădină și alte activități în cameră sau în subsol.
 • Partea 6
  Organizați alimente și băuturi

  Imaginea intitulată
  1
  Creați o stație de băuturi "faceți-o singură". O modalitate ușoară de a pune la dispoziția clienților dvs. băuturi și de a nu fi baristi este înființarea unei băuturi. Puteți folosi o masă laterală sau un cărucior de băutură pentru a pune alcoolul, shakers, gheață, ochelari și mixere, astfel încât oaspeții dvs. să își creeze propria băutură distractivă.
  • Este o idee bună să aveți o mică carte de rețete pentru oaspeții dvs. Ei pot să vadă în carte pentru băutura lor preferată și să fie propriul lor barman și, astfel, să pregătească o băutură perfectă. Asigurați-vă că aveți toate ingredientele necesare pentru fiecare băutură din cartea dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Oferiți gustări oaspeților dvs. Gustări sau gustări pentru a vă oferi oaspeților dvs. este o modalitate excelentă de a servi mâncare la o petrecere de casă. Oaspeții vor putea mânca pe măsură ce îi vor înfometa în timpul nopții, astfel vor fi fericiți. Pregătiți gustări în avans, astfel încât să nu trebuiască să le pregătiți toată noaptea. Pregătiți suficientă mâncare pentru a înlocui piqueosul care se termină rapid.
 • Asigurați-vă că aveți suficient piqueos, care sunt ca feluri de mâncare principale, precum și gustări. Vrei să te asiguri că oaspeții tăi sunt mulțumiți. Este o idee bună să serviți aperitive, cum ar fi chifteluțe, cârnați de cârnați, sos de fasole sau aripi de pui.
 • Puteți pregăti gustările într-un mod distractiv, servind-le într-un mod special. De exemplu, serviți cupcakes în cutii de plastic pentru Martini sau folosiți bețișoare de covrigi, în loc de scobitori, ca gustări.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați în considerare ideea de a angaja un serviciu care să aibă grijă de catering sau care angajează un barman. Dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la mâncare pentru a vă bucura de petrecere, puteți închiria un serviciu de catering pentru a pregăti și servi mâncarea. Deși este o alternativă costisitoare, vă va permite să vă distrați mai mult. O altă idee grozavă este să angajezi un barman care să amestece și să servească băuturi. Dacă angajați un barman profesionist pentru a le servi, oaspeții dvs. se vor simți speciali și vor avea posibilitatea de a comanda orice băutură doresc.
 • Imaginea intitulată
  4
  Asigurați-vă că alimentele și băuturile corespund tipului de petrecere pe care îl organizați. Dacă alegeți să aveți o petrecere tematică, puteți face alimente și băuturi să se potrivească cu tema petrecerii dvs. Puteți folosi anumite culori pentru petrecere și puteți servi doar alimente și băuturi care se potrivesc acelor culori. Dacă tema partidului dvs. este legată de o anumită perioadă de timp, luați în considerare servirea hranei și a băuturilor care au fost populare și parte din acel moment.
 • sfaturi

  • Informați-vă vecinilor că veți avea o petrecere, astfel încât să știe că poate exista un zgomot mai mic decât de obicei.
  • Păstrați toate obiectele dvs. valoroase și fragile într-un loc în care oaspeții dvs. nu vor fi. În acest fel, niciun oaspete nu vă va sparge accidental statuia de cristal preferată.
  • Aveți un loc unde oaspeții dvs. își pot pune hainele și portofelele. Asigurați-vă că este într-un loc sigur, astfel încât să fiți singurul care are acces în acea cameră.
  • Asigurați-vă că aveți un spațiu separat pentru oaspeții dvs. să doarmă în cazul în care trebuie să petreacă noaptea.

  avertismente

  • Invitațiile trimise de rețelele sociale pot circula foarte ușor. Asigurați-vă că spuneți invitaților dvs. să nu invitați pe alții dacă doriți să vă mențineți petrecerea limitată la un anumit număr de persoane.
  • Multe zone au ordonanțe care specifică faptul că, după o oră, zgomotul trebuie păstrat la un anumit volum. Dacă zgomotul petrecerii voastre devine foarte tare, puteți apela poliția să o micșoreze.
  • Dacă oferiți alcool, trebuie să vă asigurați că toți cei care beau la petrecere au o vârstă legală de consum. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că nu aveți băuturi minore, deoarece vă pot acuza de o infracțiune dacă un minor este prins de băut la petrecere.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dai o petrecere grozavăCum să dai o petrecere grozavă
  Cum să faci o petrecere de surprizăCum să faci o petrecere de surpriză
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să organizați o petrecere de degustare de ciocolatăCum să organizați o petrecere de degustare de ciocolată
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să organizați o petrecere pentru ziua secretaruluiCum să organizați o petrecere pentru ziua secretarului
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să te distrezi la o petrecereCum să te distrezi la o petrecere
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  » » Cum să organizați o petrecere bună la domiciliu

  © 2011—2020 ertare.com