Cum se comandă în Chipotle

Numele restaurantului Chipotle se datorează cuvântului Nahuatl echivalent cu "chili afumat", care este, de asemenea, un tip de piper mexican. Chipotle a aplicat conceptul de "bufet de salată" pentru mâncarea mexicană și a câștigat milioane de clienți fideli. Stați în linie și pregătiți-vă pentru a face unele alegeri atunci când comandați în orice locație.

pași

Metoda 1
Comandă din meniul obișnuit

Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 1
1
Alege-ți omelelul Puteți comanda un burrito cu o tortilla de făină mare, tacos crocante sau moale de porumb sau tacos de făină moale. Dacă nu doriți să mâncați o omletă, puteți comanda un bol de burrito sau o salată ca bază pentru carne, brânză și alte ingrediente.
 • Puteți alege să comandați un burrito dublu-ambalat cu două tortilă de făină, fără costuri suplimentare. Acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă vă place să mâncați mușcături sau dacă intenționați să vă umpleți burrito-ul, astfel încât să nu îl puteți împacheta într-o singură tortillă.
 • Comenzile taco regulate constau din trei tacos cu alegerea tortilla de făină moale sau tortilla de porumb sau porumb crocant și prăjit. De asemenea, puteți să comandați un singur cue sau două blocuri, atâta timp cât îl specificați la începutul comenzii.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 2
  2
  Decideți dacă doriți fasole neagră sau pintos. Fasolea neagră are calorii puțin mai puține decât fasolea pinto, dar în afară de aceasta, nu există o diferență mai mare în valoarea nutrițională.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 3
  3
  Alegeți orezul. Burritos sau burrito boluri vin, de asemenea, cu orez brun sau cilantru și orez de lamaie, pe care le puteți refuza să aleagă. Orezul brun este o alegere mult mai sănătoasă datorită texturii sale mai groase, o aromă de nuci decât orezul alb.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 4
  4
  Spuneți dacă doriți sau nu o porțiune din amestecul de legume fajita fără costuri suplimentare. Oferă mai multă culoare și o aromă fabuloasă produselor alimentare.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 5
  5
  Alege carnea. Chipottle oferă carnitas, grătar, marinată de pui in adobo marinat marinată carne sau la gratar, toate fiert la foc mic. Există, de asemenea, o opțiune vegetariană numită sofrita făcută din ardei tofu și poblano. Puteți cere carne mai mult sau mai puțin, dacă vă simțiți că porțiunea de 110 g (4 oz) nu satisface gustul tau, dar nu uitați că va fi taxat, dacă pentru o porție dublă de carne.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 6
  6
  Spune-le dacă doriți să comandați sosuri, smântână și brânză. Personalizați-vă comanda prin a le spune cât de mult sau puțin doriți de fiecare ingredient. Au mai multe tipuri de sosuri, deci alegeți în funcție de intensitatea aromelor pe care le doriți:
 • Sos de roșii proaspăt (moale)
 • Sos de chilli și sos de porumb (mediu)
 • Sos de drojdie verde picant (mediu)
 • Sos de tomatello roșu (picant)
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 7
  7
  Alegeți să comandați guacamole, dar rețineți că acest lucru vă va costa o plată suplimentară. Chipotle Unii fani spun că, dacă vă întreb următoare, veți obține o sumă mai substanțială, cu toate că suma ajunge la 100 g (4 oz) în nici un fel.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 8
  8
  Adăugați cilantru, ceapă, sos fierbinte, salată verde sau alte ingrediente proaspete. Veți obține aceste ingrediente fără nici un cost suplimentar. Alegeți aceste ingrediente atunci când comanda dvs. este pe jumătate plină și un angajat Chipotle adaugă ingrediente proaspete pe partea de sus înainte de a le împacheta.
 • Imaginea intitulată Comanda la Chipotle Pasul 9
  9
  Comandați cartofi prăjiți și guacamolele însoțitoare. Aceasta include un cost suplimentar în orice ordine. Cartofi prajiti costa in jur de 1,27 dolari, in timp ce chips-uri cu guacamole costa trei dolari.


 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 10
  10
  Cereți meniul pentru copii. Există patru opțiuni, dar fiecare masă vine cu chipsuri, suc sau lapte.
 • O chestie mică de brânză cu două acompaniamente. Chipotle colaboratorii pot adăuga orez sau fasole ca o garnitură, dar aveți opțiunea de a alege între oricine pe lângă carne și guacamole.
 • O mică quesadilla de brânză și de carne, cu două acompaniamente. Din nou, colaboratorii Chipotle pot adăuga orez sau fasole, dar aveți posibilitatea de a alege ceea ce doriți, plus carne și guacamole.
 • Un taco cu acompaniament. Acest taco poate avea ceea ce vrei, dar acompaniamentul este limitat doar la carne sau guacamole.
 • Un kit taco. Acesta vine cu două omlete delicate sau crocante, o carne și alte două ingrediente alese de dumneavoastră.
  Imaginea intitulată Comanda la Chipotle Pasul 9
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 11
  11
  Finalizați cu o băutură îmbuteliată sau o sifon din fântâna mare sau obișnuită. Unele locuri au margaritas sau bere la un preț între 4 și 7 dolari.
 • Metoda 2
  Comandați mese speciale

  Imaginea intitulată Comanda la Chipotle Pasul 12
  1
  Ordonați o întrebare. Ca și în cazul celor mai frecvente quesadillas, aceasta include brânza și o tortilla de făină mare.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 13
  2
  Încercați "quesarito". Deși este discutabil dacă toți localnicii servesc acest "produs secret", mulți spun că vor lua timp să facă acest lucru dacă linia este scurtă. Veți primi ingredientele burrito înfășurate într-o quesadilla de brânză.
 • Comandat de jumătate din ingredientele unei burrito cu această opțiune, și este posibil să-l cunoști ca „burritodilla“, pentru că este plat, ca un Quesadilla.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 14
  3
  Cereți-i lui Nachos. Pentru un mic cost suplimentar, puteți obține brânză, fasole, carne și salsa pe partea de sus a chips-urilor tortilla proaspete.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 15
  4
  Cereți-le gratuit gratuit. Puteți să comandați gratuit orez sau tortilla suplimentar. Un "hack" include un burrito și o tortilla liberă. Puteți chiar să comandați tortilla răspândit în interiorul castron sub ingredientele care merg pe partea de sus. Este cel mai bun din ambele lumi: cantitatea de hrană în castron și moliciunea, căldura unei ometete de dimensiunea unui burrito.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 16
  5
  Alegeți castronul burrito dacă vă este foame. Se pare că au servit mai multă mâncare când vine într-un castron. Cereți ometelui gratuit să-și facă propriul burrito mare.
 • Imaginea intitulată Comandă la Chipotle Pasul 17
  6
  Distribuiți comanda Comandați atât fasolea pinto, cât și cea neagră sau jumătate dintr-un singur tip de carne și jumătate dintr-un alt tip de carne.
 • Comandați un castron burrito cu o omletă răspândită în interiorul vasului. Este cel mai bun din ambele lumi: cantitatea de alimente din castron și moliciunea, căldura unei omele de dimensiunea unui burrito
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Card de credit sau debit
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să mănânci un burritoCum să mănânci un burrito
  Cum să mănânci un tacoCum să mănânci un taco
  Cum să rostogoli un burritoCum să rostogoli un burrito
  Cum se fac burritos pentru micul dejunCum se fac burritos pentru micul dejun
  Cum sa faci burritosCum sa faci burritos
  Cum sa faci chimichangas de puiCum sa faci chimichangas de pui
  Cum se face făină de porumbCum se face făină de porumb
  Cum să faci pizza tip Mexican Taco BellCum să faci pizza tip Mexican Taco Bell
  Cum sa faci pizza cu tortillaCum sa faci pizza cu tortilla
  Cum să faci sos chipotCum să faci sos chipot
  » » Cum se comandă în Chipotle

  © 2011—2020 ertare.com