Cum să organizați o reuniune promoțională

Oamenii preferă să planifice întâlniri ale clasei lor, pe măsură ce celebrează succesele vieții colegilor lor și se reconectează cu foștii colegi de clasă. Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a planifica o întâlnire care poate crea amintiri care vor dura o viață.

conținut

pași

1
Formați un comitet de ședință. Alegeți oameni pentru a face mai mult decât vă cere să vă asigurați că întâlnirea este un succes. Numește o persoană care să organizeze conferințe și să stabilească agende de întâlnire pentru organizație; Numiți oa doua persoană care să supravegheze sectorul financiar al reuniunii.
 • 2
  Nu subestimati niciodata munca implicata in planificarea unei intalniri. Împărțiți-vă munca cu membrii comisiei pe care ați format-o. În general, există multe și multe detalii care sunt necesare și trebuie rezolvate.
 • 3
  Începeți să vă planificați întâlnirea cu un an înainte de data reală. Unele locuri care ar putea fi interesate, pot necesita până la un an în avans pentru rezervare. Timpul este necesar, de asemenea, deoarece unii dintre partenerii dvs. de absolvire pot trăi foarte departe și vor avea nevoie de timp pentru a participa la întâlnire la data specifică.
 • 4
  Faceți cunoștință cu membrii comisiei cel puțin o dată pe lună în persoană sau prin apel la conferință pentru a discuta despre detaliile întâlnirii pe care o planifică. În timpul întâlnirilor, împărțiți activitățile planificate în grupuri de lucru.


 • 5
  Proiectați un buget Va trebui să luați decizii cu privire la cât de mult veți plăti pentru a acoperi cheltuielile diferitelor articole.
 • 6
  Planificați întâlnirea de clasă într-un weekend, mai ales o vineri sau o sâmbătă și o faceți la sfârșitul verii sau la începutul toamnei.
 • 7
  Planificați activități care pot avea un impact asupra reuniunii. Ar putea fi o idee bună să planifici câteva discursuri, să aduceți un omagiu tovarășilor care au murit în ultimii ani. Dar îi alocă majoritatea întâlnirilor pentru a socializa liber. O altă mare atracție este o expunere de diapozitive într-un colț al camerei. Dacă doriți să dansați în cadrul întâlnirii, puneți muzica generației voastre.
 • 8
  În ziua întâlnirii, asigurați-vă că toți oaspeții sunt înregistrați în mod corespunzător.
 • sfaturi

  • Reuniunea dvs. poate fi un succes dacă comitetul este bine organizat și poziționat.
  • Invitați o persoană mister la întâlnire, poate un profesor sau un student care a devenit faimos.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ajungeți la întâlniri la timp și să opriți amânareaCum să ajungeți la întâlniri la timp și să opriți amânarea
  Cum să păstrați o agendăCum să păstrați o agendă
  Cum să mergeți la prima dvs. întâlnire cu alcoolici anonimiCum să mergeți la prima dvs. întâlnire cu alcoolici anonimi
  Cum să programezi întâlniriCum să programezi întâlniri
  Cum se formează un ceas de cartierCum se formează un ceas de cartier
  Cum să profiți la maxim de reuniunea de la liceu într-un weekendCum să profiți la maxim de reuniunea de la liceu într-un weekend
  Cum sa alegi un loc bun pentru prima ta intalnireCum sa alegi un loc bun pentru prima ta intalnire
  Cum de a începe un club de succesCum de a începe un club de succes
  Cum să organizați întâlniri de lucru eficienteCum să organizați întâlniri de lucru eficiente
  Cum să conduci o luptă zilnicăCum să conduci o luptă zilnică
  » » Cum să organizați o reuniune promoțională

  © 2011—2020 ertare.com